Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...
:idea: a wiec piersi z kurczaka,marchewka,cebula ,pare pieczarek wszystko pokrojone w paseczki, do tego sos piomidorowy z kawalkami pomidorow, ziolami i czosnkiem, nieszczesna fasolka( za ktora nigdy nie parzepadalam), troche slodkiejpapryki iii...nie moge oddejsc od gara tak mi posmakowalo :D:D:D bedzie sosik jak znalazl, i fasolka spozytkowana :D :D :D
w wersji fat dorzucilabym torche kielbaski albo boczku byloby jeszcze lepsze....jestem zdecydowanie przed @..z zawsze mam jakias straszna chcice na jedzenie przed:D

Dodano: -- 22 cze 2011, o 14:51 --

a angielskie sniadanko mezowi to robie jak lubi czyli fasolka, jaja sadzone, parowki/kielbaski i do tego albo pieczywko z maselkiem i pomidirkiem albo toscik i pomidorek :)
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

hej dziewczynki :)
Co tam u Was?

Widzisz bogini8, pyszne jedzonko upochcilas z tej fasolki,co do wiekszego apetytu przed @ to ja tez tak mam oj wtedy to bym ciagle jadla,a najgorsze jest to ze nie moge znalesc smaka na to na co mam ochote :evil:

Wrocilam przed chwila z centrum,moja Monika idzie dzis na dyskoteke w szkole, no i musialam jej jakas kreacje kupic, ostatni dzien jest w 7 klasie od poniedzialku zaczyna juz 8,jutro z tej racji jada na wycieczke i maja wolne od szkoly.No i tak przy okazji chcialam sie pochwalic,ze cora jest w pierwszej trojce najlepszych uczniow z roku :)
Anastazja
Zadomowiony

Reputacja: 27
Pokojowy

Anastazja napisał(a):hej dziewczynki :)
Co tam u Was?

Widzisz bogini8, pyszne jedzonko upochcilas z tej fasolki,co do wiekszego apetytu przed @ to ja tez tak mam oj wtedy to bym ciagle jadla,a najgorsze jest to ze nie moge znalesc smaka na to na co mam ochote :evil:

Wrocilam przed chwila z centrum,moja Monika idzie dzis na dyskoteke w szkole, no i musialam jej jakas kreacje kupic, ostatni dzien jest w 7 klasie od poniedzialku zaczyna juz 8,jutro z tej racji jada na wycieczke i maja wolne od szkoly.No i tak przy okazji chcialam sie pochwalic,ze cora jest w pierwszej trojce najlepszych uczniow z roku :)
wow:) nio nio

WESOLACZARNULKA
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

ANASTAZJA wieeeelkie gratki dla córki!!!
Steinik
Stały Bywalec

Reputacja: 25
Pokojowy

Anastazja, no to gratki dla cory :)) i dla mamy ofkors :)))
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

Anastazja, gratuluję sukcesów córki :)
domyślam się jaka to radość i duma dla ciebie :)

i super fotki masz w podpisie :grin:

adamirus
Stały Bywalec

Reputacja: 21
Pokojowy

Dzieki kochane :) Oj to prawda sukcesy naszych dzieci,ciesza jeszcze bardziej niz nasze wlasne

ewela na ciezarowkach czytalam,ze wszystko ok z dzidzia i ze corcia chyba tak? Gratuluje!!!!
Anastazja
Zadomowiony

Pokojowy

Anastazja, tak, wszystko ok, na tyle na ile chciala wstydziocha pokazac :) 14 lipca mam re-scan no i mam nadzieje wtedy sie potwierdzi plec, bo teraz to tak raczej ale nie napewno. Dzieki. I gratuluje corce :)
ewela119
Wtajemniczony

Reputacja: 109
SzanowanySzanowany

ewela119, super że z ciążą i dzidzią wszystko ok :)
to najważniejsze :grin:

adamirus
Stały Bywalec

Reputacja: 21
Pokojowy

Dzien dobry :grin:
Anastazja
Zadomowiony

Pokojowy

Witam.

Anastazja gratuluje zdolnej corki :)

Ewela ja dzis mam kolejny scan bo na poprzednim maluch nie chcial wspopracowac i lekaraka nie miala jak zrobic pomiaru serduszka .

Mnie dzis len dopadl niby ladnie na dworze ale mnie sie nic nie chce robic.
Milego dnia Wam zycze.
moniagab
Początkujący

Reputacja: 6
Neutralny

Hej a ja dzis jestem wykonczona juz a dopiero poludnie. Bylam w centrum, oddalam do Primarka ta rozdarta bluzke, nie robili zadnych problemow, oddalam tez bolerko ktore kupilam sobie do sukienki na wesele bo stwierdzilam ze nie wyglada dobrze, nie robili zadnych problemow. Sukienke mam wiazana na szyi wiec potrzebowalam czegos by w kosciele okryc ramiona i lazilam szukalam, myslalam ze mi nogi w tylek wejda :? Ceny w sklepach jak dla mnie kosmiczne, 20f za szal i od 30f za sweterek to moim zdaniem zdecydowanie za duzo :roll: Poszlam wiec na Coventry Market, taki wielki targ jakby i u hinduski fajny szal kupilam za 3f :D To co mi oddali w Primarku wydalam na zakupy i niby wyszlam na zero ale w ogolnym rozrachunku i tak jestem do przodu :) Zaraz ide wywiesic pranie zeby wyschlo na dworze i jutro wielkie pakowanie i fryzjer, w niedziele rano koncowe egzaminy z angielskiego i odwozimy kota do opiekunki :) I w pon z samego rana fruuuuu do tatusia na szczawiowke :D
ewela119
Wtajemniczony

Reputacja: 109
SzanowanySzanowany

ewela119, a ja za tydzien lece do tatusia na ogorkowa :D:D:D
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

A ja w pazdzierniku jade do rodzicow po ogorki kiszone i po grzybki suszone hehe.
Fajnie macie ze juz sobie zaraz lecicie,ja dopiero dzis umowilam sie do konsulatu zeby malemu paszport wreszcie wyrobic,zabukowali mi termin na wtorek na 11 i dobrze sie sklada bo moj pan ma wolne wlasnie :) A w ogole dowiedzialam sie ze niepotrzebnie pesel wyrabialam,bo do 5 lat pesel dziecku nie jest potrzebny,tak mi babka dzis powiedziala.Ja to za tymi przepisami ich nie nadazam juz :roll:
Anastazja
Zadomowiony

Pokojowy

Anastazja, no ich ciezko zrozumiec. dlatego ja tylko raz paszport zrobilamtu i od razu w Polsce malemu wyrobilam dowod i na 5 lat spokoj mam i oszczednosc kasy przy okazji bo dowod za free,a tu nei dosc ze za paszport to i za dojazdy co roku trzeba placic.
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

Poprzednia stronaNastępna strona