Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...
agniecha, no jak wezme krolika to z klatka razem ma 96cm na 46/49 cm i jest plastikowa wiec latwa do mycia :) pod prysznic i tyle.Mialam kiedys chomika wiec czyszczenie klatki mam za soba, chociaz do klatki mial wstawiony sloik do ktorego nauczylam go sikac i tylko tam sikal,sloik sie wyplukalo i byl spokoj i nic nie smierdzialo i wiorkow tak czesto nie trzeba bylo zmieniac:)) krolika mozna nauczyc podobno do kuwety malej robic i poza klatka mozna postawic kuwete jak se lata po domu i wtedy tam tez bedzie robil:)
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

Kupilam ciuszki mlodemu do szkoly i oczywiscie pierwsza przymiarka juz za nami,fajnie wyglada.Taki uczen hehe :) Jejku nie wierze,ze moje dziecko juz idzie do szkoly :shock:
malaroksi napisał(a):kindzulinaa, zazwyczaj koleżanki pracują w tym samym czasie co Ja , a po za tym nie mam ich zbyt dużo tutaj zwłaszcza takich którym bym mogła zostawić dzieci na te 4 godziny.

Szkoda,ze sie nie znamy na zywo,bo bym Ci mogla zajac sie dziecmi w tym czasie.U mnie no problem ;)
Tak w ogole to zauwazylam dopiero teraz,ze Ty spowrotem na West Bromie mieszkasz(bo kiedys tez chyba mieszkalas,o ile dobrze kojarze??).Moze kiedys wskoczysz z dziecmi na kawe,mieszkam na Handsworth.Jakby co zapraszam ;)
adamirus,teraz ja mam chrapke zeby zrobic sobie prawko.W sumie ja juz od dawien,dawna mysle ale jakos nigdy do tego nie doszlo.Moglam robic,jak chodzilam do liceum,ale ze rodzice mi zaproponowali w ostatniej klasie,kiedy to mialam sie uczyc do matury,to podziekowalam.Bo sie balam,ze za duzo tego bedzie,a teraz zaluje.Ale z drugiej strony nie wiem czy ja sie nadaje za kolko hehe,bym musiala pojsc na pare lekcji i wtedy stwierdzic,czy to dla mnie czy nie.
Dzisiaj to mezowi powiedzialam,to mowi zebym sie zapisala.Juz sama nie wiem i tak narazie auta nie mamy.Ale sprawa jest do przemyslenia.
A tak z innej beczki,dziewczyny ile z Was zna sie na zywo?Tak z ciekawosci pytam... :D
kindzulinaa
Zadomowiony

Reputacja: 22
Pokojowy

bogini8, ja mialam krolika niedawno,ale niestety zdechl nam :( musial cos w ogrodku podlapac,bo u nas pelno kotow sie kreci a my go wypuszczalismy by sobie pokical,co do smrodu od niego to niestety mimo ze mial sprzatane codziennie to smierdzialo od niego dosyc mocno,teraz mam dwie swinki morskie i od nich juz tak nie smierdzi a klatke sprzatana maja co drugi dzien.Na drugiego krolika nie zdecydowalabym sie juz nigdy.

kindzulinaa napisał(a):A tak z innej beczki,dziewczyny ile z Was zna sie na zywo?Tak z ciekawosci pytam... :D

Ja z zadna sie nie znam osobiscie :roll:
Anastazja
Zadomowiony

Reputacja: 27
Pokojowy

kindzulinaa, O Fajnie przypomniałaś mi gdzie mieszkasz :) Ja bardzo chętnie zapraszam na kawkę , nawet teraz w sobotę albo poniedziałek bo akurat mam wolne w te dni . Mogę też podjechać do ciebie w te dni ale boję się że moje dzieci rozniosą Ci dom więc bezpieczniej by było u mnie się spotkać :)
A ile dziewczyn z forum poznałam hmm... Ja osobiście 13 ale 3 nie z tego tematu .
Teraz mi się przypomniało jak namolnie pisała do mnie dziewczyna z Wednesbury żeby się spotkać , ale Ja nie chciałam bo już sam jej wpis w temacie o kolczykach dla małego dziecka ( nie wiem czy pamiętacie jak napisałam że ja swojemu dziecku przekułam sutki i pępek i zaczepiłam łańcuszek i że zrobie jej dziarę kocham cię -mama) ona w to uwierzyła i skomentowała , potem mnie przepraszała ale nie chciałam marnować swego czasu na takie znajomości , już wystarczająco dużo w zyciu "głupków" spotykam. Wystarczy że Ja do najiteligentniejszych nie należę :)
Co do prawka Ja się nie nadawałam i nigdy nawte o tym nie myślałam , teraz nie potrafię myśleć jak by było bez tego prawka :)
Ostatnio edytowano 24 sie 2011, 20:44 przez malaroksi, łącznie edytowano 1 raz
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

Ja bym chciala miec szczurka ale mam juz kota i jedno z drugim sie wyklucza raczej :D I psa ale na psa narazie nie mozemy sobie pozwolic, moze kiedys...

A na zywo spotkalysmy sie kiedys w centrum na Germany Market, z tego co pamietam to byla adamirus, malaroksi, syjonka, bogini8, agadz27, agg, wiecej nie pamietam aczkolwiek cos mi swita ze bylo nas wtedy kolo 11 :) A tak poza tym to juz dawno poznalam jedna z forumowiczek ktora malo pisze o nicku yoko (pozdrawiam :) ) i w zeszlym tyg poznalysmy sie z umisiak :)

No a dzisiaj wpadla do mnie na herbatke agg ze swoja coreczka, fajnie sobie pogadalysmy, dziewczynki sie pobawily, moja Goska jest zachwycona nowa kolezanka i juz nie moze sie doczekac kolejnego spotkania :) Dzieki Agus :)

A tak nawiasem mowiac ja ciagle pamietam ze obiecalyscie mnie odwiedzic, a poki co tylko agg sie wywiazala z obietnicy, nieladnie laski oj nieladnie :P
ewela119
Wtajemniczony

Reputacja: 109
SzanowanySzanowany

ewela119, podpowiem Ci że zapomniałaś o Dorocie,Wiolecie i nie pamiętam jak Hannoka ma na imę :)
malaroksi
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

To i tak jeszcze trzech brakuje, ehhh starosc nie radosc, z pamiecia coraz gorzej :D
ewela119
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

ewela119, ta 11sta dziewczyna nie była z forum :)
malaroksi
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

Ale fajnie bylo, mimo ze bylo zimno :) A co Wy na to zeby powtorzyc takie spotkanko, poki jeszcze w miare cieplo jest? No i dopoki jeszcze sie nie rozsypalam bo pozniej to juz dluuuugo sie nie urwe z domu :)
ewela119
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez agg » 24 sie 2011, 21:01 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

kindzulinaa napisał(a):A tak z innej beczki,dziewczyny ile z Was zna sie na zywo?Tak z ciekawosci pytam...

ojej, ile ja dziewczyn z forum poznalam! :shock:
z niektorymi luzna znajomosc przerosla w taka "powazniejsza" :roza:
nie bede wymieniac, bo nie chcialabym pominac nikogo :oops:
poki co mam jeszcze 2 "ofiary" na oku :D
w dodatku mieszkaja rzut beretem odemnie... :twisted:
ewela, no Twoja Goska jest bombowa :lol: dziewczyny, mowie Wam, gadula jakich malo i baaaardzo smiala. Od razu zostalam "ciocia" :grin:
G pyta sie mnie: " a moge do Ciebie mowic ciociu"
ja mowie: "mysle, ze tak"
G: "to dobrze, ze powiedzialas tak" :lol: :lol: :lol:
Dominika tez zadowolona z nowej kolezanki! :wink:

Dodano: -- 24 sie 2011, o 21:02 --

ewela119 napisał(a):Ale fajnie bylo, mimo ze bylo zimno A co Wy na to zeby powtorzyc takie spotkanko, poki jeszcze w miare cieplo jest? No i dopoki jeszcze sie nie rozsypalam bo pozniej to juz dluuuugo sie nie urwe z domu

ja oczywiscie jestem ZA! :D

Dodano: -- 24 sie 2011, o 21:03 --

malaroksi napisał(a):ewela119, podpowiem Ci że zapomniałaś o Dorocie,Wiolecie i nie pamiętam jak Hannoka ma na imę

hanokato Monika :)
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

Wcięło mi posta :-( i powtórzyć nie mam siły...
Przez ten i kolejny tydzień (tylko trzy dni na szczęście) zajmuję się trzema chłopcami, synowie znajomych. Dodajac dwie moje sikory, mam na głowie piątke: 5mies, 2l, 3l, 6l, i 12l i tak sobie myśle, że jakby to były moje, to bym im dyscypline jak w wojsku wprowadziła hehhe ;)

ewela119 napisał(a):A co Wy na to zeby powtorzyc takie spotkanko,

Ja bym z chęcią poznała dziewczyny :-)

agg mała eweli jest super, jej teksty możnaby cytować
U mnie było: ,,Mogę jeszcze jedno ciastko?,, ,,Możesz...,, ,,Ach jak to dobrze ciociu, że mi pozwoliłaś!,, ;-)

umisiak
Rozeznany

Reputacja: 17
Neutralny

malaroksi napisał(a):nie pamiętam jak Hannoka ma na imę

od kiedy siegam pamiecia to zawsze mialam jakas ksywke bo ludzie nie pamietali mojego imienia,czesc mowila ze do mnie nie pasuje :D

agg napisał(a):hanokato Monika

DING DONG :D

ewela119 napisał(a):A co Wy na to zeby powtorzyc takie spotkanko, poki jeszcze w miare cieplo jest?

ja jestem za :)
hanoka77
Stały Bywalec

Reputacja: 20
Pokojowy

Bo moja Goska to jest takie rumunskie dziecko :) Ona nikogo sie nie wstydzi. Jestem przekonana ze ona by mnie 3 razy sprzedala, 5 razy odkupila i sporo na tym zarobila :P Kompletnie nie wiem po kim to ma :D

umisiak, kurcze to niezla masz gromadke, mi czasami kumpela podrzuca 4 synow i tez mam wtedy 5 dzieci w wieku 9,7,5,5 i 2,5 no powiem Ci ze jest ciekawie, zwlaszcza ze te pieciolatki to moja Goska i Kacper ktorzy kompletnie nie moga sie dogadac, Kacper jak to chlopak preferuje rozwiazania silowe, a moja Goska tez nie w ciemie bita pojechac sobie nie da, zwlaszcza na swoim terenie, wiec jak sie zlapia mi za czupryny to nie wiem co robic :P Ale zazwyczaj to ich rodzielam, 2 sadzam przy kompach, 2 przy xboxie a ten najmlodszy buszuje w zabawkach :D
ewela119
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

Ja tez bym chetnie poznala Was dziewczynki,tylko ze ja to taka niesmiala jestem :P

Co do tych zwierzaczkow to jutro prawdopodobnie bede miala pieska yorka,pisze prawdopodobnie bo babce zostala sie ostatnia suczka i kobieta ktora miala ja zabrac dzisiaj sie nie pojawila wiec ta daje jej czas do jutra,jesli sie nie odezwie to ja jestem nastepna w kolejce wiec trzymajcie kciuki,nikt w domu o tym nie wie ze mam zamiar tego psiaka kupic wiec ciii ;) heheh Niby ze to bedzie prezent dla meza na rocznice slubu ;)
Anastazja
Zadomowiony

Reputacja: 27
Pokojowy

ewela119 napisał(a):Kompletnie nie wiem po kim to ma :D

no nad tym się zbyt długo nie trzeba zastanawiać :)

umisiak
Rozeznany

Reputacja: 17
Neutralny

Poprzednia stronaNastępna strona