ZAKOPOWER

Tu można porozmawiać o różnych wydarzeniach i imprezach, koncertach itd...

Nie wybranoPostNapisane przez Kalendarium » 28 lut 2012, 07:30 ZAKOPOWER

Data: 2012-05-12 18:00:00
Miejsce: HMV Institute
Miasto: Birmingham
Adres: 78 Digbeth High Street, Digbeth, Birmingham, B5 6DY B5

Opisywany czasem jako formacja typu folk rock,  zespół ZAKOPOWER wymyka się wszelkim próbom klasyfikacji.  Ich muzyka, inspirowana tradycją skalnego Podhala równie mocno oparta jest na estetyce rockowej, zapożycza z tradycji jazzu  i punka  jak  też czerpie z różnorodnych nurtów etnicznych. Swoją brytyjską trasę zespół rozpocznie 9 maja 2012 w stolicy Szkocji, gdzie zagra w HMV Picture House, jednym z najlepszych i największych miejsc koncertowych w...
Zobacz szczegóły
Ostatnio edytowano 28 lut 2012, 08:01 przez Kalendarium, łącznie edytowano 2 razy

Kalendarium
Automat

Reputacja: 4
Neutralny

KobietaPostNapisane przez dorotajab » 18 kwi 2012, 10:23 Re: ZAKOPOWER

Hej wszytkim
kupilam bilety online i jestem pewna na 99% ze jeszce nie przyszly

czy ktos kto kupowal online jakis czas temu juz dostal swoje bilety?

na dodatek zgubilam reference number i jak bede tam dzwonic to bede pewnie miala drobne problemy zeby ustalic co i jak. oplate z karty jednka pobrali wiec na pewno biletu kupilam.

wiem ze na "ani mru mru" bilety przyszly bardzo pozno wiec moze i na zakopower przyjda w ostaniej chwili.

nastepne pytanie:
bilety kosztowaly £20 a teraz kosztuja £10. myslicie ze tym co kupili za 20 dadza jakis zwrot? w ogole to mozna zwrocic zakupione bilety?

dzieki za info
dorotajab
Zaangażowany

Reputacja: 151
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez kindzulinaa » 11 maja 2012, 19:52 Re: ZAKOPOWER

hej! :)
dorotajab a te bilety przez neta co kupowalas,to nie byly do wydrukowania??Bo tez mam zamiar sie wybrac z kumpela i wlasnie obudzilysmy sie na ostatnia chwile hehe.Tzn.ja mialam ochote juz dawno pojsc na ich koncert,ale jakos nie bylo z kim.No i dzisiaj na spontana z kolezanka zdecydowalysmy,ze idziemy.Tylko jak to przez neta wyglada kupno biletu??
kindzulinaa
Zadomowiony

Reputacja: 22
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez Agadz27 » 13 maja 2012, 08:19 Re: ZAKOPOWER

Koncert był super , bawiłam sie swietnie. Ale...:) Troche zła jestem za te bilety. Kupiłam bilet ze 2 miesiace temu w necie i zapłaciłam 25 funtów! pisali ze w dzien koncertu beda po 29 a w rezultacie mozna było je kupic za 15:( Troche to niesprawiedliwe. Mogli od razu dać niższa cene to pwenie wiecej ludzi by przyszło.
Agadz27
Rozeznany

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez kindzulinaa » 13 maja 2012, 11:30 Re: ZAKOPOWER

Agadz27no ja tez sie super bawilam.Dali czadu :) Warto bylo pojsc.A zalapalas sie na fotke z Seba??
kindzulinaa
Zadomowiony

Pokojowy

KobietaPostNapisane przez Agadz27 » 13 maja 2012, 17:56 Re: ZAKOPOWER

kindzulinaa, nie, nie mam zdjecia:( a co wyszli jeszcze po koncercie? szkoda, wogóle to nie zabrałam aparatu a w moim telefonie nie mam lampy i zdjecia troche ciemne mi wyszły:(
Agadz27
Rozeznany

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez kindzulinaa » 13 maja 2012, 20:58 Re: ZAKOPOWER

Wyszedl po koncercie.Ja sie zalapalam na 3 fotki z Sebastianem i autograf z dedykacja :) Natrzaskalam troche tych zdjec,bo stalam z przodu,ale super bylo.Fajnie,ze sie z kolezanka zdecydowalysmy tam pojsc.
kindzulinaa
Zadomowiony

Pokojowy

KobietaPostNapisane przez dorotajab » 16 maja 2012, 11:26 Re: ZAKOPOWER

Agadz27 napisał(a):Koncert był super , bawiłam sie swietnie. Ale...:) Troche zła jestem za te bilety. Kupiłam bilet ze 2 miesiace temu w necie i zapłaciłam 25 funtów! pisali ze w dzien koncertu beda po 29 a w rezultacie mozna było je kupic za 15:( Troche to niesprawiedliwe. Mogli od razu dać niższa cene to pwenie wiecej ludzi by przyszło.

taaa ja kupilam za 25 plus oplaty
potem byly po 10
koniec koncow nie poszlam w ogole bo nagle sprawy rodzinne wezwaly do Polski :(
oddalam bilety znajomemu mam nadzieje ze sie bawil cudnie!

fajnie ze bylo fajnie i sie super bawiliscie !!!!
dorotajab
Zaangażowany

Reputacja: 151
SzanowanySzanowany

Powrót do CO JEST GRANE