Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Napisane przez korbobor » 8 wrz 2011, 10:26 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
A szczególnie takiego podejścia :
bogini8 napisał(a):teraz szanuje moje prawko, nie jezdze jak durna, nie staje gdzie nie wolno, nie lamie przepisow...przez co mam opinie raczej kiepskiego kierowcy...ale mam to w DUPIE!!!! sama sobie zapracowlam na to, wiec teraz sama sie postram tego nie stracic ;)
Mój instruktor jest niby całkiem normalny prócz tego, że dwukrotnie spóźnił mi się na egzamin o 15 min :x Więc temu panu już podziękuje bo jego podejście nie jest zbyt profesjonalne. Wczoraj zamiast poświęcić mi ostatnią godzinę na przypomnienie i utrwalenie wiedzy przed egzaminem pojechał do Mcdonalda a mnie wciskał bajki, że stoi w korkach burak jeden...... :(:
-
- korbobor
- Rozeznany
- Reputacja: 62
Napisane przez bogini8 » 8 wrz 2011, 12:00 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
chyba dorota napisala ;)korbobor napisał(a):bogini8 napisał(a):teraz szanuje moje prawko, nie jezdze jak durna, nie staje gdzie nie wolno, nie lamie przepisow...przez co mam opinie raczej kiepskiego kierowcy...ale mam to w DUPIE!!!! sama sobie zapracowlam na to, wiec teraz sama sie postram tego nie stracic
ja nei mialam takich przygod... wyjezdzilamw pl 30 godzin, z czego sotatnie oddalam kolezance;) bo moj instruktor powiedzial ze jestem gotowa a jej sie przyda;)
ten egzamin byl najbardziej stresujacym w moim zyciu.,.. ale udalo sie...za 1 podejsciem... zalezalo mi na tym bo te prawko robilam w tajemnicy przed wszystkimi i za swoja pierwsza zarobiona kase... wiec nie bardzo chcialam placic za poprawki ;) no i juz wyrobione prawko zanioslam z duma rodzicom :)
do dzis pamietram egzaminatora...wielki facet z 2 metrowy, z ciemnymi wlosamii w ciemnych okularach z kajdanem na szyji:)
i nic sie n ie odzywal...probowalam go zagadac i powiedzialam mu ze groznie wyglada hahah:) a on nic ... ze niemoze za bardzo gadac bo sa kamery w aucie....
po dojechaniu z porotem do osrodka.. siedzial i notowal cos...juz myslalamze cos nie tak ... i wkoncu po dlugim milczeniu mowi zdalas...:D ja ucieszona wybieglamz autaa on otwiera szybke i mowi:,,,to co nadal jeste taki grozny ,, i big smile:))
Nigdy przenigdy sie tak nie balam na zadnym egzaminie...nawet na obronie pracy na studiach...
Dodano: -- 8 wrz 2011, o 12:16 --
dorotajab, maluch dzis juz niezle, ale rano mial jeszcze 38.2 stopni...
spalam moze z 2 godziny... w pracy czulam sie jakby mi ktos w leb dal.... wnocy byl caly rozgzany wymiotowal 2 razy... musialam zmieniac posciele prac dywan.,.. on ciagle ok 38.4 mial dopiero rano mu spadla izasnal... bo tak to lezal na pol spiacy i ppatrzyl sie tylko i niemial sily sie ruszac :( polozyl glowke na mojej twarzy i tak lezal :(
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez milka2 » 8 wrz 2011, 12:45 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Dorota,to jakiś horror przeżyłaś z tym prawkiem...a ja jeżdżę sobie bez problemu po okolicach które znam, ale do centrum Birmingham boję się wybrać,no paraliż jakiś,muszę to przezwyciężyć bo czeka mnie zawiezienie córy i jej koleżanek na koncert w październiku brrr
-
- milka2
- Raczkujący
- Reputacja: 4
Napisane przez korbobor » 8 wrz 2011, 14:36 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
bogini8 napisał(a):korbobor napisał(a):
bogini8 napisał(a):teraz szanuje moje prawko, nie jezdze jak durna, nie staje gdzie nie wolno, nie lamie przepisow...przez co mam opinie raczej kiepskiego kierowcy...ale mam to w DUPIE!!!! sama sobie zapracowlam na to, wiec teraz sama sie postram tego nie stracic
chyba dorota napisala ;)
Racja,racja ;) Coś mi się tam pomieszało a to dlatego, że miałam się zapytać jak tam z
twoim synkiem i w rezultacie troszkę namieszałam :)
-
- korbobor
- Rozeznany
- Reputacja: 62
Napisane przez xvioletx » 8 wrz 2011, 16:24 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- xvioletx
- Stały Bywalec
- Reputacja: 11
Napisane przez dorotajab » 8 wrz 2011, 19:57 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
xvioletx napisał(a):dorotajb, tacy ludzie jak Ty są dla mnie inspiracją. Super, ze mimo wszystko sie nie poddałaś!
hahahha dzieki xVioletx :)
ciesze sie ze moja meka sie na cos przydala- moge teraz wam o tym opowiedziec, wiec w gruncie rzeczy bylo warto :)
ale ja tak mam ze wszystkim...jak sie upre to nie bata ;) zadko kiedy naprawde przegrywam-
wszystko co dotyczy nas samych jest do ugrania- najwyzej inni moga nawali... wowczas bywa ze "zaryjemy mocno twarza w bloto" .. wowczas boli bardzo.. ale zycie toczy sie dalej - trzeba wstac, otrzepac sie i pojsc dalej :D
Bogini dobrze ze maluch juz lepiej, mam nadzieje ze dzis juz bedziecie wszyscy w nocy spac :*
-
- dorotajab
- Zaangażowany
- Reputacja: 151
Napisane przez malaroksi » 8 wrz 2011, 21:20 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
no nie bata nie :lol: :lol:dorotajab napisał(a):jak sie upre to nie bata
ech Dorota no miałaś nieźle z tymi jazdami , dziś oglądałam odcinek "Jim wie lepiej " na Comedy Central i jakoś tak mi się skojarzyło z tobą i twoim prawkiem (dla uściślenia chodziło w tym odcinku komu się coś ciekawego przytrafiło dzisiaj...) , Po każdej nie udanej serii miałabyś dużo do opowiedzenia :)
Wzięłam się za sprzątanie po dzieciach i już mi się nic nie chce oprócz spania, jutro piknie ma być na dworze tak więc szybki shopping , kilka pralek prania i wejście przed domem uporządkować, no przydało by się też samochód sprzątnąć i już mi się nie chce, po co przed spaniem se takie klimaty podaje nie będę umiała się obudzić ...
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
- Reputacja: 170
Napisane przez dorotajab » 9 wrz 2011, 08:36 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
malaroksi napisał(a): po co przed spaniem se takie klimaty podaje nie będę umiała się obudzić ...
:D :D :D
pamietaj ze piekna pogoda ma dzis byc ;)
i rzeczywiscie jest... cieplutko i parno jak przed burza ;)
-
- dorotajab
- Zaangażowany
- Reputacja: 151
Napisane przez malaroksi » 9 wrz 2011, 08:41 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Super u mnie termometr pokazuje 20st to już jest ok :) to zaraz jak zjemy śniadanko to na zakupy bo w lodówce tak wieje że wszystkie produkty wywiało gdzieś , a potem dzieci zabawa n ogródku a mama ciężka praca ze szpadlem... :)dorotajab napisał(a): cieplutko i parno jak przed burza
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
- Reputacja: 170
Napisane przez milka2 » 9 wrz 2011, 11:40 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- milka2
- Raczkujący
- Reputacja: 4
Napisane przez xvioletx » 9 wrz 2011, 16:18 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
milka2 napisał(a):Dziewczyny wiecie może jaki kurs i jakie kwalifikacje trzeba mieć żeby zostać managerem w firmie? (wiem,że tu studia nie są konieczne,tylko jakiś kurs w college)trochę to dla mnie dziwne,ale może w różnych firmach różne wymagania.Pytam nie dla siebie jakby co:)
Czasem żadnych nie trzeba, wystarczy sie wykazać. Ale to zależy od branży.
-
- xvioletx
- Stały Bywalec
- Reputacja: 11
Napisane przez kindzulinaa » 9 wrz 2011, 18:25 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
ewela119,wiesz radzilabym Ci przedzwonic do tej karczmy jutro z rana,albo jeszcze dzisiaj(jak to przeczytasz)bo slyszalam ze tam jakies biesiady urzadzaja o 18 godz.w sobote(nie wiem czy tylko jutro czy w kazda sobote).I nie wiem czy nie zamykaja na pare godz.przed ta impreza,bys musiala sie dowiedziec.Wiem to od mojej kolezanki.
-
- kindzulinaa
- Zadomowiony
- Reputacja: 22
Napisane przez ewela119 » 9 wrz 2011, 18:38 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
Napisane przez kindzulinaa » 9 wrz 2011, 18:42 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Ile z Was idzie?
-
- kindzulinaa
- Zadomowiony
- Reputacja: 22
Napisane przez ewela119 » 9 wrz 2011, 18:59 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
-