Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...
Dobra baby, starczy tego offtopa, wracamy do dzieciecych kupek :D

No wiec moje dziecie nowonarodzone tak mi daje sie we znaki ze rece i nogi mi juz opadaja, caly dzien spi łajza mala a w nocy koncerty urzadza :roll: Dzis obudzila sie o polnocy i do 5 rano mowy o spaniu nie bylo :/ Nie wiem co jej jest, czy ona po prostu wysypia sie w dzien czy boli ja brzuszek :?: Cos jej tam bulgocze sie i przelewa wiec podejrzewam jakies dolegliwosci trawienne. Teraz tez jeszcze nie spi, tylko siedze i ja bujam w bujaku i zastanawiam sie czy dzisiaj da pospac czy nie :roll:
ewela119
Wtajemniczony

Reputacja: 109
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez Luiza » 12 lis 2011, 22:39 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Albo wiem. Koleżanka mi mówiła jak trzeba się malować. Na słodkiego pysia trzeba nałożyć tyle warstw instant tan, żeby miała kolor kupy a usteczka maluje się jasnym podkładem. i gotowe. Już można pozować do słit foci. Ach, no i zapomniałam o sztucznych rzęsach i 15 warstwach tuszu, coby wyglądało jakby mi patyki z oczu wychodziły. Lovely ;srece:
Luiza
Wtajemniczony

Reputacja: 71
Poczciwy

KobietaPostNapisane przez milka2 » 12 lis 2011, 22:51 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Hej dziewczyny,nie ma co się przejmować pustakami ale...wyjawię wam dlaczego tak rzadko się wypowiadam.Otóż takie głupie teksty jakich doświadczyłyście to jedno,ale uważajcie dziewczyny na to co piszecie,o sobie,swoich rodzinach czy znajomych.Wy piszecie w dobrej wierze,nie mając nic złego na myśli a znajdzie się jedna szuja która potem poznając was w realu(a niczego wykluczyć nie możecie)postara się zniszczyć wam życie,wykorzystując to co napiszecie.Tak właśnie stało się w moim przypadku,ta osoba? to przeczyta,bo wiem że szpieguje mnie nadal tylko że teraz mi to wisi i powiewa.Może teraz lepiej się z tym czuje,śpi spokojnie,no ale tacy ludzie dla mnie to nie ludzie,ale perfidne .... bez skrupułów i sumienia.
Dorotajab może ma rację-postarajcie się o zamknięcie wątku tylko dla członków,a że ja wypowiadam się rzadko i wiecie już dlaczego,nie obrażę się jeśli do tej grupy nie dołączę.Chrońcie swoją prywatność dziewczyny,bo czasami trudne poruszane tematy nieopatrznie mogą wpędzić was w kłopoty.

milka2
Raczkujący

Reputacja: 4
Neutralny

Się porobiło na forum... Bezsensowne przepychanki słowne... W nazwiązaniu do http://www.bham.pl/forum/viewtopic.php? ... 461#p97461

ewela119 napisał(a):No wiec moje dziecie nowonarodzone tak mi daje sie we znaki ze rece i nogi mi juz opadaja, caly dzien spi łajza mala a w nocy koncerty urzadza :roll: Dzis obudzila sie o polnocy i do 5 rano mowy o spaniu nie bylo :/ Nie wiem co jej jest, czy ona po prostu wysypia sie w dzien czy boli ja brzuszek :?: Cos jej tam bulgocze sie i przelewa wiec podejrzewam jakies dolegliwosci trawienne.
ewela119 to weź Ty ta swoją ,,bubcię,, budź w ciągu dnia, a niech no się nauczy odróżniać dzień od nocy ;-) wydaje mi się, że niewiele to ma wspólnego z brzuszkiem, bo skoro w dzień śpi normalnie a w nocy nie, to mogłoby byc też odwrotnie... no chyba, że przez cały dzień jej się zbieraja jakieś gazy albo jest przejedzona i w nocy koncertuje. Ciężko powiedzieć. Podrzuć ją do mnie na kilka dni. Szybko się Młoda życia nauczy ;-)

My dziś po domowej imprezce :-) Sympatycznie było obchodzić czyjeś urodziny :-)

umisiak
Rozeznany

Reputacja: 17
Neutralny

ewela119, dzieci z problemami brzuszkowymi i kolkami zazwyczaj spia dobrze w dzien a wnocy najbardziej im sie daje to we znaki,sproboj malej przed wieczornym karmieniem dawac infacol i zobaczysz czy jest jakas roznica. moze ma jakies kolki , albo problemy z hmm gazami...;)
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez agg » 13 lis 2011, 00:22 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

ewela119, mysle podobnie jak umisiak. skoro Mala wiekszosc dnia przesypia to musi sobie wygospodarowac chwilke na placzki, grymaski i nie-spanie ;)
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

Luiza napisał(a):No hej!
Zaraz założę hair extentions w moje wybielone pozostałości po włosach, posmaruję się instant tan, pomaluję rózowiutką szmineczką, założę białe kozaczki, zrobię dzióbka i szczelę sobie słitaśną focie w lusterku łazienkowym, żeby wkleić na Nasza Klasę. A przy tych czynnościach muszę uważać, żeby nie złamać tipsika :lol:

Luiza jesteś moja idolką :lol:

Steinik napisał(a):ja to pewnie ta od odchudzania :D

a ja zapewne ta od dzieci :mrgreen:

umisiak napisał(a): Podrzuć ją do mnie na kilka dni. Szybko się Młoda życia nauczy ;-)

czy ja tez mogę ????? :grin:
bo u mnie tzw. życie z cycem, na cycu,obok cyca...wszędzie tam gdzie cyc :)
mala spala możne ze 3 razy sama bo odłożyć się nie da ciągle śpi na mnie lub obok -teraz tez pisze jedna ręka bo coś mi się przykleiło do klatki :)
kurcze takie to moje życie teraz monotonne ciągle latanie z cyckiem na wierzchu z małym ssakiem przyklejonym 24 h na dobę, ze takie tematy jak "zwykle życie" poprawiają mi humor bo przynajmniej widzę, ze są ludzie bardziej nieszczęśliwi w swojej egzystencji niż ja :mrgreen:
szkoda mi tej osoby bo jak widać bidulka nie jest zbyt dobra w kontaktach międzyludzkich ;)
korbobor
Rozeznany

Reputacja: 62
Poczciwy

Witam wszystkie panie :)

Jestem w Birmingham od niedawna. Widze ze jest was tu duzo a forum (temat) kreci sie juz od dawna, wiec postanowilam napisac do was bo moze bedziecie chcialy mi doradzic.
Moja najelpsza przyjacilka ma niedlugo urodziny. To okragle urodziny wiec zalezy mi na czyms wyjatkowym na prezent dla niej. Ona jest w polsce ale jej urodziny wypadaja w swieta wiec bede na miejscu zeby swietowac z nia:):):)
Czy moglybyscie doradzic mi jakies prezenty? Moze same mazycie o czyms nietypowym. Czekam na wszystkie sugestie...

Mam nadzieje ze pomozecie :D :D :D

bham od niedawna
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

korbobor, ja mam podobnie :) Tez tylko cyc i cyc, chociaz nie powiem, czasami mam chwile zeby wyskoczyc do toalety :lol: Ale my zalosne jestesmy :D :D
A tak na powaznie to ja myslalam ze te problemy brzuszkowe to przez to co ja zjadam, no ale po rozmowie z "ciocia nad ciocie" :D chyba znalelismy winowajce i to tam gdzie go nie szukalismy :roll: Prawdopodobnie niuni szkodzi mleko modyfikowane ktorym ja dokarmiamy, no i faktycznie dzisiaj w nocy bylo najgorzej, tak to sie jeszcze nie darla, a wczoraj od poludnia byla tylko na butli. Takze teraz bije sie z myslami, czy odstawiac ja od piersi czy nie :?: Trudny wybor, z jednej strony wszystkie zalety piersi a z drugiej kurde ciagle ta niepewnosc czy to co akurat jem jej nie zaszkodzi :roll:
ewela119
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

korbobor zapraszam :) ja tam choć ciągle narzekam, to i tak dzieci mogłabym mieć kilkoro ;)
ewela119 i jak tam dzisiaj po nowym mleku?
bham od niedawna wydaje mi się, że skoro to najlepsza przyjaciółka, to znasz jej gust i wiesz, co lubi, czego potrzebuje, co chciałaby... ciężko doradzać w prezentach, bo są gusta i guściki, ja jestem z tych, co lubią i dają prezenty praktyczne, ewentualnie może zafunduj jej jakąs sesję u kosmetyczki/masażystki /fotografa :roza: :roza: :roza:

Jakiś dziś ciężki dzień, może na mnei tak poniedziałki dzialają? :shock:
Czekam na dostawę lodówki, ale nie ma i nie ma :evil:

umisiak
Rozeznany

Reputacja: 17
Neutralny

umisiak, no po nowym mleku bylo o niebo lepiej, jeszcze troszke rozrabiala w nocy ale bez porownania w ogole z tym co bylo wczesniej. A jak juz zasnela to spi i spi, a ja razem z nia, tak w ogole to dopiero wstalysmy :D Niunia wlasnie konczy jesc i trzeba sie powoli zbierac, o 15 mamy byc w urzedzie, dzis nasza niunia oficjalnie zostanie Hanna :) Mam nadzieje ze uda mi sie jeszcze przepchnac Marie jako drugie imie :P
ewela119
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

bham od niedawna, jesli to nie ma byc prezent tylko cos wystrzalowego..to moze jakis skok na bunge,ze spadochronem, bilety na kocert/do teatru, sesja u stylistki i fotografa, dzien w SPA /wquaparku/wszstko zalezy co dana osoba lubi...;) moze wieczor z meskim striptizem;)
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

bogini8, ten striptiz to rewelacyjny pomysl :D :D :D Sama bym nie pogardzila takim prezentem :)
ewela119
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

Ten pomysl ze striptizem jest rewelacyjny 8) 8) ...nie wpadlabym chyba na to sama nigdy...
Ta moja kupela jest na tyle szalona ze pewnie bylaby bardzo zadowolona z tego powodu.
Musze poszukac jakiegos miejsca u nas w miescie i sprawdzic mozliwosci, ale nie moge przyjsc na impreze do niej bez prezentu, a to jednak wolalabym zrobic jako niespodzianke.
Moze jeszcze ktos ma jakis pomysl?
Jestescie super dziewczyny :grin: :grin: :grin:

bham od niedawna
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

ewela119, ja tez :));) ehh..kosmate mysli juz od poniedzialku heheeh
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

Poprzednia stronaNastępna strona