Co was drazni w uk??
Napisane przez olivka » 15 sty 2008, 10:49 Re: Co was drazni w uk??
nic dodac nic ujac...
:mrgreen: :mrgreen:
nie doczytalam tylko czy ktos narzekal na pajaki?
niektore domy sa tak tu wyremontowane ze pajeczaki zawsze znajda szpare zeby chmara wejsc do domu i straszyc tymi owlosionymi nogami ...
brrrr.....
-
- olivka
- Zadomowiony
- Reputacja: 6
Napisane przez owen » 15 sty 2008, 11:51 Re: Co was drazni w uk??
olivka napisał(a):chcialam cos dodac...ale po waszych wypowiedziach moge tylko napisac
nic dodac nic ujac...
:mrgreen: :mrgreen:
nie doczytalam tylko czy ktos narzekal na pajaki?
niektore domy sa tak tu wyremontowane ze pajeczaki zawsze znajda szpare zeby chmara wejsc do domu i straszyc tymi owlosionymi nogami ...
brrrr.....
i dobrze, zimno na dworzu wiec daj im sie ogrzac!
-
- owen
- Stały Bywalec
- Reputacja: 0
Napisane przez Mike » 15 sty 2008, 12:25 Re: Co was drazni w uk??
-
- Mike
- Zadomowiony
- Reputacja: 13
Napisane przez smerf_tsfaniack » 15 sty 2008, 13:35 Re: Co was drazni w uk??
drazni mnie rowniez, ze przyszli "Fachowcy" naprawic bojler. wynik pasjonujacego spotkania: bojler vs fachowcy 69:0. stwierdzili tylko, ze "bojler sie zyebau bo jest zyebany".
i draznia mnie ludzie plywajacy w ciuchach w basenie a jakby tego bylo malo to plywaja oni w poprzek zeby sobie zmniejszyc dystans. chamy
i drazni mnie to, ze w nocy nie moge spac bo sie swiece od chleba tostowego. a fu
-
- smerf_tsfaniack
- Raczkujący
Napisane przez olivka » 15 sty 2008, 20:04 Re: Co was drazni w uk??
Mike napisał(a):u mnie w domu tez zimno i jak te pajaki przyjda sie przytula do nog ze swoimi owlosionymi nogami to jest cieplej i sie przyjemniej spi ;)
blee blee.....
na szczescie jak jest zimno to one wymieraja i nie odwiedzaja mnie w domku ale jak jest cieplo..... to wtedy strasza... szkoda ze z nimi sie nie idzie dogadac bo bym je wszystkie wyslala do Ciebie hihihi - zeby Cie ogrzewaly swoimi klakami na nozkach hihihihi
:-D :-D
pozdr
-
- olivka
- Zadomowiony
Napisane przez Mike » 15 sty 2008, 23:30 Re: Co was drazni w uk??
ten tutaj jest mniej wiecej takich rozmiarow
http://youtube.com/watch?v=0-bmK2ACWhc&feature=related
-
- Mike
- Zadomowiony
Napisane przez eewula » 18 sty 2008, 08:21 Re: Co was drazni w uk??
-
- eewula
- Rozeznany
Napisane przez olivka » 18 sty 2008, 11:48 Re: Co was drazni w uk??
Mike napisał(a):eh zebys wiedziala co mi sie kiedys przytrafilo. Stoje w wannie i wycieram sobie glowe po prysznicu i nagle czuje ze cos mi lazi po plecach, strzachnalem sie patrze i miedzy stopami stoi taka wielka czarna wlochata bestia, takiej wielkiej jeszcze w zyciu nie widzialem ze az zrobilem zdiecie, niestety stracilem telefon wraz ze zdieciem a szkoda bo to byl naprawde monster, schowal sie pewnie w reczniku bo one lubia wilgoc :kosci:
ten tutaj jest mniej wiecej takich rozmiarow
http://youtube.com/watch?v=0-bmK2ACWhc&feature=related
mnie juz by musieli reanimowac po takiej przygodzie jak by ten wlochacz wszedl na mnie
brrrr...
a na link nawet nie klikne hihihihihi
wierze na slowo ze duuuuzy ten pajeczak hihi :-D
[ Dodano: Pią Sty 18, 2008 11:49 ]
eewula, masz racje....
jak ja ide do lekarza z jakimis pytaniami bo cos mnie nie pokoi to sie gapia jak na kosmite o co mi chodzi... dziwny kraj.
jedyne co moge dodac to wielki szacun dla polskich lekarzy!
-
- olivka
- Zadomowiony
Napisane przez Lukaas85 » 18 sty 2008, 20:59 Re: Co was drazni w uk??
olivka napisał(a):mnie juz by musieli reanimowac po takiej przygodzie jak by ten wlochacz wszedl na mnie
brrrr...
Haha przypomniala mi sie scena z 'Ptaszka na uwiézi' i pol naga Goldie Hawn z mega karaluchem we wlosach :D
-
- Lukaas85
- Wtajemniczony
- Reputacja: 1
Napisane przez olivka » 22 sty 2008, 08:10 Re: Co was drazni w uk??
Lukaas85 napisał(a):olivka napisał(a):mnie juz by musieli reanimowac po takiej przygodzie jak by ten wlochacz wszedl na mnie
brrrr...
Haha przypomniala mi sie scena z 'Ptaszka na uwiézi' i pol naga Goldie Hawn z mega karaluchem we wlosach :D
hihihihihihi
:-D :-D :-D
a ja wiem za co mnie drazni w UK, cytuje jedna z Mam z tego forum;
"
Co sie tu dzieke w tym kraju? panuje straszna wszawica w szkolach!!! Córka moja dzis wrócila wczesniej bo zamkneli szkole i dali informacje,ze bedzie zamknieta do konca tygodnia a dzieciom mamy glowy czyscic!!! Ja tu do porodu lada dzien i jeszcze wszy???? Jak sobie z tym poradzic??? Czy srodki tu jakies na to dostane? mial ktos juz stycznosc? poradzcie szybki sposób na pozbycie sie nie chcianych robali,zalamka normalnie zalamka. "
no tego sie nie spodziewalabym ze taki cos jak "wesz" :roll: bedzie w tych czasach wystepowac...
-
- olivka
- Zadomowiony
Napisane przez Kat_Bham » 31 sty 2008, 21:29 Re: Co was drazni w uk??
Moja praca byłaby duzo przyjemniejsza gdyby nie krzyczacy rodacy...
-
- Kat_Bham
- Rozeznany
Napisane przez maggie078 » 31 sty 2008, 22:35 Re: Co was drazni w uk??
-
- maggie078
- Przyczajony
Napisane przez olivka » 1 lut 2008, 08:45 Re: Co was drazni w uk??
tak jak nasze mazurki gdzie mozna polowic rybki...pobyczyc sie na materacu na jeziorku.... :roll:
-
- olivka
- Zadomowiony
Napisane przez Sobert » 1 lut 2008, 11:08 Re: Co was drazni w uk??
A to co mnie wqrvia, to to jak traktuja mnie niekturzy Anglicy w knajpie, jak pieprzona polska malpke i tylko slysze jak mowia czy witaja mnie: ooo Rob, albo jeszcze gorzej, ooo polish Rob i jeszcze z polaczeniem tego tonu slodko pierdzacego. Albo kiedy traktuja mnie jak idiote, tylko dlatego, ze znam troche gorzej Angielski od nich ( choc nie zawsze :-D ) Sami nie maja zielonego pojecia o swiecie. Sa tak bardzo ograniczeni, ze az dziw bierze. A ci gowniarze w knajpie traktujacy mnie protekcjonalnie!!! I znowu musze byc niemily, choc mily ze mnie facet :-)
Naszczescie sa jeszcze ci bardziej inteligetni od ktorych mozna sie czegos dowiedziec. Niestety nie jest ich zbyt wielu.
-
- Sobert
- Rozeznany
Napisane przez Mike » 1 lut 2008, 11:19 Re: Co was drazni w uk??
Sobert napisał(a):A to co mnie wqrvia, to to jak traktuja mnie niekturzy Anglicy w knajpie, jak pieprzona polska malpke i tylko slysze jak mowia czy witaja mnie: ooo Rob, albo jeszcze gorzej, ooo polish Rob i jeszcze z polaczeniem tego tonu slodko pierdzacego
dawno mi sie nic takiego nie zdazylo ale jestem strasznie na to uczulony jak by mnie ktos tak teraz potraktowal to bym jechal bez skrupulow...
-
- Mike
- Zadomowiony
Powrót do HYDE PARK