Agencja FIRST PERSONNEL

Dyskusje na temat pracy w Birmingham ...

KobietaPostNapisane przez marta.skalska » 16 cze 2010, 11:21 Re: Agencja FIRST PERSONNEL

sprawdze maila dzisiaj i odezwe sie bo zwyczjanie zapomnialam, gdyz jestem strasznie zajeta a ta szanowna pani mogl pan sobie darowac bardzo nie lubie ironicznego tonu a tu taki wyczuwam, jeszcze raz przypomne panu, ze stram sie pomoc prywatnie bo nie w mojej gestii jest sprawdzanie tego,
pozdrawiam

marta.skalska
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

PostNapisane przez Guest » 16 cze 2010, 12:35 Re: Agencja FIRST PERSONNEL

jak dla mnie nie musi Pani robić tego w ogóle... są inne instytucje, które chętnie to za Panią zrobią... a ironiczny ton wolałem zastosować zamiast obraźliwego bo nic innego już na te wszystkie agencje nie działa.

Guest

KobietaPostNapisane przez marta.skalska » 16 cze 2010, 14:41 Re: Agencja FIRST PERSONNEL

ma pan racje i rozumiem frustracje, najlepije w ogole nie pracowac dla agencji i bedzie spokoj,
skontaktuje sie z panem wkrotce, pozdrawiam

marta.skalska
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez corrado1980 » 9 lip 2010, 21:56 Re: Agencja FIRST PERSONNEL

marta marta....znam cie dobrze....czarujesz jak ci zagrają...i kłamiesz w oczy jak pies... ;-)

corrado1980
Rozeznany

Neutralny

PostNapisane przez Guest » 10 lip 2010, 11:46 Re: Agencja FIRST PERSONNEL

dołączam się do kolegi corrado1980, szanowna pani do mnie zadzwoniła po tym jak się tu wypowiedziałem i obiecywała rozwiązać sprawę... do dziś cisza... minął prawie miesiąc jak czekam...

Guest

KobietaPostNapisane przez kinga12345 » 12 lip 2010, 15:15 Re: Agencja FIRST PERSONNEL

Witam czy ktos teraz pracuje do tej agencji???

kinga12345
Przyczajony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez rydzyk66 » 22 lip 2010, 13:40 Re: Agencja FIRST PERSONNEL

No no widze ze ladnie temat sie rozwijal i nagle ucichlo... a szkoda bo ciekawe rzeczy piszecie :mrgreen: Pozdrawiam :-)

rydzyk66
Początkujący

Reputacja: 1
Neutralny

KobietaPostNapisane przez marta.skalska » 24 sty 2011, 15:51 Re: Agencja FIRST PERSONNEL

dla zainteresowanych zadnego corrado tudziez krzysztofa boneckiego dobrze nie znam!!! jak mozna pisac "dobrze cie znam"? kiedy pare razy w zyciu rozmawialismy moze? boze co za ludzie...

marta.skalska
Początkujący

Neutralny

PostNapisane przez Guest » 24 sty 2011, 18:33 Re: Agencja FIRST PERSONNEL

marta.skalska,
pani marto, obiecala pani rozwiazac moj problem i co? kolejna nieslowna osoba w tej agencji? wlasnie mija prawie pol roku od naszej rozmowy przy ktorej obiecala pani rozwiazanie wszystkiego w kilka dni. do dzis nawet sie pani nie probowala skontaktowac. zalosna jest ta agencja wraz ze wszystkimi jej pracownikami!!!

Guest

KobietaPostNapisane przez marta.skalska » 25 sty 2011, 08:12 Re: Agencja FIRST PERSONNEL

witam ja juz od pol roku jestem w polsce wiec nie wiem co sie tam dzieje, dzownilam do biura glownego w Pana sprawie dawno temu i mieli sie wszystkim zajac, widocznie musi Pan w jakis bardziej radykalny sposob sie kontaktowac, pracowalam tam tylko 3 miesiace i zrobilam co moglam, a tak poza tematem to ja rowniez do dzisiaj czekam na p60 juz od sierpnia....

marta.skalska
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez corrado1980 » 25 sty 2011, 15:15 Re: Agencja FIRST PERSONNEL

marta.skalska napisał(a):dla zainteresowanych zadnego corrado tudziez krzysztofa boneckiego dobrze nie znam!!! jak mozna pisac "dobrze cie znam"? kiedy pare razy w zyciu rozmawialismy moze? boze co za ludzie...
marta pracowałem dla ciebie 6 m-cy w Walsall ... wiec dobrze cie poznałem , ja Grzesiek , jego kuzyn :D ... jestes bardzo miłą osoba poza praca - więc napisałem bardzo delikatnie ... do końca to nie twoja wina, że taka praca i potrzeba lawirowania miedzy prawda a obłuda...

ps. nie oczekuj , ze ludzie cie będą lubić ...ty pracujesz w agencji ...a tam zawsze będą narzekać na was ! pa

corrado1980
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez marta.skalska » 25 sty 2011, 16:40 Re: Agencja FIRST PERSONNEL

to sie rozgranicza prace i ludzi a ja nie poradze nic na to ze agencje oszukuja bo ja sama z tych agencji odchodze jak widze, ze sciemniaja a ja NIGDY nikomu swiadomie blednych informacji nie podawalam, pozdr

marta.skalska
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez corrado1980 » 25 sty 2011, 16:43 Re: Agencja FIRST PERSONNEL

uśmiechnij się... wiem , że jesteś dobrym ludzikiem ..inaczej byś się nie broniła tylko to olała... ;)

corrado1980
Rozeznany

Neutralny

PostNapisane przez Guest » 25 sty 2011, 17:20 Re: Agencja FIRST PERSONNEL

marta.skalska napisał(a):to sie rozgranicza prace i ludzi a ja nie poradze nic na to ze agencje oszukuja bo ja sama z tych agencji odchodze jak widze, ze sciemniaja a ja NIGDY nikomu swiadomie blednych informacji nie podawalam, pozdr

czy brak odpowiedzi na moj post byl celowy? jesli ktos jest na tyle malo kompetentny aby cos dokonczyc to moze lepiej aby sie za cos nie zabieral?

Guest

KobietaPostNapisane przez marta.skalska » 26 sty 2011, 08:29 Re: Agencja FIRST PERSONNEL

draco wyslalm ci odpowiedz o 8.12

[ Dodano: |26 Sty 2011|, o 08:31 ]
wczoraj o 8.12, prosze sobie zerknac powyzej pare postow

marta.skalska
Początkujący

Neutralny

Poprzednia stronaNastępna strona