Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...
malaroksi napisał(a):nie wiem czy pamiętacie jak napisałam że ja swojemu dziecku przekułam sutki i pępek i zaczepiłam łańcuszek i że zrobie jej dziarę kocham cię -mama) ona w to uwierzyła i skomentowała
hahaha myslalam ze sie posikam jak to przeczytalam:D pamietam dobrze :D

A tak z innej beczki,dziewczyny ile z Was zna sie na zywo?Tak z ciekawosci pytam...
hmmmm...12? szczerze to juz sie pogubilam, z jedna dziewczyna mam sie zapoznac niedlugo bo przeprowadzila sie z londynu i mieszka bardzo blisko mnie :) ma blizniakow 10o miesiecznych :) to bedzie chyba 13... niewiem juz sama tak wlasciwie...;)
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

No to dziewczyny kiedy sie spotykamy? Ja jestem za tym zeby kuc zelazo poki gorace, zanim entuzjazm co do spotkania opadnie i wszystkie po kolei zaczna sie wymigiwac :P Mi pasuje kazdy termin wiec dopasuje sie, piszcie kiedy Wam pasuje :)
ewela119
Wtajemniczony

Reputacja: 109
SzanowanySzanowany

spotkanko a kiedy i gdzie? moze te ,,niesmiale,, dolacza w koncu...kindziulina, anastazja??:)))
ja moge ,ale w weekendy..wtedy moj s z malym moze zostac :))
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

Szczerze mowiac to i mi weekend najbardziej by pasowal to tez nie musialabym malej ciagnac ze soba. Nie wstydzic sie tylko pisac kiedy a pozniej przychodzic, toc tu same swoje :D :D
ewela119
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

i nie ma mocnych....;)
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez agg » 24 sie 2011, 23:16 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

10 wrzesien?
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

I ja chętnie bym Was poznała :) A że podobnie jak Eweli119 wiele czasu mi nie pozostało z chęcią się dostosuje do Waszego terminu :D
korbobor
Rozeznany

Reputacja: 62
Poczciwy

Wstepnie i ja sie pisze 8)

Ale lalo dzis w nocy co?U sasiada jest rynna popsuta i tak przez nia walilo ze masakra,musialam okna zamykac,bo spac nie bylo mozna,a jak pozamykalam okna to mysz gdzies w futrynie zaczela drapac,nocke mialam dzis super :x
Anastazja
Zadomowiony

Reputacja: 27
Pokojowy

malaroksi napisał(a): Ja bardzo chętnie zapraszam na kawkę , nawet teraz w sobotę albo poniedziałek bo akurat mam wolne w te dni . Mogę też podjechać do ciebie w te dni ale boję się że moje dzieci rozniosą Ci dom więc bezpieczniej by było u mnie się spotkać

Kochana,ja West Bromu praktycznie nie znam,wiem ze z Soho jedzie autobus chyba 74??ale gdzie ten autobus dojezdza to ja nie wiem,wiem tylko gdzie jest ten pasaz i tyle mojego obeznania w terenie hehe :lol: Chyba,zebys mnie pokierowala.W te sobote mi pasuje,jak cos.

A ja znam 3 dziewczyny z forum,ale one tu nie pisza w tym watku.

Jesli chodzi o grupowe spotkanie jestem za,juz dawno chcialam poznac Was.Jesli mi nic nie wyleci w tym czasie(10 wrzesnia)to oczywiscie sie pisze.Tylko teraz co,gdzie i jak??

Wy chyba w zeszlym roku na tym German market sie poznalyscie tak?Tak mysle,ze to musialo byc wtedy,jak ja bylam w Polsce,bo inaczej bym sie z Wami spotkala.

agg napisał(a):ojej, ile ja dziewczyn z forum poznalam!
z niektorymi luzna znajomosc przerosla w taka "powazniejsza"
nie bede wymieniac, bo nie chcialabym pominac nikogo

Fajnie jest znac na zywo osoby,z ktorymi sie pisze,ale nawet jak nie wiem jak wygladacie na zywo to i tak fajnie mi sie tutaj pisze.Zadne inne forum mnie tak nie wkrecilo.
Anastazja napisał(a): jutro prawdopodobnie bede miala pieska yorka

To super.Oj jak moje dzieciaczki by sie cieszyly z pieska.Wczoraj w autobusie zaczepialy jednego hehe.
ewela119,widze ze ta Twoja Goska to niezla agentka hehe :D
kindzulinaa
Zadomowiony

Reputacja: 22
Pokojowy

Ja chętnie bym poznała nowe dziewczyny , ale nie piszę sie na spotkanie... Ja pamiętam to tak ... 2 godziny bezsensownego chodzenia i szukania miejsca . Przy takiej ilości osób cięzko coś znaleść , a dojsć do słowa tym bardziej. Ja jakby miał ktoś ochotę to chętnię się spotkam ale kameralnie nie koniecznie w centrum Birmingham no i max 4 osoby tak by sobie gdzieś usiąść napić się kawy czy co tam kto woli :) Jak ktoś ma ochotę to śmiało pisać na pw :)
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez agg » 25 sie 2011, 10:15 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

malaroksi napisał(a):Ja chętnie bym poznała nowe dziewczyny , ale nie piszę sie na spotkanie... Ja pamiętam to tak ... 2 godziny bezsensownego chodzenia i szukania miejsca . Przy takiej ilości osób cięzko coś znaleść , a dojsć do słowa tym bardziej. Ja jakby miał ktoś ochotę to chętnię się spotkam ale kameralnie nie koniecznie w centrum Birmingham no i max 4 osoby tak by sobie gdzieś usiąść napić się kawy czy co tam kto woli :) Jak ktoś ma ochotę to śmiało pisać na pw :)

dlatego ja bym proponowala inne miejsce...
np. park ;)
mozna by sobie na kocyku usiasc, ew. jakis lanczyk spozyc :grin:
tylko do tego potrzebna jest pogoda, no bo co jak bedzie padac? :roll:
takze malaroksi, Ty sie nie wykrecaj bo zorganizujemy cos bardziej sensownego ;)
tez uwazam, ze lazic/przekszykiwac sie w tlumie jest bez sensu :roll:

mi sie na dzisiaj troche plany pokrzyzowaly, mialam jechac na wycieczke a tu duuupa, buuu :roll:
ale mam mase zaleglych spraw wiec moze sie wezme za cos...
anastazja ja nawet nie slyszalam, ze pada. dlatego zrobilam takie oczy :shock: jak to napisalas :lol: ale jak wynurzylam nos z domu, to moim oczom ukazal sie "umyty" samochod, jak milo :D
agg
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

A co powiecie na ogród botaniczny? Jest się gdzie schować na wypadek deszczu a i miejsca na trawie nie zabraknie :)
korbobor
Rozeznany

Poczciwy

KobietaPostNapisane przez agg » 25 sie 2011, 11:29 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

korbobor napisał(a):A co powiecie na ogród botaniczny? Jest się gdzie schować na wypadek deszczu a i miejsca na trawie nie zabraknie :)

jestem za :grin:
10.09
godz.?
(mi bez znaczenia)
agg
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

Mi też dzień pasuje a godzinka podobnie jak u agg bez znaczenia :) Oby tylko pogoda dopisała!!
korbobor
Rozeznany

Poczciwy

Super to i ja sie pisze :D

A tak wracajac do tematu deszczu to i ja rano slyszalam ze leje, az mi sie oczu nawet nie chcialo otwierac, jakie bylo moje zdziwienie gdy niedawno wstalam odslonilam rolete a tam ladne niebieskie niebo i sloneczko, angielska pogoda nigdy nie przestanie mnie zaskakiwac :)
ewela119
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

Poprzednia stronaNastępna strona