Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...
Zawsze omijałam ten wątek, no bo jakże to- ja 26 latka będę w wątku o takim tutule pisać... No ale zajrzałam skuszona ilościa wpisów, i jestem pozytywnie zaskoczona, bo fajnie dziewczyny piszecie, życiowo, szczerze... Da się wyczuć przyjazne nastawienie.

ewela119 doczytałam się gdzieś, że szykujesz wyprawkę... mam wanienkę do oddania, siedzonko do wanny, i całe dwa kartony ubranek 0-3 mies, które równiez chętnie oddam... Mam też spodnie ciążowe, gdybys była zainteresowana, tyle że rozmiar 16 :oops:

Czytałam wasze wpisy o finansach. Tak sobie myśle, jak kto pieniędzmi zarządza, i czy mu starczy czy braknie, zależy od tego, jak nimi gospodaruje. Fajnie, że dzielicie się swoimi ,,sposobami,, Ja osobiście nauczyłam się samokontroli, co łatwe nie jest dla kobiety ;-)

Sztuczne dzieci. Ch....ra! Do głowy by mi nie przyszło! Tyle opuszczonych, samotnych dzieci na tym świecie, tyle czekających na miłość, a im się wydawania kasy na lalki zachciewa. Kolejna porażka świata... Z drugiej strony juz lepiej jak ta lalkę ,,męczą,, niż miałyby w swoją chorobę (bo inaczej tego nie można nazwać) żywe dzieci wciągać.

umisiak
Rozeznany

Reputacja: 17
Neutralny

umisiak, a przeczytalas wszystkie posty od poczatku? :P :D
No tak kompletuje wyprawke i wanienki jeszcze nie mam :) Ubranek w sumie tez nie :) Podeslij mi namiary na priv to sie skontaktuje :)
ewela119
Wtajemniczony

Reputacja: 109
SzanowanySzanowany

ewela119 napisał(a):umisiak, a przeczytalas wszystkie posty od poczatku?
hehehe dobre...:Dniezlalektura by byla:D
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez agg » 12 sie 2011, 23:24 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

umisiak napisał(a):Zawsze omijałam ten wątek, no bo jakże to- ja 26 latka będę w wątku o takim tutule pisać... No ale zajrzałam skuszona ilościa wpisów, i jestem pozytywnie zaskoczona, bo fajnie dziewczyny piszecie, życiowo, szczerze... Da się wyczuć przyjazne nastawienie.

...no cos Ty, to tylko pozory :D :lol: :wink:

zjadlam salatke (z oliwkami) ;), wykapalam sie, dolalam sobie winka i czekam na odlot na kanapie :D uwielbiam piatki! 8)
dobranoc

Dodano: -- 12 sie 2011, o 23:42 --

malaroksi, dawaj nam tu 2000 post! :shock:
:D :D :D
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

a ja dzis bez drinka za to z plastrem rozgrzewajacym na plecach bo zlapal mni straszny bol;//

dobranoc kobitki
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

bogini8, wspolczuje, nie wiem czy bardziej tego bolu czy tego plastra :P Kiedys sobie przykleilam to zaraz musialam zerwac bo mnie wrecz parzylo a przy zrywaniu bolalo jak diabli, powiedzialam ze juz nigdy w zyciu tego nie nakleje. Moja niedoszla szwagierka na ciagle bole plecow sobie naklejala te plastry zamiast pojsc do lekarza, mimo ze tam jest napisane ze nie powinno parzyc i zeby nie przyklejac jednego po drugim w to samo miejsce ona tak robila i powaznie poparzyla sobie skore. No ale sama sobie winna, doskonale wiedziala ze nie powinna a dalej tak robila :roll: To bylo tak samo bezmyslne jak branie antybiotykow czy innych lekow na recepte na wlasna reke :roll:

Ja tez bez drinka, za to po dluuuugiej kąpieli :D Tez zawijam sie do spania, najwyzsza pora. Spokojnej nocy
ewela119
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

ewela119 napisał(a):a przeczytalas wszystkie posty od poczatku? :P :D

hehe... aż tak bardzo mi się nie nudzi ;)
(wysyłam kontakt na priv)

agg napisał(a):...no cos Ty, to tylko pozory :D :lol: :wink:

agg, no dobre aktorstwo nie jest złe, w życiu się czasem przydaje :)

umisiak
Rozeznany

Reputacja: 17
Neutralny

ewela119, a dzis hmm wcale nie lepiej... myslalam rano ze na kibeleek nie usiade :P na takie bole te plastry sa zbawieniem zazwyczaj przyklejam jeden i chodze caly dzien albo noc,czuc ciepelko ale nic nie parzy;)
teraz to dopier czuje sie staro;/ chyba wczoraj przesadzilam w pracy i sie przedzwigalam :(
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

bogini8, Bo to nie plastyry tylko dobry masazyk by sie przydal,zaangazuj meza wieczorkiem,a bedzie przyjemne z pozytecznym :wink:

A ja siedze sama w domu z malym maz z reszta ferajny pojechal do mojego brata do Cromer,mielismy jechac wszyscy na dwa samochody,ale niestety drugi samochod zaniemogl :x I siedzie i sie nudze a na dodatek jakies chorobsko mnie dopada.

I wezcie juz mnie nie dobijajcie tymi latami co?? 26 lat i czuje sie staro a co ja mam powiedziec? :shock:
Anastazja
Zadomowiony

Reputacja: 27
Pokojowy

Joł, to mój 2000 post jak agg zauważyła.
Co do lalek , to kurcze one wyglądają jak prawdziwe dzieci, ja bym chyba też tak zbzikowała jak bym miała dzieci na wzór swoich po kilku dziesięciu latach ... Ale Ja zawsze byłam eknięta i pewnie na starość mi się pogorszy :)
Ech i zaraz do pracy a potem w odwiedziny do znajomych i po sobocie...
Luiza i Umisiak no fajnie ze nowe osoby wchodzą w dyskusję , faceci również tutaj zaglądają i się wypowiadają, więc nie ma rygoru co do wieku płci czy dzieci... :lol:
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez agg » 13 sie 2011, 13:02 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Anastazja napisał(a):A ja siedze sama w domu z malym maz z reszta ferajny pojechal do mojego brata do Cromer,mielismy jechac wszyscy na dwa samochody,ale niestety drugi samochod zaniemogl I siedzie i sie nudze a na dodatek jakies chorobsko mnie dopada.

ja tez dzis zamulam :roll: i az mnie za przeproszeniem dupa swedzi, zeby cos porobic i szlak trafia zarazem, ze nic nie robie :evil:
malaroksi napisał(a):Luiza i Umisiak no fajnie ze nowe osoby wchodzą w dyskusję , faceci również tutaj zaglądają i się wypowiadają, więc nie ma rygoru co do wieku płci czy dzieci...

ba watek ma nieodpowiedni tytul... zalozyla go dziewczyna po 30-tce, a tu wiekszosc z nas duzo przed 30 ;) chyba tylko anastazja kapeczke "po" ;)

Dodano: -- 13 sie 2011, o 13:04 --

malaroksi napisał(a):Joł, to mój 2000 post jak agg zauważyła.

bo Ty gadula jestes :) :roza: :roza: :roza:
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

Anastazja, niewiem czy na takie rwace bole az do nogi masaz pomoze... siedzez plastrem ciagle..jakby triche lepiej albo to cocodamol zaczyna dzialac:D
a z nudow bzika mozna dostac;/ ciagle poszukuje bramek na schody uzywane moga byc i szafki dla malego na ebayu;/
bo niestety IKEA ma sklep online niby a wiekszosc rzeczy online sienie dakupic...porazka.... a jest za daleko:(
co cos znajde to mnei ktos przelicytuje. czasem mnie to smieszy bo niektorzy sa tak uzaleznieni ze licytuja tylko zeby wygrac obojetnie za ile...i sie okazuje ze ktos kupil uzywana rzecz za 20£ jak w sklepie nowa jest za 21 :D:D:D... jak widze ze ktos jest napalony to pass... wole te 2 L dolozyc i miec nowe:D
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

hej gaduły :lol:

czytam was ale mało pisuje ostatnio ..... ;)

adamirus
Stały Bywalec

Reputacja: 21
Pokojowy

bogini8, a nie macie autka zeby w niedziele sobie smignac na zakupy do Cov? Powiem Ci ze my czasami sobie jezdzimy do Ikei zeby normalnie czas zabic :D Tam jest takie cudo ze mozna dziecko zostawic pod opieka, nie wiem tylko od jakiego wieku, ale tam podajesz dane i dostajesz taki pager jakby ze jak cos by np dziecko plakalo czy cos sie stalo to to Ci brzeczy i wibruje na znak ze masz przyjsc. Wiec dziecko sie bawi a Ty mozesz sobie spokojnie polazic i pogapic sie ;) a jak zglodniejesz to na samej gorze jest restauracja ze szwedzkim jedzeniem, super wyzerka, przynajmniej ja bardzo lubie a i ceny nie wygorowane. Ja na ebayu niezbyt lubie kupowac, tak samo w argosie, bo ja jednak wole wszystko obejrzec i podotykac zanim kupie :D
ewela119
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

adamirus napisał(a):hej gaduły

czytam was ale mało pisuje ostatnio .....
nawet bardzo malo...duzoza malo :D
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

Poprzednia stronaNastępna strona