Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...
Anastazja, ja lubie ikee, kupywalam ze 2 razy meble w sklepie na shirley na przeciw superdrug. meble dywany sprzet sportowy nawet 70 procent tansze. czasami np maja jakas ryske mala, nie wszystkie oczywiscie :)
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

bogini czy mozesz mi wyslac na pw namiary na ten sklep

iwona38
Rozeznany

Reputacja: 5
Neutralny

Steinik, dzieki,musiala ktoregos pieknego dnia swojego pana wyciagnac tam :D bede

Dodano: -- 7 cze 2011, o 17:39 --

bogini8, Tez Ikee lubie,ale akurat nie ma tam takiej lawy jak poszukuje,teraz ta ktora mam wlasnie w Ikeii kupowalam,ale juz zdeczko sie zuzyla,maly ja kiedys mlotkiem potraktowal,pomagal tacie polke skrecac no i na lawie sie wyzyl,dobrze,ze ona nie jest szklana :roll: :roll: A ten sklep o ktorym piszesz tez oblukam dzieki.
Anastazja
Zadomowiony

Reputacja: 27
Pokojowy

iwona38, to stratford road, shirley . praktycznie kolo restauracj nandos b903bq to jej kod do sklepu nie znam ale cos obok napewno:)
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

Steinik, To mój ulubiony sklep :) Co niedzielę się tam włóczę z dzieciakami a mój sprząta hehe
Walsall Clearance Bargains
Jerome Retail Park
Walsall
West Mids
WS1 3QB
Tylko podczas kupowania należy patrzeć dokładnie na ceny czy aby na pewno jest pod dobrym artykułem , ja się parę razy nacięłam cena leżała na stercie zabawek a była zupełnie z innej zabawki i w kasie się zdziwiłam ...
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

hej laski :-)
Sklep o ktorym tym pisala Steinik,tez polecam.Warto tam pojechac i sobie oblukac.Fajne rzeczy maja i duzo nizsze ceny jak w Argosie.

Wlasnie wrocilam ze szkoly...za tydzien mam ostatni egzamin pisemny i w nim bedzie napisanie np.artykulu na temat ulubionej ksiazki czy filmu.Mamy zrobic plan,draft i final article.Mam problem,z reszta nie tylko ja ale i moi koledzy z klasy rowniez, jak napisac draft.Jak robie egzaminy probne to jest ok,oprocz tego draftu.Nauczyciel nam tlumaczy a my dalej tego nie kumamy.Myslimy,ze to tak jak w Polsce sie pisalo wstep,rozwiniecie i zakonczenie ale tutaj jakos inaczej ten draft opisuja.Czy ktoras z Was wie o co chodzi,moze mi jakos to wytlumaczyc??Bylabym wdzieczna :-)

Steinik,co do tych protokolow to tutaj dostajesz takie notki.Tak samo jak np.dziecko nabije sobie siniaka to dostanie notke,ze takie zdarzenie mialo miejsce i w razie jakichs objawow po paru godzinach od zdarzenia typu bol glowy itp.zglosic sie do lekarza.
kindzulinaa
Zadomowiony

Reputacja: 22
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez agg » 7 cze 2011, 21:33 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

dziewczyny, tak zachwalacie ten sklep, ze moze i ja sie kiedys tam wybiore, choc to kawal drogi odemnie :lol:
a wogole to uwielbiam ogladac (i kupowac) rzeczy do domu :D
marzy mi sie jakis kacik na dluzej, bo inwestowac tak "na chwile" szkoda...
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

agg napisał(a):marzy mi sie jakis kacik na dluzej, bo inwestowac tak "na chwile" szkoda...
mamy to samo marzenie :)

U mnie wszyscy biegunkują, tylko Ja jakiś odmieniec i mam katar plus ból gardła i wkurzające swędzenie w uszach...A wolałabym się też porządnie wysrać :mrgreen:

Co do zdarzeń w przedszkolu , to jak moja córa się przewróciła i lekko starła kolano , to tez dostałam kartkę z opisem zdarzenia i że rana została popsikana antyseptykiem.

Pogoda na długo terminowych prognozach zmienia się dosłownie z 5 razy na dzień , ja patrzę na stronie bbc weather i tam tez nie umieją się zdecydować czy ma być ładnie czy nie :/

Nie wiecie dziewczyny ile się płaci za semestr w colegu językowym? Ja nie pobieram WTC wię musiałabym płacić ale może to nie jest aż tak dużo i mogłabym się w końcu z mobilizować i zacząć chodzić ... Ponoć gdzieś tam można nawet dzieci zostawić na czas zajęć , to prawda? Kurcze zawsze mnie po wstrzymywało to że nie mam prawka, jak dojeżdżać itd a teraz to już tylko nie wiedza i lenistwo...

Miłego dzionka życzę :grin:
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

Ja te raporty w przedszkolu dostaje regularnie bo moja corka to wyjatkowa ciamajda, na 10 razy kiedy biegnie moze z raz sie NIE przewroci :/ Na poczatku myslelismy ze to przez wade wzroku i lekkiego zeza ale teraz od roku juz ponad ma okulary i wada wzroku jest minimalna wiec to napewno nie to. Ostatnio cos mi sie wydaje ze nogi jej leca do srodka i to moze przez to, niby chodzilam z nia do ortopedy jak byla mala i wszystko bylo ok, podejrzenie tez padlo na zaburzenia blednika co powoduje problemy z rownowaga, teraz 27 czerwca lecimy do PL i mamy wizyte u lekarza, przyjmuje prywatnie jako pediatra ale ma specjalizacje z neurologii wiec bedziemy szukac przyczyny, bardzo bym chciala zeby sie okazlo ze po prostu pierdola jest :D No i dodatkowo ja mam wizyte u dermatologa bo w styczniu (!) dostalam cholernie swedzacej wysypki i GP do tej pory jakos nie moze sobie z nia poradzic, ponoc nie moze mi dac mocniejszych lekow zadnych z powodu ciąży, daje mi tylko jakies kremy ktore lagodza swedzenie ale wcale nie likwiduja problemu, o bluzce na ramiaczkach moge zapomniec bo mam ta wysypke po jednej stronie tak spod pachy do lopatki, wyglada to okropnie, na szczescie nie zarazam. No i do gina musze sie wybrac, niech zrobi przeglad bo przeciez od tego nieszczesnego poronienia nikt mnie nie zbadal, nawet po nie sprawdzili czy tam sie wszystko oczyscilo jak nalezy, teraz to juz troche po ptakach no ale zawsze to jakos spokojniejsza bede. Takze spedze urlop ciagajac sie po lekarzach :roll:
ewela119
Wtajemniczony

Reputacja: 109
SzanowanySzanowany

ewela119, nie chce cie straszyc ale moze warto sie lepiej temu przyjrzec..macie w koventry polska klinike moze niech tam cie lekarz obejrzy.. bo taka wysypka po jednej stronie moze byc polpascem...mialas ostatnio kontakt z osoba chora na ospe wietrzna? http://www.megapedia.pl/polpasiec-ciaza.html
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

bogini8, ale ta moja wysypka wyglada inaczej niz polpasiec a poza tym znam kilka osob ktore przechodzily ta chorobe i z ich relacji a takze z tego co pisza na necie to to strasznie bolesna choroba, a mnie oprocz tego ze swedzi to nic nie boli. Widzial to lekarz w Pl jak bylam w styczniu bo tam mnie to zaatakowalo i widzial to GP tutaj, zaden o polpascu nie wspomnial ale tez i zaden tego nie wyleczyl niestety :roll: Wiec chyba juz poczekam te 3 tyg na dermatologa...

Dodano: -- 8 cze 2011, o 12:30 --

bogini8, ale ta moja wysypka wyglada inaczej niz polpasiec a poza tym znam kilka osob ktore przechodzily ta chorobe i z ich relacji a takze z tego co pisza na necie to to strasznie bolesna choroba, a mnie oprocz tego ze swedzi to nic nie boli. Widzial to lekarz w Pl jak bylam w styczniu bo tam mnie to zaatakowalo i widzial to GP tutaj, zaden o polpascu nie wspomnial ale tez i zaden tego nie wyleczyl niestety :roll: Wiec chyba juz poczekam te 3 tyg na dermatologa...
ewela119
Wtajemniczony

Reputacja: 109
SzanowanySzanowany

sasiad wyjechal dzis znowu na wakacje..czego dowod widac za oknem...leje.. skubany zawssze wie kiedy wyjechac..tylko tym razem wyjechal na dwa lub 3 tygodnie...mam nadzieje ze to nie oznacza takiej pogody przez ten czas:(
chociaz jak sprawdzalam pogode na najblizszy tydzien to praktycznie co dzien ma lac...;/ nie ma jak angielskie lato ;/
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

a witam o poludniu.....ja znowu bujam sie z okropnym bolem glowy...ehhh juz proszki niepomagaja...wszystko mnie denerwuje....

boginiwidzialam fotki z twoimi rzesami...rewelacja....jaka cena takiego cuśśś??
mozna z tym na basen chodzic i normalnie sie kapac??hi hi nieodpadnie??
Steinik
Stały Bywalec

Reputacja: 25
Pokojowy

ewela119, aha no to w porzadku bo on lubi tak spod pachy wyskakiwac wlasnie... moja mam miala polpasca kiedys ale na twarzy ii na oku..masakra..nikomu nie zycze.
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

bogini czesto twoj sasiad wyjezdza na wakacje?niedawno co wrocil nie??kurcze jakis prorok no.....zapytaj sie czy planuje wakacje pod koniec sierpnia,,hiih chce do Polandii pojechac....choc zobaczymy jak z kasiorka.....
Steinik
Stały Bywalec

Reputacja: 25
Pokojowy

Poprzednia stronaNastępna strona