Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Napisane przez umisiak » 13 sie 2011, 15:20 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
ewela119 napisał(a): a jak zglodniejesz to na samej gorze jest restauracja ze szwedzkim jedzeniem, super wyzerka,
te szwedzkie klopsiki są niezastąpione, no chyba, że angielska Ajkija ;) jak to mówią Anglicy proponuje inne menu niż Ikea w Polsce...
agg napisał(a):ja tez dzis zamulam :roll: i az mnie za przeproszeniem dupa swedzi, zeby cos porobic i szlak trafia zarazem, ze nic nie robie :evil:
ja tam się nie pogniewam, jak wpadniesz, zrobisz mi prasowanie chociażby, a jak cię dalej swędzić będzie, to jeszcze jakies zajęcia się znajdą ;)
malaroksi napisał(a):Joł, to mój 2000 post
no, że cię język od gadania nie boli ;)
-
- umisiak
- Rozeznany
- Reputacja: 17
Napisane przez agg » 13 sie 2011, 15:32 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
umisiak napisał(a):agg napisał(a):ja tez dzis zamulam i az mnie za przeproszeniem dupa swedzi, zeby cos porobic i szlak trafia zarazem, ze nic nie robie
ja tam się nie pogniewam, jak wpadniesz, zrobisz mi prasowanie chociażby, a jak cię dalej swędzić będzie, to jeszcze jakies zajęcia się znajdą
chyba zle sie wyrazilam... porobilabym cos fajnego :D
sprzatania mam pod dostatkiem :lol:
ja tez lubie ikeowe klopsiki z zurawina :D
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
Napisane przez bogini8 » 13 sie 2011, 15:45 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez kindzulinaa » 13 sie 2011, 16:15 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
umisiak,witaj i "rozgosc sie" ;)
bogini8,a zerkalas na gumtree??tam tez mozesz cos znalesc.
Chyba niecale 20 f bramki kosztowaly w tym sklepie Clearance bargians.My tam kupilismy i czasami tez sa w Asdzie.
Lipa jak sie jest bez samochodu,my tez narazie nie mamy.A tak jak mielismy to pojechalo sie do sklepu na wieksze zakupy albo jakies wycieczki,a teraz trzeba sobie radzic bez auta.
adamirus,nie czaj sie tylko pisz ;)
agg napisał(a):Anastazja napisał(a):A ja siedze sama w domu z malym maz z reszta ferajny pojechal do mojego brata do Cromer,mielismy jechac wszyscy na dwa samochody,ale niestety drugi samochod zaniemogl I siedzie i sie nudze a na dodatek jakies chorobsko mnie dopada.
ja tez dzis zamulam i az mnie za przeproszeniem dupa swedzi, zeby cos porobic i szlak trafia zarazem, ze nic nie robie
My tez dzis w domu siedzimy.Tak to dzisiaj bysmy sobie grillowali u mojej kuzynki,ale wyjazd nie wypalil.Moj maz za to na nadgodzinach byl w pracy i taki dzien do d....Chyba pojade do mamy w poniedzialek lub wtorek.
Tak w ogole wybralabym sie do Pl.Na 2 tyg.chociaz,ale bilety strasznie drogie.Jak tak patrze na kanalach muzycznych,jak pokazuja nasze polskie plaze,to az mnie skreca ze nas tam nie ma...
A dzisiaj chyba wieczorkiem wypije sobie winko i jakis film z mezusiem sobie ogladniemy.Przydalaby sie jakas romantico kolacyjka,ale cos mam lenia dzisiaj...
-
- kindzulinaa
- Zadomowiony
- Reputacja: 22
Napisane przez Anastazja » 13 sie 2011, 16:17 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
agg napisał(a):chyba tylko anastazja kapeczke "po" ;)
Chyba raczej kopeczke hehe :evil:
No ja tyle razy w Ikeii bylam,ale na ichne zarelko jakos nigdy nie wstapilam,chyba specjalnie sie wybiore tam na wyzerke,skoro tak zachwalacie :P
A z nudow to ja juz nawet lazienke na blysk sprzatnelam do swiat powinno wystarczyc
Maz jak wroci to chaty nie pozna pomysli ze sie pomylil.
Dodano: -- 13 sie 2011, o 16:18 --
adamirus, a wlasnie ostatnio sie zastanawialam gdzie sie zawieruszylas :roll: W ogole to troche dziewczyn sie wypalilo cosik.
-
- Anastazja
- Zadomowiony
- Reputacja: 27
Napisane przez adamirus » 13 sie 2011, 17:29 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
agg napisał(a):adamirus, wracaj na "salony" :D
mówisz ?? ;)
adamirus, a wlasnie ostatnio sie zastanawialam gdzie sie zawieruszylas :roll: W ogole to troche dziewczyn sie wypalilo cosik.
jestem tylko się nei odzywam :wink:
zmian dużo u nas ...... i tak jakoś próbuje to wszystko ułożyć ;)
-
- adamirus
- Stały Bywalec
- Reputacja: 21
Napisane przez bogini8 » 13 sie 2011, 17:37 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
mocno nieplacze nad tym. uzywalaby go raz w tygodniu tak naprawde na zakupy i to wszystko...i od wielkiego dzwona gdzies pojechac moze. do pracy chodzimy piechotka mamy i ja i maz 15 minut, sklep na przeciwko, apteka pod nami. na poczte, do przychodni do parku 20 minut piechotka. wiec tak naprawde raz pojechac na zakupy w tygodniu wieksze to 3,50-4L na taxi ;)kindzulinaa napisał(a):Lipa jak sie jest bez samochodu
kindzulinaa, oo nowa kindziulina :) znaczy nowy avat:) ladny :)
Dodano: -- 13 sie 2011, o 17:37 --
i jak tam jak tam?:))adamirus napisał(a):zmian dużo u nas ...... i tak jakoś próbuje to wszystko ułożyć
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez adamirus » 13 sie 2011, 17:57 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
bogini8 napisał(a):i jak tam jak tam?:))
ogólnie ok . jakoś próbuje to wszystko ....przetrawić ;)
takie zmiany zawsze odbijają się w dwie strony.
póki co jest ok.bardziej chodzi o zmiane przyzwyczajeń ( moich )
a z tym to już ciężej....
dla niewtajemniczonych powiem że mamy nowego lokatora
do naszej 3 dołączył syn mojego M z pierwszego małżeństwa
17latek ;)
będzie tu z nami,zacznie szkołe ..... i się zobaczy ;)
-
- adamirus
- Stały Bywalec
- Reputacja: 21
Napisane przez bogini8 » 13 sie 2011, 18:25 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez ewela119 » 13 sie 2011, 20:17 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
bogini8, to macie szczescie, my wszedzie mamy daleko, a najdalej moj ma do pracy, ale gdybysmy mieli tak jak Wy to mozliwe ze tez bysmy zrezygnowali z auta bo to jednak spory wydatek, ubezpieczenie, tax, paliwo, co jakis czas przeglad, no i wiadomo pewne rzeczy sie zuzywaja, trzeba wymieniac no i czasami cos sie zepsuje :roll: Sluchaj jak chcesz to mam dla Ciebie propozycje, bo my jutro jedziemy do Bham popoludniu, wiec jakbys chciala to przyjezdz do Ikei, pociagiem czy autobusem, kup sobie ta komode, a my Cie zabierzemy i podrzucimy do Solihull jak bedziemy jechac do Bham.
kindzulinaa, ladny avatek :)
Anastazja, ja tez dzisiaj robilam porzadki, z tym ze moj mi dzielnie pomagal, zawsze sprzatalam sama w ciagu tygodnia ale teraz to w tyg tylko odkurzam i ogarniam kuchnie z grubsza bo ja jak gotuje to ZAWSZE mi cos ucieknie z garnka :D A takie wieksze porzadki, pranie itd to zawsze robimy w sobote, jest i szybciej no i moj robi te ciezsze/bardziej meczace rzeczy. Nie moge sie przelamac zeby oddac mu czyszczenie lazienki, sama wkladam rekawice i wszystko szoruje domestosem albo dettolem (moja mala obsesja, lazienka musi byc dokladnie zdezynfekowana raz w tyg) ale chyba bede musiala to zrobic bo zapach tych chemikaliow drazni mnie i pozniej mi troche niedobrze :/
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
Napisane przez agg » 13 sie 2011, 20:42 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
do teraz prasuje ubrania corci mimo, ze z nami nie mieszka :D :wink:
...a ja sobie z nudow pofarbowalam wlosy :lol: a teraz siedze z maska blotna na twarzy :D
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
Napisane przez ewela119 » 13 sie 2011, 20:52 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- ewela119
- Wtajemniczony
Napisane przez bogini8 » 13 sie 2011, 20:58 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
niektorym to dobrze :Dagg napisał(a):...a ja sobie z nudow pofarbowalam wlosy a teraz siedze z maska blotna na twarzy
ewela119, tez bym chciala zmywarke, bo nie nawidze u mniemoj S zmywa, ale niestety nie mam miejsca zeby ja podlaczyc w kuchni;/ musialabym wyrzucic pralke :(
my za to duzo balaganimy w tygodniu a w weekend sprzatamy :D
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez ewela119 » 13 sie 2011, 21:11 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- ewela119
- Wtajemniczony
Napisane przez bogini8 » 13 sie 2011, 21:22 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- bogini8
- Wtajemniczony
-