Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...
Ja mialam podana oksytocyne i balonik masakra to jakas byla,najbardziej mnie ten porod bolal,zalowalam pozniej ze nie zdecydowalam sie na znieczulenie :x

A ja wroce do tego miodku manuka,bo kupilam dzis go w Aldi 10+ ale nie wiem zabardzo jak go malemu podawac,bo wyczytalam ze najlepsze efekty sa gdy sie go podaje naczczo pol godziny pzred jedzeniem i ze najlepiej bezposrednio na lyzeczce by sie w ustach rozpuscil a nie w wodzie np,czy mleku,tylko ze moj maly w zyciu tego miodu tak bezposrednio z lyzeczki nie zje,czy on tez zadziala jak podam mu go w letnim mleku?
Anastazja
Zadomowiony

Reputacja: 27
Pokojowy

Steinik, a jakiego crossa masz?2 in 1? czy zwykly ?
ja licytowalam reebok 2 in 1 i w ostatniej sekundzie ktos mnie przebil bylam wkurzona na maxa bo tydzien czasu czekalam i nikt go nielic ytowal...juz widzialam go w swoim salonie :((( a teraz dalej szukam....ale jestem zla bo byl do odbioru w mojej okolicy :((
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

Bogini8, rozumiem że zalicytowałaś go wcześniej :) Na przyszłość używaj snipera :D
Bliższe informacje na pw, jak chcesz.
Albo może tu jak byłoby większe zainteresowanie tematem.
Zobaczymy :)

Pozdrawiam

AdamBoltryk
Wtajemniczony

Reputacja: 183
SzanowanySzanowany

bogini8, To Ty na avatarku jestes? Bo jesli tak to w ogole nie podobna do siebie, nie widzialam Cie na zywo,ale porownuje do poprzedniego avatarku :)

AdamBoltryk napisał(a):Na przyszłość używaj snipera :D
Bliższe informacje na pw, jak chcesz.
Albo może tu jak byłoby większe zainteresowanie tematem.

To ja poprosze o wyjasnienie co to takiego ten sniper? Bo mnie tez czesto w ostatnich minutach lubia przelicytowac :x
Anastazja
Zadomowiony

Reputacja: 27
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez Luiza » 8 paź 2011, 19:53 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

O to i ja byłabym zainteresowana.
Nigdy nie licytuję, bo nie chce się nie potrzebnie denerwować. Zawsze wybieram ''buy now" i mam z głowy. Ale na aukcjach czasem perełki są i szkoda ich.
Luiza
Wtajemniczony

Reputacja: 71
Poczciwy

ja uzywam snajpera...wygralam tak swojego crossa....niewiem czy tu moge podawac linki....ustawiasz cene i w ostatniej sekundzie automatycznie wybiera twoja....fajna sprawa...ja mam zwyklego ale dziala...mam tez rowerek....

Dodano: -- 8 paź 2011, o 20:42 --

3 sekundy przed koncem aukcji,czyli ktos nie zdazy wczesniej odswiezyc strony...maz tak czesto robi...snajperem mozna tez i na allegro,na wszystkich aukcjach....http://www.snajper.net/
Steinik
Stały Bywalec

Reputacja: 25
Pokojowy

AdamBoltryk, no wlasnie nie wczesniej...czekalam tydzien czasu do konca aukcji...nik nie licytowal! wiec rzucilam kaske na ostania minute i zaczela sie jatka:D malo mnie cos nie trafilo!!! tydzien czasu!ajuz widzialam sie zwalczajaca kilogramy na sprzecie:D

Anastazja napisał(a):To Ty na avatarku jestes?
tak to ja...tylko wyprostowana :D co raczej mi sie zdarza 2 razy w roku:D

Dodano: -- 8 paź 2011, o 23:15 --

Steinik, tak z ciekawosci masz zwykly czy 2 w 1? duzo zaplacilas? hmm zastanawiam sie ile dac za uzywany. w argosie jes eraz jeden z bardzi dobrymi opiniami przecieniony z 200 na 75.. i chyba sie na niego skusze chociaz to tylko zwykly a nie 2w 1 :( mi na rowerku nie zalezy moj maz chcialby go uzywac i dlatego..
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez Luiza » 8 paź 2011, 23:26 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Dzięki. Przyda się na pewno.
Luiza
Wtajemniczony

Reputacja: 71
Poczciwy

mam zwykle bo wczesnie dostalam dosc dobry rowerek....taki jak ja mam w magazynie kosztuje teraz kolo 40 funtow....q decathlonie 2 w 1 taki ''na wypasie''kosztuje 250-300ł...swoja droge za taka cene powinien sam jezdzic :lol:

mi udalo sie kupic na e bayu<małżóna licytował>no i rzucil 20 ł na snajpera i o dziwo za tyle kupil...dziewczyna nie ustawila minimalnej ceny i kupil crossa uzywanego tydzien na gwarancji,bo laska zlamala noge i niepotrzebowala tego....sama mowila ze to jej blad bo chciala za niego min.50...no ale wycofac juz nie mogla....no i tak mam crossa...
Steinik
Stały Bywalec

Pokojowy

ok, wiec skoro zainteresowanie jest to tłumaczę tutaj:
sniper, jest to wtyczka (plug-in) do przeglądarki internetowej. Ja używam Firefox'a (Mozilla). Nie wiem czy jest dostępna dla innych przeglądarek - Internet Explorer, Opera itd.
Wtyczka integruje się z przeglądarką. Jedyną oznaką, że jest zainstalowana jest malutka ikona na każdej licytacji na e-bay'u
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Jak to działa?
Znajdujecie sobie przedmiot, który Was interesuje. Klikacie SnipeIt, logujecie się do konta na ebay, podajecie _maksymalną_ kwotę jaką chcecie za ten przedmiot zapłacić oraz ile czasu przed końcem licytacji ma strzelić, zamykacie okienko. I czekacie :) Sniper zalicytuje waszą kwotę w 6s (standardowe ustawienie jeśli nie zmienicie) przed końcem licytacji. I teraz tak - jeśli nikt nie zalicytował więcej - ustrzeliłyście. Oczywiście, nie za tyle ile licytowałyście, ale trochę powyżej kwoty, która była licytowana jako najwyższa. A jeśli ktoś dał więcej, to strzał był nie trafiony :) Ktoś inny był skłonny dać więcej niż Wy.
Przynajmniej nie musicie ślęczeć przy kompie do końca każdej licytacji.
Raz się uda, raz nie.
Nie chce podawać linków, ale jeśli chcecie znaleźć wtyczkę, to albo w oficjalnych wtyczkach do FireFoxa (ja ją tam znalazłem), albo zagooglajcie: myibay, mybidder albo sniper

Pozdrawiam

AdamBoltryk
Wtajemniczony

Reputacja: 183
SzanowanySzanowany

Steinik, no wlasnie ja sie zastanawiam nad kupnem nowego http://www.argos.co.uk/static/Product/p ... RAINER.htm .... jest less then half price....i ma opiniedobre..
2 in 1 to minimum 120£ za nowy to juz troche za duzo dla mnie.... za uzywke 2 in 1 jesem sklonna dac do 70£ ale nie ma juz na ebayu zadnego do odbioru w moim rejonie.a niebede 50mil jezdzila po sprzet:)

tylko jesli dobrze zrozumialam to nie mozna z argosu tego odebrac sobie tylko trzeba wziac przesylke a to kolejne 9 £ ;/orientujecie sie jak to jest?
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

bogini ja mam cos takiego http://www.optimafitness.co.uk/shopscr583.html

i udalo mi sie to kupic w stanie naprawde nieuzywanym za 20ł na e bay,,,wlasnie dzieki snajperowi http://www.ebay.co.uk/itm/220855561238? ... 1439.l2649

ten z argosa bardzo fajny...everlast...w decathlonie drozszy byl....

Dodano: -- 9 paź 2011, o 09:20 --

i dokladnie ten co ja mam w walsall wczoraj widzilalam przeceniony ze 100 na 40...w magazynie byl

Dodano: -- 9 paź 2011, o 09:22 --

tylko nie kumam o co chodzi w 2 in 1...hmmm u mnie raczki mozna ustawic ze sa na stale albo ruchome przod tyl jak kijki do nart :lol:
Steinik
Stały Bywalec

Pokojowy

Steinik, 2 in 1 to masz cross traineri rowerek w jednym ;) http://www.ebay.co.uk/itm/270827510686? ... 1435.l2649 ja licytowalam ten :((
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez yoko » 9 paź 2011, 17:43 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

nie potrzeba wcale takiej wtyczki instalowac, na ebayu przeciez podaje sie max kwote jaka chce sie przeznaczyc i ebay sam za ciebie licytuje.
jesli cena w tym momencie wynosi np 20 funtow a ty wiesz ze nie chcesz wydac wiecej na ta rzecz niz np 55 futnow, to tyle wpisujesz. jesli ktos w miedzyczasie wpisze np 31 futnow to ebay automatycznie za ciebie podniesie do 32 (czasem to skacze o 50p, czasem o funta, czasem o wiecej - zalezy chyba od ceny poczatkowej...moze od jakis ustawien - tego nie wiem), wiec nie trzeba sleczec przy kompie i pilnowac.
yoko
Stały Bywalec

Reputacja: 3
Neutralny

yoko, no tak ale w snajperze chodzi o to zea mianowicie : duzo osob czeka wrecz do ostatnich sekund, a ten program jest po to zeby zalicytowac cos za ciebie o w ostatnich np 6 sekundach...codzi o to zeby kupic przedmiot za najnizsza cene a nie o to zeby z kims sie przelicytowywac ile wlezie :)) chodzi o te czekanie wlasnie a nie podbijanie ceny :) no ja to tak zrozumialam...:D
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

Poprzednia stronaNastępna strona