Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...
Ja to uwielbiam szalec po Primarku tylko teraz ze wzgledu na samopoczucie niezbyt moge ale mam juz opracowane gdzie co jest wiec zanim dopadna mnie jakies dolegliwosci to juz mam obczajone to co najwazniejsze :D Gorzej tylko jak cos poprzenosza. Powiem Wam ze tutaj w Coventry w Primarku wszystko wyglada calkiem inaczej, niby nie jest wiele wiekszy ale nie ma takiego tloku wydaje mi sie no i nie ma tego calego balaganu, ubran porozrzucanych na podlogach i ludzi rozpychajacych sie lokciami, niby ten sam sklep i tak niedaleko a jednak calkiem inaczej. Jak dla mnie jest tylko jeden minus, jest strasznie duszno w srodku, czy to lato czy zima, ledwo wejde juz jestem cala mokra :?
ewela119
Wtajemniczony

Reputacja: 109
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 16 maja 2011, 18:02 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

le nie ma takiego tloku wydaje mi sie no i nie ma tego calego balaganu, ubran porozrzucanych na podlogach i ludzi rozpychajacych sie lokciami,

no wlasnie to mnie w tym sklepie wkurza, ludzie rzucaja ubrania na podloge chodza po nich... drazni mnie to strasznie;/
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

bogini8, w takim razie musisz sie wybrac na zakupowe szalenstwo do Cov :)
Ja ostatnio wypatrzylam fajne szpolki za 10f i pasujaca torebke tylko kurcze byly w trzech kolorach, czarne, cieliste i takie bialo-perlowe, ja chcialam czarne i akurat nie bylo w moim rozmiarze :/ Dlatego wlasnie wybieram sie na dniach zeby sprawdzic czy juz moze dowiezli :) Siostry wesele zbliza sie wielkimi krokami, zastanawiam sie tylko jak dlugo wytrzymam w tych szpilkach :) Kupie tez jakies baleriny na wszelki wypadek :) Corka juz ma wszystko, mi brakuje torebki i butow tylko, a wesele dopiero 1 lipca :) Ale kupilam sukienke na ebayu juz ze 2 miesiace temu, przed sezonem jeszcze bylo taniej
ewela119
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 16 maja 2011, 18:54 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

ewela119, no wiesz dla twojego kregoslupa to nizsze szpileczki lepiej a nie szpilki.bobedziesz cierpiec strasznie.;) a cieliste sa ponoc najmodniejsze:)
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

Ja szukam cielistych :) w przystepnej cenie i w miare wygodnych przede wszystkim. Ale moze to nie najlepszy wybor przy jasnej beżowawej sukience. Moze macie jakies ciekawe pomysly?
xvioletx
Stały Bywalec

Reputacja: 11
Neutralny

KobietaPostNapisane przez agg » 16 maja 2011, 19:32 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

xvioletx, czerwone! :grin:
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

ja dzis mialam wolne i zgadnijcie gdzie bylam... :lol:

:lol: szkoda że nie wiedziałam

ale to moja wina,bo mogłyśmy się zgadać ..... ;)

Mój nie marudzi, a raczej mnie zachęca - żebym sobie poprawiła humor raczej niż go zameczala marudzeniem,

mój też wysyła mnie na zakupy jak widzi że dołki łapie :lol:

wygladalas ;)i tak dzieki :oops:

dalej wyglądasz 8) i wiem co mówie.

adamirus
Stały Bywalec

Reputacja: 21
Pokojowy

xvioletx napisał(a):Ja szukam cielistych :) w przystepnej cenie i w miare wygodnych przede wszystkim. Ale moze to nie najlepszy wybor przy jasnej beżowawej sukience. Moze macie jakies ciekawe pomysly?

No to wybierz sie do Primarku, te ktore przymierzalam byly dosc wygodne jak na szpilki i kosztowaly 10f, napalilam sie na nie jak nie wiem, tylko nie bylo tych czarnych a mam biala sukienke w czarne kwiaty i na dole wykonczone czatnym tiulem i jakos nie bylam do konca przekonana jak to bedzie wygladalo z cielistymi butami i torebka, co Wy o tym myslicie?
ewela119
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

witam z Polandii kobitki :D
Ja szukam cielistych w przystepnej cenie i w miare wygodnych przede wszystkim. Ale moze to nie najlepszy wybor przy jasnej beżowawej sukience. Moze macie jakies ciekawe pomysly?

brazowe :) kupilam ostatnio w clarksie,cudnie wygladaja i sa mega wygodne.
a mam biala sukienke w czarne kwiaty i na dole wykonczone czatnym tiulem i jakos nie bylam do konca przekonana jak to bedzie wygladalo z cielistymi butami i torebka, co Wy o tym myslicie

chyba postawilabym na jakies czarne sexi buty.
hanoka77
Stały Bywalec

Reputacja: 20
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 16 maja 2011, 20:29 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

xvioletx, jak masz jasnobezowa cieliste sie zleja, postawilabym jak agg na czerwien, lub fiolet ciemny :)
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

Uwielbiam fiolet ale z tym odcieniem sukienki nie bedzie wspolgral, bede sie wiec rozgladac za brazowymi i czerwonymi - ten pomysl mi sie podoba najbardziej, dzieki dziewczyny!
xvioletx
Stały Bywalec

Reputacja: 11
Neutralny

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 16 maja 2011, 20:47 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

xvioletx, w new looku jest sporo fajnych butkow zawsze. http://www.newlook.com/shop/womens/shoe ... &bfh_ps=20
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

hanoka77, ja tez wlasnie mysle ze czarne bede najlepsze tylko kurcze ja mam zawsze problem z rozmiarem bo mam chyba najpopularniejszy rozmiar 38 i zanim ja sie wygrzebie na zakupy to juz nigdy go nie moge znalezc, dodatkowym moim problemem sa haluksy :/ Wszedzie pisza ze to choroba najczesciej dotykajaca kobiety z powodu noszenia szpilek a ja je mam od kiedy pamietam, na szczescie (poki co) mnie to nie boli ale z butami mam problem bo nie dosc ze cisna to jak juz jakies znajde to jednak sie odznacza to i nieladnie wyglada. Chyba powinnam ochrzanic rodzicow ze w ktoryms momencie zaniedbali :/
ewela119
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 16 maja 2011, 22:12 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Chyba powinnam ochrzanic rodzicow ze w ktoryms momencie zaniedbali
mozliwe lub.... ja tez mam halluxy i w moim wypadku sa dziedziczne ;/ myslalam o operacji ale mam 50/50 ze pozniej zrobi sie to samo;/
lepsze efekty sa przy halluxach nabytych, od noszenia neiodpowiedniego obowia od malego, co do szpilek niby tez moga sie zrobic, a majac juz halluxy wogole nie poinnysmy nosic szpilek ani butow z waskimi czubkami, tylko okragle papcie:D
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

Wlasnie u mnie w rodzinie nikt ich nie ma oprocz mnie, ani ze strony matki ani ojca. Wydaje mi sie ze to wina wlasnie nieodpowiedniego obuwia od malego bo wiadomo ze dawniej sie nie zwracalo uwagi zbytnio na to czy buty sa dobrej jakosci i czy sa odpowiednia wyprofilowane, matka jezdzila na targ z patyczkiem i tak kupowala buty, czasami byly za duze a czasami troche przyciasne ale mialy sie "rozejsc". No i bardzo czesto nosilo sie buty po rodzenstwie, ja akurat mialam starsza siostre wiec sporo dostawalam w spadku bo w domu sie nie przelewalo :/ Dlatego teraz mam swira na tym punkcie i moja mala wszystko ma moze nie markowe i najlepszej jakosci ale nowe, a juz szczegolnie buty, zawsze zabieram ja zeby przymierzyla, pochodzila po sklepie i powiedziala czy jej pasuje. Przy drugim dziecku bedzie tak samo, nawet jesli to bedzie dziewczynka obiecalam sobie ze wszystkie ubranka i buciki bedzie miala nowe, zeby nie bylo jej przyko ze musi nosic cos po kims, ja zawsze mialam ten bol ze siostra dostawala nowe a ja juz nie. Szczegolnie ze tutaj w Primarku czy na wyprzedazach ubranka dla dzieci kosztuja smieszne pieniadze
ewela119
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

Poprzednia stronaNastępna strona