Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Napisane przez WESOLACZARNULKA » 30 cze 2011, 22:00 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
dzieki bardzo Bogini:) jestem nowa tutaj i niewiem dokonca jak to tu wszystko dziala...a jestem ze smethwicka:) pozdrowieniabogini8 napisał(a):WESOLACZARNULKA, no nieststy nie napisalas nawet z jakich okolic jestes, nie znam i nie jestem w stanie podac wszystkich salonow z birmingham i okolic, a tematy byly poruszane duza ilosc razy wystarczy po prostu je przejzec, nonsensem jest powtarzanie tego od nowa i od nowa;) pozdrawiam
-
- WESOLACZARNULKA
- Początkujący
- Reputacja: 0
Napisane przez Anastazja » 1 lip 2011, 06:50 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
agg napisał(a): jeszcze tylko powtorki "seksu w wielkim miescie"
Tez ogladam :)
A moj maly wstal dzis zasmarkany i z goraczka :x Mam nadzieje ze obedzie sie bez antybiotyku.
-
- Anastazja
- Zadomowiony
- Reputacja: 27
Napisane przez bogini8 » 1 lip 2011, 12:27 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
mam nadzieje ,ze pogoda dopisze..bo jak na razie prognozy nie sa za ciekawe :(:(:(
Dodano: -- 1 lip 2011, o 12:30 --
Anastazja, zdrowka dla malucha
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez adamirus » 1 lip 2011, 14:15 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
bogini8 napisał(a):nie cierpie sie pakowac :evil: :evil: :evil:
ja też :lol:
najgorsze co może być przed podróżą to własnie pakowanie ;)
bogini8, udanego urlopu,i mimo złych prognoz pogodowych - życzę wam dużo dużo słonka i ciepełka :)
Anastazja napisał(a):Mam nadzieje ze obedzie sie bez antybiotyku.
trzymam kciuki :grin:
-
- adamirus
- Stały Bywalec
- Reputacja: 21
Napisane przez Steinik » 4 lip 2011, 12:29 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
my z Torpedka mamy jutro wycieczke przedszkolna...pisalam wczesniej,nie bylo chetnych rodzicow do opieki wiec sie zgodzilam....jedziemy o 9.00 i wracamy jakos popoludniu kolo 16...dzieciaki jada na farme mał(ych zwierzat....
Bogini pewnie juz w Polandii polskie jedzonko wcina :D
ja tradycyjnie zmagam sie bólem glowy...oby do jutra przeszlo bo dzieciaki mnie uuumęczą...
pozdrawim
-
- Steinik
- Stały Bywalec
- Reputacja: 25
Napisane przez agniecha » 4 lip 2011, 12:42 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Dzieki z góry za odp.
Pozdrawiam w ten upal.
-
- agniecha
- Rozeznany
- Reputacja: 4
Napisane przez Steinik » 4 lip 2011, 13:55 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
co do gin to niestety niewiem....moze ktoras z kobietek tu ci pomoze....
-
- Steinik
- Stały Bywalec
Napisane przez Anastazja » 4 lip 2011, 13:58 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Moj maly juz ok w sumie jeden dzien go trzymala tempka,teraz troszke kaszel go meczy i katarek ma ale mija wsio.
Wiecie co? za namowa corek robie sobie tatoo :P juz sie umowilam na poniedzialek.Ten tatuaz to taka informacja w razie gdyby cos mi sie stalo,gdybym zaslabla na ulicy,bo coraz czesciej mam spadki cukrow ktorych wczesniej nie czuje i nie moge w pore zareagowac.
agniecha, nie mam pojecia jak bedzie wygladalo to spotkanie,ale musisz klijentce wspomniec o tym,ze zle sie po tych tabsach czujesz,moze Ci zmieni dawke lub calkiem inne tabletki przepisze.
Steinik napisał(a):Bogini pewnie juz w Polandii polskie jedzonko wcina :D
No pewnie tak i ewela tez sie opycha polskimi specjalami :wink:
Steinik napisał(a):ja tradycyjnie zmagam sie bólem glowy..
Wspolczuje bolu glowy,mnie jakos ostatnio odpukac nie bolala,ale niedlugo zblizac sie beda moje ukochane dni wiec pewnie zacznie... :x
-
- Anastazja
- Zadomowiony
Napisane przez adamirus » 4 lip 2011, 13:58 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
agniecha napisał(a):kazala mi sie umówic na spodkanie z pielegniarka w sprawie omówienia wlasnie tych tabletek(a biore je juz 1,5 roku. No i nie wiem na czym polega taka kontrol.Czy ona tylko bedzie taki wywiad prowadzic czy badanie ginekologiczne jakies?? Nie mam pojecia.Jak wywiad to dobrze,poskarze sie ze nie moge schudnac przez te tabletki i ciagle zmaczona jestem. :x
kontrol ciśnienia i ogólna rozmowa o samopoczuciu ;)
w sumie to co 6miesięcy powinno być to sprawdzane i pewnie dlatego kazała ci się umówić z pielęgniarką :)
badania żadnego niema.
-
- adamirus
- Stały Bywalec
- Reputacja: 21
Napisane przez Steinik » 4 lip 2011, 14:04 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
denerwuja mnie tylko jakies tatuaze typu kocham zoske,hwdp i inne debilstwa...
-
- Steinik
- Stały Bywalec
Napisane przez Anastazja » 4 lip 2011, 14:20 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- Anastazja
- Zadomowiony
Napisane przez ewela119 » 4 lip 2011, 14:49 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Ja nadal w Pl, szczerze mowiac nie moge sie doczekac az wroce :/ Urlop mamy nieudany, ciagle leje i jest zimno, 14 stopni na termometrze wiec o jakis wypadach nad wode nie ma mowy, nawet mala nie ma jak po podworku pobiegac :/ Wracamy juz w piatek, jak to tej pory przytylam 2 kg :D
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
Napisane przez agniecha » 4 lip 2011, 15:02 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
DSobrze ze to normalna kontrol u tej pielegniarki.Powiem co i jak.Ciagle jestem zmeczona i juiz minelo 18 miesiecy jak mala sie urodzila a ja nadal 10 kg w zapasie mam.Nie jem nie wiadomo ile.2 razy w tyg robie sobie wycieczke na miasto a mam nie maly kawalek bo 6 mil w obie strony.wiec jakis tam ruch mam.czasami jak mi sie chce to i brzuszki robia a i tak ta oponka mi wisi.zastanawiam sie zeby wziasc implant ale sie boje ze bede jeszcze tyc a nie tylko waga bedzie w miejescu stac.MOglaby mi któras z was polecic jakas dobra forme antykoncepcjii? Steinik, weszlas na mój profil bo pewnie widzialas ze bylam ja na Twoim. Szukalam znajomej ale ta wyszukiwarka na nk nie chciala mi znalezc jednej osoby to wchodzilam na wszystkie profile.heh.
-
- agniecha
- Rozeznany
Napisane przez kindzulinaa » 4 lip 2011, 15:48 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Ale duchote mamy...tak zle i tak nie dobrze hehe.Dzisiaj tez slyszalam,ze ma byc znow zmiana pogody.
Anastazja,fajnie ze odwazysz sie na tatuaz.Ja tez myslalam i chcialam na stopie,chociaz to w koscistym miejscu i napewno by bolalo,ale mi sie podobaja np.kwiat wisni :-) Na nadgarstku tez fajnie.Mowilam do meza,ze teraz na 25-te urodziny sobie zrobie,a on nie chce o tym slyszlec.
Steinik,udanej wycieczki jutro z corcia :-)
agniecha,ja to lepiej nie mowie ile mam kg w zapasie hehe...Tez mi po tej ciazy zostaly,jakos nie moge schudnac.Waga stoi jak zaczarowana i nie drgnie.Mowilam ostatnio mojej pielegniarce o tym,a ona ze musze jesc jak ptaszek i wtedy waga poleci.Tylko problem w tym,ze jem mniej niz kiedys,nawet cwiczenia dolaczylam i caly czas mam te sama wage.Ani nie idzie w gore ani w dol.O tyle dobrze,ze w gore nie idzie.
Co do antykoncepcji,to przejdz sie do lekarza albo slyszalam,ze w tej family planning clinic dobieraja Ci odpowiednia antykoncepcje.Musisz sie wstawiac co jakis czas do nich i sprawdzaja Ci wtedy wszystko,wage,cisnienie itp.
-
- kindzulinaa
- Zadomowiony
- Reputacja: 22
Napisane przez agniecha » 4 lip 2011, 16:01 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
U mnie niestety nie wiem gdzie jest family planning a mieszkam kolo manchesteru.Moze jest gdzies w centrum a mam 7 mil w jedna strone tam.
A wie ktos moze co jest lepsze bierznia taka z tymi raczkami czy rowerek albo takie cos:http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3357619/c_1/1%7Ccategory_root%7CSports+and+leisure%7C14419152/c_2/2%7C14419152%7CHome+gym+equipment%7C14419293/Trail/searchtext%3EGREAT+DEALS+ON+HOME+GYM+EQUIPMENT.htm
Musze mojego namówic na taki sprzecik ale nie nowy bo zbankrutujemy.
-
- agniecha
- Rozeznany
-