Szukam chetnej na wyjazd do Egiptu lub Tunezji

Poznajmy się, umówmy się na spotkanie;

KobietaPostNapisane przez ewela119 » 9 sty 2010, 21:48 Re: Szukam chetnej na wyjazd do Egiptu lub Tunezji

Jeden "samotny chlopiec" jak o sobie pisal szukal tu milosci w ktoryms z watkow, ale tez go wysmiali. W dzisiejszych czasach ludzie sa okropni... :roll:
ewela119
Wtajemniczony

Reputacja: 109
SzanowanySzanowany

ewela119, Można spojrzeć w drugą stronę. Ludzie są okropni, że w ten sposób próbują kogoś poznać (lub inne). Poznać trzeba osobę taką jaka jest, a nie startować z podróżą dookoła świata. Od mniejszych rzeczy do większych. Ale to tylko moja opinia, śmiesznie to dla mnie wygląda. Nie mniej powodzenia życzę. Każdy ma swój sposób.
Acid Drinker
Stały Bywalec

Reputacja: 7
Neutralny

KobietaPostNapisane przez ewela119 » 9 sty 2010, 22:05 Re: Szukam chetnej na wyjazd do Egiptu lub Tunezji

Acid Drinker chyba kazde sposoby na poznanie kogos sa dobre, mi sie wydaje ze jesli obu stronom to pasuje to jest spoko. Znam pary ktor poznaly sie przez czat czy na polish dating i sa ze soba juz pare ladnych lat, po slubach itd. A swoja droga jaki ten czlowiek musi byc samotny ze szuka znajomosci w ten sposob?
ewela119
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

Sam poznałem sporo osób przez internet, ale nie zabierałem ich do Australii na dwa tygodnie. To, że jest tak samotny to by go tłumaczyło, ale nie koniecznie to jest powód.
BTW to nie jest topic do tej dyskusji. Możemy pogadać na priv. Nie będziemy chłopakowi zaśmiecać tematu.
Acid Drinker
Stały Bywalec

Reputacja: 7
Neutralny

KobietaPostNapisane przez malaroksi » 10 sty 2010, 12:47 Re: Szukam chetnej na wyjazd do Egiptu lub Tunezji

Ja jestem chętna :!: Brunetka
Ps. moge wziąść 2 ke dzieci? Chyba takie maluchy mają za darmo więc nie szarpnie Cie to :wink:
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

PostNapisane przez Guest » 10 sty 2010, 13:05 Re: Szukam chetnej na wyjazd do Egiptu lub Tunezji

malaroksi, zdziwiłabyś się gdyby się zgodził...

Guest

KobietaPostNapisane przez ewela119 » 10 sty 2010, 15:38 Re: Szukam chetnej na wyjazd do Egiptu lub Tunezji

Ja tez bym chetnie pojechala gdybym mogla zabrac ze soba corke i narzeczonego :-D
ewela119
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez malaroksi » 10 sty 2010, 16:37 Re: Szukam chetnej na wyjazd do Egiptu lub Tunezji

Draco, No pewnie że bym się zdziwiła :)
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez ewela119 » 10 sty 2010, 21:38 Re: Szukam chetnej na wyjazd do Egiptu lub Tunezji

ewa85 napisał(a):ja jestem brunetka i chętnie z Toba pojade, jesli zabiezemy tez mojego synka i męza

No kochana w takim ukladzie ustaw sie w kolejce bo do wyjazdu z cala rodzina nie tylko ty jestes chetna ;)
ewela119
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

MężczyznaPostNapisane przez marcin.p » 12 sty 2010, 07:40 Re: Szukam chetnej na wyjazd do Egiptu lub Tunezji

moja dziewczyna tez jest chetna... ale uparla sie zebym ja tez jechał:)

a tak na marginesie, propozycja mi zalatuje tanim sponsoringiem. Nie mam nic do kolesia, wyszedł z inicjatywą , ale stary przemys to. Chcesz jechac na wakacja i spedzic 2 tygodnie z kims kogo w ogóle nie znasz.... A co jak po 2 dniach zaczniesz drzec z nia koty. Nie dosc ze nie bedzie love story to jeszcze wakacja i urlop szlag trafi i na kaske poplyniesz :) ....

marcin.p
Zadomowiony

Reputacja: 3
Neutralny

KobietaPostNapisane przez moniavika » 12 sty 2010, 12:04 Re: Szukam chetnej na wyjazd do Egiptu lub Tunezji

Ja jade w ciemno chlopie.Fajny czy nie jade juz,now.

Pakuje torby,zostawiam chalupe i lotka-pilotka.Mama jest u mnie akurat to z dzieckiem zostanie.Mezow,narzeczonych,chlopakow-brak.
No tylko jeden problem...nie jestem brunetka... :-(

[ Dodano: Wto Sty 12, 2010 12:10 ]
A wogole to powiem tak:FunkyKoval masz zajebiste poczucie humoru i odwage.
Nie napisal nic gorszacego ani zlego(to moje zdanie).
Troche robi sobie jaja i tyle a tu zaraz chca go pozrec.
Panowie powinniscie tez cos zaproponowac.
Ja np potzrebuje obecnie wyremontowac ogrodek i gdyby ktorys byl chetny za miske zupki i kotleta... :-P
No moze nawet buziaka jak bedzie grzeczny i kostke u nogi pokaze...
Czekam na propozycje (a kotlety robie dobre no!)
moniavika
Rozeznany

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez marcin.p » 12 sty 2010, 17:46 Re: Szukam chetnej na wyjazd do Egiptu lub Tunezji

lubie kotlety .....

a co w ogródku trzeba zrobic ???? odsniezyc ????

marcin.p
Zadomowiony

Neutralny

KobietaPostNapisane przez moniavika » 13 sty 2010, 10:25 Re: Szukam chetnej na wyjazd do Egiptu lub Tunezji

Marcin no nie odsniezyc...ja mam maly ogrodek,ale jak skonczy sie zima trzeba by mi tam kafle polozyc...Sama nie umiem (jeszcze) :mrgreen:
hahahahhahhha

Ale widze,ze ty pogromca dziewic...To o mnie :oops:
hhahahah
moniavika
Rozeznany

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez plazermen » 13 sty 2010, 15:15 Re: Szukam chetnej na wyjazd do Egiptu lub Tunezji

..ale on pogramia dopiero kiedy dziewica ma wiatry, więc spokojna głowa bo przecież wiadomo, że płeć piękna nie pierdzi :]
plazermen
Wtajemniczony

Reputacja: 92
Poczciwy

MężczyznaPostNapisane przez eric27 » 14 sty 2010, 07:32 Re: Szukam chetnej na wyjazd do Egiptu lub Tunezji

Bardzo dobry pomysł,chłopak jest sam,a wiadomo jak jest samemu na urlopie,wysłał posta i pewnie znajdzie chętną, u nas zima,śnieg a tam plaża,oriemntalne klimaty,powodzonka :mrgreen:

eric27
Stały Bywalec

Reputacja: 18
Neutralny

Poprzednia stronaNastępna strona