Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...
ech , a ludziom się zawsze marzy by dostać spadek po kimś i żyć długo i szczęśliwie a tu nie jest tak łatwo.
Słuchaj a nie idzie tego zrobić no tak: Twój ojciec tego nei ukradł tylko dostał w spadku, po jakimś czasie znajduje się spadkobierca który wygrywa jakby ten spadek , więc czy twój ojciec nie może się go zrzec na rzecz zainteresowanej osoby ? I niech ona się nim martwi za ile sobie to cacko sprzeda itd Ma twój ojciec jakiegoś prawnika czy coś bo to chore by swoim majątkiem musiał spłacać czyjś spadek. Chce spadku to niech bierze ten co jest jej i tyle.
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

Ojciec wzial prawnika, kupe kasy mu zaplacil i tylko tyle, w zasadzie wszyscy maja zwiazane rece, ojciec nie moze sie tego zrzec, z reszta ona tego nawet nie chce, ona chce kase i to gruba bo 80tys. Ojciec probowal sie z nia dogadac zeby poczekala az on to sprzeda i wtedy jej zaplaci te 80tys razem z odsetkami jakie tam sąd zasadzil w razie zwloki ale ona ma kupe dlugow, provident i te sprawy bo to alkoholiczka wiec nie chce czekac, chce pieniadze odrazu wiec zglosila sprawe do komornika no i ten sie szybciutko zainteresowal bo to nie jest mala kwota do sciagniecia z jakiegos pijaczka tylko duza suma i jest z czego sciagac wiec i komornik duzo zarobi :roll:
Jak widac dlugie i szczesliwe zycie ze spadku to tylko w filmach, w Polsce to jeden wielki koszmar :roll: A wszystko przez notariusza u ktorego kilkanascie lat temu ta babka spisywala testamet i ktory nie powiedzial jej ze musi w testamencie zapisac jedno zdanie, ze wydziedzicza swoja wnuczke za razaca niewdziecznosc. Gdyby to napisala byloby ok, ale ze nie napisala bo nie wiedziala ze musi to jest kaszanka :roll:
ewela119
Wtajemniczony

Reputacja: 109
SzanowanySzanowany

Wesołych Świąt! Szczęśliwego Nowego Roku! Niech tegoroczne Święta przyniosą Wam wiele radości, uśmiechu, miłości najbliższych. Niech spełnią się wszystkie Wasze marzenia, a Nowy Rok niech będzie dla Was najszczęśliwszym rokiem pod słońcem!
Wszystkiego najlepszego!

Ja juz Wam pozyczylam,bo nie wiem czy bede miala pozniej czas tu zajrzec :)
Anastazja
Zadomowiony

Reputacja: 27
Pokojowy

Przylaczam sie do zyczen, jutro czekaja mnie garki...;)

Zycze Wam,:
Serdecznych spotkań rodzinnych,pukania do drzwi,
przyjaznych twarzy,dużo radości,
serdecznych objęć, pocałunków,szczęśliwych wspomnień,
aby Święta były właśnie tym,
czym powinny być- odrobiną ciepła w środku zimy,światłem w mroku...
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

Spokojnych i radosnych świąt
pachnących świeżym drzewkiem,
szeleszczących papierem z rozpakowywanych prezentów
i mieniących się kolorowymi bombkami,
aby przy świątecznym stole nie zabrakło światła i ciepła rodzinnej atmosfery,
a Nowy Rok niósł ze sobą szczęście i pomyślność.

Wesołych Świat :mikolaj:
korbobor
Rozeznany

Reputacja: 62
Poczciwy

Oj chyba wszystkie zajete w kuchni :-) Ja mam mala przerwe w koncu,bo czekam na upieczenie sie makowcow i chcialam Wam zlozyc zyczenia.
Kochane zycze Wam cieplych,pogodnych i kolorowych swiat spedzonych w gronie rodzinnym :-)

Dodano: -- 8 sty 2012, o 12:05 --

hej dziewuszki!
Gdzie sie podziewacie??Tak w ogole zycze wszystkim wszystkiego najlepszego w nowym roku,oby byl lepszy od poprzedniego :) Jak tam spedzilyscie Sylwestra?
kindzulinaa
Zadomowiony

Reputacja: 22
Pokojowy

O kurcze..ale cisza tu zapadla....wszystkie kobiety wcielo po Sylwestrze :D:D:D

Dodano: -- 12 sty 2012, o 17:28 --

O kurcze..ale cisza tu zapadla....wszystkie kobiety wcielo po Sylwestrze :D:D:D
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

elo elo melduje...obecna :lol:
Steinik
Stały Bywalec

Reputacja: 25
Pokojowy

No ja tez obecna,aczkolwiek malo piszaca ;)
Anastazja
Zadomowiony

Reputacja: 27
Pokojowy

I ja tez obecna choć głównie podglądająca z uwagi na brak czasu :D
korbobor
Rozeznany

Poczciwy

korbobor, jak mala Hania?
ewela119
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

ewela119 napisał(a):korbobor, jak mala Hania?

Na szczęście już zdrowa rośnie sobie powolutku cycocholik mały i skutecznie zapełnia mamie każdą wolną chwilę :)
Już rozumiem stwierdzenie, że doba to za mało a ja głupia kiedyś mówiłam,że nie mam na nic czasu :)
Jak będą troszkę starsze musimy poznać nasze dziewczyny :D
korbobor
Rozeznany

Poczciwy

korbobor, Hanie koniecznie musza sie poznac :D Wspolczuje Ci braktu czasu, ja sie nudze jak mops w domu :/ No ale juz niedlugo, od srody zaczynam prace na warehouse :D
ewela119
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

hej laski!
Cos nieuwaznie czytacie,pisalam 8 stycznia,ale nikt na pytanie nie odp...
Co tam u Was?
Czyzby zima do nas szla??Kurde zimno od paru dni,jak w grudniu ogrzewania nie wlaczalismy tak teraz trzeba.
kindzulinaa
Zadomowiony

Reputacja: 22
Pokojowy

kindzulinaa, faktycznie ja przeoczylam, toche spoznione ale tez zycze szczesliwego nowego roku :)

Jestem zla strasznie, moja niunka ma problemy zdrowotne :/ Kaszle, ma katar wiec poszlam do lekarza a ta odluchala ja przez body!!! Na wysypke ktora ma na brzuchu i buzi nawet nie rzucila okiem tylko na oko wypisala recepte na jakis krem. Ale najbardziej wkurzylo mnie to ze mimo ze mala ma wszystkie ksiazkowe objawy wzmozonego napiecia miesniowego ta wzruszyla tylko ramionami i powiedziala ze nic sie nie da zrobic, a wiem ze w Pl takie dzieci sie rehabilituje i im szybciej tym lepiej. Mala jest sztywna jak drewienko, placze jak ja klade na prawy bok bo ma ponapinane miesnie wiec ciagle lezy na plecach albo na lewym boku az jej sie odksztalcila glowka :( Widze ze ona sie meczy i ze z tygodnia na tydzien jest coraz gorzej :/ ehhhh
ewela119
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

Poprzednia stronaNastępna strona