Mlode mamusie czyli "ciezarowki po rozpakowaniu"

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...
Śliczny bobas GRATULUJE i zazdroszcze wyjazdu do Polski. Jak tu sie dodaje fotki :?: :?: :?:

KASIA1983
Raczkujący

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Ana :) » 28 lut 2008, 10:25 Re: Mlode mamusie czyli "ciezarowki po rozpakowaniu"

Sliczny ,brawooooo ja tez bym chciala dodac mojego miesieczniaka...ale nie wiem jak :neutral:

Ana :)
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez babulki » 28 lut 2008, 12:49 Re: Mlode mamusie czyli "ciezarowki po rozpakowaniu"

kindzulinia sliczne malenstwo hehe
to poludnie bham sam koniec wlasiwie
west heath kojarzysz??
babulki
Rozeznany

Neutralny

Dzieki dziewczyny! :) A co do tego jak dodac fotke,to pod ostatnim okienkiem,jest napisane odpowiedz no i tam Wam sie pokaze nazwa zalacznika i przegladaj,to juz wtedy wezniecie z tego folderu,na ktorym macie fotki.Tylko pamietajacie,ze trzeba jeszcze zmniejszyc fotke,ja to robie przez program Paint (start-programy-akcesoria-Paint).Jakbyscie jeszcze nie wiedzialy jak zmniejszyc fotke,to piszcie. A babulki nie mam pojecia gdzie to jest.Moze dlatego,ze praktycznie wiekszosc znajomych mieszka w mojej okolicy.pozdrowionka dla Was ;)
kindzulinaa
Zadomowiony

Reputacja: 22
Pokojowy

dodaje fotke moich synów może sie uda :razz:

[ Dodano: Czw Lut 28, 2008 13:50 ]
no i udalo sie to jest mój starszy syn Kubuś 6 lat i Kacper 2lata dzieki za pomoc
Załączniki
moje duuuze urwisy.JPG

KASIA1983
Raczkujący

Neutralny

Kasiu masz fajnych chlopaczkow :) a moj synek tez ma na imie Kacperek :)
kindzulinaa
Zadomowiony

Pokojowy

czesc dziewczyny :-) dlugo mnie tu nie bylo,pobyt w polsce sie troszke przedluzyl :-) gratuluje wszystkim mamusia :-) zycze wszystkiego dobrego dla waszych pociech...moj Filipek juz ma 4 i pol miesiaca :grin: pozdrawiam

[ Dodano: Czw Lut 28, 2008 22:29 ]
mam nadzieje ze i mi sie uda wkleic mojego szkraba :-)

[ Dodano: Czw Lut 28, 2008 22:32 ]
to moze jeszcze jedno :-D
Załączniki
fs2.JPG
fs.JPG
to moj skarbek...

kasiula20
Początkujący

Neutralny

ale świetny chłopczyk :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KASIA1983
Raczkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez magma31 » 29 lut 2008, 11:29 Re: Mlode mamusie czyli "ciezarowki po rozpakowaniu"

Kasiula jak na 4,5 miesiąca to duży chłopczyk . Mój ma 5 miesiecy i muszę się pochwalić że ma już 1 ząbka.
Załączniki
rodzinne 086.jpg

magma31
Początkujący

Reputacja: 1
Neutralny

KobietaPostNapisane przez babulki » 29 lut 2008, 11:47 Re: Mlode mamusie czyli "ciezarowki po rozpakowaniu"

hej mamuski
boskie maluchy hehe
ja swojego juz kiedys chyba pokazywalam hehe ale nie zaszkodzi wiecej fotek nie? hehe

moj maluch ma 7,5 miesiaca hehe
wlasnie przyjmuje pozycje do raczkowania.. i cofa sie jak na razie hehe ale mysle ze lada dzien zaczne smigac po calym domu hehe
poza tym staje sam , trzymajac sie oczywiscie hehe

zabkow nie ma hehe i poki co nam nie spieszno
im pozniej tym sa sliniejsze hehe
oby nie podaly sie do zeboli rodzicow hehe

poki co czekamy na jakies MAMA TATA BABA
a nie tylko BU, KOKO hehe

obecnie walczymy z katarkiem hehe

pozdrowionka i buziole hehe

[ Dodano: Pią Lut 29, 2008 11:49 ]
lelek w ub weekend hehe

[ Dodano: Pią Lut 29, 2008 11:59 ]
a to w ubranku do spania hehe spiworek plus czapeczka hehe oczywiscie nie praktukujemy hehe ale fotka pamiatkowa zrobiona

[ Dodano: Pią Lut 29, 2008 12:04 ]
pozdrawiam i uciekam
lelek sie obudzil hihi
Załączniki
forum3.JPG
forum2.JPG
forum.JPG
babulki
Rozeznany

Neutralny

Ale slodkie te wszystkie malenstwa,tylko je calowac :arrow: kasiula20 Twoj maly Tygrysek nie dlugo zacznie brykac ;) :arrow: magma31 Twoj malec juz ma zabka pierwszego,to gratulacje,moj ma 7 miesiecy i tez juz mu nareszcie wyszedl zabek i juz drugi sie pojawia :) :arrow: babulki Twoj maluszek to widac,ze maly smieszek,tak jak moj :) Super sa te dzieciaczki,ja od kiedy mam swojego Kacperka,to mam bzika na jego punkcie ;) Kiedys slyszalam fajne powiedzenie:"Raczki malutkie,a chwyca Cie za serce na zawsze" i zgadzam sie z tym w 100% Pozdrowionka ;)
kindzulinaa
Zadomowiony

Pokojowy

KobietaPostNapisane przez Ana :) » 1 mar 2008, 12:59 Re: Mlode mamusie czyli "ciezarowki po rozpakowaniu"

i ja mam nadzieje ze mi sie uda dolozyc moja pocieche :)
Załączniki
Bartoszek pierwszy raz ciagnie smoczka.jpg
hihihi tu pierwszy raz ze smoczkiem
Bartoszek pierwszy raz ciagnie smoczka.jpg (14.67 KiB) Przeglądane 30842 razy

Rozeznany

Neutralny

Ana sliczne te Twoje dzieciatko.Niech Ci sie zdrowo chowa! :)
kindzulinaa
Zadomowiony

Pokojowy

Cześć dziewczyny mam do was pytanko co prawda w moim przypadku wybiegające baaardzo w przyszłość ale jakoś teraz mi przyszło na myśl :razz: Jak załatwiałyście paszport dla swoich pociech dodam że ani ja ani moje dzieciaczki nie jesteśmy zameldowani już w polsce (nie będę miała z tego tytułu jakiś problemów z załatwieniem tego dokumetu dla maluszka który sie tu urodzi)???

KASIA1983
Raczkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez Ana :) » 3 mar 2008, 13:36 Re: Mlode mamusie czyli "ciezarowki po rozpakowaniu"

Kasia jesli juz twoje dziecko jest zarejestrowane to teraz musisz umówic sie na wizyte do polskiego konsulatu w londynie a dla zainteresowanych wszystkimi pytaniami podaje link tu dowiedzialam sie wszystkiego

http://www.londynkg.polemb.net/

Rozeznany

Neutralny

Poprzednia stronaNastępna strona