Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...
korbobor, u nas to juz ponad 8lat i koncza sie pomysly... a co to bedzie za lat 5, 10 15 ??...:D
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

bogini8 napisał(a):korbobor, u nas to juz ponad 8lat i koncza sie pomysly... a co to bedzie za lat 5, 10 15 ??...:D

Hmmmm, za 5 lat będziemy dostawać pieniądze do ręki tzw. Weź i kup coś sobie :)
Za 10 lat same będziemy brać pieniądze i po fakcie informować o kupionym dla siebie prezencie :)
A za 15 ....będziemy nadal sami sobie kupować prezenty nie mówiąc nic o tym swoim połówkom :P
korbobor
Rozeznany

Reputacja: 62
Poczciwy

hej laseczki

Co do tych prezentow,to u mnie wypad we dwoje odpada,bo maz pracuje od rana do wieczora w wekendy tak samo,a jak ma wolne to w dzien powszedni i najchetniej wtedy by nigdzie nie wychodzil tylko odpoczywal.W sumie tez z tymi prezentami jest tak ze zawsze sie dopytujemy co ktore z nas chce,albo cos wspolnego do domu kupujemy.Ale chcialabym chociaz raz go czyms zaskoczyc....chcialabym wlasnie zeby to bylo cos we dwoje tylko,ale kurde u nas tak sie nie da, bo zawsze pelna chata jest,nawet w sypialni zamknac sie nie mozemy,bo nie mamy zamka,juz gadalam z cora zeby malego na ten dzien do siebie wziela,to znaczy do swojego pokoju i z nim tam siedziala,ale juz sobie to wyobrazam jak on bedzie latal i sie do nas dobijal,wiec co to za przyjemnosc :x

A co do porodow to ja najbardziej tego 4 sie balam :shock: I nigdy sie nie zgodze ze stwierdzeniem,ze kazdy kolejny porod jest latwiejszy i szybszy u mnie ta teoria sie nie sprawdzila,a nie balam sie pierwszego a to dlatego,ze nie wiedzialam zabardzo co mnie czeka :wink:
Anastazja
Zadomowiony

Reputacja: 27
Pokojowy

Anastazja, wiec moze noc w hotelu? :D
ewela119
Wtajemniczony

Reputacja: 109
SzanowanySzanowany

ewela119, myslalam o tym i to jest bardzo dobry pomysl,kto wie czy go nie zrealizuje,tylko musze jakos sie dowiedziec kiedy maz bedzie mial wolne i zeby bylo tak by ktoras z dziewczyn moich akurat collegu nie miala,nie wiem czy to wypali kurde,ale moze sie uda.

Dodano: -- 15 wrz 2011, o 18:04 --

musialabym sobie jakas sexi bielizne sobie fundnac ;) moze maz na nowo sie zakocha eheheh ;) albo ucieknie na dwoje babka wrozyla :P
Anastazja
Zadomowiony

Reputacja: 27
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez agg » 15 wrz 2011, 18:09 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Anastazja, a nie mozecie po prostu sobie pokoju w hotelu wynajac i spedzic romantyczny wieczor TYLKO we dwoje?
przypuszczam, ze maz cieszylby sie bardziej niz z jakiegokolwiek prezentu zakupionego w sklepie ;)
kurde, masz 3 pary rak do pomocy i sie jeszcze zastanawiasz... 8)

ja juz zaczelam weekend, chyba jakiegos drinka sobie zapodam przed snem ;)
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

Anastazja A znasz może stronę grupon ? Można czasami coś fajnego znaleźć :)
I nawet jest oferta hotelu :wink:
http://www.groupon.co.uk/deals/birmingh ... tel/866460
korbobor
Rozeznany

Reputacja: 62
Poczciwy

KobietaPostNapisane przez agg » 15 wrz 2011, 18:10 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

oj, chyba pisalysmy w tym samym czasie ;)
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

Jak do tej pory nie zwial to znaczy ze nie jest zle :D :P
Kurde fajny prezent, sama bym chciala taki dostac, fajna kolacja w restauracji i szalona noc w hotelu, zadnych dzieci itd (tymbardziej jak piszesz ze u Was zawsze "pelna chata"), ehhh no ale ja to tylko moge sobie pomarzyc.... :roll:

W ogole ja to chyba powinnam sie na mojego obrazic. Wczoraj bylam na zakupach no i zakupilam sobie (miedzy innymi) gacisze nowe, bo w "starych" jakos przyciasno mi sie zaczelo robic, no i wieczorem stary pyta co kupilam to mu pokazuje, gacie tez a ten sie pyta "co to jest?" wiec mu mowie "no majtki to sa, nie widzisz?" a ten mi z tekstem "majtki? myslalem ze spadochron" i sie smieje glupio, zaraz tymi majtami (no fakt faktem sexi stringi w najmniejszym rozmiarze to to nie byly) po lbie dostal, niby sama tez sie przez chwile posmialam, ale pozniej jakos tak przykro mi sie troche zrobilo i zastanawiam sie czy focha nie walnac :roll:
ewela119
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

Anastazja, my jak mielismy rocznice 5 atrazem to ugotowalam pyszny obiadek ktory maz zjadl poprzyjsciu z pracy, poszedl sie kapac a ja do pokoju i swieczuszki cyk, muzyczka cyk, szampanik truskawki bita smietanka pizamka... ;)...
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez milka2 » 15 wrz 2011, 19:19 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

No a nam z mężem stuknęło 15 lat:)co roku dostaję albo biżuterię albo perfumy-ale to raczej inwencja córki której tata daje kasę i mówi-wymyśl coś dla mamy na rocznicę ślubu hehe.

Ale nigdy nie zapomnę pewnego prezentu po narodzinach córci:)przed porodem narzekałam że gruba jestem,że rozstępy itd.i że jak urodzę to sobie chyba gacie elastyczne jakieś kupię.Zgadnijcie co dostałam wraz z bukietem róż?

Dodano: -- 15 wrz 2011, 20:22 --

acha,a na następną rocznicę planuję -i oby się udało,zorganizować sesję zdjęciową i takie profesjonalne zdjęcia na płótnie na przykład powiesić na ścianie:)marzy mi się...

milka2
Raczkujący

Reputacja: 4
Neutralny

milka2 napisał(a):.i że jak urodzę to sobie chyba gacie elastyczne jakieś kupię.Zgadnijcie co dostałam wraz z bukietem róż?

no nie mow! :shock: :shock:

Dodano: -- 15 wrz 2011, o 19:52 --

no nam puklo 8lat razem, 3 po slubie..
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

milka2 napisał(a):.i że jak urodzę to sobie chyba gacie elastyczne jakieś kupię
No nie gadaj że Ci te gacie kupił :612: :niespodzianka:
Chyba muszę wybaczyć mojemu głupcowi :P
ewela119 Rychło wczas Ci się na tego focha zbiera , to trzeba od razu albo wcale , facet ma pamięć (żeby nie mówić móżdżek) kanarka i po 5 minutach nie pamięta o co chodziło , więc jak ty mu na 2gi dzień wylecisz z fochem to tylko sama sobie uprzykrzysz życie. A tak odnośnie twojej wypowiedzi że ty mu nie kupujesz nic bo nie masz swoich pieniędzy ... Ale jedzenie kupujesz , ciuchy też , dziecku też to przez rok jakbyś się postarała to mogłabyś na czymś przy oszczędzić i uzbierać jakiegoś grosza i zaskoczyć swojego. Może mu się głupio zrobi i tez się postara o coś dla ciebie. Moj mi od południa marudzi czy może mi to kupić albo to , a Ja mu stanowczo NIE , za to zawiozę go do salonu tatuażu na pierwszą partię 3częsciowego tatoo i sobie pojadę na zakupy po moją palmę i jakieś inne pierdoły :D Już się ugadałam z kolesiem że mi go 4 h przytrzymie , będzie miał niespodziankę na moje urodziny hehe

Dodano: -- 15 wrz 2011, o 21:12 --

Anastazja, a tak serio daj nam cynk jakby Ci wypalił ten hotel :D Wyrób jakąś kartę i będziemy sobie przekazywać przy różnych okazjach w celach bezstresowej kopulacji :) ,może będziemy mieć jakieś zniżki jak tak każda z korzysta 2 razy w roku hehe
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

bogini8 napisał(a):to jedna z wad tego gatunku..jednym uchem wpada drugim wypada...niestety taki defekt ktory chyba pare setek lat temu zdarzyl sie przy produkcji

:D Stworca cos sie nie przylozyl :D
jesli chodzi o prezenty to moj ex byl straszny pod tym wzgledem,zero pomyslow :? jak juz cos dostalam to nietrafione bylo,a wogole to dowiedzialam sie ze to jego siostra mi kupowala bo on nie wiedzial co ja lubie :!:

milka2 ten pomysl ze sesja zdjeciowa tez mi juz chodzil po glowie.

agg bawcie sie dobrze
hanoka77
Stały Bywalec

Reputacja: 20
Pokojowy

malaroksi, ostatecznie zrezygnowalam z focha ale dostal kazanie, niezbyt dlugie coby zapamietal :P Powiedzial ze zartowal, ladnie przeprosil i obiecal juz nie nabijac sie z rozmiarow mojego tylka ktory rosnie w oczach normalnie. Teraz wyszlam spod prysznica stanelam przed lustrem i wydaje mi sie ze jestem conajmniej jeden rozmiar wieksza niz bylam rano :) No ale jeszcze tylko kilka tyg i bede spowrotem chuda :D Po urodzeniu Goski odrazu spadl mi caly brzuch, az bylam zdziwiona. Jak jeszcze bylam w ciazy matka mi gdzies w ciuchlandzie znalazla bardzo fajne spodnie ale byly na mnie za ciasne z jakies 3-4 cm wiec pomyslalam ze na wyjscie ze szpitala beda ok i spakowalam je do torby, w dniu wypisu wciagnelam je na tylek a one spadly mi doslownie :shock: Cala droge do auta musialam je sobie trzymac zeby ich nie zgubic :) Mam nadzieje ze tym razem tez tak bedzie :P

Na szczescie jutro piatek, ostatni dzien szkoly i w koncu sie wyspie w sobote bo caly tydz normalnie nie do zycia jestem, moj organizm przezywa szok, zawsze wstawalam po 10 a tu nagle 7.30 dzien w dzien :oops:
Dobranoc :)
ewela119
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

Poprzednia stronaNastępna strona