Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...

KobietaPostNapisane przez agg » 1 sie 2011, 18:54 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

dziewczyny, podziwiam za checi i zdolnosci kulinarne :grin:
ja siedze w kuchni jak musze, a jak nie musze to unikam :lol:
chociaz jak sie za cos zabiore, to wkladamw to serce :wink:

Steinik, a Ty juz nie jecz (za tak powiem zartobliwie) tylko idz do lekarza!
Masz tak czesto te migreny, ze powinnas jakies leki brac. No chyba, ze chcesz pocierpiec ;) Ja miewam takie okresy migrenowe, np. wiosna tak mialam. Lekarz przepisal mi jakies tabletki. Krotko bralam, bo az tak czesto ich nie miewam, zeby sie faszerowac. Ale w Twoim ptzypadku bym sie nie zastanawiala!
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

kindzulinaa, j zjadlabym akiego metrowca...nie pamietam kiedy ostatni raz go smakowalam mniam mniam:)
co do biszkoptu mam sprawdzony przepis jak bedziesz kiedys potrzebowala, super wyrasta, jest bez proszku do pieczenia i w dodatku wychodzi super plasciutki:) i rowniutki:)
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

Dziewczyny moja Natalka wczoraj stracila malenstwo :( To byl skonczony 9 tydzien,Boze jak ona sie meczyla :( Tak nam smutno
Anastazja
Zadomowiony

Reputacja: 27
Pokojowy

Anastazjab.przykro mi..duzo siły dla corki...dobrze ze sama nie jest...
Steinik
Stały Bywalec

Reputacja: 25
Pokojowy

Anastazja, Przykro mi bardzo , trzymajcie się jakoś a przyjdzie naj odpowiedniejszy czas że będzie szczęśliwą mamusią a ty Babcią .

Wczoraj w nocy po 23ej na całą ulice posypały się Kur...y , nie wiem dokładnie skąd ale mam wrażenie że od tych polaków z naprzeciwka , jakaś popijawa i w pewnym momencie taka awantura że masakra, byłam pewna że pójdą szyby w oknach itd.
Najlepsze że wyjrzałam przez okno by zobaczyć skad taki hałas dobiega i patrzę a na ulicy z 9osób się pod domem tych polaków zebrało i dyskutowali czy pukać tam czy dzwonić na policję od razu , gdy zapukali zrobiło się cicho i poszli sobie. Ale mówię Wam mi się Grzesiu obudził i wszędzie było słychać jak ludzie okna zamykają bo nikt tego słuchać nie mógł. Myślę że ta dziewczyna z dzieckiem pojechała na wakacje do Polski a jej mąż zrobił libację z jakimś kumplem do którego jakiś żal miał i w pewnym momencie go wylał.
Za 16 dni moja siostra przylatuje ale się cieszę , tylko co zrobić by mieć piękną pogodę ? Znacie jakieś zaklecia? :D
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

Anastazja, o kurcze:( trzymajcie sie dzielnie dziewczyny! :*
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

agg, mam pytanie, bo pisałaś że byłaś juz z Dominisia na tym szczepieniu które ja mam jutro i chciałam sie zapytać w co będzie wbijać w udo czy w rękę bo nie wiem czy zmywać tatuaże czy zostawić :)
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez agg » 2 sie 2011, 13:17 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Anastazja, duzo wsparcia i sily dla corki! Moze to po prostu nie byl "ten" czas...
malaroksi, 2 uklucia, po 1 w kazde ramie. Moze miej w zanadrzu jakies kolorowe plasterki co "ukoja" stres po szczepieniu :wink:
...a tak sie cieszylas, ze bedziesz miec sasiadow :lol: ale wiocha, co? zeby inni sobie nie pomysleli, ze Wy w tym udzial braliscie :roll:

dopijam herbatke i lecimy na spacerniak :grin:
agg
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

Anastazja napisał(a):Dziewczyny moja Natalka wczoraj stracila malenstwo To byl skonczony 9 tydzien,Boze jak ona sie meczyla Tak nam smutno

Anastazja,przykro mi :( Teraz pewnie duzo wsparcia corka bedzie potrzebowala.Trzymajcie sie.
bogini8,przepis na biszkopta mialam tez wlasnie bez proszku do pieczenia,ale mozesz mi podeslac na priv jak Ty robisz swojego.
malaroksi napisał(a):Wczoraj w nocy po 23ej na całą ulice posypały się Kur...y , nie wiem dokładnie skąd ale mam wrażenie że od tych polaków z naprzeciwka , jakaś popijawa i w pewnym momencie taka awantura że masakra, byłam pewna że pójdą szyby w oknach itd.

Doslownie wiocha,jak to aggujela...Niektorzy nie wiedza jak sie zachowywac po alkoholu,wiec nie powinni go pic...
kindzulinaa
Zadomowiony

Reputacja: 22
Pokojowy

Anastazja, strasznie wspolczuje :(

Ehhh ale upal, normalnie niewyrabiam, siedze w domu przy wiatraku, co sie rusze to malo ducha nie wyzione, brakuje mi powietrza :/ Fajnie jest ze cieplo ale wieczorkiem mogloby spasc troche deszczu, cala trawa przed domem mi wyschla na pieprz i zamiast ladnego trawnika mam nieestetyczna pomaranczowa plame :/

Siedze i troche cwicze swoj angielski, jutro mam wizyte u polozlnej, ostatnio bylam u niej w 16 t.c. a teraz juz jest 28 wiec juz najwyzsza pora, zastanawiam sie czy oprocz jutrzejszej wizyty zobacze ja jeszcze przed porodem :D

A jesli juz o alkoholu mowa to ja mialam ostatnio taka jazde na wodke z sokiem pomaranczowym albo whisky z cola ze normalnie masakra :D Oczywiscie nie zrealizowalam swojej zachcianki z wiadomych powodow, nie wiem co mi sie stalo, normalnie to bardzo bardzo rzadko pije a juz szczegolnie takie mocne alkohole
ewela119
Wtajemniczony

Reputacja: 109
SzanowanySzanowany

ewela119 napisał(a):28 wiec juz najwyzsza pora, zastanawiam sie czy oprocz jutrzejszej wizyty zobacze ja jeszcze przed porodem
czemu masz nie widziec? od 30 tyg wizyty sa co 2 tygodnie..:P
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

bogini8, w tej mojej przychodni to juz mnie nic nie zdziwi :P Normalnie jak rozmawiam z dziewczynami to mowia ze maja wizyte u poloznej raz w miesiacu od samego poczatku ciazy a ja mam dopiero 3 wizyte z czego na pierwsza w ogole nie przyszla, o czym pisalam, wiec wcale bym sie nie zdziwila jakbym jej juz nie zobaczyla. W sumie to nawet mi to pasuje, nic mi nie dolega, czuje sie dobrze, mala kopie jak szalona :D wiec jakos nie czuje potrzeby do niej lazic tylko po to zeby pokazac swoja facjate :D
ewela119
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez agg » 2 sie 2011, 18:22 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

ewela119 napisał(a): wiec jakos nie czuje potrzeby do niej lazic tylko po to zeby pokazac swoja facjate

dobrze, ze tylko facjate :P w pl musisz pokazac cos wiecej :roll: :lol:
ja nie pamietam ile mialam wizyt, ale pamietam, ze wlasnie cos pomiedzy 18 a 30 tygodniem chyba 1 byla. a w drugiej ciazy chyba jeszcze rzadziej sa wizyty, wiec moze dlatego ewela tak u Ciebie jest.

ale fajnie, Mala juz w lozku i chyba zasypia bo cos Jej nie slysze :D cisza, spokoj i ziiiimna pepsi :lol:
agg
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

dobrze, ze tylko facjate w pl musisz pokazac cos wiecej

No moj doktor jakos nie palil sie do ogladania :D Cale szczescie, badal tylko wtedy jak mowilam ze cos sie dzieje, w sumie przez cala ciaze 2 razy, no ale ja w ogole poszlam do niego dopiero w 7 miesiacu, tak mi zmyl glowe ze do dzisiaj pamietam, slusznie z reszta.

Moja corka dzis bojkotuje kolacje, do tej pory sleczy z placzem nad talerzem, dziobnela tylko co i mowi ze juz nie glodna, wiec ide ja myc i tez pakuje do lozka coby w domu zapanowala cisza i spokoj. O ile z naszym sasiadem z gory to w ogole mozliwe, znowu slucha muzyki a my chcac nie chcac sluchamy razem z nim. W ogole to jutro przyjezdza do niego jego panna wiec w ogole trzeba sie bedzie zaopatrzyc w stopery do uszu :D
ewela119
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

agg napisał(a):dobrze, ze tylko facjate w pl musisz pokazac cos wiecej
hahaaa fakt :P

Dodano: -- 2 sie 2011, o 19:48 --

kindzulinaa, zawsze wychodzi super, i zawsze rzucam nim o podloge :)http://mojewypieki.blox.pl/2009/06/Bisz ... is-II.html
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

Poprzednia stronaNastępna strona