Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...
wlasniemoj maz zabil gada(pajaka) w zyciu calymswoim takiego wielkiego nie widzialam! spacerowal sobie przezsrodek salonu i mial z 10 cm!!

http://pl.wikipedia.org/wiki/Plik:Hauss ... atrica.jpg patrzacp[o opisach na innych forach to katnik wiekszy...malo jadowity.. co mnie wcale nie pociesza... jakos nigdy nie reaguje przesadnie na widok pajaka ale ten spacerujacy po dywanie metr od mojego syna wbil mnie w fotel...zaczelam sie drzec maly tez:D moj s przygniotl go kubusiem puchatkiem-ksiazka bo akurat to pod reka bylo ipolecial po papier...do tej pory mnie wszystko swedzi...
A pisza ze ta jesien ma byc jesienia pajakow w UK....brrrr......
http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,tit ... caid=6ce9e :shock: :shock: :shock:
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

o rany 4godziny snu i teraz do pracy :twisted:

M mi samochód zabrał więc czeka mnie przeprawa autobusami ......

;) także malaroksi ..... nawet gdybym popiła to nici z jazdy :lol:

a nie popiłam prawie wcale ,bo kac w pracy to niezbyt dobre rozwiązanie :lol:

a bawiłyśmy się super :D :twisted:

korbobor napisał(a):Mam taką nadzieję :) Marzy mi się zdanie przed porodem a to będzie moja ostatnia szansa! Więc kto może niech trzyma kciuki :wink:

trzymam kciuki już teraz :D

a na czym oblałaś teraz egzamin ?

jak zdawałam teraz to było 8 osób razem zemną .....
zdały 3 .... więc to i tak mało moim zdaniem :roll:

Dodano: -- 27 sie 2011, o 06:03 --

bogini8 napisał(a):wlasniemoj maz zabil gada(pajaka) w zyciu calymswoim takiego wielkiego nie widzialam! spacerowal sobie przezsrodek salonu i mial z 10 cm!!

co do pająków to ja jestem przerażona :roll: bo coraz większe zaczynają również łazić po moim salonie na dole ..... :roll:

adamirus
Stały Bywalec

Reputacja: 21
Pokojowy

adamirus napisał(a):zdały 3 .... więc to i tak mało moim zdaniem
moim zdaniem to bardzo malo patrzac na to ze ludzie wyjezdzja tu sporo godzin, na egzaminach mozna miec bledy( w polsce nie otwarcie maski auta to juz oblanie..), i jest malo skomplikowanych skrzyzowan . w wiekszosci sa tylko ronda. wiec dziwi mnie ogolnie mala zdawalnosc. moja znajoma wyjezdzaila chyba z 90 godzin i zdawala tuze 3 razy....
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez milka2 » 27 sie 2011, 11:10 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Witajcie kobietki.Podczytuję was sobie od dawna(czuję jakbym Was znała osobiście:).czas się chyba ujawnić:).Jestem mamą trójki nastolatków,w uk od 4 lat i mieszkam w uk.Chciałabym do Was dołączyć jeśli pozwolicie, wiem że czasami forum mimo swej otwartości pozostaje zamknięte dla nowych osób,bo wiadomo-wszyscy się już znają.Jeśli więc zaakceptujecie mnie w swym gronie będzie mi bardzo miło:)Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 21 paź 2011, 18:35 przez milka2, łącznie edytowano 1 raz

milka2
Raczkujący

Reputacja: 4
Neutralny

hej laski! :)
I w koncu w jakim miejscu sie spotykacie?Co do Solihull to ja nie znam go w ogole.Nawet nie wiem jakie autobusy tam jezdza.Jak jezdze do rodzicow to przejezdzam tam tylko pociagiem.
Tak sie zastanawialam wlasnie,jak to jest jak naraz tyle dziewczyn sie spotyka.Czy sie nie przekrzykujecie hehe.
Takze ja jeszcze zobacze co i jak.
Anastazja,a Ty sie wybierasz?
umisiak,sliczne masz smerfetki :)
korbobor,bedziemy trzymac kciuki zebys zdala prawko,bedzie dobrze :)
bogini8 napisał(a):wlasniemoj maz zabil gada(pajaka) w zyciu calymswoim takiego wielkiego nie widzialam! spacerowal sobie przezsrodek salonu i mial z 10 cm!!

Odrazu mi sie przypomnialo,jak bylam teraz u mamy to umylam sobie wlosy i stanelam przed lustrem zeby je rozczesac i tak patrze co mi po ramieniu chodzi,a tam taki wielki pajak wlasnie.Okropienstwo,ja nienawidze pajakow,boje sie ich jak nie wiem.hehe Zaczelam sie szczotka po ramieniu bic zeby tylko spadl...
kindzulinaa
Zadomowiony

Reputacja: 22
Pokojowy

kindzulinaa napisał(a):Zaczelam sie szczotka po ramieniu bic zeby tylko spadl...
no dobrze zes se go nie wgniotla;) nwa dziara heheeh :P dzis od rana z odkurzaczem latam szukam pajeczyn...:P
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

U nas tez sa takie giganty szok normalnie,kiedys jak jeden lazil po podlodze to bylo slychac jak tupie :P
kindzulinaa napisał(a):Anastazja,a Ty sie wybierasz?

No wlasnie chcialabym sie wybrac,bo jestem Was bardzo ciekawa,ale do 10 to troche czasu jeszcze jest i nie wiem jak to bedzie,no i nie wiem czy ja do Was pasuje? :wink:

.
Anastazja
Zadomowiony

Reputacja: 27
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez agg » 27 sie 2011, 13:29 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Anastazja napisał(a):,no i nie wiem czy ja do Was pasuje?

ale, ze co :?: :lol:

kindzulinaa napisał(a):I w koncu w jakim miejscu sie spotykacie?Co do Solihull to ja nie znam go w ogole

dlatego jestem za centrum.
ale dostosuje sie do wiekszosci.

ja dzis sie bawie na 30-tce przyjaciolki :D czuje, ze jak zwykle bedzie wesolo :lol:

udanego weekendu!
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

milka2, witaj :) Rozgosc sie :) Tutaj do nas co chwila jakas "nowa" sie przylacza i chyba jakos da sie z nami dogadac, o ile ida Ci sie "przekrzyczec" bo wiadomo jak sie baby rozgadaja/rozpisza to czasami trudno sie wtracic ;)

Co do pajakow to ja wlasnie utluklam kolejnego, ale malego na szczescie.

Zbieram sie na zakupy, dom wysprzatany juz. Zastanawiam sie co robic jutro i pojutrze :roll: Pogoda niezbyt ladna wiec wiele mozliwosci nie ma :roll:
ewela119
Wtajemniczony

Reputacja: 109
SzanowanySzanowany

agg napisał(a):ja dzis sie bawie na 30-tce przyjaciolki :D czuje, ze jak zwykle bedzie wesolo :lol:

baw się dobrze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

milka2, witaj wśród nas :grin:

bogini8 napisał(a):wiec dziwi mnie ogolnie mala zdawalnosc.

wiesz .... tak w sumie to można oblać na głupocie ;)
czyli drobnostce .....
choćby zbyt mało patrzysz w lusterka - a tu mają hopla na tym punkcie .....
albo że kierunkowskaz za późno włączyłaś ......

wiadomo,to się musi powtarzać - bo po jednym błędzie cie nie obleje
ale jak się za każdym razem zapomina to jest to znak dla egzaminatora że coś jest nie tak ....

adamirus
Stały Bywalec

Pokojowy

KobietaPostNapisane przez Kitty » 27 sie 2011, 14:09 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

adamirus napisał(a):
bogini8 napisał(a):wiec dziwi mnie ogolnie mala zdawalnosc.

wiesz .... tak w sumie to można oblać na głupocie ;)
czyli drobnostce .....
choćby zbyt mało patrzysz w lusterka - a tu mają hopla na tym punkcie .....
albo że kierunkowskaz za późno włączyłaś ......
....

Albo, ze hamulca recznego zbyt malo sie uzywa ;-)
Kitty
Zadomowiony

Reputacja: 19
Neutralny

Kitty napisał(a):Albo, ze hamulca recznego zbyt malo sie uzywa ;-)

o dokładnie :wink:

adamirus
Stały Bywalec

Pokojowy

agg napisał(a):ale, ze co :?: :lol:

A nie wiem tak jakos :P milka2, witaj :) a w jakim wieku masz te swoje nastolatki?

Dodano: -- 27 sie 2011, o 14:28 --

Wiecie co? moja cora (21lat) chciala w Aldi kupic taki likier kawowy i nie sprzedali jej,pomimo tego ze miala dowod,powiedzieli ze tego dokumentu uznac nie moga,musi miec albo brytyjskie prawo jazdy albo paszport(paszport moze byc polski) ale dowod osobisty na ktory przekracza granice i zalatwia sprawy w urzedach jest nie wazny dla nich,no paranoja juz myslalam ze w tym kraju nic mnie nie zadziwi,a jednak.....Ponoc od niedawna takie pzrepisy maja.Nic tylko gdzies to zglosic opisac bo pzreciez to normalne nie jest jak uwazacie?
Anastazja
Zadomowiony

Reputacja: 27
Pokojowy

Kitty napisał(a):Albo, ze hamulca recznego zbyt malo sie uzywa
yyy to bylo z podtekstem? czy co bo nie kumam:D

milka2, witamy, napisz cos wiecej?:)z jakich okolic jestes?

ja od rana na odkurzaczu jezdze iszukam pajakow:D
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez milka2 » 27 sie 2011, 15:00 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Dziękuję za powitanie dziewczyny:),
Co do prawa jazdy,jeśli mogę to,też jestem świeżym kierowcą,zdałam w maju-za pierwszym razem na szczęście:)uczył mnie mąż,ale wzięłam też 10 lekcji u instruktora(i tu mogę polecić -świetnie uczy),no i zdawałam w Wolverhampton,gdzie podobno jest duża zdawalność.Naprawdę nie było trudno,mimo stresu ogromnego-dałam radę:)a raczej ciężka byłam do nauki jazdy (tak myślę)ciągle ręce i nogi mi się telepały:)teraz jestem szczęśliwa bo niezależna:)
Ostatnio edytowano 21 paź 2011, 18:37 przez milka2, łącznie edytowano 1 raz

milka2
Raczkujący

Reputacja: 4
Neutralny

Poprzednia stronaNastępna strona