Home Office.
Doradztwo w sprawie kont bankowych, pożyczek, podatków, pomysłów na własny biznes;
Kitty napisał(a):A moze kolega planuje sie starac o HO, tylko nie wie jak sie do tego zabrac i co jest wymagane ;)
Już wszystko rozumiem. ;)
-

-
Luiza
- Wtajemniczony
-
-
- Reputacja: 71
ja nie mowie ze nie mamy HOdo tej pozry.skladajac wniosek o CHB nie posiadalismy i nic nie wymagali od nas.na rozpatrzenie wniosku czekalismy okolo pol roku bo niby tak wszystko sprawdzali.mowie tylko jak bylo w naszym przypadku.i wiem co to kropki na zakonczenie zdania.
-

-
kwiatuszek1982
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 0
Dziewczyny,dziewczyny... :mrgreen:
te 16 godzin tygodniowo zawsze wpadnie nawet przez Agencje.
od poniedziałku idę pracy na kontrakt (48 godz tyg.)
także będzie git mam nadzieję.
czy child tax credit wypłaci mi pieniadze od chwili złożenia wniosku??? tak jak np. child benefit?pozdrawiam.
[ Dodano: Czw Mar 11, 2010 16:38 ]
niewiem jak było z tym HO wcześniej ale teraz jest wymagany do każdego tax-u i benefitu.
bez tego nici :(
-

-
Maciej 25
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 2
Maciej 25 napisał(a):czy child tax credit wypłaci mi pieniadze od chwili złożenia wniosku??? tak jak np. child benefit?pozdrawiam.
[ Dodano: Czw Mar 11, 2010 16:38 ]
niewiem jak było z tym HO wcześniej ale teraz jest wymagany do każdego tax-u i benefitu.
bez tego nici :(
CHTC zostanie Ci wyrownany i nie jest to od chwili zlozenia wniosku a od momentu narodzin dziecka(przynajmniej tak bylo w naszym przypadku). Tylko najpierw radzie sie zabrac za HO a potem za wszystkie benefity i tax credit-y :roll: :roll:
-

-
Kitty
- Zadomowiony
-
-
- Reputacja: 19
Powrót do FINANSE