Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Napisane przez Anastazja » 16 maja 2011, 13:10 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
A faceci to chyba wszyscy maja alergie na zakupy,moj reaguje identycznie za kazdym razem jak cos kupie nowego to on marudzi,ze zbedne to jest i takie tam,ale chyba przyjemniej sie mieszka w ladnie urzadzonym domu prawda? A ja lubie drobne dodatki,wlasnie musze wyciagnac swojego do Ikei :twisted: No ale nie wiem czy zdaze bo ponoc 21 maja ma byc koniec swata hehe.Slyszalyscie o tym?
-
- Anastazja
- Zadomowiony
- Reputacja: 27
Napisane przez bogini8 » 16 maja 2011, 13:42 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
A ja lubie drobne dodatki,wlasnie musze wyciagnac swojego do Ikei No ale nie wiem czy zdaze bo ponoc 21 maja ma byc koniec swata hehe.Slyszalyscie o tym?
no wlasnie szkoda ze Ikea tak daleko, bo czesciej bym wpadala:( birmingham jest duze , i taki sklep powinien byc gdzies blizej w miescie kurcze:(( bo ja strasznie lubie rozne dodatki stamtad.;//
a co do tego to piersze slysze :D slyszalam o jednym w 2000 roku ozniej w 2001 no ateraz niby 12-12-12:D o tym nie slyszxalam jeszcze :D
kurcze cos slonko sie przedziera zza chmur moze sie rozpogodzi, bo jakas zmulona chodze , dzis ledo do pracy zdazylam bo zaspalam, tak mi sie w poniedzialki dobrze spi zawsze :D:DD chyba przez sen wylaczam budziki(trzy!) i chrapie sobie smacznie dalej:P
Dodano: -- 16 maja 2011, o 13:46 --
http://polskalokalna.pl/wiadomosci/lodz ... 638164,234 dziewcyzny co myslicie na ten temaT? prezentow i samej uroczystosci chrzcin czy komuni.... bo ja sie boje ze jak tak dalej pojdzie to dla swojego chrzesniaka bede musiala kupic ferrari....
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez Anastazja » 16 maja 2011, 13:50 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
No a pogoda faktycznie moglaby sie juz w koncu wyklarowac.
-
- Anastazja
- Zadomowiony
Napisane przez adamirus » 16 maja 2011, 14:30 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
śmieje się tylko :lol:
dziś np.miałam tylko jechać przymierzyć strój kąpielowy by zakupić taki sam na ebay o połowe tańszy,a wróciłam z miasta z całą torbą z primarka i nexta :P
strój - owszem,przymierzyłam,i własnie zakupiłam taki sam na ebay :mrgreen:
a do primarka i nexta poleciałam po szmatki na nasz urlop,bluzki spodenki spódniczka i takie tam ...... :P
i jak mnie zobaczył z torbami to się zaczął śmiać i mówi że jak kobieta ma wolny dzień od pracy to jakie zajęcie sobie znajdzie ?
-zakupy :mrgreen:
a i tak jeszcze wszystkiego co zamierzam kupić.....nie kupiłam ;)
a tak serio
dopóki wszystko co robie ma swoje granice i umiar
to pozwala mi na wszystko co chce
zna mnie,wie że nie wydam całej pensji na jedne buty czy torebke :lol:
a z pierdółek do domu to się cieszy,bo lubi widzieć jak dbam o dom i upiększam go :)
co do Ikei ....
to też musze jechać 8) po remoncie kuchni zmieniłam kolory i wystrój, i pare duperelek by się przydało 8)
i szkoda że jest tak daleko ...... :roll:
-
- adamirus
- Stały Bywalec
- Reputacja: 21
Napisane przez bogini8 » 16 maja 2011, 14:30 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
W Stanach on jest i ponoc w Stanach bardzo duzo ludzi mu wierzy fanatycy jacys.
hahahah to dla jakis fanatykow, mam duzo rodziny w stanach i znajomych i nikt mi o tym nie mowil a gadam z nimi bardzo czesto... mnie smiesza takie sekty:D niektorym sie nudzi po prostu :)
a do ktorej jezdzisz ikei do coventry?
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez kindzulinaa » 16 maja 2011, 14:33 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
( jak weszłam 3 dni temu do koleżanki to dosłownie strasznie u niej śmierdziało wilgocią a w rozmowie z nią wyszło że Ona nie ma wilgoci i nic nie czuje)
Wydaje mi sie,ze niektore domy smierdza wilgocia,nawet jak jej nie widac.
Od mojej siostry syn najmłodszy znowu chory, dostał gorączki i poleciała z nim do lekarza , doktorka zbadała go i stwierdziła że nie ma nic w płucach
Kurcze szkoda tak maluszka faszerowac tymi antybiotykami...
Moja szagierka w pl tez tak lata z synkiem po lekarzach i co chwile tez ma jakis antybiotyk i w ogole cala apteka w domu...
U nas jakos leci.Nasza kocica Margolcia sie okocila.Mamy 3 kotki,dwa czarno-biale, jeden czarny,slodkie sa.Moje dzieciaczki jak je zobaczyly to co chwile chcialby je ogladac hehe,a Marcelek to w ogole takie okrzyki radosci wydaje z siebie jak je widzi,nadziwic sie nie moze ;)
A wczoraj bylam na malych zakupach.Kupilam 3 rzeczy za ktore powinnam zaplacic 18f a babka mnie chciala skasowac az 43f no i sie jej pytam za co,a ona no jak to za co.To wyliczylam jej te 3 rzeczy i mowie,ze to 18f,a ta znow cos tam nawciskala na ta kase i wyszlo 25 a i tak sie nie zgadzalo.W koncu zawolala jakiegos kolesia chyba managera no i ten jej tam cos wbil i juz bylo ok,przepraszala mnie,ze sie pomylila.
Zawsze trzeba patrzec co wbijaja na kase,bo jakbym wieksze zrobila zakupy,to moglabym nie wylapac pomylki.
Wlasnie sprawdzalam pogode i ma byc slonecznie z chmurkami do piatku 16-17 stopni,hmmm...oby tylko deszcz nie padal,bo zadnych opadow nie widzialam tam.Polowa maja za nami,wiec juz piekna pogoda powinna byc do konca wakacji, chociaz tu to zmienia sie jak w kalejdoskopie.Marzenie scietej glowy normalnie hehe.
Ja to jakas spiaca jestem ostatnio,prania mam tyle do prasowania,ze glowa mala,nie chce mi sie...
malaroksi,jak juz taki rozped wzielas w praniu i sprzataniu to jeszcze mi mozesz pomoc hehe ;)
Fajnie,ze Twoi znajomi przyjezdzaja,bedziecie mieli wesolo :-)
-
- kindzulinaa
- Zadomowiony
- Reputacja: 22
Napisane przez bogini8 » 16 maja 2011, 14:33 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
to też musze jechać po remoncie kuchni zmieniłam kolory i wystrój, i pare duperelek by się przydało
i szkoda że jest tak daleko ......
no wlasnie :) wiesz co musimy sie kiedys zgadac jakos, bo ja z tym moim to nie lubie na zakupy chodzic nie da nic obejrzec ani pomacac ;Dtylko stoi mi nad glowa i jego spojrzenie mowi,, szybciej babo kazda miska wyglada tak samo ,,:D
Dodano: -- 16 maja 2011, o 14:36 --
Zawsze trzeba patrzec co wbijaja na kase,bo jakbym wieksze zrobila zakupy,to moglabym nie wylapac pomylki.
nie raz mialam taki problem , co poniektore ekspedientki maja problem z wydanie reszty do 10 L.....a co mowic o wyzszych kwotach..a jak pare razy chcialam dac koncowke np mialam do zaplaty 12.50 a dalam 22.50 zeby m i dyszke wydala to popatrzyla na mnie jak na debila i powiedziala ze wyda z tych 20 bo tak to ona nie moze:D
Dodano: -- 16 maja 2011, o 14:39 --
a tak serio
dopóki wszystko co robie ma swoje granice i umiar
to pozwala mi na wszystko co chce
zna mnie,wie że nie wydam całej pensji na jedne buty czy torebke
otoz to, chociaz niektore laski sa w stanie dac pol pensj za torebke... mi by bylo szkode... i chyba w nosie mam markowe rzeczy jak w miejsce takiej markowej torebki czy butow moge sie ubrac od stop do glowy w normalnym sklepie i jak mi sie podoba :)
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez adamirus » 16 maja 2011, 14:40 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
wiesz co musimy sie kiedys zgadac jakos, bo ja z tym moim to nie lubie na zakupy chodzic nie da nic obejrzec ani pomacac ;Dtylko stoi mi nad glowa i jego spojrzenie mowi,, szybciej babo kazda miska wyglada tak samo ,,:D
dokładnie :lol:
i pytanie - a na co ci kolejna miska ? :lol:
dokładnie
często poprostu liczą na to że człowiek się nie zorientuje ...... :roll:
zwłaszcza przy większej ilości rzeczy
i wychodzi na to że taka to własnie PROMOCJA :roll:
oby tylko deszcz nie padal,bo zadnych opadow nie widzialam tam.Polowa maja za nami,wiec juz piekna pogoda powinna byc do konca wakacji, chociaz tu to zmienia sie jak w kalejdoskopie.Marzenie scietej glowy normalnie hehe.
czytałam dziś w gazecie że nadciąga hot hot hot :mrgreen:
od niedzieli
a w przyszłym tygodniu tempka ma być nawet do 29stopni
i tak przez 2 tygodnie ....
się zobaczy ;)
Dodano: -- 16 maja 2011, o 14:42 --
otoz to, chociaz niektore laski sa w stanie dac pol pensj za torebke... mi by bylo szkode... i chyba w nosie mam markowe rzeczy jak w miejsce takiej markowej torebki czy butow moge sie ubrac od stop do glowy w normalnym sklepie i jak mi sie podoba :)
no są takie panny ,są ;)
niewiem ile musiałabym mieć w portfelu by tak zaszaleć
napewno duuuuuuuuuuużo za dużo ;)
tez uważam że niema co przepłacać i za taką kase można mieć więcej niż jedna rzecz
bo za pare miesięcy czy też nawet tygodni co innego nam się spodoba i zas będzie kusić wydatek :P
-
- adamirus
- Stały Bywalec
Napisane przez bogini8 » 16 maja 2011, 14:50 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
i pytanie - a na co ci kolejna miska ?
-ja juz wiem na co:P misek nigdy za duzo :) po czym moj jasnie pan tylko przewraca oczami :P
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez Anastazja » 16 maja 2011, 15:06 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
czytałam dziś w gazecie że nadciąga hot hot hot :mrgreen:
od niedzieli
a w przyszłym tygodniu tempka ma być nawet do 29stopni
i tak przez 2 tygodnie ....
się zobaczy
Oby sie sprawdzila ta prognoza :) Uwielbiam ciepelko,tylko tez musze wlasnie na jakies zakupy wyskoczyc ciuchowe dla siebie tym razem,bo ostatnio przegladalam swoja szafe i jakos dziwnie wszystko mi sie pozbiegalo ;) No i na cieple dni mam niewiele rzeczy.
-
- Anastazja
- Zadomowiony
Napisane przez adamirus » 16 maja 2011, 15:50 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
wolę upał niż wiatry deszcze i zgnilizne w powietrzu :roll:
po czym moj jasnie pan tylko przewraca oczami :P
to tak jak mój :lol:
więc ogólnie oni wszyscy tacy sami :lol: 8)
bogini8, piękny nowy avatarek :grin: cudnie wyglądasz ;)
-
- adamirus
- Stały Bywalec
Napisane przez agg » 16 maja 2011, 15:59 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
i jak mnie zobaczył z torbami to się zaczął śmiać i mówi że jak kobieta ma wolny dzień od pracy to jakie zajęcie sobie znajdzie ?
-zakupy
ja dzis mialam wolne i zgadnijcie gdzie bylam... :lol:
a tak wogole to witaj adamirus z powrotem na forum :)
dobre z ta miska, hehe :D
...i tez lubie ikee (heeee, dziwnie brzmi) ;)
dobrze, ze jest tak daleko to przynajmniej za czesto tam nie bywam :roll: :lol:
bogini, kiedy sasiad wraca??? 8)
Dodano: -- 16 maja 2011, o 16:03 --
ahaaaa i jeszcze wracajac do zakupow...
jaka ja bylam niemadra kiedys, ze nie korzystalam z sezonowych wyprzedazy :neutral:
po prostu o nich nie wiedzialam... teraz juz wiem "co i kiedy w trawie piszczy" i korzystam 8)
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
Napisane przez ewela119 » 16 maja 2011, 16:19 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Jesli chodzi o zakupy to moj Ikee znosi normalnie, sam chodzi i maca wszystko :D SLabo mu sie robi tylko jak wchodzimy do Primarku :D Ale ostatnio po zakupach czesto nie lazimy bo mi po 15 min w sklepie, obojetnie jakim robi sie duszno i slabo, najczesciej wiec jezdzimy tylko do Tesco i wiekszosc zakupow robie trzymajac sie koszyka coby sie nie przewrocic a pozniej juz szybko do Pl sklepu po wedliny i jak wpadam do domu to odrazu sie klade a moj rozpakowuje i zastanawia sie gdzie to wszystko upchnac, chociaz ostatnio jezdzimy na zakupy z lista zeby niczego nie zapomniec ale tez nie kupujemy nic spoza listy (no moze czasami tylko :D ) i powiem Wam ze sporo sie na tym oszczedza, chociaz i tak ostatnio ceny zauwazalnie poszly do gory :roll:
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
Napisane przez xvioletx » 16 maja 2011, 16:31 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
A pogoda ma sie poprawiać już od środy i weekend mam nadzieje będzie słoneczny jak zapowiadają - bo chce zacząć remont - wytapetowac pokój i zmienić podłogę z dywanu na panele.
-
- xvioletx
- Stały Bywalec
- Reputacja: 11
Napisane przez bogini8 » 16 maja 2011, 16:36 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
sasiad wraca za tydzien wiec przewiduje poprawe pogody od przyszlego wtorku:))))bogini, kiedy sasiad wraca???
bogini8, piękny nowy avatarek cudnie wyglądasz
:oops: :oops: :oops: wygladalas ;)i tak dzieki :oops:
Dodano: -- 16 maja 2011, o 16:39 --
nie znosi Primarka.
nie znam ani 1 faceta ktory lubi ten tlok i balagan, szczerze to i mnie denerwuje...:P
-
- bogini8
- Wtajemniczony
-