Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...
bogini8 napisał(a):co tam porabiacie w ten ,,piekny i upalny,, dlugi weekend :))?

:lol: no opalamy się skoro taki upał nas zaszczycił :lol:

pogoda masakra :|
mięliśmy dzisiaj jechać do safari ..... ale sama niewiem czy to nie lunie deszczem niedługo :roll:
ehhhhhh :neutral: :roll:

wczoraj zaliczyłyśmy z agg i dzieciaczkami kino i super bajke 8) :D
a wieczorkiem drineczek ;)

bogini8, co do prezentu to może jakieś jeździdło ? pchacz ?
te namiociki rozkładane też super :)

adamirus
Stały Bywalec

Reputacja: 21
Pokojowy

Witam z rana :)
Piekny dzionek :/
bogini8 napisał(a):co mozna kupic dziecku na 1 roczek najlepiej do ogrodu bo tone domoych zabawek juz ma;/

A moze domek??Dzieci lubia takie domki,slizgawka tez fajna sprawa,albo trampolina do skakania z siatka zabezpieczajaca :-)

bogini8 napisał(a):czas na malibu

Tez pilam Malibu wczoraj :D ale tylko jedna szklaneczke,bo cos mi nie wchodzilo hehe.
Z czym pijesz?bo ja z mlekiem i lodem i to w shakerze.Mmm...pycha.Slyszalam,ze pija z cola,z sokiem ananasowym,pomaranczowym albo drink z Baileysem i wodka.
Dziewczyny,a macie jakies plany na dzien dziecka?
kindzulinaa
Zadomowiony

Reputacja: 22
Pokojowy

Dzien dobry laseczki
adamirus napisał(a):wczoraj zaliczyłyśmy z agg i dzieciaczkami kino i super bajke 8) :D
a wieczorkiem drineczek ;)

Ale Wam dobrze :wink:

Ja tez sie zastanawiam co mojemu szkrabowi na Dzien Dziecka kupic,tez ma pelno zabawek,nie mam juz gdzie tego trzymac :roll:

A z ta pogoda to ja juz nie wyrabiam :evil: Teraz dzieciaki maja tydzien wolnego i nic nie mozna sobie zaplanowac,bo nie wiadomo jak to za oknem bedzie :roll:

Dodano: -- 29 maja 2011, o 09:35 --

kindzulinaa napisał(a):Tez pilam Malibu wczoraj :D ale tylko jedna szklaneczke,bo cos mi nie wchodzilo hehe.
Z czym pijesz?bo ja z mlekiem i lodem i to w shakerze.Mmm...pycha.Slyszalam,ze pija z cola,z sokiem ananasowym,pomaranczowym albo drink z Baileysem i wodka.

Moja kuzynka jest barmanka w Niemczech i oni tam Malibu podaja z sokiem jablkowym,w ogole dziwila sie jak jej powiedzialam ze ja pije z mleczkiem :) A ja mleczka to mieszam takie z puszki normalne i kokosowe no i rozdrobniony lod mniaaam .Ale mi smaka narobilas az chyba dzis sobie zaserwuje :D
Anastazja
Zadomowiony

Reputacja: 27
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez agg » 29 maja 2011, 10:48 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

dzien doberek :)
to prawda, wczoraj z adamirus mialysmy bardzo produktywny dzien :lol: :D
smialysmy sie, ze kiedys do kina chodzilo sie na randki, a teraz z dziecmi na bajki :lol:
a skoro w poludnie zaliczylysmy "randke" w kinie to wieczorem dokonczylysmy drinkiem :D

ja pije malibu tez z mlekiem i lodem. pilam juz z sokiem ananasowym, bo tak sie podaje ale mi bardziej wchodzi z mlekiem :P
a wogole z drinkow to najbardziej lubie vodka&soda&lime :oops: proste i smaaaczne :D ale latwo sie pije wiec trzeba uwazac, zeby nie przesadzic :lol:

jesli chodzi o dzien dziecka to jakiegos wielkiego halo nie bede robic, ale wytlumacze Misi o co chodzi. kupilam Jej plyte, ktora baaaaardzo chciala i czesto gesto prosi, zebym kupila (aczkolwiek nigdzie jej nie widziala) :lol: no i myslalam, ze nie ma plyt z ta bajka/programem (ona oglada ten program w tv), no ale zaczelam szukac i znalazlam. juz widze jak sie ucieszy :D
a od taty dostanie lego do kolekcji, zeby mogla wiecej budowac.

ja juz tez sobie kupilam prezent laczony na dzien matki + dzien dziecka haha :lol:

dzis i jutro uplyna nam pod znakiem dzieciecych urodzin :D

milej niedzieli!
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

agg napisał(a):dzis i jutro uplyna nam pod znakiem dzieciecych urodzin :D

czyli dziś i jutro - tort :D

adamirus
Stały Bywalec

Pokojowy

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 29 maja 2011, 12:49 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

kindzulinaa napisał(a):albo trampolina do skakania z siatka zabezpieczajaca :-)
super sprawa...ale cenowo nie super ;/// kupilismy taka dla chrzesnniaka na urodziny.

Tez pilam Malibu wczoraj ale tylko jedna szklaneczke,bo cos mi nie wchodzilo hehe.
z mlekiem i lodem albo z lodem i sokiem egzotycznym lub ananasowym:)

a dla malego na dzien dziecka kombinuje cos co zajmie go w samolocie :P jakies pomysly??

Dodano: -- 29 maja 2011, o 12:52 --

adamirus napisał(a):czyli dziś i jutro - tort
a kto mi upiecze tort :( :D:D:D
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez agg » 29 maja 2011, 23:03 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

bogini8 napisał(a):adamirus napisał(a):
czyli dziś i jutro - tort
a kto mi upiecze tort :D:D

ale ja ich nie pieke, ja bede je jesc :D

dziewczyny, nie wiem czy slyszalyscie o zatruciu e.coli jakie panuje w europie.
jesli nie, wkleje Wam linka
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... niaja.html
http://www.itv.com/news/food-poisoning-warning89781/

jedna imprezka zaliczona - tort pyszny! :grin:
jutro idziemy dalej sie goscic :wink:

dobranoc!
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 29 maja 2011, 23:31 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

agg, kurde nie strasz to jak sie przed tym bronic?;// ale newsy na noc grrrrr...

Dodano: -- 29 maja 2011, o 23:33 --

agg napisał(a):jedna imprezka zaliczona - tort pyszny!
jutro idziemy dalej sie goscic
majowe imprezy u blizniakow :))
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

bogini8 napisał(a):kurde nie strasz to jak sie przed tym bronic?;// ale newsy na noc grrrrr...

nie jeść ogórków :lol:
a tak serio
myć i jeszcze raz myć wszystkie owoce i warzywa ! ;)

agg napisał(a):jutro idziemy dalej sie goscic :wink:

:mrgreen: tort czeka

adamirus
Stały Bywalec

Pokojowy

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 30 maja 2011, 09:28 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

adamirus, no to juz nie bedzie mizeri :D
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

bogini8 napisał(a):adamirus, no to juz nie bedzie mizeri :D

no dokładnie to samo powiedziałam wczoraj do mojego :lol: :D
a ogórka mam - został mi jeden z 3 z których zrobiłam mizerie pare dni temu
ale chyba się go pozbęde :lol: ;)

tak - zapobiegawczo :lol: bo skoro tamte nas nie zatruły to i ten jest ok ......
chyba ;)

kurde ale beznadziejna pogoda :neutral: :neutral: :neutral:

adamirus
Stały Bywalec

Pokojowy

KobietaPostNapisane przez Kat198 » 30 maja 2011, 09:50 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Dzieki za odpowiedzi. Ostatnio dostalam voucher ale na £50. Szukalam pozniej infomacji jeszcze na ten temat i nawet tutaj na glownej stronie znalazlam wzmianke :D
dzieci urodzone po 2 sierpnia 2010 dostaja tylko £50. Zlikwidowali takze doplate dla dziecka jak skonczy 7 lat :( Takze obcieli to tak mocno jak tylko mogli.

Kat198
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

Hej dziewczynki w ten piekny i sloneczy i jakze goracy dzionek 8) :lol:

No te zatrucia sa straszne,ja mam polowe rodziny w Niemczech puki co wszyscy zdrowi,mam nadzieje ze sie nie zaraza,gadalam wczoraj z moja ciotka to oni w ogole warzyw nie kupuja teraz,niby ta bakteria wystepuje w ogorkach sprowadzonych z Hiszpanii,ale ciort wie czy rzeczywiscie tylko w nich to dziadostwo siedzi.Szczerze mowiac to i ja narazie zrezygnowalam z ogorkow i salaty,pomidory tylko kupuje i sparzam przed zjedzeniem.

Upieklam wlasnie rogaliki z ciasta francuskiego z brzoskwiniami :) I sie zajadamy i popijamy kawka, a co jakos trzeba sobie zyvie umilac :D

Dodano: -- 30 maja 2011, o 14:28 --

Kat198, NO niestety teraz ucinaja wszystko co mozliwe :| MY juz zadnych benefitow nie mamy, oprocz tego podstawowego rodzinnego,w sumie to nigdy za wiele nie mielismy,ale zawsze to pare przyslowiowych groszy bylo do pensji.
Anastazja
Zadomowiony

Pokojowy

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 30 maja 2011, 15:30 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

dziewczyny korzystalyscie kiedys z tego?: http://www.rags2riches.co.uk/
skupuja niechciane ubrania, buty torebki paski itd...ciekawi mnie jak to dziala i ile placa... bo robie wlasnie ogrrrrooomne porzadki w szafach z ubraniami:D
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

Nie wiem jak to dziala nie korzystalam nigdy,niepotrzebne rzeczy oddaje do czerwonego krzyza.Ale faktycznie ciekawe ile tam placa za fatalaszki.
Anastazja
Zadomowiony

Pokojowy

Poprzednia stronaNastępna strona