Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...
hej dziewczyny :)
bogini8,jesli masz nowe ciuchy albo jakies malo uzywane do Pl je zawiez czy wyslij,moze komus sie przydadza.Albo na ebay wystaw tak jak adamirusnapisala,no ale to trzeba sprawdzac czy ktos kupil pozniej sie bawic w wysylanie,takze troche roboty bys miala z tym.

A chcialam napisac o dniu dziecka,nie wiem czy wiecie ze w polskim clubie organizuja.Ma byc klown,gry i zabawy dla dzieci,jakas dyskoteka czy cos no i przekaski.Wstep 5 f od dziecka i ma to byc w niedziele.My sie wybieramy,bo kolezanka nam bilety zamowila.

Co do pogody,to mam nadzieje ze bedzie tak fajnie jak napisalyscie hehe :-)
My dzisiaj w domku siedzielismy,bo kolezanka mnie odwiedzila ze swoim synkiem.Dzieciaki sie pobawily a my sie nagadalysmy.
kindzulinaa
Zadomowiony

Reputacja: 22
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 31 maja 2011, 19:16 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

kindzulinaa napisał(a):.Albo na ebay wystaw tak jak adamirusnapisala,no ale to trzeba sprawdzac czy ktos kupil pozniej sie bawic w wysylanie,takze troche roboty bys miala z tym.
wiem jak to dziala ,czesto sprzedaje, moj maz ma w pracy wyprzedaze i sprzedaje nowe ubrania zwlaszcza dzieciecie..mam ponad 500 komentarzy ;)) dla doroslych ubrania slabiej schodza. do polski wysylalam neidawno karton 30 kg;) dalej mam nadwyzki ;)

uzywanych ubran nie oplaca sie wystawiac zeby za pare pensow sie bawic w pakowanie.

co do pogody to mowia ze w polsce za goraco 30 stopni. powinnismy ssumowac ich 30 i nasze 15 i podzielic na 2 byloby akurat:D
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

bogini8 napisał(a):co do pogody to mowia ze w polsce za goraco 30 stopni. powinnismy ssumowac ich 30 i nasze 15 i podzielic na 2 byloby akurat:D

Ja tam wole te 30 stopni jakby bylo :) uwielbiam takie ciepelka naprawde :grin:
Anastazja
Zadomowiony

Reputacja: 27
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 31 maja 2011, 22:44 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Anastazja napisał(a):Ja tam wole te 30 stopni jakby bylo uwielbiam takie ciepelka naprawde
ojjj ja tez lubie ale jak pojade i urlop i bedzie tak jak w tamtym roku to masakra..okropnie bylo nie dalo sie oddychac....czloweiek kleil sie do wszystkiego w nocy bylo 29-30 stooni w domu przy otwartych wszystkich oknach i balkonie na osciez! BYLO NIE DO WYTRZYMANIA. zero wiatru.... ja wole tak 25-26 stopni max wystarcza mi w zupelnosci :)
pozatym polskie 25 stopni a angielskie to duuza roznica, tu jest wilgotno przez co wydaje sie ze jest bardziej rzeskie powietrze, a w pl jest susz i duchota.:P.
Zadowole sie tymi 23 stopniami w piatek :)

Dodano: -- 31 maja 2011, o 22:46 --

sory za bledy..oczy mi sie kleja juz i te malibu :D:D
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

moja głooowa....:506:dopadł mnie dzis straszny ból ..masakarra....
wzielam wszystko co w domu mialam przeciwbolowego teraz sie nie ruszam i czekam az mi przejdzie....
Steinik
Stały Bywalec

Reputacja: 25
Pokojowy

hej :-)
Dziewczyny najlepszego dla Waszych dzieci w Dniu Dziecka :-)
Ladny dzionek nam sie zrobil :D a z rana jak reczniki wywieszalam na ogrodzie bylo chlodno.Oby ta pogoda byla jak najdluzej i oczywiscie tak z 25 stopni i byloby git majonez :D :D :D

bogini8,Ty chyba tego Malibu skonczyc nie mozesz ;) ;p

Steinik napisał(a):dopadł mnie dzis straszny ból ..masakarra....

Wspolczuje.Znam ten bol...
Ja mam tez takie bole glowy tylko,ze migrenowe.Bardzo czesto i strasznie sie wtedy mecze.Mam wizyte na koniec czerwca do swojej pielegniarki,wiec poprosze o jakies silne tabletki,bo takie Nurofen itp.nic mi nie daje.
A Ty mialas wczesniej takie bole?Ja to w Pl tak nie narzekalam,bo nie bylo czegos takiego,zeby mnie tydzien silnie glowa bolala i zadne srodki przeciwbolowe nic nie pomagaly.Dopiero tutaj mnie tak zaczela lepetynka bolec.
kindzulinaa
Zadomowiony

Pokojowy

no wlasnie draznia mnie nawet zapachy,swiatlo..masakra
w PL tego nie mialam...tzn jakies tam bole byly ale nurofen i pomagalo..
próbuje jakies oklady julka mi przysnela przed obiadem to sie z nia troche polozylam i jest troszke lepiej...
niewiem moze to jakies migrenowe??
Steinik
Stały Bywalec

Pokojowy

Ja na szczescie juz nie pamietam kiedy ostanio mialam migrene :shock: To chyba najgorsze co moze byc, wolalabym chyba urodzic dziecko niz przelezec 2 godz z migrena :D Na dodatek zawsze mam to nieszczecie ze jak mam migrene to mojego nie ma w domu i jakos sama musze sobie radzic z mala a z tego calego bolu to normalnie nieprzytomna jestem. Mam nadzieje ze jeszcze dluugo nie przypomne sobie jakie to uczucie :P Chociaz tez mnie boli dzisja glowa to nie jest najgorzej, albo te bole sa slabsze albo juz sie przyzwyczailam :) Dostalam dzis list z terminem na scan wiec juz mam 2 terminy na 2 scany w 2 szpitalach :D Z ktoregos musze zrezygnowac. A na poczatek musze w koncu wstac z lozka :D :D :D
ewela119
Wtajemniczony

Reputacja: 109
SzanowanySzanowany

kindzulinaa napisał(a):bogini8,Ty chyba tego Malibu skonczyc nie mozesz ;p
to nowa butelka :PP;)

Steinik napisał(a):no wlasnie draznia mnie nawet zapachy,swiatlo..masakra
migrena ja mialam to w polsce dla odmiany u aptekarka dala mi wtedy jakies rewelacyjne tablety na to bo zwykle na bol glowy nie pomagaly.
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez agg » 1 cze 2011, 16:46 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

dziewczynki, wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka :D

mialysmy dzis fajny dzionek. wybralysmy sie ekipa do nature centre i canon hill park. pogoda dopisala :) chyba idzie ku cieplemu :lol:

ja tez miewam migreny niestety i bole glowy zwiazane z nadcisnieniem :roll: co zrobic... :roll:
najgorzej jak boli pare dni z rzedu. wtedy chodze taka wypruta i nic mi sie nie chce...
jutro powrot do codziennoci --> pracy. mialam pare dni wolnego i chyba nawet troche odpoczelam, psychicznie i fizycznie. jednak spanie do 9 - 10, a nie 8 robi u mnie duuuuza roznice :shock:
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

w koncu pogoda....chwilowo zapominam o bólu glowy..chociaz ciagle mnie tam ''ćmi''....
cosik puso tu??wszytskie ruszyly na opalanko?? 8)
Steinik
Stały Bywalec

Pokojowy

Steinik napisał(a):cosik puso tu??wszytskie ruszyly na opalanko??

Kochana,trzeba w koncu korzystac z pogody :D
Fajnie grzalo slonko :-) My dzisiaj pare godzinek bylismy w parku,najpierw na placu dzieci ganialy a pozniej siedzielismy nad woda.Kacperek tak sie wylatal,ze teraz spi,a maly pospal sobie w wozku takze teraz czeka na mleczko i po 7 godzinie do lozeczka spac pojdzie.A narazie zajety jest darciem papieru toaletowego hihi ale ma zabawe ;)
kindzulinaa
Zadomowiony

Pokojowy

KobietaPostNapisane przez agg » 2 cze 2011, 22:32 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

no i co tam dziewczynki? lato powrocilo 8)
dzis nawet opalilam sobie rece jezdzac samochodem :lol:
achhh polezalabym sobie gdzies pod palemka... -> adamirus :twisted:
dobranoc
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

agg napisał(a):achhh polezalabym sobie gdzies pod palemka... -> adamirus :twisted:

:lol: od niedzieli :D jutro wylot :D :)

no pogoda cudna - brakuje tylko miejsca w którym będzie miło i duuuuuuużo wolnego :wink:
wtedy można wypoczywać :)

adamirus
Stały Bywalec

Reputacja: 21
Pokojowy

adamirus,pozazdroscic urlopu :D napewno bedzie udany :-) Milego lotu i milego wypoczynku :-)
Mi to sie marza Malediwy,ale ceny maja troche odstraszajace.Moze kiedys...jak,ze wygram w totka :-)
Albo Wlochy-Toskania-spodobala mi sie po filmie Pod sloncem Toskanii :-)
Achh...gdzie ja bym sobie nie pojechala ;) hihi
kindzulinaa
Zadomowiony

Pokojowy

Poprzednia stronaNastępna strona