No i w końcu oczekiwana premiera INES!

Tu można porozmawiać o różnych wydarzeniach i imprezach, koncertach itd...

MężczyznaPostNapisane przez studio57 » 21 lip 2010, 23:16 No i w końcu oczekiwana premiera INES!

Najnowsze dziecko naszej stajni:P

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/MycE44tl9kk&hl=pl_PL&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/MycE44tl9kk&hl=pl_PL&fs=1[/bbvideo]
studio57
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez kucza21 » 22 lip 2010, 08:17 Re: No i w końcu oczekiwana premiera INES!

I widzicie jakich mamy utalentowanych emigrantów :) Świetnie Ines, super studio57 :)

Od Ines:
Wszystkich posiadaczy facebook zapraszamy na strone facebook ines - http://www.facebook.com/InesOfficial1

Liczę na wasze wsparcie :)

kucza21
Rozeznany

Reputacja: 7
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez mistrz_ceremoni » 23 lip 2010, 20:57 Re: No i w końcu oczekiwana premiera INES!

Wszystko pieknie ladnie.Produkcja,teledysk-gratulacje.
Ale niestety,nie lubie coverow.Oczywiscie nie mam zastrzezen do studia tylko chcialbym uslyszec-zobaczyc wykonawce w jakiejs swojej kompozycji.

ps tak jak napisalem,zero krytyki dla studia,dobra robota!!

mistrz_ceremoni
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez studio57 » 23 lip 2010, 21:09 Re: No i w końcu oczekiwana premiera INES!

mistrz_ceremoni napisał(a):Wszystko pieknie ladnie.Produkcja,teledysk-gratulacje.
Ale niestety,nie lubie coverow.Oczywiscie nie mam zastrzezen do studia tylko chcialbym uslyszec-zobaczyc wykonawce w jakiejs swojej kompozycji.

ps tak jak napisalem,zero krytyki dla studia,dobra robota!!

Witaj! Chcę Cię pocieszyć, że drugi singiel przewidziany do wydania na wrzesień, jest już nagrany i gotowy. Teledysk do tego utworu też jest już nakręcony.

Jest to tym razem w 100% autorski materiał. Już za dwa tygodnie będzie można usłyszeć smaczki dotyczące drugiego singla "silence". Będzie to duża niespodzianka ze wzgledu na klimat utworu jak i na teledysk, który nakręcony jest w bardzo ciekawej technologii i koncepcji.

Trzeci singiel z kolei będzie startował do eliminacji cypryjskiej eurowizji. Na ten kawałek poczekać trzeb będzie do listopada.

Tak więc jest troche przed nami :D i liczymy my jako studio i Ines jako artystka na wsparcie :D Bo robimy to wszystko własnie dla Was.
studio57
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez whip18 » 23 lip 2010, 21:14 Re: No i w końcu oczekiwana premiera INES!

hmmm... a ze mna ktos chce wspolpracowac? ja musze nagrywac.... a nie mam jak i gdzie ;(

whip18
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez studio57 » 23 lip 2010, 21:35 Re: No i w końcu oczekiwana premiera INES!

whip18 napisał(a):hmmm... a ze mna ktos chce wspolpracowac? ja musze nagrywac.... a nie mam jak i gdzie ;(

Tutaj nie trzeba odkrywać ameryki..... Jesli policzysz sobie wysłane przez Ciebie maile i telefony do osob, ktore mają możliwość Ci pomóc, podzielisz wynik przez 100, to wyjdzie Ci liczba maili zwrotnych z zaoferowaną pomocą..... Widzisz.... Muzyka jest bardzo ważnym elementem, ale swiat muzyczny to przede wszystkim biznes, ktory rzadzi sie swoimi prawami (bardzo podobnymi zresztą jak każdy inny biznes). Puenta jest taka...... Jesli masz dobry produkt, to masz duzo większą szansę go sprzedać, a o tym czy masz dobry produkt musi wiedzieć jak najwięcej osób w branży, by ktoś zdecydował się zaangażować swój czas i środki. Innymi słowy..... musisz przygotować sobie mądre demo, plan działania i zacząc wysyłać miliony maili, do osob, które mają możliwości. To wszystko.

Nie zapominajmy jednak, że to jednak muzyka jest najważniejszym argumentem przetargowym w jakichkolwiek negocjacjach.
studio57
Początkujący

Neutralny

PostNapisane przez alojzy » 24 lip 2010, 00:00 Re: No i w końcu oczekiwana premiera INES!

kucza21 napisał(a):I widzicie jakich mamy utalentowanych emigrantów Świetnie Ines, super studio57

Bez przesady
Jedna osoba dodaje komentarz, a potem druga z tego samego studia mówi jakie to fajne? Żałosne!! W taki sposób daleko nie zajdziecie, jeśli dajecie już posta na forum to pozwólcie aby sie forumowicze wypowiedzieli a nie robicie to sami. No chyba ze to część waszego marketingu:)

Według mnie ten teledysk to straszna klapa, jeśli chodzi o wokal to dziewczyna sobie poradziła lepiej niż z Coverem Rihany, którego naprawdę nie dało się słuchać.

Żeby nie było że tylko krytykuje, to fajnie że coś działacie, chłopaki , widać że nie wszyscy pracują w fabrykach i tak trzymać!

Wcześniejszą wasza produkcje (241) uważam za naprawdę udaną. Tą niestety za kiepską, ale to tylko moja opinia

alojzy

MężczyznaPostNapisane przez studio57 » 24 lip 2010, 01:14 Re: No i w końcu oczekiwana premiera INES!

Nie jest naszą intencją dogodzenie wszystkim, aczkolwiek szanujemy wszystkie opinie. Piosenka (w tym przypadku cover) może się podobać, lub nie.... tak samo jak klip zresztą.

Twój zarzut że sami sobie komentujemy jest conajmniej dziwny i szczerze mówiąc zaskoczył mnie..... . Kucza21 ani przez chwilę nie udawał, że nie jest w żaden sposób powiązany ze studiem, a nawet ma w swoim poście podpis który jednoznacznie określa, że jest związany ze studiem..... jeśli chodzi o Rihanę, to był to rodzaj przesłuchań..... Przyszła dziewczyna pierwszy raz do studia, usiadła przed kamerą i bez ani jednej próby zaśpiewała..... Nie było tam ani jednej poprawki ani drugiej szansy. Zastanawiam się teraz jak większość z nas zachowuje się na rozmowie kwalifikacyjnej, gdzie nie możesz wyjść by za momet wrócić i powiedzieć "ups to znowu ja ale teraz inny"......to co zrobiła wystarczyło nam by określić jej potencjał.

Nie będę bronił klipa, bo to nie moje zadanie, a jeśli klip jest dobry to obroni się sam.

Pozdrawiam i mam nadzieję, że nasz następny klip bardziej przypadnie Ci do gustu :P
studio57
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez LEMONSQUAD » 24 lip 2010, 20:15 Re: No i w końcu oczekiwana premiera INES!

witam
poniżej linki do mojej muzyki- może moglibyśmy współpracować.
Materiał nagrałem w moim malutkim studio w Redditch jednak mix i mastering robiłem w studio Q Toma Horna.
Muzyka 100% autorska (materiał zarejestrowany w Zaiks).
pozdro

http://www.youtube.com/watch?v=C6YfW5PKnLY

http://www.youtube.com/watch?v=ENvcQZJ4NrM

LEMONSQUAD
Przyczajony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez studio57 » 24 lip 2010, 21:14 Re: No i w końcu oczekiwana premiera INES!

LEMONSQUAD napisał(a):witam
poniżej linki do mojej muzyki- może moglibyśmy współpracować.
Co masz na myśli pisząc współpracować?? możesz napisać na priva bo to chyba lepsze miejsce:)
studio57
Początkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez kindzulinaa » 24 lip 2010, 22:35 Re: No i w końcu oczekiwana premiera INES!

alojzy napisał(a):kucza21 napisał/a:
I widzicie jakich mamy utalentowanych emigrantów Świetnie Ines, super studio57

Bez przesady
Jedna osoba dodaje komentarz, a potem druga z tego samego studia mówi jakie to fajne? Żałosne!! W taki sposób daleko nie zajdziecie, jeśli dajecie już posta na forum to pozwólcie aby sie forumowicze wypowiedzieli a nie robicie to sami. No chyba ze to część waszego marketingu:)

Według mnie ten teledysk to straszna klapa, jeśli chodzi o wokal to dziewczyna sobie poradziła lepiej niż z Coverem Rihany, którego naprawdę nie dało się słuchać.

:roll: :roll: czlowiekowi nie dogodzisz...

Ja tam znawczynia nie jestem...ale mi sie podoba ta piosenka i ogolnie teldysk fajny.Gratuluje i zycze powodzenia :-)
Wyslalam link znajomym sie spytalam co sadza na temat tej piosenki i tez im sie podobalo :-)
Pozdrawiam :-)
kindzulinaa
Zadomowiony

Reputacja: 22
Pokojowy

MężczyznaPostNapisane przez studio57 » 28 lip 2010, 11:18 Re: No i w końcu oczekiwana premiera INES!

mistrz_ceremoni napisał(a):Oczywiscie nie mam zastrzezen do studia tylko chcialbym uslyszec-zobaczyc wykonawce w jakiejs swojej kompozycji.

No i prosze :D Próbkę całkowicie autorskiego utworu "silence" można usłyszeć w tle. Premiera "Silence" we wrześniu!

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/bbMfW5UchAg&hl=en_GB&fs=1?rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/bbMfW5UchAg&hl=en_GB&fs=1?rel=0[/bbvideo]
studio57
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez kucza21 » 30 wrz 2010, 20:07 Ines Co sądzicie ?

Witam, Ines, młoda utalentowana Polka mieszkająca w Wolverhampton wydała nowy singiel, który w całości napisała sama. Również możecie zobaczyć videoklip do piosenki. Zwracam się do Was z prośbą o przesłuchanie i napisanie swoich opiń, komentarze na temat, piosenki oraz klipu.

Pozdrawiam

http://www.youtube.com/watch?v=T93fpJwq ... r_embedded

kucza21
Rozeznany

Reputacja: 7
Neutralny