Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Napisane przez hanoka77 » 26 sie 2011, 09:37 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
xvioletx napisał(a):dziękuje za info i wielki buziak za dzisiejszy lunch!
i vice versa :) mam nadzieje ze sie nie spoznilas.
ewela to faktycznie mieszkalybysmy po sasiedzku,gdzie Cie tam kobieto wywialo do tego coventry :D
co do jazdy samochodem to ja troche jezdzilam xxxxxx lat temu w polandii z moim facetem.chyba mi nawet szlo,ale ile sie chlop nagadal :D i za kazdym razem mial pelno w gaciach ze strachu ze mu zarysuje jego autko :D
-
- hanoka77
- Stały Bywalec
- Reputacja: 20
Napisane przez umisiak » 26 sie 2011, 09:41 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
ha! no to mnie podbudowałaś, bo ja także do tego gatunku należę :) spróbuję, bo przeciez bac sie całe zycie nie moge, a czasem sobie myśle, że qrczę tyle ludzie jeździ autem, a ja głupia myśle, że to wielkie łooo i trzeba nie wiadomo jakie umiejętności posiadaćmalaroksi napisał(a):Ja jestem naprawdę trudnym przypadkiem, i jeżeli mi się udało i to w ciągu 6 miesięcy to myślę że każdemu się uda :)
a może mi któraś z Was jakiś namiar na szkołę, instruktora podrzucić?
My dziś siedzimy w domu. Po czterech dniach siedzenia z piątką dzieci, mam ochotę na nicnierobienie :) Weekend sie zaczyna, ojciec wypłatę dostaje, zatem niech on obiad sponsoruje ;-)
Pogoda jakas taka niefajna niestety.
-
- umisiak
- Rozeznany
- Reputacja: 17
Napisane przez ewela119 » 26 sie 2011, 10:16 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Jak sie wyprowadzalismy to obiecalismy sobie ze kiedys nas bedzie na to stac i wrocimy do Bham, pozniej wsiaklam w Cov, duzo ludzi tutaj poznalam itd ze nie chcialo mi sie wracac, a teraz wszystkie znajomosci powykruszaly sie a znowu w Bham poznaje ciagle jakies nowe osoby i znowu mi sie zatesknilo :lol:
Tak piszecie o tym prawku i piszecie ze tez mnie naszlo by sobie zrobic, ale znajac mnie i moj zapal to za kilka dni mi przejdzie :P
Kurcze pogoda niefajna strasznie, od rana leje :roll: Mialam dzisiaj jechac do szpitala na badanie krwi ale przez ten deszcz mi sie nie chce, pojade w poniedzialek, o ile nie bedzie padalo :)
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
Napisane przez xvioletx » 26 sie 2011, 11:26 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Co do prawka, ja robię na 100%, spodobało mi sie i tak, jak malaroksi chce trochę wiecej samodzielności :)
-
- xvioletx
- Stały Bywalec
- Reputacja: 11
Napisane przez Anastazja » 26 sie 2011, 11:41 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
A mi nie udalo sie pieska kupic :( Szkoda bo okazja byla,no ale trudno moze znowu cos znajde ciekawego i tym razem nikt mnie nie uprzedzi.
A ja prawka to w zyciu bym nie chciala miec,za wielki nerwus ze mnie no i nie kreci mnie to wcale,wole sobie spokojnie obok kierowcy siedziec :) Chociaz i z tym spokojem roznie bywa,bo jak jedziemy i mija nas tir to mam zoladek w gardle tak jakos panicznie sie tych tirow boje. umisiak, Slodkie te Twoje dwa cudenka :)
-
- Anastazja
- Zadomowiony
- Reputacja: 27
Napisane przez malaroksi » 26 sie 2011, 11:49 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
ewela119, w poniedziałek jest Bank Holiday więc raczej krwi nie pobiorą :) leniu ty .
Ja właśnie wróciłam z poczty i councilu , byłam sobie zapłacić czynsz za następny tydzień, zapisać się do elektoratu,zgłosiłam council tax , no i zapłaciłam road tax na rok , ja mam na rok 95 funtów,a przede mną babka płaciła 225 aż mi jej żal było...
Najeździłam się w kółko bo kurcze drobnych nie miałam a nie było miejsca pod samymi drzwiami tak żeby wlecieć i wylecieć bez płacenia, pod bankomatem to samo pod pocztą też . Aż w końcu wykorzystałam sytuację w której jakiś czarnoskóry robił awanturę za mandat i 3ch parkingowych się zleciało tak więc stanęłam gdzie miejsce i przeleciałam po opłacać wszystko i pozałatwiać :D
xvioletx, poczucie nie zależności jest super , ja jeszcze jak sama jeżdżę bez dzieci np do pracy to muzyczka głośniej i od razu lepiej :D
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
- Reputacja: 170
Napisane przez ewela119 » 26 sie 2011, 12:04 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
umisiak, ja Ci juz mowilam ze niunki sa slodkie ale mowie jeszcze raz :) Nie moge sie naprzatrzec na te cudowne loczki :D Moze sie "zapatrze" i moja niunia tez bedzie takie miala :P
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
Napisane przez korbobor » 26 sie 2011, 12:26 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
A co do prawa jazdy to ja jestem właśnie w trakcie, początki były kiepskie mój instruktor musiał się wykazać nie lada cierpliwością ale jakoś poszło. Niestety nie poszło mi za dobrze z egzaminem bo tydz temu oblałam praktyczny :oops: ale co najważniejsze to się nie poddawać i 16.09 robię kolejne podejście oby tym razem pomyślne :)
Adamirus gratuluje i zazdroszczę, że masz już to za sobą :!:
-
- korbobor
- Rozeznany
- Reputacja: 62
Napisane przez bogini8 » 26 sie 2011, 13:43 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
prawko dobra rzecz..nie trzeba byc uzaleznionym od pana i wladcy i jego nastrojow:P a ze nie lubie nikogo prosic i byc od kogos zalezna zrobilam prawko majac lat 19 :)) poszlam na kurs w tajemnicy przed wszystkimi.. jakies bylo zdziwienie moich rodzicow jak przynioslam im i pokazalam odebrane juz prawko :)a jaka bylam dumna, ze pierwsza zarobiona kase na to przeznaczylam :))Anastazja napisał(a):A ja prawka to w zyciu bym nie chciala miec,za wielki nerwus ze mnie no i nie kreci mnie to wcale,wole sobie spokojnie obok kierowcy siedziec
Dodano: -- 26 sie 2011, o 13:44 --
pogoda nas dzis nie rozpieszcza :roll: :?
xvioletx, to dobrze, ze ci sie podoba. szerokiej drogi i powodzonka:)
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez adamirus » 26 sie 2011, 15:44 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
xvioletx napisał(a):adamirus, jak Ty sie uczylas? Bralas gdzieś lekcje czy Twoj partner Cie uczył choć trochę? Jeśli to instruktor, napisz mi prosze na priv jaka to szkoła i jaka jest cena.
M mnie nie uczył,to znaczy pare razy z nim jechałam ale nie chciałam by mnie uczył.
zgłosiłam się do "szkoły" .wyjeździłam 34godziny :)
po 12godzinie było już spoko .czułam się luźniejsza i mniej zestresowana.
chciałam by uczyła mnie kobieta ..... nie chciałam mężczyzny poprostu ;)
więc zgłosiłam się do szkoły z instruktorkami 8)
ostatnią godzine tuż przed egzaminem miałam z mężczyzną :lol: bo moja instruktorka była na urlopie akurat,a że ja nie chciałam zmieniać terminu ..... załatwiła mi że jej kolega przyjechał po mnie jej samochodem :) i szczerze powiem ze ta godzina z tym facetem dużo mi dała ;)
to znaczy zobaczyłam inny punkt widzenia,inny pomysł na niektóre "ruchy na ulicy" .
malaroksi 80 godzin jazdy to strasznie duża kasa ..... :|
ale rozumiem skoro tyle potrzebowałaś,nic się nie zmieni ani nie przyspieszy ..... :)
Dodano: -- 26 sie 2011, o 15:45 --
korbobor napisał(a):Adamirus gratuluje i zazdroszczę, że masz już to za sobą :!:
dziękuje :) też się strasznie cieszę .
xvioletx napisał(a):Co do prawka, ja robię na 100%, spodobało mi sie i tak, jak malaroksi chce trochę wiecej samodzielności :)
otóż to :)
ja mam dziś wychodne z przyjaciółką :D
idziemy powyginać śmiało ciało :lol:
i oblać moje prawko ;)
-
- adamirus
- Stały Bywalec
- Reputacja: 21
Napisane przez bogini8 » 26 sie 2011, 16:09 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
niezle to brzmi :))adamirus napisał(a): i szczerze powiem ze ta godzina z tym facetem dużo mi dała
to znaczy zobaczyłam inny punkt widzenia,inny pomysł na niektóre "ruchy na ulicy" .
Dodano: -- 26 sie 2011, o 16:10 --
to super, oblej porzadnie i baw sie dobrze!!adamirus napisał(a):mam dziś wychodne z przyjaciółką
idziemy powyginać śmiało ciało
i oblać moje prawko
Dodano: -- 26 sie 2011, o 18:37 --
http://www.youtube.com/watch?v=tnE7qz5G ... r_embedded poruszylo mnie to... :roll:
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez malaroksi » 26 sie 2011, 19:41 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
no tez tak mam jak jadę jako pasażer , jako kierowca jestem trochę dalej od tego tira wiec tego strachu tak mocno nie czuję , aczkolwiek duże auta przyprawiają mnie nieraz o dreszcze :D korbobor, będziesz zdawała w dniu moich urodzin więc zdasz :)Anastazja napisał(a):Chociaz i z tym spokojem roznie bywa,bo jak jedziemy i mija nas tir to mam zoladek w gardle
No poszło mi na wszystko w sumie 1500f z materiałami i 4 egzaminami hi hi no ale kilkadziesiąt godzin wyjeździłam naszym autem i nim zdawałam ostatnim razem i dopiero zdałam , jakoś się pewniej czułam we własnym :)adamirus napisał(a):malaroksi 80 godzin jazdy to strasznie duża kasa .....
ale rozumiem skoro tyle potrzebowałaś,nic się nie zmieni ani nie przyspieszy .....
Dodano: -- 26 sie 2011, o 19:43 --
ps.Ada pamiętaj piłaś nie jedź hehe
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
- Reputacja: 170
Napisane przez umisiak » 26 sie 2011, 19:54 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- umisiak
- Rozeznany
- Reputacja: 17
Napisane przez bogini8 » 26 sie 2011, 20:04 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
juz to widzialam kiedys...ehh...zycie..umisiak napisał(a):ale w sumie stronka niekomercyjna, nie reklamująca niczego, zatem... http://www.youtube.com/watch?v=HzJqr1uQA8g Ja sie popłakałam.
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez korbobor » 26 sie 2011, 20:12 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
malaroksi napisał(a):korbobor, będziesz zdawała w dniu moich urodzin więc zdasz :)
Mam taką nadzieję :) Marzy mi się zdanie przed porodem a to będzie moja ostatnia szansa! Więc kto może niech trzyma kciuki :wink:
-
- korbobor
- Rozeznany
- Reputacja: 62
-