Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Napisane przez agg » 16 lip 2011, 17:55 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
wlasnie wrocilam z wakacji, aaaaaaaaa ja chce jeszcze!!!
bylo pieknie :)
wieczorem Was doczytam i moze cos skrobne :)
pozdrowionka :roza:
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
Napisane przez kindzulinaa » 17 lip 2011, 07:59 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Anastazja napisał(a):kindzulinaa, ja 2 razy dzennie mam brac to zelazo,a Tobie dlaczego profilaktycznie je przepisal lekarz?
A bo mowilam lekarzowi,ze spiaca jestem i bez energii,a ze spojrzal w komputer ze mialam anemie,to dal mi tak profilaktycznie.A pobieranie krwi mialam w zeszlym roku no i tam wykazalo,ze mam brak witaminy b12 ale o anemi nic mi nie mowili.
agg,gdzie bylas na wakacjach?
Ja juz od 7mej godz.nie spie,bo nas dziciaczki obudzily.To jest ich pora do wstawania,nie dadza dluzej pospac w weekend hehe.
Pogoda nieciekawa,nie ma co robic...
-
- kindzulinaa
- Zadomowiony
- Reputacja: 22
Napisane przez Anastazja » 17 lip 2011, 10:57 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
kindzulinaa, No to tez lykaj to zelazo,bo moze i u Ciebie jakies braki sa ;) Ciekawe skad to sie bierze ze zlej diety? :roll: Ja raczej staram sie zdrowo odzywiac.
Kochane a to moja dziara :P

Dodano: -- 17 lip 2011, o 10:58 --
kindzulinaa napisał(a):Pogoda nieciekawa,nie ma co robic...
No masakra z ta pogoda,maz wyczytal w gazecie,ze ponoc ma przez caly miesiac padac :evil: Mam nadzieje ze sie pomylili z tym przewidywaniem
-
- Anastazja
- Zadomowiony
- Reputacja: 27
Napisane przez kindzulinaa » 17 lip 2011, 11:24 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Anastazja napisał(a):No masakra z ta pogoda,maz wyczytal w gazecie,ze ponoc ma przez caly miesiac padac Mam nadzieje ze sie pomylili z tym przewidywaniem
Oby sie nie sprawdzilo...
Pozdrawiam :)
-
- kindzulinaa
- Zadomowiony
Napisane przez Anastazja » 17 lip 2011, 14:18 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- Anastazja
- Zadomowiony
Napisane przez agniecha » 18 lip 2011, 08:26 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- agniecha
- Rozeznany
- Reputacja: 4
Napisane przez bogini8 » 18 lip 2011, 08:33 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
agniecha,przy zaparciach dziecko powinno jesc duzo ciemnego pieczywa, płatków owsianych, otrębów, warzyw i owoców, zwłaszcza śliwek, rodzynek, czereśni, moreli. Dziecko powinno też dużo pić (wodę mineralną, sok ze śliwek, moreli, ananasów), ale unikać napojów gazowanych.
Dodano: -- 18 lip 2011, o 08:37 --
Anastazja, niezla dziarka:) bolalo?:) dlugo ja robili?
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez agg » 18 lip 2011, 09:26 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
dzieci czesto maja takie problemy, a czas i strach tylko pogarsz sytuacje niestety. z innych metod to wszystko co bogini napisala. ja jeszcze dodam (ale to tylko z wlasnego doswiadczenia), ze moze jakis tlustawy posilek (kotlet mielony+warzywa, moze). i cieple picie, np. gorzka herbata.
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
Napisane przez Steinik » 18 lip 2011, 21:10 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
nieodzywalam sie bo troszku u mnie zmian...malzon zmienil prace...nie jest juz jako self...kawalek do nowej pracy ma...i myslimy nad przeprowadzka....na sama mysl rozstroj zoladka mam...boje sie wszelkich zmian...
maz pracuje w droitwich...szukalam tam ogloszen z mieszkankami ale jakos kiepsko tam jest...nikt nie chce wynajac....zobaczymy jak bedzie...
jak narazie wiec nerwowka...niby nowa praca stabilizacja,ale kurcze znowu zmiany... :roll: .
a z takich lepsiejszych nowinek...jutro mam z malzonem 3 rocznice slubu <wooow> heheh
myslalam o wypadzie do kina..ale niestety maz ma popoludniowki..i moze w weekend cos wymyslimy...przyleciala do nas moja siostra,wiec zajmie sie torpedka..
-
- Steinik
- Stały Bywalec
- Reputacja: 25
Napisane przez iwona38 » 19 lip 2011, 08:05 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Anastazja super tatuazyk :D :D
-
- iwona38
- Rozeznany
- Reputacja: 5
Napisane przez kindzulinaa » 19 lip 2011, 09:02 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
agniecha,moj synek jak mial problemy z zaparciami,to bylam u lekrza i dal nam Lactulose syrop.Dobry jest,no i najwazniejsze tak jak dziewczyny pisaly wyzej napoje woda,soki,herbata i dieta oparta o blonnik tylko oczywiscie przy tym duzo wody,bo tez moga byc zaparcia jak za duzo blonnika.Uwazaj na czekolade.
Steinik,to dobrze ze maz zmienil prace no a zmiana miejsca zamieszkania wiaze sie ze stresem napewno bo i szkole dla corci musialabyc zmienic.A oferty mieszkan to zobacz z tej stronki co wczesniej ewela pisala www.rightmove.co.uk/property-to-rent/Droitwich.html
-
- kindzulinaa
- Zadomowiony
Napisane przez ewela119 » 19 lip 2011, 09:27 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Pogoda nas nie rozpieszcza :/ Kurde nie ma to jak angielskie lato, chociaz w sumie jak bylam na dworze wyniesc smieci to nie jest tak najgorzej, tylko te chmury wisza nad glowa i strasza :/ W piatek mi sie skonczyla travelka i siedze w domu, mala teraz ma ostatni tydz w przedszkolu ale nie mam sily z nia chodzic tyle pieszo a travelki juz nie chce kupowac bo troche szkoda mi kasy. Poza tym w sobote mala miala wypadek, biegla w domu i wpadla na blat, zdarla sobie skore z policzka, wyglada to bardzo nieladnie wiec wole tez zeby posiedziala w domu az jej sie to podgoi bo wyglada jak ofiara przemocy domowej :P Boje sie ze mialabym trudnosci z wytlumaczeniem co jej sie stalo.
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
Napisane przez Anastazja » 19 lip 2011, 09:35 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
No wlasnie ostatni tydzien szkoly,a pogoda do bani,dzieciaki z nudow beda wychodzic same z siebie :x Steinik, FFajnie,ze maz wreszcie zmienil prace,a mieszkanie na pewno jakies znajdziecie,spokojnie bez nerwow :) Wszystkiego dobrego z okazji rocznicy :roza:
bogini8 napisał(a):Anastazja, niezla dziarka:) bolalo?:) dlugo ja robili?
No wlasnie nie bolalo co mnie mile zaskoczylo :) a robil mi go jakies z pol godziny.
-
- Anastazja
- Zadomowiony
Napisane przez Steinik » 19 lip 2011, 15:17 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
dziewczynki mam pytanko....to ostatni tydzien szkoly...jak wyglada tu zakonczenie roku??wiecie pytam o kwiatki i inne pierdoly ktore w pl sa praktykowane...czy tutaj tez sie daje badylki??
pozdrawiam cieplutko w ten ponury dzionek
-
- Steinik
- Stały Bywalec
- Reputacja: 25
Napisane przez Anastazja » 19 lip 2011, 17:44 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Steinik napisał(a):dziewczynki mam pytanko....to ostatni tydzien szkoly...jak wyglada tu zakonczenie roku??wiecie pytam o kwiatki i inne pierdoly ktore w pl sa praktykowane...czy tutaj tez sie daje badylki??
Tutaj ostatni dzien szkoly wyglada w sumie tak samo jak kazdy inny :) Czesto krocej zajecia sa,niektorzy przynosza jakies kartki czy kwiatki,ale nie jest to na taka skale jak w PL ;) Ja swojej corce tylko na zakonczenie priymary school kupilam dla nauczycelki kubek z pamiatkowym napisem i dla dyrektorki taki duzy kalendarz w skorzanej oprawie z dedykacja.Osobiscie uwazam ze to obdarodywanie nauczycieli jak to ma miejsce w Polsce jest wielka glupota,nigdy za tym nie bylam.
-
- Anastazja
- Zadomowiony
-