Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Napisane przez Anastazja » 18 wrz 2011, 09:15 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- Anastazja
- Zadomowiony
- Reputacja: 27
Napisane przez Luiza » 18 wrz 2011, 09:39 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Chyba że te męskie są wygodniejsze niż damskie. Trzeba spróbować:)
Tego jacy faceci to naszą to nie oceniam. Większości nasuwa się od razu transwestyta albo gej. A to nieprawda. Niektórzy golenie pod pachami uważają za ''pedalskie'', a ja do chłopa z włochami pod pachami bym się nie zbliżyła bleee, fuj.
Ja toleruję wszystko poza drecholami (nie chodzi mi o dres sam w sobie a cały buraczany ''styl'' i ograniczony stan umysłu), więc dla mnie jak ktoś lubi to może i w majtkach na głowie chodzić.
Aczkolwiek jak wyobraziłam sobie mojego w rajstopach to mnie to rozbawiło. Chciałabym zobaczyć jego minę gdybym wręczyła mu rajstopy na dzień chłopaka ;)
-
- Luiza
- Wtajemniczony
- Reputacja: 71
Napisane przez korbobor » 18 wrz 2011, 10:01 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Na kalesony to chyba są za cienkie ;)
http://www.obmawiamy.pl/06/rajstopy-dla ... a-ulicach/
I już wszystko jasne :) Nie wiedziałam co i jak bo nie znam najnowszych trendów ;)
-
- korbobor
- Rozeznany
- Reputacja: 62
Napisane przez agg » 18 wrz 2011, 10:15 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Luiza napisał(a):Hej.
Właśnie znalazłam doskonały prezent dla każdego, prawdziwego mężczyzny
http://sklep.adrian-rajstopy.pl/produkt/street.php
... i gwarantuje, ze po takim "prezencie" rozwod gwarantowany :lol:
trendy trendami, ale nie wierze, ze heteryk cos takiego ubierze poki nie zobacze :D :wink:
uwazam, ze kalesony sa ok. w koncu jak jest mega zimno to dlaczego nie. pod warunkiem, ze jakies gustowne, a nie gacie po tacie :lol:
Luiza napisał(a):Ja toleruję wszystko poza drecholami (nie chodzi mi o dres sam w sobie a cały buraczany ''styl'' i ograniczony stan umysłu), więc dla mnie jak ktoś lubi to może i w majtkach na głowie chodzić.
otoz to. wlosy pod pachami ujda, pod warunkiem, ze nie jakies wonne krzaczory :lol: ale dresy 100% NIE :|
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
Napisane przez milka2 » 18 wrz 2011, 11:51 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- milka2
- Raczkujący
- Reputacja: 4
Napisane przez Luiza » 18 wrz 2011, 12:02 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Do szału doprowadzają mnie mylne promocje mające na celu wprowadzenie klienta w błąd. Produkty mające inna cenę na półce, a inną przy kasie i tym podobne sytuacje.
Spędzam wieki przy półkach w sklepach,przeliczam i sprawdzam czy kupując np większe opakowanie nie padnę ofiarą oszustwa. Bo niestety jest tego masa. Produkty w promocji droższe niż ich normalna cena. Duże ''oszczędne'' opakowanie droższe niż ta sama ilość w małych opakowaniach. Podnoszenie cen żeby ogłosić promocje ''3for2''.
Czasem już robię zdjęcia cen na półkach bo pusty śmiech mnie ogarnia.
Wszyscy narzekają na pakistańskie sklepy, a w supermarketach co drugi produkt na półce to oszustwo.
Ostatnio byłam na trzeciej w moim życiu wizycie w Lidlu i to była ostatnia. Nigdy więcej. Nie dość, że oszuści to jeszcze chamstwo.
A co wy o tym myślicie? Czy zwróciłyście uwagę na takie postępowanie supermarketów i nie tylko?
-
- Luiza
- Wtajemniczony
Napisane przez agg » 18 wrz 2011, 12:31 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
ale uwielbiam jak okazuje sie przy kasie, ze dana rzecz kosztuje jeszcze mniej niz na metce. ostatnio zdarzylo mi sie tak pare razy w zarze. normalnie kocham ten sklep za takie promocje hehe :D :lol:
tzw. wyprzedaz wyprzedazy :D
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
Napisane przez bogini8 » 18 wrz 2011, 12:49 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
jakbym zobaczyla mojego S w takich rajstopkach to chyba wpierw bym padla ze smiechu...a potem dalabym mu namiary na dobrego psychiatre :D:D:Dkorbobor napisał(a):http://www.obmawiamy.pl/06/rajstopy-dla ... a-ulicach/
I już wszystko jasne Nie wiedziałam co i jak bo nie znam najnowszych trendów
Dodano: -- 18 wrz 2011, o 12:49 --
mialm tak pare razy w mothercare ;)agg napisał(a):ale uwielbiam jak okazuje sie przy kasie, ze dana rzecz kosztuje jeszcze mniej niz na metce
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez Luiza » 18 wrz 2011, 14:37 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
agg napisał(a):Luiza, dlatego ja zawsze sprawdzam te "promocje", cene, ilosc itd. ;)
ale uwielbiam jak okazuje sie przy kasie, ze dana rzecz kosztuje jeszcze mniej niz na metce. ostatnio zdarzylo mi sie tak pare razy w zarze. normalnie kocham ten sklep za takie promocje hehe :D :lol:
tzw. wyprzedaz wyprzedazy :D
Ja tez zawsze sprawdzam, ale mnie to denerwuje, bo to oszustwo. Nie po to jest niby promocja, żeby płacić więcej. Albo opakowanie ekonomiczne, żeby mniejsze, nieekonomiczne wychodziło taniej. I często są to niemałe różnice.
W Bootsie jak są promocje 3za2 to zawsze podnoszą ceny. Przykładowo odżywka, za którą normalnie płaciłam 3.50 ostatnio w ofercie była za 5.10 lub 3 za 2.
Kupowałam coś w Tesco- oferta wielkimi literami ''3 za £3''. A jedna sztuka kosztuje 1. To gdzie ta oferta?
Jak przy kasie okazuje się, ze coś jest tańsze to bardzo się cieszę. Ale jak przy kasie mam zapłacić więcej i jeszcze robi się ze mnie idiotę to mnie krew zalewa, bo wiadomo, pani kasjerka dupy nie ruszy żeby sprawdzić (wiadomo, to nie jej obowiązek, ale nie upoważnia jej to do chamstwa, tym bardziej, że ja nie miałam pretensji tylko normalnie powiedziałam, ze na półce jest inna cena) tylko chamstwo prezentuje (to akurat w Lidlu było).
Chyba muszę zacząć się pieklić i pisać skargi wszędzie gdzie się na coś takiego natknę, bo szczerze mówiąc mam dość.
-
- Luiza
- Wtajemniczony
Napisane przez bogini8 » 18 wrz 2011, 16:12 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
mialam juz tak pare razy ze cena na polce inna a na paragonie wyzsza, albo na polce promocja a na paragonie nie...wiadomo ze wiekszosc i ludzi juz sie nieche tylka ruszac i tego reklamowac i wogole..a sklep zyskuje... a najgorsza obsluga chyba byla w tesco..bylam tam 2 razy i nigdy wiecej ;)Luiza napisał(a):ale nie upoważnia jej to do chamstwa, tym bardziej, że ja nie miałam pretensji tylko normalnie powiedziałam, ze na półce jest inna cena) tylko chamstwo prezentuje (to akurat w Lidlu było).
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez Luiza » 18 wrz 2011, 17:08 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Jeśli chodzi o ceny i przejrzystość to najbardziej odpowiada mi Asda, ale mam do Asdy daleko.
-
- Luiza
- Wtajemniczony
Napisane przez bogini8 » 18 wrz 2011, 17:23 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez hanoka77 » 18 wrz 2011, 19:04 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
co do promocji to faktycznie pare razy sie nacielam,mialo byc niby taniej bo wieksze opakowanie a tu zonk :evil:
agg napisał(a):ale uwielbiam jak okazuje sie przy kasie, ze dana rzecz kosztuje jeszcze mniej niz na metce. ostatnio zdarzylo mi sie tak pare razy w zarze. normalnie kocham ten sklep za takie promocje hehe
ostatnio kupilam tam sukienke,cena na metce nie byla porazajaca a przy kasie okazalo sie ze jeszcze mniej zaplacilam :) yuuupi
-
- hanoka77
- Stały Bywalec
- Reputacja: 20
Napisane przez ewela119 » 18 wrz 2011, 21:24 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
Napisane przez bogini8 » 18 wrz 2011, 21:28 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
a ja wszystkie kosmetyki i rzeczy dla malego kupuje wlasnie tam, mam karte za ktora tez robie zakupy bo zbieraja mi sie punkty i zamieniaja w kase, oprocz tego ciagle przysylaja mi znizki i kupony .i patrzac po innych sklepach jak porownywalam ceny perfum, kosmetykow czy nawet pampersow to promocje byly naprawde duze, i sporo oszczedzam.ewela119 napisał(a):przekonalam sie by szerokim lukiem omijac Boots, jest to drogi sklep,
Dodano: -- 18 wrz 2011, o 21:30 --
aa kiedys tam kupilam zabawke i nie spelniala moich oczekiwan, chociaz byla wydlubana z pudelka przyjeli ja spowrotem bez gadania .
ile sklepow tyle opini i ile sklepow tyle pan ekspedientek.
-
- bogini8
- Wtajemniczony
-