Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...
milka2 napisał(a):Ale Anastazja tak serio czujesz się na swoje lata?bo ja nie,więc w czym problem w sumie nie?

No wlasnie nie,wiem ze powinnam juz spowazniec i w ogole, a tu na odwrot coraz bardziej glupieje :P
Anastazja
Zadomowiony

Reputacja: 27
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez milka2 » 10 wrz 2011, 08:42 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Anastazja,to znaczy że z Tobą wszystko w porządku:)

milka2
Raczkujący

Reputacja: 4
Neutralny

no dobra dziewczynki kolejno odlicz ktore beda :))
dobrze by bylo zeby kazda miala chociaz jeden numer telefonu do innej, zeby nie bylo sytuacji ze ktos mocno spozniony nas szukal jak ostatni...;), a nie mial zadnego numeru.... ;)
powinnam byc..i mozeudam sie na jakis przedshoping z kolezanka ;)
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

bogini8,nie no ja sie smieje ze sie wstydze,ale w sumie tak troche glupio jak kogos nie znasz na zywo,no ale trzeba sie przelamac ;) Pozstaram sie przyjechac :)Moze mi ktoras na priva podeslac swoj nr tel w razie co??Ale wiem gdzie jest byk,zeby nie bylo haha :mrgreen:
Anastazja,milka2 i olivka,tez przyjedzcie.
bogini8,Ty jednak bedziesz tak?a co z agg i adamirus?
kindzulinaa
Zadomowiony

Reputacja: 22
Pokojowy

Anastazja napisał(a):wiem ze powinnam juz spowazniec i w ogole, a tu na odwrot coraz bardziej glupieje
i bardzio dobrze :))

Dodano: -- 10 wrz 2011, o 09:32 --

kindzulinaa, dorota jeszcze bedzie i chyba hanoka, niewiem jak yoko

Dodano: -- 10 wrz 2011, o 09:33 --

kindzulinaa napisał(a): tak troche glupio jak kogos nie znasz na zywo
oj tam glupio :D juz ostatnio sie smialysmy ze powinnysmy miec plakietki z nickami i imionami zeby wiedziec kto jestkto i jak kto ma na imie :D
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

bogini8 napisał(a):kindzulinaa napisał(a):tak troche glupio jak kogos nie znasz na zywooj tam glupio juz ostatnio sie smialysmy ze powinnysmy miec plakietki z nickami i imionami zeby wiedziec kto jestkto i jak kto ma na imie

No tak,to dawajcie z plakietkami ;) hehe.A zapomnialas jeszcze dodac,ze Ci ukrywajacy sie "zza krzaczka"wiedza co,gdzie i kiedy i pewnie beda czyhac niedaleko byka,by zobaczyc wszystkie hehe.
kindzulinaa
Zadomowiony

Pokojowy

I ja się melduję zwarta i gotowa:) Przyjadę tym samym autobusem co ewela więc też będę miała małe opóźnienie. :roll:
korbobor
Rozeznany

Reputacja: 62
Poczciwy

kindzulinaa napisał(a):A zapomnialas jeszcze dodac,ze Ci ukrywajacy sie "zza krzaczka"wiedza co,gdzie i kiedy i pewnie beda czyhac niedaleko byka,by zobaczyc wszystkie hehe
jak paparaziii:P

Dodano: -- 10 wrz 2011, o 09:52 --

a plakietki to dobry pomysl bo ja mam krotka pamiec :P
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez milka2 » 10 wrz 2011, 10:22 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

No to ja już jestem gotowa:)i podekscytowana:) a tak na poważnie to mam nadzieję dotrzeć,na 12 mam fryzjera,nie wiem ile mu zejdzie,będę go pospieszać:)boję się jechać autem bo nigdy sama w centrum nie byłam(autem)więc dotrę pociągiem lub autobusem.Jakby co mam numer do korbobor-będę dryndać jak się zgubię:)i mam nadzieję-do zobaczenia:)

milka2
Raczkujący

Reputacja: 4
Neutralny

A mi zadna nie podala swojego nr.bo pod bykiem moze byc duzo Polakow i co wtedy?? ;) hehe
kindzulinaa
Zadomowiony

Pokojowy

Ja i Ewela będziemy łatwe do rozpoznania- blondynka i brunetka obie w widocznej ciąży :grin:
korbobor
Rozeznany

Reputacja: 62
Poczciwy

co za pogoda...slonce,chmury, wiatr, cieplo , zimno kompletnie nie wiadomo w co sie ubrac ;/ :roll:
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

A ja sie nie wyrobilam,dopiero na tylek usiadlam,a jeszcze obiad musze skonczyc,cos jakos slabo zorganizowana jestem,milej zabawy dziewczynki.
Anastazja
Zadomowiony

Reputacja: 27
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez Luiza » 10 wrz 2011, 15:48 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

I ja się wybierałam, ale jajo na głowę położyłam i się nie wyrobiłam :P
Luiza
Wtajemniczony

Reputacja: 71
Poczciwy

Luiza, Właśnie o co chodzi z tym jajkiem? Bo ja mam ostatnio problem z włosami i koleżanka tak rzuciła, bym sobie jajkiem umyła głowe czy coś takiego i nie dopytałam o co chodzi a mam jajek pod dostatkiem i czasu też bo walka jest :)

Ech dziewczyny to chyba jeszcze na biesiadzie zostały :)
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

Poprzednia stronaNastępna strona