konto oszczednosciowe
Doradztwo w sprawie kont bankowych, pożyczek, podatków, pomysłów na własny biznes;
Czesc wam chcialabym otwozyc konto oszczednosciowe w banku ale nie wiem zbytnio jak i jakie jest najlepsze.Jak macie czas odpiszcie mi.Dzieki.
-

-
rafal22
- Przyczajony
-
-
- Reputacja: 0
my mamy w tym samym banku co biezace - HSBC. po prostu idziesz i mowisz ze chcesz zalozyc savings account. raczej proste. jesli masz mniej niz 3 tysiace, mozesz zalozyc mini ISO. wtedy nie placisz podatku od zysku od oszczednosci.
pozdr
pe
-

-
KA i PE
-
-
jak masz juz konto np w Lloydstsb to mozesz zalozyc takie konto w domu przez internet nawet chyba do 10 kont oszczednosciowych, mozesz nazwac sobie kazde inaczej np konto dla dziecka, konto na urlop itp
-

-
wsiaz
- Zadomowiony
-
-
- Reputacja: -1
Ja bym chciala zalozyc takie konto zeby nie wyjmowac z niego zadnych pieniedzy (naprzyklad umowa na rok) tylko mozna by wplacac ile sie chce pieniedzy w miesiacu? Czy istnieje taka mozliwosc zalozenia takiego konta i jakie oprocentowanie by bylo moze ktos wie cos na ten temat?
-

-
rafal22
- Przyczajony
-
-
no z takiego konta mozesz nigdy kasy nie wyjmowac, oprocentowanie cos ok 5, nie pamietam dokladnie
-

-
wsiaz
- Zadomowiony
-
-
dzieki a moze wiesz gdzie w okolicy west bromwich czy birmingham jest w banku lloyds ktos kto mowi po polsku?
-

-
rafal22
- Przyczajony
-
-
nie wiem, ale bylo juz o tym na forum, poszukaj.
-

-
wsiaz
- Zadomowiony
-
-
w centrum na przeciwko PRIMARKA-sklep z ciuchami-jest polka w LOYDS-IE
-

-
marfefka26
- Rozeznany
-
-
Aha dzieki bardzo udam sie tam w najblizszym czasie.
-

-
rafal22
- Przyczajony
-
-
a tak z ciekawosci ile procet placi sie podatku od tych marnych oszczednosci
-

-
Guest
-