Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...
Ewela a będziesz jechać autobusem? Bo jak tak to możemy się umówić i pojechać razem :)
Co dwa brzuchy to nie jeden ;)
korbobor
Rozeznany

Reputacja: 62
Poczciwy

korbobor, ja jeszcze nie wiem, moze namowie swojego zeby mnie podrzucil autem, ale to i tak moglibysmy Ciebie zabrac. W ogole jak masz ochote i czas to mozemy sie spotkac szybciej, gdzies w centrum w Coventry? :)
ewela119
Wtajemniczony

Reputacja: 109
SzanowanySzanowany

Jasne że tak ! Szczególnie, że zostały mi tylko 3 dni pracy i od poniedziałku wolne :D
Możemy się spotkać w środę o ile Ci pasuje??
korbobor
Rozeznany

Reputacja: 62
Poczciwy

KobietaPostNapisane przez yoko » 25 sie 2011, 12:17 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Hej Kobietki

Chyba najwyzsza pora zebym i ja sie w koncu odezwala :D
Podczytuje Was tu regularnie, ale ja jakas taka niezbyt chyba gadatliwa jestesm zeby sie tak na biezaco udzielac.....no ale skoro jeszcze tu o mnie pamietaja - ewela119, (rowniez pozdrawiam :D) i do tego agg, przy ostatniej kawce zmyla mi glowe ze tylko 'z cicha pek' podczytuje i nic sie nie odzywam, to pomyslalam ze zrobie maly update :D

moj syncio Daniel ma juz 2 lata i 3 miesiace i jest najkochanszym skarbkiem i juz :D. chodzi do zlobka 4 dni w tygodniu i dopiero zaczyna mowic.

obecnie jestem w 25 tc i spodziewam sie kolejnego chlopca, takze ewela119, bedziemy mialy fajna parke :)

coz poza tym...pracuje full time i jakos tak na wszystko bardzo malo czasu mam, w tygodniu wieczna ganiaczka, praca, dom, gotowanie, sprzatanie po i juz wieczor, malego umyc, polozyc.....wiec zyje tylko do piatku do piatku :D

chetnie bym sie z Wami wszystkimi spotkala kobitki i zawiazala znajomosc w realu, bo jak juz wspomnialam, forumowicz ze mnie raczej leniwy :) niestety 10 wrzesnia mi chyba raczej nie bedzie psaowal, nie jestem jeszcze pewna, ale na 90 procent bede wtedy urzadzac 30stke meza, wiec nie dam rady

potwierdze to na dniach...

poki co przerwa mi sie konczy wiec zmykam i pozdrawiam wszystkie kobitki
yoko
Stały Bywalec

Reputacja: 3
Neutralny

korbobor, mi zawsze pasuje :D Dogadamy sie na pw co do szczegolow.

yoko, no to ogromne gratulacje :D Widac ze forumowicz z Ciebie leniwy po dacie rejestracji na forum i liczbie postow :P hehe
ewela119
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

Anastazja, lalo? chyba mialam twardy sen:P

Dodano: -- 25 sie 2011, o 12:35 --

yoko napisał(a):obecnie jestem w 25 tc i spodziewam sie kolejnego chlopca, takze
gratki :))

Dodano: -- 25 sie 2011, o 12:38 --

malaroksi napisał(a):Ja pamiętam to tak ... 2 godziny bezsensownego chodzenia i szukania miejsca . Przy takiej ilości osób cięzko coś znaleść , a dojsć do słowa tym bardziej.
hmmm.. ja pamietam godzine szukania, i nie pamietam zeby ktos kogos przekrzykiwal..tylko kazda znalazla temat do rozmowy z inna dziewczyna i bylo milo:)))a co do marketu to tam nikt raczj nie siedzil:)i z winkiem bylo jeszcze fajniej :)));)

Dodano: -- 25 sie 2011, o 12:56 --

agg napisał(a):10 wrzesien?
mi pasuje 10 . a gzie? gdzies w centrum??
a moze w ktoryms z parkow w solihullu? np tudor grange park, jest tam male jeziorko/rzeczka:)))
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

jako że teraz jestem mobilna to i mnie pasuje gdziekolwiek spotkanie :lol: ;)

mam nadzieje że 10 wrzesnia będe miała wolne - to i ja się pisze na spotkanie :)

yoko, :D 8) witaj witaj zza krzaczora jak to mówią ;)
nie podglądaj :D

adamirus
Stały Bywalec

Reputacja: 21
Pokojowy

Ja bym byla jednak za spotkaniem gdzies w centrum, tam chyba kazdej bedzie latwo dojechac. Co do miejsca to moze w Karczmie w Polskim Klubie? Podejrzewam ze w sobotnie popoludnie nie bedzie zbyt wielkiego tloku a maja tam duze stoly. Jest tez mozliwosc rezerwacji z tego co widzialam na stronie. Jakby co moge to zalawic. O ile oczywiscie wszystkie sie zgodza
ewela119
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez agg » 25 sie 2011, 15:28 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

no juz padla wczesniej propozycja botanical gardens,
ale karczma mi tez pasi :grin: ja nie z tych co nie zjedza hihi :lol:
moznaby sie umowic tam na obiad np. o 14-15 :idea:

ps. juz widze te tlumy forumowuch "podgladaczy" co beda sie czaic, zeby nas zobaczyc wszystkie :D :lol:
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

Szczerze mowiac to ja nie mam pojecia gdzie jest ogrod botaniczny, nigdy tam nie bylam :D No tak nic tylko plakietki sobie z nickami poprzyczepiac zeby "podgladacze" wiedzieli ktora jest ktora :) Juz widze jak moj sie ucieszy ze bedzie musial sobotnie popoludnie spedzic sam z mala :P
ewela119
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

agg napisał(a):ps. juz widze te tlumy forumowuch "podgladaczy" co beda sie czaic, zeby nas zobaczyc wszystkie
nie wiem gdzie jest polski klub.. i jakos mi sie to nie widzi jakos....wolalabym ten ogrod juz , choc tez nie bylam ;)ale czytalam ze tam ladnie jest.
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

no w ogrodzie botanicznym też nie byłam nigdy a planowałam ..... już dawno ;)

adamirus
Stały Bywalec

Pokojowy

adamirus, ja tez;)lubie roslinki:) wlasnie ukwiecilam sobie taras:) 7.50 wejsciowka:) powyzej 10 osob 6.50 :P

Dodano: -- 25 sie 2011, o 18:00 --

o kurde , ale patrzylam na mapie..nie bede wiedziala jak tam dotrzec...wiec odpada(m) ;)
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

A ja to przyznaje ze skapidupa ze mnie i szkoda mi 7.5f na sama wejsciowke bo za ta cene to mozna kupic sobie kawe i jakies ciacho, takze bylabym za tym zeby wybrac miejsce gdzie nie placi sie za wstep :P
ewela119
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

bogini8 napisał(a):o kurde , ale patrzylam na mapie..nie bede wiedziala jak tam dotrzec...wiec odpada(m) ;)

możemy się umówić i pojedziemy razem ;)
gdziekolwiek by to było ...... ;)

adamirus
Stały Bywalec

Pokojowy

Poprzednia stronaNastępna strona