Dzięki za podpowiedzi.Na początek chodzi mi właśnie o tzw. załapanie się czy to do magazynu,sortownie,produkcję,sprzedawca w sklepie,tzw. general assistant w ASDA,Tesco itp.Angielski znam w stopniu dobrym,mam NIN,zarejestrowany jestem w Home Office.Gdybym angielski znał perfekt to pewnie nie byłoby wielkich problemów.Jestem otwarty,szukam po agencjach będąc jeszcze w Polsce ale to jest różnie czasem oddzwaniają a czasem nie jak to w agencjach.Jeszcze raz dzięki za informacje
mój e-mail
kidd74@interia.eu
pozdrawiam
[ Dodano: Pon Lis 30, 2009 19:41 ]Witam,
Jeszcze raz ja. Załatwiam wszystkie sprawy i w środę decyduje o przyjezdzie.Piątek 04.12 lub najpóźniej poniedziałek 07.12.Zarejestrowałem się do kilku agencji, wysłałem chyba z 50 CV do różnych firm no i czekam.Na razie zaprosili mnie na 2 rozmowy plus kilka nieodebranych telefonów bo niestety wyczerpał mi się limit w o2. najgorsze jest to że teraz kilka ogłoszeń jest ok a w niektórych chcieli mnie zaprosić już na następny dzień na rozmowę.Tak to już jest gdy jestem w Polsce to jakieś oferty są ale boję się że jak już będę w UK to będzie cisza. Angielski dobry ale nie fluent.Szukam pracy jako sprzedawca w sklepie a także tzw. packer, picker, produkcja, magazyn, asda, tesco, morrisons(ale oferty tych są dostępne bezpośrednio w sklepie).Więc jakby ktoś coś wiedział o jakiś wakatach to proszę o kontakt. Z góry dzięki.Pozdrawiam
mój e-mail
gnkidd@interia.eu , skype gnjovi