Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Napisane przez xvioletx » 3 cze 2011, 11:26 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Ja korzystam z tutejszej pogody i wygrzewam sie na slonku podczas lunchu - jest cudnie!
-
- xvioletx
- Stały Bywalec
- Reputacja: 11
Napisane przez Anastazja » 3 cze 2011, 15:28 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
A pogoda super werszcie!!!!!!!!!
Probuje swojego brzdaca nauczyc wolac na nocnik i rece mi juz opadaja,jak tu go przekonac do nocnika to juz nie wiem,lazi w samych majteczkach,albo w ogole z golym tylkiem,ale w ogole nie komunikuje o tym ze chce siku,nawet jak sie zesika to chodzi zlany i mu to nie przeszkadza :evil: Tlumacze,pokazuje zabieram go ze soba do ubikacji i nic,pomocy dziewczyny!!!!!
-
- Anastazja
- Zadomowiony
- Reputacja: 27
Napisane przez hanoka77 » 3 cze 2011, 16:07 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
xvioletx napisał(a):Ja korzystam z tutejszej pogody i wygrzewam sie na slonku
to podobnie jak ja,a na jutro juz mamy zaplanowany piknik z moim polowkiem :D
-
- hanoka77
- Stały Bywalec
- Reputacja: 20
Napisane przez xvioletx » 3 cze 2011, 16:54 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
hanoka77 napisał(a):xvioletx napisał(a):Ja korzystam z tutejszej pogody i wygrzewam sie na slonku
to podobnie jak ja,a na jutro juz mamy zaplanowany piknik z moim polowkiem :D
O pikniku nie pomyslalam - Super pomyslhanoka77!!!
-
- xvioletx
- Stały Bywalec
- Reputacja: 11
Napisane przez bogini8 » 5 cze 2011, 14:43 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
no i po pogodzie....ma byc okolo 16 stopni, i slonko za chmurkami do czwartku, a od piatku dzien dnia ma lac :( a wczoraj jak bylismy w Londynie bylo chyba z 30 stopni,az za goraco bylo. :P
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez Anastazja » 5 cze 2011, 16:29 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
bogini8 napisał(a):goscie mi wyjechali i znou bedzie smutno...ale jeszce 4 tygodnie i do Polski
Ale masz fajnie z ta Polska,ja dopiero w pazdzierniku bede mogla pojechac :evil:
-
- Anastazja
- Zadomowiony
Napisane przez kindzulinaa » 5 cze 2011, 21:28 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Jakies tu pustki...nie mowcie,ze pogoda sprzyja wyjsciu na dwor :evil:
bogini8 napisał(a):jeszce 4 tygodnie i do Polski
Ja myslalam,ze Ty juz w Pl jestes.
Dziewczyny,wiecie jak super bylo dzisiaj na zabawie z okazji dnia dziecka w polskim domu.Dzieciaczki sie wyszalaly,byly piosenki dla dzieci,pozniej juz takie dyskotekowe,konkursy.Extra bylo,dzieci sie super bawily i rodzice widac bylo,ze tez.Nastepnym razem jak bedzie tam jakas zabawa tez sie bedziemy na taka pisac.Tylko,ze Marcelka nosilam non stop na rekach,bo mi nie chcial w ogole zejsc.Raz tylko do zdjecia poszedl do pani Klaun :-)
Co do pogody,to w czwartek jak zerkalam na yahoo bylo napisane,ze od piatku,sobota i niedziela super,ze 23 stopnie bedzie.A jak juz w sobote sie ochlodzilo to nagle zmienili prognoze,ze juz opady na wczoraj i dzisiaj... Tutaj chyba pogody nie da sie przywidziec...
-
- kindzulinaa
- Zadomowiony
- Reputacja: 22
Napisane przez bogini8 » 5 cze 2011, 22:06 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
jeszcze nie, nie bylo mnie bo mialam gosci:))kindzulinaa napisał(a):jeszce 4 tygodnie i do Polski
Ja myslalam,ze Ty juz w Pl jestes.
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez Steinik » 6 cze 2011, 09:46 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
mnie znowu dopadaja bole glowy,,takie chyba migrenowe...pozaslanialam nawet okna ,,swiatelko mnie drazni..
Dziewczyny mam do was pytanko...
moj maz pracuje jako self employer,prawdopodobnie bedzie zmienial prace <mam nadzieje ze niedlugo,bo w tej doslownie wampiry emocjonalne>
no i chodzi mi o podatek...pracuje tu od pazdziernika,jakiejs tam kwoty nie osiagnal...gdzies wyczytalam ze nie bedzie musial od tego podatku placic..ale tu chyba sie placi na rok do przodu??
i moje pytanko....macie moze jakies namiary do ksiegowej??takiej rzetelnej i w miare taniej ;)
Dodano: -- 6 cze 2011, o 10:45 --
Anastazja co do ''nocnikowania''moja Torpedka jak ja ja sadzalam,lub tesciowka to nie chciala....a jednego dnia jak poszlam do pracy uparla sie i nie pozwolila tesciowej ubrac pampersika..i od tego dnia sama zaczela na nocnik....czyli im bardziej ja ''zmuszalismy''tym bardziej ona niechciala....uparta bestia :lol:
bylam wczoraj na car boocie...ten jest dosc spory...gdzies na Wolver sie jedzie zapytam meza i podam post cod jak ktos chce..kupilam kilka fajnych obrazow...
wogóle to uparłam sie na rowerek treningowy..w zeszlym tygodniu widzialam orginalny reeboka w idealnym stanie za 10 ł :shock: ..ale mi ktos z przed nosa zgarnal...
Torpedka miala ubaw bo mozna bylo zdjecia z sowami sobie zrobic,ona ostatnio ogladala bajke ''legendy sowiego krolestwa''i jest zachwycona sowami....mogla na reku trzymac mala sowke....
znacie moze jakies fajne restauracyjki/knajpki gdzie podaja sushi??ja kiedys probowalam nawet mi smakowalo,i ostatnio moj maz jest otwarty na nowinki i chcial posmakowac..heheh ale jakos szukam znaleźć nie moge.....
-
- Steinik
- Stały Bywalec
- Reputacja: 25
Napisane przez bogini8 » 6 cze 2011, 12:23 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
w bham jest fajna chinska knajpka 7 L za wejsciena normalne menu lub 9L z sushi wlasnie i jesz ile chcesz, ale jedzonko super maja i chyba z 70 rodzajow potraw, i lody z maszyny z owocami i torty itd..:))
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez ewela119 » 6 cze 2011, 12:41 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Jesli chodzi o jedzenie to ja uwielbiam chinskie, moje ulubione danie 'kung po chicken' (kawalki kurczaka w sosie slodko-kwasnym z orzeszkami), moglabym jesc codziennie :D Jak mieszkalismy w Bham to jezdzilismy na wyzerke do "Big Wok" gdzies w centrum to jest ale nie wiem dokladnie gdzie, taka babska przypadlosc, zero orientacji w terenie :D Ale jedzenie tam maja naprawde dobre, przed 17 jest taniej ale juz tak dawno bylam ze nie pamietam ile sie placi od osoby a mozna siedziec i jesc ile sie chce, nie ma tak ze masz np godz bo slyszalam ze w niektorych restauracjach tak wlasnie jest, ze po godz podchodzi kelner i kulturalnie Ci mowi ze juz musisz wyjsc. Sushi probowalam raz wlasnie w Big Wok i jakos niezbyt przypadlo mi do gustu, z reszta ja w ogole nie przepadam za rybami
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
Napisane przez Anastazja » 7 cze 2011, 14:12 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Macie moze namiary na jakies fajne i w miare niedrogie sklepy meblowe?Chce kupic nowa lawe i stolik pod TV,ale to co do tej pory ogladalam to albo badziew ze szok albo ceny takie ze tez szok :shock: na ebay nie lubie takich rzeczy kupowac,bo ja przed zakupem lubie dotknac i dokladnie popatrzec :)
-
- Anastazja
- Zadomowiony
Napisane przez Steinik » 7 cze 2011, 15:15 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
wczoraj odebralam Torpedke z przedszkola ze zdartym nosem i czolem :roll: gonila sie z jakims chlopcem i ten ja pchnal i spadla z zjezdzalni....ale wicie co najdziwniejsze?i ja i mama tego chlopca mialysmy do podpisania taki protokol zdarzena,bylo wszystko opisane jaka nauczycielka przy tym byla,co sie dokladnie stalo..pierwszy raz sie z tym spotkalam...ale spoko...oprocz otarcia na nosie i czole to nic jej nie dolega,podobno nawet nie plakala tylko grozila palcem temu chlopcu :lol:
pogoda znowu malo optymistyczna....ehhh ja to chyba dziwna jestem,,,slonce -źle za goraco,nie ma slonca-zimno tez zle...ehhhhhh
Dodano: -- 7 cze 2011, o 15:21 --
Anastazja a co do mebli to ja mam niedaleko do Walsall i tam jest taki sklep,polacy mowia na niego magazyn hihihi...to sklep z okazjami czasem mozna trafic tak jak ja z mezem kupilam stol do jadalni o 70 %tanszy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tam sa mble,sprzet jest bardzo tani.zabawki i roznosci do domu....rzeczy ktore w sezonie w argosie sie nie sprzedadza sa tam wystawiane duuuuzo taniej.np.znajoma kupia aparat foto dla dziecka fisher price <chyba?>za 8 Ł a w argosie byl za prawie 40....
ja narazie szukam okazji heeh zaczynamy tu od zera,od szklaneczki,lyzeczki ;)
-
- Steinik
- Stały Bywalec
Napisane przez Anastazja » 7 cze 2011, 16:39 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- Anastazja
- Zadomowiony
Napisane przez Steinik » 7 cze 2011, 17:09 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- Steinik
- Stały Bywalec
-