Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Napisane przez adamirus » 29 maja 2011, 08:10 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
bogini8 napisał(a):co tam porabiacie w ten ,,piekny i upalny,, dlugi weekend :))?
:lol: no opalamy się skoro taki upał nas zaszczycił :lol:
pogoda masakra :|
mięliśmy dzisiaj jechać do safari ..... ale sama niewiem czy to nie lunie deszczem niedługo :roll:
ehhhhhh :neutral: :roll:
wczoraj zaliczyłyśmy z agg i dzieciaczkami kino i super bajke 8) :D
a wieczorkiem drineczek ;)
bogini8, co do prezentu to może jakieś jeździdło ? pchacz ?
te namiociki rozkładane też super :)
-
- adamirus
- Stały Bywalec
- Reputacja: 21
Napisane przez kindzulinaa » 29 maja 2011, 09:27 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Piekny dzionek :/
bogini8 napisał(a):co mozna kupic dziecku na 1 roczek najlepiej do ogrodu bo tone domoych zabawek juz ma;/
A moze domek??Dzieci lubia takie domki,slizgawka tez fajna sprawa,albo trampolina do skakania z siatka zabezpieczajaca :-)
bogini8 napisał(a):czas na malibu
Tez pilam Malibu wczoraj :D ale tylko jedna szklaneczke,bo cos mi nie wchodzilo hehe.
Z czym pijesz?bo ja z mlekiem i lodem i to w shakerze.Mmm...pycha.Slyszalam,ze pija z cola,z sokiem ananasowym,pomaranczowym albo drink z Baileysem i wodka.
Dziewczyny,a macie jakies plany na dzien dziecka?
-
- kindzulinaa
- Zadomowiony
- Reputacja: 22
Napisane przez Anastazja » 29 maja 2011, 09:32 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
adamirus napisał(a):wczoraj zaliczyłyśmy z agg i dzieciaczkami kino i super bajke 8) :D
a wieczorkiem drineczek ;)
Ale Wam dobrze :wink:
Ja tez sie zastanawiam co mojemu szkrabowi na Dzien Dziecka kupic,tez ma pelno zabawek,nie mam juz gdzie tego trzymac :roll:
A z ta pogoda to ja juz nie wyrabiam :evil: Teraz dzieciaki maja tydzien wolnego i nic nie mozna sobie zaplanowac,bo nie wiadomo jak to za oknem bedzie :roll:
Dodano: -- 29 maja 2011, o 09:35 --
kindzulinaa napisał(a):Tez pilam Malibu wczoraj :D ale tylko jedna szklaneczke,bo cos mi nie wchodzilo hehe.
Z czym pijesz?bo ja z mlekiem i lodem i to w shakerze.Mmm...pycha.Slyszalam,ze pija z cola,z sokiem ananasowym,pomaranczowym albo drink z Baileysem i wodka.
Moja kuzynka jest barmanka w Niemczech i oni tam Malibu podaja z sokiem jablkowym,w ogole dziwila sie jak jej powiedzialam ze ja pije z mleczkiem :) A ja mleczka to mieszam takie z puszki normalne i kokosowe no i rozdrobniony lod mniaaam .Ale mi smaka narobilas az chyba dzis sobie zaserwuje :D
-
- Anastazja
- Zadomowiony
- Reputacja: 27
Napisane przez agg » 29 maja 2011, 10:48 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
to prawda, wczoraj z adamirus mialysmy bardzo produktywny dzien :lol: :D
smialysmy sie, ze kiedys do kina chodzilo sie na randki, a teraz z dziecmi na bajki :lol:
a skoro w poludnie zaliczylysmy "randke" w kinie to wieczorem dokonczylysmy drinkiem :D
ja pije malibu tez z mlekiem i lodem. pilam juz z sokiem ananasowym, bo tak sie podaje ale mi bardziej wchodzi z mlekiem :P
a wogole z drinkow to najbardziej lubie vodka&soda&lime :oops: proste i smaaaczne :D ale latwo sie pije wiec trzeba uwazac, zeby nie przesadzic :lol:
jesli chodzi o dzien dziecka to jakiegos wielkiego halo nie bede robic, ale wytlumacze Misi o co chodzi. kupilam Jej plyte, ktora baaaaardzo chciala i czesto gesto prosi, zebym kupila (aczkolwiek nigdzie jej nie widziala) :lol: no i myslalam, ze nie ma plyt z ta bajka/programem (ona oglada ten program w tv), no ale zaczelam szukac i znalazlam. juz widze jak sie ucieszy :D
a od taty dostanie lego do kolekcji, zeby mogla wiecej budowac.
ja juz tez sobie kupilam prezent laczony na dzien matki + dzien dziecka haha :lol:
dzis i jutro uplyna nam pod znakiem dzieciecych urodzin :D
milej niedzieli!
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
Napisane przez adamirus » 29 maja 2011, 11:25 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
agg napisał(a):dzis i jutro uplyna nam pod znakiem dzieciecych urodzin :D
czyli dziś i jutro - tort :D
-
- adamirus
- Stały Bywalec
Napisane przez bogini8 » 29 maja 2011, 12:49 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
super sprawa...ale cenowo nie super ;/// kupilismy taka dla chrzesnniaka na urodziny.kindzulinaa napisał(a):albo trampolina do skakania z siatka zabezpieczajaca :-)
z mlekiem i lodem albo z lodem i sokiem egzotycznym lub ananasowym:)Tez pilam Malibu wczoraj ale tylko jedna szklaneczke,bo cos mi nie wchodzilo hehe.
a dla malego na dzien dziecka kombinuje cos co zajmie go w samolocie :P jakies pomysly??
Dodano: -- 29 maja 2011, o 12:52 --
a kto mi upiecze tort :( :D:D:Dadamirus napisał(a):czyli dziś i jutro - tort
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez agg » 29 maja 2011, 23:03 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
bogini8 napisał(a):adamirus napisał(a):
czyli dziś i jutro - tort
a kto mi upiecze tort :D:D
ale ja ich nie pieke, ja bede je jesc :D
dziewczyny, nie wiem czy slyszalyscie o zatruciu e.coli jakie panuje w europie.
jesli nie, wkleje Wam linka
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... niaja.html
http://www.itv.com/news/food-poisoning-warning89781/
jedna imprezka zaliczona - tort pyszny! :grin:
jutro idziemy dalej sie goscic :wink:
dobranoc!
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
Napisane przez bogini8 » 29 maja 2011, 23:31 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Dodano: -- 29 maja 2011, o 23:33 --
majowe imprezy u blizniakow :))agg napisał(a):jedna imprezka zaliczona - tort pyszny!
jutro idziemy dalej sie goscic
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez adamirus » 30 maja 2011, 09:23 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
bogini8 napisał(a):kurde nie strasz to jak sie przed tym bronic?;// ale newsy na noc grrrrr...
nie jeść ogórków :lol:
a tak serio
myć i jeszcze raz myć wszystkie owoce i warzywa ! ;)
agg napisał(a):jutro idziemy dalej sie goscic :wink:
:mrgreen: tort czeka
-
- adamirus
- Stały Bywalec
Napisane przez bogini8 » 30 maja 2011, 09:28 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez adamirus » 30 maja 2011, 09:45 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
bogini8 napisał(a):adamirus, no to juz nie bedzie mizeri :D
no dokładnie to samo powiedziałam wczoraj do mojego :lol: :D
a ogórka mam - został mi jeden z 3 z których zrobiłam mizerie pare dni temu
ale chyba się go pozbęde :lol: ;)
tak - zapobiegawczo :lol: bo skoro tamte nas nie zatruły to i ten jest ok ......
chyba ;)
kurde ale beznadziejna pogoda :neutral: :neutral: :neutral:
-
- adamirus
- Stały Bywalec
Napisane przez Kat198 » 30 maja 2011, 09:50 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
dzieci urodzone po 2 sierpnia 2010 dostaja tylko £50. Zlikwidowali takze doplate dla dziecka jak skonczy 7 lat :( Takze obcieli to tak mocno jak tylko mogli.
-
- Kat198
- Początkujący
- Reputacja: 0
Napisane przez Anastazja » 30 maja 2011, 14:25 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
No te zatrucia sa straszne,ja mam polowe rodziny w Niemczech puki co wszyscy zdrowi,mam nadzieje ze sie nie zaraza,gadalam wczoraj z moja ciotka to oni w ogole warzyw nie kupuja teraz,niby ta bakteria wystepuje w ogorkach sprowadzonych z Hiszpanii,ale ciort wie czy rzeczywiscie tylko w nich to dziadostwo siedzi.Szczerze mowiac to i ja narazie zrezygnowalam z ogorkow i salaty,pomidory tylko kupuje i sparzam przed zjedzeniem.
Upieklam wlasnie rogaliki z ciasta francuskiego z brzoskwiniami :) I sie zajadamy i popijamy kawka, a co jakos trzeba sobie zyvie umilac :D
Dodano: -- 30 maja 2011, o 14:28 --
Kat198, NO niestety teraz ucinaja wszystko co mozliwe :| MY juz zadnych benefitow nie mamy, oprocz tego podstawowego rodzinnego,w sumie to nigdy za wiele nie mielismy,ale zawsze to pare przyslowiowych groszy bylo do pensji.
-
- Anastazja
- Zadomowiony
Napisane przez bogini8 » 30 maja 2011, 15:30 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
skupuja niechciane ubrania, buty torebki paski itd...ciekawi mnie jak to dziala i ile placa... bo robie wlasnie ogrrrrooomne porzadki w szafach z ubraniami:D
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez Anastazja » 30 maja 2011, 15:51 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- Anastazja
- Zadomowiony
-