Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...
bogini8, moze kiedys sie wybiore na taka dyscoteke,skoro mowisz ze nawet 50tki na parkiecie szaleja hehe ??::: ??::: i bede sobie wywijac :P

A dlaczego bylyscie przeciwniczkami szelek? To super sprawa przeciez,tez swojego prowadzalam na takich szeleczkach,ale to w zeszlym roku teraz grzecznie za raczke chodzi.
Anastazja
Zadomowiony

Reputacja: 27
Pokojowy

Anastazja, kiedys mi sie wydawaly dziwne niewiem czemu, ale teraz inaczej na to patrze .
NO jasne ze wybierz sie na dysko, naprawde super atmosferka, wszyscy sa na rowni spiewaja gadaja smieja sie, zwiedzilam wczoraj z 4 puby i jedna dyskoteke i wszedzie tak samo:) przewaga starszych raczej zwlaszcza w pubch czulam sie jak podlotek:D:D
kwestia znalezienia fajnych miejsc :) wiem ze kobiet sie o wiek nie pyta ale ty chyba nie masz jeszcze 50tki z tego co kojarze :)
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

bogini8 napisał(a):wiem ze kobiet sie o wiek nie pyta ale ty chyba nie masz jeszcze 50tki z tego co kojarze :)

Ryczaca 40stka w przyszlym roku ze mnie bedzie :P Ale ten czas zasuwa tak szybko,ze zanim sie zdaze obejrzec to i 50tke na karku bede miala :evil: Czy Wam tez ten czas tak ucieka jak glupi?Bo ja normalnie za tym czasem juz nie nadazam :shock:
Anastazja
Zadomowiony

Pokojowy

Anastazja, wesss.niestrasz po twojej gadce mozna wywnioskowac jakbys miala 70 :P
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez agg » 19 cze 2011, 16:25 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

bogini8, super, ze disco sie udalo :) jak mi sie polepszy to wybierzemy sie kiedys razem :) aha, no i zabierzemy "sasiadke", chyba juz wrocila z wojazy... ;)
swoja droga to bedzie miala co czytac. milo, ze co niektore obrazliwe posty zostaly usuniete... wczoraj troche poczytalam o netykiecie i duzo zasad zostaje niestety lamanych na forum... posty powinny byc scislej kontrolowane.
no i jak widac "swietalne lata" williego na forum dobiegly konca... ciekawe pod jakim nowym nickiem pojawi sie na forum...
my dzis bylysmy w playhousie na urodzinkach u Misi przyjaciolki. wybiegala i wyszalala sie dziewczyna. a po powrocie stwierdzila, ze: "it was the best party ever" i "i like party" :lol: (ciekawe po kim to ma) hihi :mrgreen:
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

agg, no pozglaszalam pare do usuniecia...bo niektore to normalnie rozbrajaja od razu.....
no jak najbardziej powyginac smialo cialo...ciagle mi malo malo :D
cora lubi imprezki...no pieknie pieknie...:D
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

I bardzo dobrze ze admin sie za to wzial bo jakosc wpisow na forum ostatnio bardzo sie pogorszyla :roll: Rejestruje sie masa nowych osob ktore wypowiadaja sie nie zawsze w kulturalny i mily sposob. A i coniektorym "starym" uzytkownikom najwidoczniej cos odbija. Szczerze mowiac jest kilka osob ktore mnie draznia, wypowiadaja sie w kazdym temacie i w kazdym zachowuja sie jakby pozjadaly wszystkie rozumy, szydza, wysmiewaja, wytykaja co tylko sie da i czepiaja sie do czego tylko mozna sie przyczepic albo i do tego do czego czepiac sie nie powinny bo to nie ich sprawa. Dla uspokojenia odrazu pisze ze zadna z tych osob nie udziela sie w tym wątku :D :D :D

Co do szelek to ja bylam przeciwniczka bo kojarzyly mi sie ze smycza taka na jakiej wyprowadza sie psa :roll: Byc moze dlatego ze ja w Pl z malego miasteczka pochodze, najwiekszy sklep jaki mamy to Biedronka wiec tak naprawde nie bylo potrzeby korzystania z tego wynalazku. Jak poczulam dusze na ramieniu jak mi mala uciekla to zdecydowanie zmienilam zdanie :)

A tak w ogole to mialam Wam pisac, bylam wczoraj w Mothercare i widzialam taki przewijak pod ktorym jest wanienka i polki i mialam pytac czy ktoras z Was cos takiego miala i czy to sie sprawadza? Bo zastanawiam sie czy nie kupic, mialabym i wanienke na stojaku zeby sie nie schylac bo jednak plecy siadaja i odrazu przewijak ktorego w sumie nie planowalam kupowac ale teraz zaczynam sie zastanawiac.
http://cgi.ebay.co.uk/MAMAS-AND-PAPAS-C ... 3f0ad61f63 cos takiego wlasnie
ewela119
Wtajemniczony

Reputacja: 109
SzanowanySzanowany

agg napisał(a):aha, no i zabierzemy "sasiadke", chyba juz wrocila z wojazy... ;)

wróciła wróciła - dziś w nocy 8)

co tu dużo opowiadać ......same och i ach .....
i ehhhhh że już koniec :roll:

przecudne tropiki :D zero deszczu i chmurek przez całe 14dni :D
temperatura 27-34 i tak codziennie ;) i słońce słońce słońce........
aż żal tu było wracać .... w te chmury :roll:

Gran Canaria jest przepiękna - polecam :)

agg napisał(a):swoja droga to bedzie miala co czytac. milo, ze co niektore obrazliwe posty zostaly usuniete...

a cóż to sie działo tu ??

adamirus
Stały Bywalec

Reputacja: 21
Pokojowy

ewela119 napisał(a):A tak w ogole to mialam Wam pisac, bylam wczoraj w Mothercare i widzialam taki przewijak pod ktorym jest wanienka i polki i mialam pytac czy ktoras z Was cos takiego miala i czy to sie sprawadza? Bo zastanawiam sie czy nie kupic, mialabym i wanienke na stojaku zeby sie nie schylac bo jednak plecy siadaja i odrazu przewijak ktorego w sumie nie planowalam kupowac ale teraz zaczynam sie zastanawiac.
http://cgi.ebay.co.uk/MAMAS-AND-PAPAS-C ... 3f0ad61f63 cos takiego wlasnie
tez o tym myslalam, ale ta wanienka nie jest za wielka i znowu krecic sie znia i rozchlapywac wode w kolo, patrzac na mojego synia to by, mi starczyla na 2miesiace;/ a co z tym pozniej. wolalam kupic przewijak i na zime wstawilam go sobie do lazienki, i sobie tam stoi, wyjmuje malego z wanny wrzucam na przewijak i po klopocie. pod spodem mam 2 polki i na nich czyste ubranka pizamki pieluchy etc :) pozniej moze sluzyc jako polka na maskotki u malego w pokoju hihhih :))
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez agg » 19 cze 2011, 22:47 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

ewela119, mi tez sie wydaje ta wanienka strasznie niepraktyczna... my akurat wanienke stawialismy na biurku, przewijak mialam na lozeczku, a wszystkie podreczne "gadzety" obok na komodzie. takie rozwiazanie sprawdzilo sie u mnie w 100% ;)
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

adamirus, Zazdroszcze to wygrzalas sie chyba za wszystkie czasy co? :grin:

ewela119, Ja mialam zwyczajny przewijak z ikeii taki najzwyklejszy i na niego stawialam wanienke,a wanienke kupilam u ci..a duza wygodna,moim zdaniem te profilowane nie sa zbyt dobre,no ale jak kto woli niektorzy sobie je chwala.

Sluchajcie wiecie moze jak sie rejestruje na strone Konsulatu?Chcialam sprawdzic godziny przyjmowania interesantow,a tam otwiera mi sie strona gdzie trzeba sie logowac,a nie ma nigdzie wzmianki o rejestracji,albo ja slepa jestem albo nie wiem o co biega :shock:

Dodano: -- 20 cze 2011, o 08:40 --

Co do Forum,to wiecie jak to jest z takimi forami otwartymi,kazdy moze tu wejsc i pisac co chce,chamstwo czasami z butow wystaje,ale swiata nie zmienimy.Widocznie niektorzy ludzie wlasnie tu wyladowuja swoje frustracje,w swiecie realnym siedza cicho jak myszki pod miotla,boja sie buzie otworzyc,a tu zgrywaja panow swiata,obrazajac i krytykujac innych.Dla takich osobnikow powinien powstac specjalny portal :P
Anastazja
Zadomowiony

Pokojowy

Wszystko sie rozbija o to ze cholera wszedzie brakuje mi miejsca, do lazienki to napewno nic nie wcisne, do sypialni tez nie bo mam problem gdzie upchne lozeczko nie mowiac juz o jakis przewijakach czy czyms takim :/ Musimy sie stad wyprowadzic w grudniu, niby mamy salon i 2 sypialnie a na nic nie ma miejsca, strasznie mi brakuje strychu czy piwnicy zeby te graty upychac, na dobra sprawe to nawet zadnego porzadnego schowka nie mamy, jakas tam przeciekajaca szopke na dworze i taki maly schowek gdzie mamy licznik od gazu pod schodami do sasiada na gore do ktorego na dobra sprawe oprocz butow nic nie idzie schowac bo musi byc dostep do tego licznika a i jest taki trudnodostepny :roll: Ogladam caly czas oferty mieszkan na wynajem ale w okolicy w ktorej bysmy chcieli jak na zlosc na wynajem nic nie ma a jak domy sa to ceny maja kosmiczne. W ogole widze ze w ciagu roku ceny wynajmu bardzo poszly w gore :/
ewela119
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

ewela119, to moze najzwyklejszy przewijak zakladany na lozeczko? ja np mialam taki w komplecie z lozeczkiem turystycznym.
jak maly sie urodzil ta pierwszy miech kapalismy go w wanience w salonie i ubieralam go siedzac sobie wygodnie na kanapie :) pozniej w zasadzie tak po miesiacu poltorej ta wanienka zaczela byc za mala wiec maly kapal sie ktoryms z nas lub nalewalam wody na dno normalnej wanny i mlodego kladklam na takiej grubej gabce wyprofilowanej :)

adamirus, witamy witamy :)
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

Ja chcialam kupic taki zwykly przewijak ktory kladzie sie na lozku, tylko po to by nie ubrudzic poscieli, no a teraz pomyslalam ze skoro wanienke i tak musze kupic, a nie mam jej tez zbytnio gdzie stawiac tak zeby nie musiec byl zgieta w pol (mam tylko lawe w salonie i tez jest niska) to juz kupie ten "stolik" i bedzie z glowy bo i umyje i przewine korzystajac z jednego grata :) No ale jak mowicie ze niepraktyczne to chyba odpuszcze :) Juz sie boje o moje plecy :P Dobiega konca 21 tydz i prawie w ogole nie widac brzucha, chyba ze zaloze cos dopasowanego/obcislego ale plecy juz daja o sobie znac, z reszta nie wiem dlaczego czesto miewalam bole plecow nawet nie bedac w ciazy, chociaz z kregoslupem niby wszystko mam ok
ewela119
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

ewela119, to jak faktyczniemasz tak malo miejsca to moze lepiej kup sobie ta gabke lub takie wkladki sa plastikowe wyprofilowane donormalnej wanny.
lub widzialam to w sklepie kiedys skladana wanienka http://cgi.ebay.co.uk/FOLDING-BABY-TODD ... 33644b7782
nawet sie nad tym zastanawialam , ale ja mialam wanienke pozyczoona na 2 meichy od kuzynki wiec nie kupywalam zadnej wcale.
a ta wanienke mielismy z takim czyms http://cgi.ebay.co.uk/Baby-bath-stand-B ... 1c1ca71c88 :)
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

Poprzednia stronaNastępna strona