Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Napisane przez bogini8 » 17 maja 2011, 12:03 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
no to w takim wypadku wina moga byc za waskie i za ciasne buty;//, u mnie ma ma ma siostra, miala babcia i prababcia ;) takze nie winie nikogo, geny nieststy dziedziczy sie te zle i te dobre;)ewela119 napisał(a):Wlasnie u mnie w rodzinie nikt ich nie ma oprocz mnie, ani ze strony matki ani ojca. Wydaje mi sie ze to wina wlasnie nieodpowiedniego obuwia od malego bo wiadomo ze dawniej sie nie zwracalo uwagi zbytnio
a co do ubranek to wiekszosc oddalam i sprzedalam, zostawiam sobie te c o mi sie najbardziej podobaja, uwazam ze tak do roku nawet do 3 lat spokojnie dziecko moze nosic po rodzenstwie;) i tak sobie nie zdaje sprawy z tego co ma na sobie:) dopiero pozniej zaczynasie wybieranie ubrania do przedszkola i rewia mody :)
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez ewela119 » 17 maja 2011, 12:10 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
Napisane przez kindzulinaa » 17 maja 2011, 12:21 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Cielisty kolor teraz w modzie,albo blady,pudrowy roz :D Super sa!
Co do ubranek po rodzenstwie to sie zgadzam co bogini8napisala.Takie ciuszki do 3 lat mozna zostawic.Oczywiscie takie co jeszcze ladnie wygladaja i nie sa zniszczone.Ja tak sobie wlasnie pozostawialam po Kacperku dla Marcelka i na biezaco tez mu cos dokupuje.A pozniej to wiadomo jak bedzie mial te 3 latka to bede im kupowala takie same ciuchy.
ewela119,pisalas tak o tym bolu glowy i teraz na mnie padlo...tak mnie boli od 2 dni,ze szok.Musze sobie wypic z 2 l wody zaraz hehe ;)
Dodano: -- 17 maja 2011, o 12:23 --
ewela119 napisał(a):20 czerwca czyli za miesiac mam polowkowy scan
Ale zlecialo co?? Fajnie :) jeszcze troche i bedziesz tulic dzidziusia :)
-
- kindzulinaa
- Zadomowiony
- Reputacja: 22
Napisane przez bogini8 » 17 maja 2011, 12:39 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
a czemu takie same?kindzulinaa napisał(a):.A pozniej to wiadomo jak bedzie mial te 3 latka to bede im kupowala takie same ciuchy.
co do bolu glowy to cisnienie chyba;///na deszc sie zbiera cos;/
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez ewela119 » 17 maja 2011, 12:40 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- ewela119
- Wtajemniczony
Napisane przez kindzulinaa » 17 maja 2011, 17:48 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
bogini8 napisał(a):kindzulinaa napisał(a):.A pozniej to wiadomo jak bedzie mial te 3 latka to bede im kupowala takie same ciuchy.a czemu takie same?
A bo mi sie tak podoba hehe...
Mam dwoch bratankow,miedzy nimi 2 lata roznicy i bratowa ubierala ich tak samo,fajnie to wygladalo.A pozatym jak cos kupuje dla Marcelka czy dla Kacperka to Kacper mowi,zeby kupic im takie same i sie cieszy jak ich tak ubiore :-)
ewela119,ten czas to w ogole tak szybko tu leci.Jak jeszcze w Pl sie mieszkalo to jakos sie tak nie odczuwalo tego,a tak to teraz patrzysz jak dzieci rosna to tez inaczej...
Glowa mnie dalej mocno boli...bralam 2 tabletki,wode pije i nic.To chyba jednak od tej zmiany pogody.Nawet do szkoly dzisiaj nie poszlam,bo jakas niemrawa jestem ;)
-
- kindzulinaa
- Zadomowiony
Napisane przez bogini8 » 17 maja 2011, 18:34 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Mnie to strasznie irytowalo od najmlodszych lat jak ktos mial takie same ubrania jak ja, nawet mlodsza siostra, ale moze z chlopcami jest inaczej;)kindzulinaa napisał(a): bo mi sie tak podoba hehe...
Mam dwoch bratankow,miedzy nimi 2 lata roznicy i bratowa ubierala ich tak samo,fajnie to wygladalo.A pozatym jak cos kupuje dla Marcelka czy dla Kacperka to Kacper mowi,zeby kupic im takie same i sie cieszy jak ich tak ubiore :-)
pogoda zmula, nic mi sie nie chce, a maly wrecz na glowe mi dzis wchodzi :roll:
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez kindzulinaa » 18 maja 2011, 08:45 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
bogini8 napisał(a):Mnie to strasznie irytowalo od najmlodszych lat jak ktos mial takie same ubrania jak ja, nawet mlodsza siostra, ale moze z chlopcami jest inaczej;)
Mnie tez irytowalo.Pamietam jak ja sobie cos kupilam i mojej siostrze starszej to sie spodobalo tez leciala to sobie kupic,stasznie sie wtedy wkurzalam.
Ale np.po moich bratankach widzialam,ze jak jeden cos mial innego to byl placz,a jak oboje mieli takie same ciuchy to wtedy bylo juz ok.
Wydaje mi sie,jak juz dzieci do szkoly ida to chca wygladac inaczej.
Wczoraj polozylam sie o godz.21 jak nigdy.Glowa mi doslownie pekala.Dzisiaj musze isc kupic jakies lepsze tabletki.Podobno Ibum max jest dobry,a ja bralam po 2 "magiczne"paracetamole i nic mi nie daly.Maz wrzucil mi do termoforu kostki lodu i tak zasnelam z tym przy glowie.
-
- kindzulinaa
- Zadomowiony
Napisane przez Kitty » 18 maja 2011, 11:14 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Ale sie dziewczyny rozpisalyscie :lol: malaroksi, ostatnio bylismy w Twoich okolicach(ikea), ale niestety w Twoich godzinach pracy wiec sobie odwiedziny wybilam z glowy ;)
Co do ciuszkow, to ja wszystkie wydaje kuzynce, bo jest w potrzebie. A sobie zatrzymuje te, ktore darze najwiekszym sentymentem. Juz dawno temu sobie powiedzialam, ze ja moim dzieciom bede zakladac nowe ubranka, a to dlatego, ze jako mala dziewczynka nosilam uzywane rzeczy, po dzieciach znajomych moich rodzicow a moj brat(mlodszy) zawsze mial wszystko nowe. Strasznie tego nienawidzilam :roll:
Ale sie rozlalo! Wiedzialam, ze tak bedzie, bo sie za pranie zabralam :roll:
-
- Kitty
- Zadomowiony
- Reputacja: 19
Napisane przez bogini8 » 18 maja 2011, 11:47 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Dodano: -- 18 maja 2011, o 11:49 --
no ja tez takmowilam, alre mam po malym czesc ubranek ktore i sie podobaly najbardziej, czesc mam prawie nie noszonych wiec na 2 dziecko bedzie jak znalazl:) reszte sprzedalam i oddalam bo nie mialabym gdzie tego magazynowc:DKitty napisał(a):Juz dawno temu sobie powiedzialam, ze ja moim dzieciom bede zakladac nowe ubranka,
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez ewela119 » 18 maja 2011, 13:11 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- ewela119
- Wtajemniczony
Napisane przez bogini8 » 18 maja 2011, 13:18 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez ewela119 » 18 maja 2011, 13:30 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Co do tego zaswiadczenia to kurcze chcialabym sie zabezpieczyc, lepiej miec niz nie miec. Ja lece Wizzair'em i powiem Wam ze obsluga tam jest niezbyt mila, placi sie duzo kasy, warunki sa jakie sa a Ci z obslugi zgrywaja tam nie wiadomo kogo. Ostatnio jak lecialam ludzie byli nie zadowoleni z tego w jakiej kolejnosci wpuszczali do samolotu bo ludzi sie normalnie ustawili a oni jakas segregacje robili ze wzgledu na wielkosc bagazu podrecznego chociaz przezciez wytyczne co do wielkosci toreb sa jasne i wszyscy takie mieli jakie sa dozwolone. No i jak ludzie sie zaczeli odzywac ze to niesprawiedliwe to babka co stala na bramce chamsko wyskoczyla z ryjem ze jak ktos ma cos do powiedzenia to zaraz nigdzie nie poleci, dlatego wole miec to zaswiadczenie i nie ryzykowac tym ze moj z mala poleci a ja zostane w Luton bo nawet bym nie wiedziala jak do domu wrocic :P
-
- ewela119
- Wtajemniczony
Napisane przez adamirus » 18 maja 2011, 14:03 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
witam tak wogóle ;)
-
- adamirus
- Stały Bywalec
- Reputacja: 21
Napisane przez bogini8 » 18 maja 2011, 14:04 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
ja mialam tak jak lecialam ryanairem.... ludzie jak bydlo matki z dziecmi na szarym koncu podochodzily z tymi torbami d samolotu...wogole jakies zamieszanie z poplataniem... najlepsze linei jakimi do tej pory lecialam to klm nieststy z przesiadka w amsterdami , ale wszystko szybko i sprawnie. i jak liczyc caly czas podrozy , dojazdy czekanie na lotnisku itd to przez amseterdam wychodzi nam krocej niz jak do luton jedziemy i lecimy z luton. no i obsluga mila w samolocie napoje ciasteczka, piwko winko i kanapeczkki free:Dewela119 napisał(a):Ostatnio jak lecialam ludzie byli nie zadowoleni z tego w jakiej kolejnosci wpuszczali do samolotu bo ludzi sie normalnie ustawili a oni jakas segregacje robili ze wzgledu na wielkosc bagazu podrecznego chociaz przezciez wytyczne co do wielkosci toreb sa jasne i wszyscy takie mieli jakie sa dozwolone. No i jak ludzie sie zaczeli odzywac ze to niesprawiedliwe to babka co stala na bramce chamsko wyskoczyla z ryjem ze jak ktos ma cos do powiedzenia to zaraz nigdzie nie poleci, dlatego wole miec to zaswiadczenie i nie ryzykowac tym ze moj z mala poleci a ja zostane w Luton bo nawet bym nie wiedziala jak do domu wrocic
ewela tylko co do sprzetow do sluchania serduszka to czytaj opinie, bo ja zrezygnowalam z kupna tego wlasnie oo opiniach dziewczyny: pisaly ze wogole nic nie slychac albo dopiero w koncowce ciazy i to slabo, wtedy i tak co 2 tygodnie sie jest u poloznej i slychac ;srece: o ;:) takze dalam sobie spokoj;/
Dodano: -- 18 maja 2011, o 14:05 --
witamy witamy :D :564: :one:adamirus napisał(a):witam tak wogóle
-
- bogini8
- Wtajemniczony
-