Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...

KobietaPostNapisane przez milka2 » 14 wrz 2011, 18:42 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

dzięki bogini,poczytam:)

milka2
Raczkujący

Reputacja: 4
Neutralny

bogini8 napisał(a):ktore laseczki pisza sie w ktoras sobote isc powyginac cialo w ramach odstresowania

oj pisza sie pisza :D

na nerwa mnie najlepiej robi wypad na zakupy, po kilku godzinach w bullringu juz nawet nie pamietam ze zla bylam :D

korbobor zdrowka zycze :wink:

moze jeszcze jakies kobitki dolacza do nas w piatek?
hanoka77
Stały Bywalec

Reputacja: 20
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez yoko » 14 wrz 2011, 20:04 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

agg, no po niektorych sie odbija strasznie, ble.
polecam tran norweski z rekina firmy Iskial - z polski mi mamcia przysyla - po nim sie nie odbija pod warunkiem ze wezmiesz zawsze przed posilkiem.

synek mi odchorowal i na szczescie troche mu apetyt wrocil, wsunal dzisiaj miche rosolu i poprawil drugim daniem - taki widok to dla mnie ukojenie .....:D
ale tak czy siak, tran juz kupiony i bede mu podawala - na pewno mu nie zaszkodzi.

a co do dyskoteki, to ja sie pisze :mrgreen: - i jestem pewna ze ewela i korbobor, tez hehe - ale by byla wiocha, 3 ciezarne na dyskotece :D chociaz w tym kraju to by to pewnie nawet nikogo za bardzo nie zdziwilo :D
yoko
Stały Bywalec

Reputacja: 3
Neutralny

yoko napisał(a): chociaz w tym kraju to by to pewnie nawet nikogo za bardzo nie zdziwilo
zawsze jak jestem w pubie lub na dysko widze ciezarne z fajkiem w rece i piwem lub winem w drugiej...;/

Dodano: -- 14 wrz 2011, o 20:15 --

hanoka77 napisał(a):oj pisza sie pisza
nr 4 :) who next?:)))
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

to kiedy to disco dziewczyny ??

adamirus
Stały Bywalec

Reputacja: 21
Pokojowy

yoko, to co idziemy? :D tylko musimy poczekac az korbobor wyzdrowieje bo chora to nie da rady tanczyc :D :P

Ja na stres to musze sobie powrzeszczec :D Obrywa sie wtedy pierwszej lepszej osobie ktora stanie mi na drodze :P Czasami tez sprzatam, zalezy od tego jak bardzo jestem zla i z jakiego powodu :P Ale podstawa jest to ze co mi lezy na watrobie to powiem, ja w ogole gadula jestem wiec nie lubie dusic emocji w sobie, jak mam problemy zamiast sie zadreczac wole z kims o tym porozmawiac, albo zeby ktos chociaz wysluchal, nie musi nic mowic :)

A tak jak juz o ciążach mowa bylam dzis u poloznej, moja niunka lezy juz glowka w dol, polozna powiedziala ze jest tez wlasciwych rozmiarow, ani zbyt mala ani zbyt duza. Oprocz poloznej zaliczylam jeszcze zakupy bo juz chyba pora spakowac torbe do szpitala, no i tak wszedzie sie spieszylam ze teraz czuje sie nienajlepiej, mam bol podbrzusza i tego nieszczesnego spojenia lonowego, taki dosc mocny, wzielam no-spe i leze, popoludniu zmulilo mnie na spanie bo ciagle nie moge sie przestawic na poranne wstawanie :/

Dobranoc paniom :)
ewela119
Wtajemniczony

Reputacja: 109
SzanowanySzanowany

Kobietki doradzcie co wymyslic dla meza na rocznice slubu???? 23 mamy 5 rocznice a ja nie mam nic dla mojego slubnego i pomyslow brak... :x

Moze jakis z panow ktory tu zaglada cos podpowie? Czego pragna mezczyzni??? :wink:

Dodano: -- 14 wrz 2011, o 20:58 --

ewela119 napisał(a):A tak jak juz o ciążach mowa bylam dzis u poloznej, moja niunka lezy juz glowka w dol, polozna powiedziala ze jest tez wlasciwych rozmiarow, ani zbyt mala ani zbyt duza

No to super czyli malenka gotowa do drogi :)
Anastazja
Zadomowiony

Reputacja: 27
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez agg » 14 wrz 2011, 21:00 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Anastazja napisał(a):Moze jakis z panow ktory tu zaglada cos podpowie? Czego pragna mezczyzni???

chyba nie wypada tak na forum publicznym, chociaz juz po 22 ;) :D :lol:
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

agg napisał(a):chyba nie wypada tak na forum publicznym, chociaz juz po 22 ;) :D :lol:

Oj agg, Ty to tylko o jednym :P hehe A moze mezczyzni maja jakies glebsze ukryte marzenia hehehe ;)
Anastazja
Zadomowiony

Reputacja: 27
Pokojowy

Anastazja napisał(a):A moze mezczyzni maja jakies glebsze ukryte marzenia hehehe
chyba nie... my chcemy zeby oni byli skomplikowani tajemniczy i wogole... a oni sa prosci jak budowa cepa...:D..
prezent hmmm....bedac w twojej sytuacji( czytaj brak malutkich dzieci w domu :) chyba zorganizowalabym jakis fajny weekend, wyjazd gdzies do spa, na basen, do teatru, kina, cos pozwiedzac albo jakis lot balonem czy paintball, to wszystko zalezy od charaktru i zainteresowan.
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

Hej.Pamietam ,ze ostatnio rozmawiałyscie o pajakach tu na forum.I nie wiem czy widziałyscie nowa reklame Mentos. Ja myślałam ze sie posikam jak ją zobaczyłam.
http://www.youtube.com/watch?v=ZrR6ZqTNjBk

Tylko zeby te nasze pajęczaki tak nie robiły. :?
agniecha
Rozeznany

Reputacja: 4
Neutralny

yoko napisał(a):a co do dyskoteki, to ja sie pisze :mrgreen: - i jestem pewna ze ewela i korbobor, tez hehe

O jezu :shock: :lol: Kobiety w zaawansowanej ciąży i dyskoteka- przerażająca wizja ;) Musiałybyśmy tańczyć w parze tak jak kiedyś się tańczyło w podstawówce na wyciągniętych ramionach żeby chronić brzuchy :P
Wiem, że tu nikogo by to nie zdziwiło ale ja za bardzo bałabym się, że urodzę w trakcie :)
Choć wtedy mogłabym mieć do końca życia darmowe wejście lub dostałabym butelkę szampana z tej okazji :lol:
ewela119 napisał(a):yoko, to co idziemy? :D tylko musimy poczekac az korbobor wyzdrowieje bo chora to nie da rady tanczyc :D :P

Oj, nawet zdrowa już bym nie dała rady :)
Mimo wszystko miło, że ktoś o ciężarówkach pomyślał :roza:
Mam nadzieję, że po urodzeniu będą jeszcze okazje do wyjścia z Wami dziewczyny :)
Yoko czy ja dobrze zrozumiałam, że i Tobie rośnie brzuszek ? :)
korbobor
Rozeznany

Reputacja: 62
Poczciwy

ja na disco tez moge isc- ale dostosuje sie do was... dzieci nie mam to mi latwiej sie dostosowac niz narzucac :)

miejsce tez jest mi obojetne- tak zeby wam bylo latwiej wrocic do domku :)

agg napisał(a):
aha, a co do stresu...
odkad jestem sama to jakos i mniej nerwowa jestem :shock: :D :lol:
wiadomo - zycie to nie bajka, ale jakos zadko chodze podkur^&*a...
ale jak mnie np. wkurzy jakis palant na drodze, to sobie go powyzywam pod nosem i tyle ;)
problemy mam jak wszyscy, ale powodow do rzucania garnkami niet :D

cos w tym jest :)

ja spedzilam ostatnio dlugi czas sama... i musze porzyznac ze w zyciu nie bylam taka spokojna, a juz na pewno nigdy u boku zadnego z patalachow z ktorymi mailam "przyjemnosc" zawiazac losy na jakis czas... czlowiek sie przyzwyczaja do samotnosci i spokoju i potem trudno mu sie przelamac... http://bebzol.com/pl/W-pewnym-momencie- ... 22836.html
dorotajab
Zaangażowany

Reputacja: 151
SzanowanySzanowany

bogini8 napisał(a):bedac w twojej sytuacji( czytaj brak malutkich dzieci w domu
hmm z tego co kojarzę to Anastazja ma coś ponad 2letniego malca a to przecież też dzieć wymagający opieki :)
Wiecie ja już, tymi prezentami to dawno przestałam się zamartwiać , ja na swoje urodziny kupuję sobie sama co chcę i mówię mojemu co mi kupił fajnego a na jego urodziny kupuję sobie nową bieliznę i jest jeszcze bardziej zadowolony niż Ja, a zawsze mi sie przyda dodatkowa para portek i lajbika :D
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

znaczy jutro bedziesz maila na sobie nowa bielizne???? czy masz zachcianke na cos innego ???? :D :D :D :D
dorotajab
Zaangażowany

Reputacja: 151
SzanowanySzanowany

Poprzednia stronaNastępna strona