Agencja FIRST PERSONNEL

Dyskusje na temat pracy w Birmingham ...

KobietaPostNapisane przez agata1981 » 4 cze 2010, 15:44 Agencja FIRST PERSONNEL

Witam. Poszukuje opini na temat agencji FIRST PERSONNEL w dudley, pracuje tam polka Marta Skalska, na pierwszy rzut oka wydaje sie spoko. Chodzi mi glownie o wyplacalnosc.

z gory dziekuje za wszelkie opinie. :?:

agata1981
Początkujący

Reputacja: 1
Neutralny

PostNapisane przez Guest » 5 cze 2010, 04:23 Re: Agencja FIRST PERSONNEL

Jeśli chodzi o panią Martę widziałem się z nią 1h na żywo i stwierdzam ze jest prze wspaniała,miła,pomocna,nie oszukuje ludzi.A reszta zależy od właściciela agencji,ale agnacja first jest dość duża agencja także powinna mieć trochę ludzi pod sobą.Pozdro

Guest

MężczyznaPostNapisane przez slawek123456 » 5 cze 2010, 15:06 Re: Agencja FIRST PERSONNEL

agencja to pewnie w porzadku. ale uwazajcie na Marte Skalska bo ona potarfi TYLKO PIĘKNIE GADAC,raz pracowałam dla niej na sprzataniu w Stratford i niestety pieniędzy nie otrzymałam i jeszcze kilka dziewczy,ktore miesiac czasu tam sprzatały.tak pieknie mówiła zeby uwazac na nieuczciwe agencje i nie dawać się oszukiwac.kłamczuch i złodziejka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

slawek123456
Początkujący

Reputacja: 3
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez AdamBoltryk » 6 cze 2010, 00:21 Re: Agencja FIRST PERSONNEL

slawek123456 napisał(a):agencja to pewnie w porzadku. ale uwazajcie na Marte Skalska bo ona potarfi TYLKO PIĘKNIE GADAC,raz pracowałam (...)

aaa i prosze o więcej wykrzykników, bo trochę za mało dałeś/aś.

Pozdrawiam :)

AdamBoltryk
Wtajemniczony

Reputacja: 183
SzanowanySzanowany

MężczyznaPostNapisane przez creative_29 » 6 cze 2010, 08:24 Re: Agencja FIRST PERSONNEL

slawek123456, bo juz sie pogubilem.jestes kobieta czy facetem?piszesz jak kobieta w profilu facet???
nie czaje tego ale moze jetsem ...............inny-pozdrawiam

creative_29
Raczkujący

Reputacja: 1
Neutralny

KobietaPostNapisane przez marta.skalska » 7 cze 2010, 10:24 Re: Agencja FIRST PERSONNEL

moze sie tez wypowiem..
Jak mozna obwiniac mnie za kontrakt w Stratford jezeli to nie ja bylam pracodawca a jedynie zwyklym pracownikiem, przeciaz to nie ja placilam ludziom! Z reszta sama zostalam przez firmie oszukana, nie wyplacili mi ostatniej pensji.
Polecam dziewczynom oszukanym przez Kleen Point zalozyc im sprawe, mozecie podac mnie na swiadka.
Co to jest za oskarzenie, ze pieknie gadam? czy to zle, ze jestm mila dla ludzi??

Moze nie ch sie wypowiadaj na moj temat osoby, ktore pracowaly ze mna i znaja mie dluzej niz tydzien czy dwa.
Pozdrawiam wszystkich i bardzo dziekuje za mile slowa.
Marta Skalska

[ Dodano: Pon Cze 07, 2010 11:25 ]
przepraszam za bledy troche mi literek pouciekalo jak pisalam bo sie zdenerwowalam

marta.skalska
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

PostNapisane przez Guest » 8 cze 2010, 06:08 Re: Agencja FIRST PERSONNEL

Jeśli już koleżanka się wypowiedziała to może w końcu zajmie się moją sprawą?
Pracowałem dla tej agencji dwa razy w firmie Halesowen Components Limited., za pierwszy raz nie wypłacili mi urlopu bo zwlekali tak długo aż minął rok podatkowy i stwierdzili, że przepadło. Byłem świeżakiem w UK i nie wiedziałęm gdzie się zgłosić. Drugim razem sytuacja się powtarzała ale postanowiłem zawalczyć, z wielkim trudem po długim czasie w końcu wypłacono mi urlop, natomiast P45 do dziś nie dostałem!!! Co jakiś czas wydwaniaja do mnie z kolejnymi ofertami pracy a na moje pytanie o P45 nagle musza się z jakiegoś powodu rozłączyć.
Załosna agencja.

[ Dodano: Wto Cze 08, 2010 07:11 ]
Jeszcze jedno, agencja jest na tyle bezczelna, że wiedzieli wcześniej iż już moja praca dobiegła końca a dzwonili do mnie jak byłem już autem prawie na miejscu w pracy. Musiałem zawracać i zużywać czas i paliwo (miałem do pracy 18 mil)

Guest

KobietaPostNapisane przez marta.skalska » 8 cze 2010, 09:04 Re: Agencja FIRST PERSONNEL

witam

powinien pan dostac p45 wkrotce, prosze dac mi znac jezeli nie przyjdzie w ciagu tygodnia.
Wszystkie osoby, ktore pracuja dla agencji powiny pamietac, ze czesto nie jest wina agencji, ze klient odwoluje prace. Po to firmy zatrudniaja agencje zeby sie mozna bylo ich pozbyc w kazdej chwili, dlatego decydujac sie na prace dla posrednika trzeba wziasc pod uwage ogromna niestabilnosc pracy.
Pracuje w tej agencji dopiero 3 tydzien ale do tej pory wydaja sie bardzo powaznie podchodzic do tego co robia sa juz na rynku 32 lata wiec o czyms to moze swiadczyc.
Pozdrawiam

marta.skalska
Początkujący

Neutralny

PostNapisane przez Guest » 8 cze 2010, 13:20 Re: Agencja FIRST PERSONNEL

marta.skalska napisał(a):powinien pan dostac p45 wkrotce, prosze dac mi znac jezeli nie przyjdzie w ciagu tygodnia.

Widze profesjonalne podejście, a komu i na jaki adres zamierza go Pani wysłać? to P45 zalega od ponad roku, od tej pory zmieniłem kilka razy miejsce zamieszkania... Ale ok, będę czekał :)

Guest

KobietaPostNapisane przez marta.skalska » 8 cze 2010, 15:21 Re: Agencja FIRST PERSONNEL

male sledztwo i bardzo latwo i szybko znalazlam pana dane w systemie:)) chyba jednak nie jest taka zla agencja jezeli znowu bedzie Pan pracowal dla nas?:) mam nadzieje, ze tym razem wszsytko sie ulozy pomyslnie

pozdrawiam

marta.skalska
Początkujący

Neutralny

PostNapisane przez Guest » 8 cze 2010, 16:17 Re: Agencja FIRST PERSONNEL

marta.skalska napisał(a):chyba jednak nie jest taka zla agencja jezeli znowu bedzie Pan pracowal dla nas?:)

ja będę pracował dla was?! chyba jest Pani śmieszna, buahaha, nigdy z życiu!!!

Guest

KobietaPostNapisane przez marta.skalska » 9 cze 2010, 08:14 Re: Agencja FIRST PERSONNEL

nie wiem juz nic nie rozumiem.. to nie z panem wczoraj rozmawialam przez tel rano? zadzownilam do kogos kto pracowal dla nas w tej firmie zapytalam czy zamiescil post na gumtree i powiedzial, ze tak wiec bylam pewna, ze to z panem rozmawialam..
prosze zadzownic do nas do biura zeby podac dane do wyslania p45
dziekuje i niech pan bedzie troche bardziej uprzejmy moze? staram sie panu pomoc
pozdrawiam

marta.skalska
Początkujący

Neutralny

PostNapisane przez Guest » 9 cze 2010, 09:17 Re: Agencja FIRST PERSONNEL

Ja na telefony do was wydałem już majątek! Nazywam się Robert W. Telefon 075974...79. Jak dobrze Pani poszuka to go znajdzie... Ale przypuszczam, że jeśli był jakiś wałek zrobiony na moją kasę to dane o wypłatach i P45 są u was wykasowane. Miałem już tak w innej agencji, gdzie również nie wydano mi P45, tam sprawą zajęły się HM Revenue i Citizens Advice po czym wszystko się jakimś cydem odnalazło...
Pozdrawiam

PS. Gdybym był niemiły to mój ton by był znacznie inny :)

Guest

KobietaPostNapisane przez marta.skalska » 9 cze 2010, 14:51 Re: Agencja FIRST PERSONNEL

panie Robercie niestety mam tylko liste osob kotre pracowaly w tym roku podatkowym i nie ma pana na tej liscie, prosze wyslac swoje dane kontaktowe na maila : dudley@jobsatfirst.com,
dzieki

marta.skalska
Początkujący

Neutralny

PostNapisane przez Guest » 16 cze 2010, 06:09 Re: Agencja FIRST PERSONNEL

No więc dla wiadomości innych osób, wysłałem do szanownej Pani marta.skalska, maila dnia 9 czerwca 2010 i przez tydzień tak jak myślałem, zero odzewu... Chyba pora aby sprawą jednak zajął się Citizens Advice.
marta.skalska, jeśli nie potrafisz spełnić obietnic to chociaż ich nie składaj...

Guest

Następna strona