Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Napisane przez AdamBoltryk » 9 paź 2011, 19:12 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
yoko napisał(a):nie potrzeba wcale takiej wtyczki instalowac, na ebayu przeciez podaje sie max kwote jaka chce sie przeznaczyc i ebay sam za ciebie licytuje.
(...)
Nie o to chodzi.
licytując, pokazujesz, że Ciebie dany przedmiot interesuje. A jest tak, że jak jakaś licytacja ruszy, to inni też zaczynają. I spirala się nakręca. A ponadto nie musisz siedzieć i obserwować przedmiotu do ostatniej sekundy :) Strzelasz w ostatnich sekundach.
Czy chcesz w to wierzyć, czy nie, to działa.
O czym świadczy:
Pozdrawiam
bogini8 napisał(a):(...)czekalam tydzien czasu do konca aukcji...nik nie licytowal! wiec rzucilam kaske na ostania minute i zaczela sie jatka:D malo mnie cos nie trafilo!!!(...)
Założę się, że sniper był w użyciu :)
Pozdrawiam
-
- AdamBoltryk
- Wtajemniczony
- Reputacja: 183
Napisane przez bogini8 » 9 paź 2011, 19:18 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
no wlasnie niebyl i dlategoprzegralam pewnie heheehAdamBoltryk napisał(a):bogini8 napisał(a):(...)czekalam tydzien czasu do konca aukcji...nik nie licytowal! wiec rzucilam kaske na ostania minute i zaczela sie jatka:D malo mnie cos nie trafilo!!!(...)
Założę się, że sniper był w użyciu
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez AdamBoltryk » 9 paź 2011, 19:27 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Pozdrawiam
-
- AdamBoltryk
- Wtajemniczony
- Reputacja: 183
Napisane przez yoko » 9 paź 2011, 19:35 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
a poki co to sie srasznie wkurzam, bo 2 tyg temu zlicytowalam wozek za 240 futnow z przesylka i jeszcze nie przyszedl, a sprzedawca na maila mi nie odpowiada..... :evil:
mam nadzieje ze to nie jakis oszust. osoba miala 18 pozytywnych wpisow (fakt ze same zakupy), no ale nie wiem.....czekam do konca tygodnia na przesylke albo odzew i jesli nic nie bedzie to pisze do ebaya :evil: :evil: :evil:
Dodano: -- 9 paź 2011, o 19:44 --
no ...troche odbieglismy od tematu 'zon, matek.....' wiec zeby nie bylo to zrobie maly update :)
u mnie 31 tc, czuje sie ok chociaz ciezko mi sie zaczyna robic, wkurza mnie chodzenie do pracy i ranne wstawanie, szefowa doprowadza mnie do bialej goraczki (nie wiem czy ona zawsze taka byla czy to moje hormony daja czadu) i ogolnie odliczam dni do urlopu macierzysnkiego - niestety jeszcze 4 tyg
poza tym chyba zaczal mi sie syndrom wicia gniazda i caly weekend spedzilam sprzatajac dom i wyrzucajac graty, ktore do tej pory wierzylam ze bede kiedys potrzebne - wszystko sru, do kosza..... :D potem bede polowy szukala zachadzac w glowe, gdzie sie podzialy....:D ehhh baba w ciazy to jednak jak to to ujela kiedys ewela 'powinna tylko lezec i ladnie pachniec' - bo decyzje podejmowane pod wplywem hormonow to rozne skutki potem przynosza......
-
- yoko
- Stały Bywalec
- Reputacja: 3
Napisane przez Luiza » 9 paź 2011, 21:11 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Ja chomik jestem i muszę się tego oduczyć. I jeszcze przestać się przywiązywać do przedmiotów. Mam rzeczy w których nie chodzę i chodzić nie będę, ale szkoda mi się z nimi rozstać. I nie potrafię powiedzieć dlaczego.
Dom oczyszczę ze śmieci, a i kasa na nowe wpadnie :D
-
- Luiza
- Wtajemniczony
- Reputacja: 71
Napisane przez bogini8 » 9 paź 2011, 21:44 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Dodano: -- 9 paź 2011, o 21:46 --
ja tez jestem chomik ale ra na miesiactrafi mi sie zawsze dzien gdzie jestem na konkretnym wk..ie...i w ramach wyzycia sierobie generalneporzadki imam manie wyrzucania:D leci wszystko, oby szybko zebym sie nie rozmyslila :D
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez agg » 9 paź 2011, 22:24 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
dawno mnie nie pisalam, no ale co tam dzis sie odezwe :P
ja jak licytuje na ebay i faktycznie mam na cos oko to czekam do ostatniej sekundy i daje swoje maksimum. czasami jak widze, ze cena idzie w gore tuz przed zakonczeniem to jestem w stanie te moje minimum troche "naciagnac" ;) ze sniperem nie byloby to mozliwe. a jak sprzedaje i widze, ze akurat nie ma zainteresowania to wycofuje aukcje przed koncem i czekam na "lepsze czasy" heh
yoko, mam nadzieje, ze przesylka dojdzie i nie bedzie zadnych "jaj" :twisted: nie tego Ci teraz trzeba :roll:
ewela, karbobor co u Was kulki? :grin:
bogini8, jak tam poszukiwania crosstrainera?
ja tez z tych "chomikujacych", ale staram sie jak moge pozbywac roznych niepotrzebnych rzeczy...
u mnie jak zwykle sie dzieje, weekend znow minal imprezowo :D w sobote kolejna30-tka u znajomych, a dzis kabarecik 8) super bylo :)
pozdrawiam Was laski i udanego tygodnia!
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
Napisane przez bogini8 » 9 paź 2011, 22:58 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
fajnie ze sobie tak imprezujesz:) a my kiedy smigniemyna disko?:)
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez ewela119 » 10 paź 2011, 09:28 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Co do porzadkow to i ja strasznie chomikuje, mam w szopce w workach ciuchy sprzed 3 lat w rozmiarze 34 (taki nosilam jak przyjechalam do UK), w miedzyczasie musialam sie przerzucic na 36 a ostatnio na 38 :roll: Nic nie wskazuje na to abym w przyszlosci miala sie w te 34-36 jeszcze zmiescic ale szkoda mi to oddac :roll: Bo ja mam tak ze jak tylko jakiejs rzeczy sie pozbede na stale to za kilka dni akurat jej potrzebuje i wtedy chodze zla na siebie ze sie jej pozbylam :lol: Z reszta ja mam straszny sentyment do takich pierdolek roznych i wszystko trzymam, np w Pl w domu mam taka literke E wycieta ze styropianiu, wycial mi ja moj B jeszcze w czasach kiedy ja bylam w liceum a on w studium informatycznym i w ramach praktyk w sklepie komputerowym robili remont :) Pomimo tego ze nasza znajomosc wtedy "rozeszla sie po kosciach" ta literka zostala u mnie schowana w pudelku. Ostatnio jak bylismy w Pl pokazalam ja mojemu B i az mu oczy wyszly ze zdziwienia ze ja ja w ogole jeszcze mam :)
yoko, ja tez juz wije gniazdo :) W sobote sie zebralam w sobie i wszystko juz mam prawie zrobione, okna umyte, firanki powieszone, wszystkie szafki i zakamarki wysprzatane, moj B mowi ze czuje sie jakby sie zblizalo Boze Narodzenia bo im zawsze przed Swietami matka takie porzadki zarzadzala :) Jeszcze tylko musze wypozyczyc odkurzacz i wyprac dywany i moje gniazdo bedzie absolutnie gotowe :D
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
Napisane przez Luiza » 10 paź 2011, 18:57 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Ja ciuchów nie mam dużo.
Do pozbycia się mam tylko kilka sztuk, ale takich których nie mogę oddać do charity.
Nienawidzę zakupów, w sklepach mi się nic nie podoba,więc mam mało.
U mnie raczej inne rupiecie. DVD, elektronika, akcesoria...
A stare ciuchy z czasów sprzed przyjazdu do UK to już dawno poszły do śmietnika. Niestety sporo przytyłam i nie sądzę żebym jeszcze kiedykolwiek taka chuda była.
Schudłam trochę. Ważę niby tylko 2 kg więcej niż przed przyjazdem tu, ale jakimś sposobem jestem większa niż byłam.
Kiedyś uważałam się za grubą, a jak patrzę na stare zdjęcia to uważam że wyglądałam jak suchotnik i chciałabym tak znów wyglądać.
-
- Luiza
- Wtajemniczony
- Reputacja: 71
Napisane przez bogini8 » 11 paź 2011, 12:51 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
haahaa mam dokladnie to samo...:))))) dlatego kupilam cross trainera :)mam naddzieje ze 10km co dzien pomoze..:) juz czuje sie jakas lzejsza :D :D :DLuiza napisał(a):Kiedyś uważałam się za grubą, a jak patrzę na stare zdjęcia to uważam że wyglądałam jak suchotnik i chciałabym tak znów wyglądać.
ale na serio poprawilo mi sie samopoczucie:)
a to moj nowy najlepszy przyjaciel :
http://www.bodysculpture.pl/produkty/sp ... iuj-1.html polecam
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez marhewka1 » 11 paź 2011, 23:29 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
No to kiedy to spotkanie i gdzie, bo nie ma co zwlekac? Jakies propozycje? Moze weekend 22-23 kawa w Cafe nero o 12 w Bullringu, co Wy na to kobietki?
-
- marhewka1
- Początkujący
- Reputacja: 1
Napisane przez Steinik » 13 paź 2011, 08:32 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
mnie znowu kilkudniowa migrena dopadla....ehhhhh
pozdrowionka i kawusie parze,,,,kto chetny?
-
- Steinik
- Stały Bywalec
- Reputacja: 25
Napisane przez bogini8 » 13 paź 2011, 12:21 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
ale ogolie daje sobie pare razy wycisk kardio. ustawiam trasy biegowe po gorzystych terenach az mi leci po plecach. pare razy dziennie np po 2km w 5 minut.
albo 20-30 minut bieg po prostej.
Minelo dopiero pare dni a ja juz sie czuje lzejsza :DD co jest dziwne bo mam@ i tedy zawsze mi ciezko i grubo ... a teraz jestem pelna energii i zapalu:)))
szukam jeszcze jakiegos wspomagacza w postaci l-karnityny np albo jakiejs odzywki czy fat burnera, zeby te sadelko bardziej w miesnie zamienic i ujedrnic.
Dodano: -- 13 paź 2011, o 12:23 --
aaaa i najwieksze spalanie tkanki tluszczowej jest jesli rozbujamy tetno do 120-130 i utrzymamy je na tym poziomie przez 20-30 min.trening cardio.
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez Steinik » 13 paź 2011, 13:03 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
bogini8 napisał(a):szukam jeszcze jakiegos wspomagacza w postaci l-karnityny np albo jakiejs odzywki czy fat burnera, zeby te sadelko bardziej w miesnie zamienic i ujedrnic.
a co bys polecala?nie znam sie na tym...ale kilogramy kilogramami.chcialabym teraz troche ujedrnic i pospalac tluszcz...masz jakis upatrzony,badz sprawdzony preparat?
-
- Steinik
- Stały Bywalec
- Reputacja: 25
-