Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...
agus, widac to jacyc byli adoratorzy ktorzy dostali kosza :D musza sie odegrac teraz:D
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

Dziewczyny taki podobny rowerek ktory Bogni w linku pokazala,widzialam w tym sklepie z wyprzedawanym towarem z argosu ktory, malaroksi podawala za za 60- cos funtow,sama sie zastanawialam czy go nie lupic,tylko nie mam zabardzo gdzie go postawic :roll:

Bogini tez uwazam ze te rzesiska sa swietne,ale ja to juz jestem za stara na takie cuda :?

Co do diet odchudzajacych to nie znam zadnej, ktora by nie powodowala efektu jojo,rowniez twierdze, ze przede wszystkim nalezy miec duzo ruchu no i jedzenie zmniejszyc o polowe,zrezygnowac ze slodyczy a na efekty dlugo czekac nie trzeba.Ja dodatkowo lykam chrom dzieki niemu wlasnie nie mam ochoty na slodycze i laknienie tez mi sie zmniejszylo,a po za tym pomaga mi w regulacji cukrow :)
Anastazja
Zadomowiony

Reputacja: 27
Pokojowy

Anastazja napisał(a):ale ja to juz jestem za stara na takie cuda
az sie piciem zakrztusilam......ze co ty piszesz....idz ...zes wymyslila teraz :D:D:D kup se beret z antenka,paputki i zacznij dziergac na drutach....ale zes dowalila :D
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

bogini8 napisał(a):az sie piciem zakrztusilam......ze co ty piszesz....idz ...zes wymyslila teraz :D:D:D kup se beret z antenka,paputki i zacznij dziergac na drutach....ale zes dowalila :D

hahah Bogini ja to nawet dziergac nie potrafie ;) Ale nad tym beretem pomysle,tylko z antenki zrezygnuje co by mnie Rydzyk nie namierzyl,bo az tak to nie jest ze mna zle ;)

Ale powaznie ja mam corki niewiele od Was mlodsze stara du*** ze mnie juz
Anastazja
Zadomowiony

Pokojowy

Anastazja napisał(a):Ale powaznie ja mam corki niewiele od Was mlodsze stara du*** ze mnie juz
wiesz co ci powiem....stara to jest dupa bo zebow nie ma :D :D :D :D
nie wymyslaj :)
dlatego ja lubie angielskie podejscie do zycia... bo w pl to ludzia po 40 mowia i sa traktowani juz jako ,starzy, a tu po 80 mowia ze sa mlodzi duchem i maja tyle lat na ile sie czuja:) czyli ciagle 21 :)
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

bogini8 napisał(a):dlatego ja lubie angielskie podejscie do zycia... bo w pl to ludzia po 40 mowia i sa traktowani juz jako ,starzy, a tu po 80 mowia ze sa mlodzi duchem i maja tyle lat na ile sie czuja:) czyli ciagle 21 :)

A nie,nie kochana czuc to ja sie czuje na 18 lat :P Tylko kurde ta metryka mowi co innego,na szczescie czesto do niej nie zagladam ;)
Anastazja
Zadomowiony

Pokojowy

Anastazja napisał(a):
A nie,nie kochana czuc to ja sie czuje na 18 lat :P Tylko kurde ta metryka mowi co innego,na szczescie czesto do niej nie zagladam ;)

i bardzo dobrze, o to chodzi wlasnie :)myslenie pozytywne:)
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

Hej dziewczyny :-)
agg napisał(a):odechciewa mi sie pisac na forum... juz nie pierwszy raz sie zdarza, ze ktos pisze o mnie bzdury na tym forum. i to faceci... :-O

Wez sie nie przejmuj :-) Akurat wyczytalam,kto "pil"do Ciebie,ale po Twojej odpowiedzi chlopak nie skomentowal,wiec napewno mu sie glupio zrobilo...
Anastazja,chyba tez sprobuje ten chrom hehe
Anastazja napisał(a):bogini8 napisał(a):az sie piciem zakrztusilam......ze co ty piszesz....idz ...zes wymyslila teraz :D:D kup se beret z antenka,paputki i zacznij dziergac na drutach....ale zes dowalila

hahah Bogini ja to nawet dziergac nie potrafie Ale nad tym beretem pomysle,tylko z antenki zrezygnuje co by mnie Rydzyk nie namierzyl,bo az tak to nie jest ze mna zle

heh :mrgreen:
Przesadzasz kobieto.Tyle ma sie lat,na ile sie czlowiek czuje :-)
Anastazja napisał(a):Tylko kurde ta metryka mowi co innego,na szczescie czesto do niej nie zagladam

No i prawidlowo,schowaj ja gleboka do szafy ;)
kindzulinaa
Zadomowiony

Reputacja: 22
Pokojowy

coz za piekna letnia pogode mamy tej jesieni ... :evil: :evil: :evil:
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

Choroba co za pogoda :/ Normalnie az sie nic nie chce dzisiaj :/ Kupilismy corce na tyg rowerek i plan byl taki ze pojedziemy do parku, mala sobie pojezdzi, a w zasadzie pouczy sie jezdzic i caly plan diabli wzieli. Przed chwila wlaczylam ogrzewanie i zagrzebuje sie pod kocyk, zastanawiam sie czy nie probowac przespac tej paskudnej pogody :P
ewela119
Wtajemniczony

Reputacja: 109
SzanowanySzanowany

bogini8 napisał(a):
Anastazja napisał(a):Ale powaznie ja mam corki niewiele od Was mlodsze stara du*** ze mnie juz
wiesz co ci powiem....stara to jest dupa bo zebow nie ma :D :D :D :D
nie wymyslaj :)
dlatego ja lubie angielskie podejscie do zycia... bo w pl to ludzia po 40 mowia i sa traktowani juz jako ,starzy, a tu po 80 mowia ze sa mlodzi duchem i maja tyle lat na ile sie czuja:) czyli ciagle 21 :)

Dobrze powiedziane!

Ja chyba mam ZNPM :) Jestem zla, bo nie moge zaplanowac pobytu w PL. Mialam odwiedzic dziadkow, ale wszedzie jest bajzel jesli chodzi o polaczenia i ludzie mowia mi,ze nawet jak cos znajde na necie to moze byc nieaktualne. nie mam pojecia czy pks'y jezdza w swieta - jak boze cialo. Zmarnowalam wiec kilka godzin, zamiast sie uczyc i dalej nie wiem czy ich zobacze :(

Rozmawialyscie nie tak dawno o kurierze - postanowilam sprobowac, ale jeszcze nic nie zorganizowalam. Jestem cala w rozsypce i zaczynam panikowac!
xvioletx
Stały Bywalec

Reputacja: 11
Neutralny

Ale tu cisza jakas,no tak ale nie ma co sie dziwic,pogoda przepiekna wiec pewnie korzystacie spacerujac sobie :P

xvioletx napisał(a):Ja chyba mam ZNPM

A co to jest to ZNPM hehe :roll:
Anastazja
Zadomowiony

Pokojowy

Anastazja napisał(a):Ale tu cisza jakas,no tak ale nie ma co sie dziwic,pogoda przepiekna wiec pewnie korzystacie spacerujac sobie :P

xvioletx napisał(a):Ja chyba mam ZNPM

A co to jest to ZNPM hehe :roll:

Taa spacerujemy... Najchętniej zostalabym w łóżku.

Znpm to zespół napięcia przedmiesiaczkowego :) ale już dziś mi lepiej wiec to nie było to
xvioletx
Stały Bywalec

Reputacja: 11
Neutralny

xvioletx napisał(a):Znpm to zespół napięcia przedmiesiaczkowego :) ale już dziś mi lepiej wiec to nie było to

Aha :P No to ja to mam juz od tyg. :twisted: bez kija lepiej nie podchodzic
Anastazja
Zadomowiony

Pokojowy

Anastazja napisał(a):xvioletx napisał(a):

Znpm to zespół napięcia przedmiesiaczkowego ale już dziś mi lepiej wiec to nie było to

Aha No to ja to mam juz od tyg. bez kija lepiej nie podchodzic

ja tez ja tez... no i przy zlym nastroju najlatwiej wine na znpm zwalic zawsze:D
no jakby dzis sie przejasnilo troche :)) i tak duszno jest :)
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

Poprzednia stronaNastępna strona