Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...
dorotajab, w piatek ciezko bo moj konczy prace o 21.30. wiec moglabym wyjsc kolo 22.30...hmm lekko pozno chyba:P sobota luzniejsza..

ewela119 napisał(a): zaklepie odrazu karetke pod drzwi, albo urodze na dyskotece to moze mala dostanie od 18 r.z. dozywotnio darmowe wejsciowki i drinki
mozesz probowac :))) dobry patent hehe
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

doberek....melduje powrot....
lekko nie bylo,tradycyjnie pelno komentarzy,fochów ze kogos ominelismy itd....
umeczona calym tym wyjazdem,ale juz ok....
urodzinki spedzilam na promie...
teraz od rana pranie sprzatanie...jak by malo bylo to terrorystka tez dorzucila mi roboty :roll: z PL zabrałam zimowe ciuchy,i reszte rzeczy o ktorych zapomnialam..no i moja torpedka wrzucila do walizki<niewiem nawet kiedy>odkrecony soczek''kubuś''...wiec piore juz od wczoraj,suszyc juz nie mam gdzie :roll:
ogolnie jakas nerwowa jestem....

od poniedzialku zaczyna przedszkole wiec spokojniej bedzie...

co do spotkania ja chyba nie dam rady...najchetniej schowalabym sie gdzies najglebiej pod koldre i nosa nie wysuwala...nikt by mnie nieznalazl...
Steinik
Stały Bywalec

Reputacja: 25
Pokojowy

bogini8 napisał(a):dorotajab, w piatek ciezko bo moj konczy prace o 21.30. wiec moglabym wyjsc kolo 22.30...hmm lekko pozno chyba:P sobota luzniejsza..

no jedna sobota mi nie zaszkodzi ;) wiec jak bedzie pomysl przyjdzie rada :D :D :D w koncu nie sama miloscia czlowiek zyje :D
dorotajab
Zaangażowany

Reputacja: 151
SzanowanySzanowany

korbobor napisał(a):To istnieje możliwość, że się spotkamy w 900 Będziesz w japonkach?

tym razem japonkom mowie zdecydowane nie :D

nastepnym razem tance???o tak poprosze! :D

steinik na smutki to najlepiej robi wyrwanie sie z domu do ludzi ;)
hanoka77
Stały Bywalec

Reputacja: 20
Pokojowy

no i moje dziecko oficjalnie zaczęło szkołe :)
zadowolone,uśmiechnięte od rana :lol:

już w wejściu do szkoły powiedział do mnie - mama to już idź sobie do domu ,bajjjjjjj :P :lol: :lol: :lol:

zobaczymy jak będzie po 15tej ;) jak będe go odbierać .

Steinik, cóż to za dołki kochana :)
niema się co smucić o chować przed ludźmi ;)
na handre najlepsze takie wyjście ;)

adamirus
Stały Bywalec

Reputacja: 21
Pokojowy

dorotajab napisał(a):bogini8 napisał(a):dorotajab, w piatek ciezko bo moj konczy prace o 21.30. wiec moglabym wyjsc kolo 22.30...hmm lekko pozno chyba:P sobota luzniejsza..
no jedna sobota mi nie zaszkodzi wiec jak bedzie pomysl przyjdzie rada w koncu nie sama miloscia czlowiek zyje
no teraz dobrze gadasz ! :)
hanoka77 napisał(a):nastepnym razem tance???o tak poprosze!
no to super :)) moze pr\ylaczy sie wiecej fanek podrygiwania :))
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez yoko » 7 wrz 2011, 12:08 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

adamirus napisał(a):no i moje dziecko oficjalnie zaczęło szkołe :)
zadowolone,uśmiechnięte od rana :lol:

już w wejściu do szkoły powiedział do mnie - mama to już idź sobie do domu ,bajjjjjjj :P :lol: :lol: :lol:

super masz ze taki samodzielny

moj maly cycuch przeszedl w tym tygodniu do starszej grupy w przedszkolu i na nowo placze przy rozstaniu rano, tak jak na samym poczatku kiedy zaczal zlobek.... mam nadzieje ze wyrosnie z tego
sama sie malo nie poryczalam rano, przy ciazy to przeciez hustawki nastrojow mam na zawolanie....ehh

kobitki fajnie ze sie umawiacie. brawo dla eweli - wziela kobita sprawy w swoje rece, oglosila godzine i kto moze ten jedzie....inaczej to by chyba nikt nigdy ani miejsca ani godziny nie ustalil...
yoko
Stały Bywalec

Reputacja: 3
Neutralny

yoko, dzieki :)

Kurcze ale sobie dzisiaj poslalam, wstalam o 12 :D Ale na usprawiedliwienie powiem ze mialam strasznie kiepska noc :? Moj mial znowu nocke, na dworze wialo i padalo, co powodowalo u mnie jakis niepokoj, na dodatek to cholerne spojenie lonowe daje mi sie tak we znaki ze ledwo laze, wczoraj mialam problemy z wejsciem do wanny i w ogole myslalam ze sie przerwoce jak podnioslam jedna noge zeby zdjac skarpetke bo taki bol mnie przeszyl ze masakra. Jak sie polozylam bol zaczal promieniowac na biodra, krecilam sie i wiercilam i nie mogla sie ulozyc :roll: Zasnelam chyba gdzies kolo 3 w nocy dopiero :x Chyba bede musiala wspomniec o tym poloznej na najblizszej wizycie, ciekawe czy bedzie jakas reakcja czy standardowa olewka. Ale spoko spoko, na spotkanie w sobote dotre napewno :D :D :D
ewela119
Wtajemniczony

Reputacja: 109
SzanowanySzanowany

steinik O to miałaś niespodziankę z tym sokiem ech, u mnie też już sterta prania leży ale poczekam do piątku to chyba ma być jedyny dzień w którym nie powinno padać .
ewella119Powiedz o tym spojeniu położnej , ale przygotuj się na odpowiedź że jesteś w ciązy, miednica się rozszerza , wszystko sie rozpiera itd i boli bo to normalne :) Jak podejdzie inaczej do tematu to normalnie przekopię se ten przód domu :)
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

kurcze ja odpadam raczej w sobote;/ moj zapisal sie na overy.. i konczy ok 14 ;// wiec nie zdazylabym dojechac nawet;/
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

ale Bogini to najwyzej sie spoznisz.... a w droge powrotna to Cie mozemy podrzucic bo ja zdaje sie bede w wasze okolice jechala :)
dorotajab
Zaangażowany

Reputacja: 151
SzanowanySzanowany

malaroksi, hehe nie spodziewam sie innej reakcji niz wlasnie to co napisalas :P A jak podejdzie inaczej to przyjade Ci pomoc z tym kopaniem :P Ale troche sie martwie bo wczoraj zglebialam temat rozejscia spojenia lonowego i owszem do pewnego momentu to jest normalne ale jak sie rozejdzie za bardzo to pozniej jest nieciekawie :roll: Zastanawia mnie tez czy ktos bedzie sprawdzal ulozenie dziecka i kiedy to nastapi?
ewela119
Wtajemniczony

Reputacja: 109
SzanowanySzanowany

ewela119, ułożenie dziecka sprawdzi ci przed mierzeniem brzucha ,namaca główkę i będzie widzieć czy jest juz w dobrej pozycji czy nie.
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

ewela119 napisał(a): Zastanawia mnie tez czy ktos bedzie sprawdzal ulozenie dziecka i kiedy to nastapi?
u mnie na kazdej wizycie polozna sprawdzala ulozenie malego.
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

To co babeczki: sobota, 15, może przy House of Fraiser (na środku corporation Street i wszystkie bedą miały blisko)?
xvioletx
Stały Bywalec

Reputacja: 11
Neutralny

Poprzednia stronaNastępna strona