primary school na west bromich

Wasze opinie na temat szkół w Birmingham...

KobietaPostNapisane przez olonka » 5 cze 2010, 15:50 primary school na west bromich

Witam.
Poszukuję szkoły dla syna (9l).w West bromwich
Bardzo zależy mi na polskich kolegach i kolezankach w szkole .
Jeżeli wiecie gdzie uczęszcza na zajecia najwieksza ilośc Polaków to bardzo proszę o informacje.

pozdrawiam serdecznie Monika

olonka
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez monique » 5 cze 2010, 21:52 Re: primary school na west bromich

Z całym szacunkiem, ale masz dziwne i ograniczone podejście. Może warto dać dziecku szansę na integrację z brytyjskimi dzieciakami, a nie przygotowywać go do życia w polskim getcie? A tym mi zdanie "jak najwieksza liczba polskich dzieci" pachnie. Dzieci w tym wieku lepiej sobie radzą z rówieśnikami niż myślą rodzice. Aczkolwiek ty jesteś rodzicem i sama wiesz co dla twego dziecka najlepsze.

monique
Rozeznany

Reputacja: 34
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez samea148 » 5 cze 2010, 23:31 Re: primary school na west bromich

Nie napisala pani czy chodzi o szkole podstawowa czy srednia ?
Jesli chodzi o podstawowke to King Gorge V jesli srednia to jak sie jedzie do asdy po lewej stronie nie wiem niestety jak sie nazywa powiem pani tylko ze west bromich bo bardzo zle szkoly w opini w oswiacie maja kiepski score czyli punktacje ich poziom nauki jest fatalny polecam szkoly w Dudley tam do szkol dojezdzaja dzieci nawet z Birmingham

samea148
Przyczajony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez AdamBoltryk » 6 cze 2010, 00:17 Re: primary school na west bromich

samea148 napisał(a):Nie napisala pani czy chodzi o szkole podstawowa czy srednia ?(...)

fakt
olonka napisał(a):Poszukuję szkoły dla syna (9l).

dzieci dziś bardzo szybko rosną.

Pozdrawiam

AdamBoltryk
Wtajemniczony

Reputacja: 183
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez samea148 » 6 cze 2010, 03:08 odp

Witam
niezauwazylam wieku w nawiasie ale przynajmniej odp na pytanie takie bylo zamierzenie
zamiast sie naigrywac ze ktos cos przeoczyl pomogl by pan staly bywalec pomoc pani Monice znalesc szkole dla syna a nie wcinac tanie zlosliwosci bo ktos czegos nie zauwazyl nie szkoda panu czasu na takie glupoty ... moze czas juz spowazniec i dorosnac ?

samea148
Przyczajony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez FX » 6 cze 2010, 12:09 Re: primary school na west bromich

F hell :D

Je¿eli wiecie gdzie uczêszcza na zajecia najwieksza ilo¶c Polaków to bardzo proszê o informacje

w POLSCE !!!!!!!!!!!!
FX
Raczkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez AdamBoltryk » 6 cze 2010, 13:30 Re: odp

Witam
W tym temacie pomóc nie mogę, bo nigdy nie szukałem tutaj szkoły.
Zwróciłem Pani/Panu uwagę, że kłania się _dokładne_ czytanie zanim się odpowie. Dla mnie ta informacja 9l w nawiasie była jedną z ważniejszych i czytelnych w tej wiadomości. A że krótka - no cóż.
Tanie złośliwości? To jeszcze Pani/Pan nie wie jak wyglądają złośliwości jak widzę. Ale życie szybko uczy :)
A dorosnąć nie muszę bo już się bardziej nie da. :D

Pozdrawiam

AdamBoltryk
Wtajemniczony

Reputacja: 183
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez samea148 » 14 cze 2010, 20:10 szkola

Witam pana
tak dla mnie to male (9l) bylo zbyt malo widoczne przeoczylam coz bywa ludzka rzecz nie robmy nagle z tego wielkie hallo bo ktos cos niezauwazyl bo od razu skupilam sie na szkole i odp... ma pan racje wiek dziecka to istotna sprawa przy wyborze szkoly czy tak jak tu odp komus na pytanie ... drazni mnie tylko na tych wszystkich polskich portlach takie wscibstwo zamieszczanie glupich komentarzy nie na temat tylko zeby cos powiedziec niewazne co i jak byle co ot co zeby przeklnoc zeby dokuczyc zeby komus zrobic przykrosc zeby utrzec nosa ja tego nie rozumiem i nie chce rozumiec dlugo mieszkam w Uk i jesli moge to zawsze komus pomoge nie mam zbyt wiele czasu ale jesli mam to zawsze chetnie komus cos pozytecznego doradze bezinteresownie te zarty wiele razy sa na poziomie mojego 6letniego syna
mam 3dzieci wiec co nieco wiem na temat szkol w Uk a kilka lat temu sama borykalam sie z tym problemem ...
pozdrawiam S.

samea148
Przyczajony

Neutralny