Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...
Luiza napisał(a):ale jajo na głowę położyłam
Ale że co? :-) Jakaś niekumata jestem...

Jak tam dziewczyny spotkanie? Udało się? Piszcie wrażenia :)

Dziś była piękna tęcza, niedawno, wieczorkiem :) zmienna pogoda ma też swoje dobre strony :)

umisiak
Rozeznany

Reputacja: 17
Neutralny

dzieki kobietki za udane popoludnie/wieczorek :))))
niema to jak walka o pierogi :D

Dodano: -- 10 wrz 2011, o 20:13 --

umisiak napisał(a):Ale że co? :-) Jakaś niekumata jestem...
masexzka z lozltka na wlosy..:P zapewne o to chodzi:P
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

umisiak napisał(a):Jak tam dziewczyny spotkanie? Udało się? Piszcie wrażenia

oczywiscie ze sie udalo ;)wrzalo jak w ulu jak tyle bab sie zeszlo :D

agg dzieki za podrzucenie do domu x
hanoka77
Stały Bywalec

Reputacja: 20
Pokojowy

Było bardzo miło i ja dziękuje za towarzystwo :)
I wiecie co ...tak miedzy nami to naprawdę nie wiem czy warto było tyle czekać na te pierogi :P
korbobor
Rozeznany

Reputacja: 62
Poczciwy

korbobor napisał(a):tak miedzy nami to naprawdę nie wiem czy warto było tyle czekać na te pierogi
hahahhaha no wiesz co jak nie warto jak winko w gratisie :P
dzieki Dorotus za transport :)))
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

Same pierogi nie warte były tak długiego czekania jednak możliwość ich zjedzenia w takim towarzystwie to już zupełnie co innego :)
A co do winka to fakt, że to był miły gratis szkoda tylko, że ja nie mogłam z niego skorzystać :P
korbobor
Rozeznany

Reputacja: 62
Poczciwy

KobietaPostNapisane przez agg » 10 wrz 2011, 20:40 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

super bylo! i czas jak zlecial...
hanoka77 napisał(a):umisiak napisał(a):Jak tam dziewczyny spotkanie? Udało się? Piszcie wrażenia
oczywiscie ze sie udalo wrzalo jak w ulu jak tyle bab sie zeszlo

teraz te co nie byly, beda w glowe zachodzic o co chodzi...
potrzymamy je troche w niepewnosci? :lol:
zalujcie, ze Was nie bylo "staruszki" :P
dziex dziewczynki :D

hanoka, no probs :wink: zapraszam po zgube... :wink:

ja juz po kapieli. lyknelam 2 paracetamole, bo leb mi peka :roll:
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

Moje pierogi były super - fakt, że nie musiałam tak dlugo czekać. Do nastepnego dziewuszki. :)
mamuśka twins
Stały Bywalec

Reputacja: 3
Neutralny

A ja dopiero niedawno weszlam do domu. Ale mialam ubaw w autobusie, pewiem lepek byl pijany do tego chyba troche uposledzony, w kazdym badz razie spierwal na caly autobus a pozniej zaczal jeszcze tanczyc :) Az dostal owacje jak wysiadal na lotnisku w Bham :) Fajnie bylo, mam nadzieje na kolejne spotkanie niebawem :)
ewela119
Wtajemniczony

Reputacja: 109
SzanowanySzanowany

agg napisał(a):teraz te co nie byly, beda w glowe zachodzic o co chodzi...
potrzymamy je troche w niepewnosci? :lol:
ojj agg nie wnikam w szczegóły, chciałam po prostu zapytać, jak było, próbując choć trochę wtopić się w temat... nie mogłam być, choć bardzo chciałam... no ale- wpadłam do kategorii ''staruszek'' mimo wciąż jeszcze młodego wieku :P

Luiza to co z tym jajkiem? :-) Maseczka, jak to bogini8 sugeruje?

umisiak
Rozeznany

Neutralny

Super laseczki,ze sie fajnie bawilyscie :D Szczerze mowiac to jeszcze nigdy w tej karczmie nie bylam,ale slyszalam ze jedzonko niezle jest,ale pierozkow nie zazdroszcze mialam dzis na obiad wlasnej roboty,tyle ich nalepilysmy z dziewczynami ze bedzie na 3 dni pewnie :P

Dodano: -- 10 wrz 2011, o 21:24 --

umisiak, tez mysle ze to maseczka :) ja swojego czasu tez takie robilam,tzn. mieszalam zoltko jajka z miodem wcieralam to we wlosy zawijalam folia i zostawialam na pol godz. potem mylam wloski byly super po takiej maseczce, jeszcze powiem Wam ze majonez wcierany we wlosy czyni cuda :)
Anastazja
Zadomowiony

Reputacja: 27
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez milka2 » 10 wrz 2011, 21:44 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Super dziewczyny że miło spędziłyście czas,mam nadzieję że następnym razem dam radę.
Fryzjer przetrzymał mnie od 12 do 4,nie miałam szans na dojazd do Was:(.Najpierw położył mi pasemka plus farbę,nie podobało mi się więc zdekoloryzował i położył drugą farbę,teraz czuję się ok,no ale czasu trochę mi zajął.

milka2
Raczkujący

Reputacja: 4
Neutralny

Anastazja napisał(a):jeszcze powiem Wam ze majonez wcierany we wlosy czyni cuda :)
pierwszy raz słyszę :shock:

umisiak
Rozeznany

Neutralny

hej laseczki :)
Ja tez dziekuje za wczorajsze popludnie,bylo super i ciesze sie,ze w koncu Was poznalam :) Chcialabym fotki :) Dziewczyny,ktore robily to jak je powrzucacie do kompa,to dajcie znac,ja wtedy e-maila Wam podam na privie.
agg napisał(a):ja juz po kapieli. lyknelam 2 paracetamole, bo leb mi peka

Mi tez cos pekal jak wrocilam do domu,ale juz dzisiaj dobrze.Pewnie przez to winko plus piwo heh ;)
kindzulinaa
Zadomowiony

Reputacja: 22
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez Luiza » 11 wrz 2011, 10:53 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

umisiak napisał(a):Ale że co? :-) Jakaś niekumata jestem...

Maseczkę z żółtka i oleju rycynowego.
Nie spojrzałam na zegarek, nałożyłam maseczkę i oczywiście nie było mowy, żebym w jakimś sensownym czasie się wyrobiła.

Luiza, Właśnie o co chodzi z tym jajkiem? Bo ja mam ostatnio problem z włosami i koleżanka tak rzuciła, bym sobie jajkiem umyła głowe czy coś takiego i nie dopytałam o co chodzi a mam jajek pod dostatkiem i czasu też bo walka jest :)

Małaroksi
Ja nakładam raz w tygodniu maseczkę z żółtka i oleju rycynowego, na pół godzinki-godzinkę, przed myciem. Jajko i rycyna są bardzo bogate w wiele składników cennych dla włosów.
Zajrzyj na wątek o szamponach i odżywkach. Tam dużo pisałam o tym co robię z włosami :D ja czarownica jestem więc kręcę różne mikstury.

A majonez do włosów robię sama. W sklepach można kupić majonezy do włosów. Zwykły Winiary też niby może być, ale ja wole nie nakładać na włosy i skórę zbędnych dodatków smakowych. A majonez to nic innego niż żółtko i olej. A robiąc sama mogę zdecydować jakiego oleju użyję. Bo niektóre oleje są dla włosów wyjątkowo dobre.
Właśnie po wymieszaniu rycyny z żółtkiem wychodzi 'majonez', tylko lepiej go nie jeść :P
Luiza
Wtajemniczony

Reputacja: 71
Poczciwy

Poprzednia stronaNastępna strona