Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Napisane przez bogini8 » 2 lis 2011, 14:10 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
zakochalam sie:) jak na razie ponad 3 kg w 3 tygodnie:))) i widze po ubraniach ze juz sa efekty...oby tak dalej:) jeszcze z 6 ibede zadowolona:)Steinik napisał(a):jak narazie zajezdzam crossa..a propos bogini jak twoj?
Dodano: -- 2 lis 2011, o 14:12 --
Luiza, moze to jakies znaki?:);)
monika 69, gratulacje dla moni:)
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez xvioletx » 2 lis 2011, 17:35 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Gratulacje dla obu mamusi. ewela119, trzymam kciuki za pomyslne rozwiazanie i jak najmniej stresów.
Luiza, na jak długo utknelas? Czytałam, ze zamknęli lotnisko z powodu awaryjnego ladowania (bez podwozia) i podziwiają naszych pilotów nawet tutaj na BBC za tak sprawna operacje. Teraz może jeszcze musza oczyścić pasy startowe.
Steinik, bogini8 wrzucili tacie jakiś link pokazujący ten Wasz sprzęt, myśle ostatnio o siłowni ale może jednak warto zainwestować w swój sprzęt?
-
- xvioletx
- Stały Bywalec
- Reputacja: 11
Napisane przez ewela119 » 2 lis 2011, 17:43 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Oczywiscie ja rowniez gratuluje zalozycielce tematu szczesliwego rozwiazania i zycze jak najwiecej spokojnie przespanych nocy :)
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
Napisane przez Steinik » 2 lis 2011, 19:15 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- Steinik
- Stały Bywalec
- Reputacja: 25
Napisane przez Luiza » 2 lis 2011, 19:33 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Miałam wylatywać dziś. Ale kupiliśmy bilety na wylot z innego miasta i wylatujemy jutro. A za dzisiejsze bilety wizziar zwróci nam kasę.
Bo tak na dobrą sprawę to nie wiadomo, kiedy otworzą Warszawę.
Jest problem z usunięciem tego samolotu i był uszkodzony pas startowy.
Cały czas próbują go podnieść i manualnie otworzyć podwozie, żeby go odholować, ale nie udaje się. Coś tam jest poważnie zablokowane.
Już chodzą pogłoski o spisku :roll:
Ale brawa dla tego pilota. Tak pięknie posadził samolot, ze wypowiadający się pasażerowie mówili, że nawet nie wiedzieli, ze coś było nie tak. Po wylądowaniu, myśleli, że już wszystko jest ok, wstali, chcieli brać bagaże a stewardessy kazały natychmiast wychodzić. Dopiero po wyjściu z samolotu zobaczyli co tak naprawdę przeżyli. Wiedzieli, że była awaria, ale nie powiedziano im jaka.
-
- Luiza
- Wtajemniczony
- Reputacja: 71
Napisane przez xvioletx » 2 lis 2011, 19:52 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Luiza napisał(a):Nie utknęłam na długo.
Miałam wylatywać dziś. Ale kupiliśmy bilety na wylot z innego miasta i wylatujemy jutro. A za dzisiejsze bilety wizziar zwróci nam kasę.
Bo tak na dobrą sprawę to nie wiadomo, kiedy otworzą Warszawę.
Jest problem z usunięciem tego samolotu i był uszkodzony pas startowy.
Cały czas próbują go podnieść i manualnie otworzyć podwozie, żeby go odholować, ale nie udaje się. Coś tam jest poważnie zablokowane.
Już chodzą pogłoski o spisku :roll:
Ale brawa dla tego pilota. Tak pięknie posadził samolot, ze wypowiadający się pasażerowie mówili, że nawet nie wiedzieli, ze coś było nie tak. Po wylądowaniu, myśleli, że już wszystko jest ok, wstali, chcieli brać bagaże a stewardessy kazały natychmiast wychodzić. Dopiero po wyjściu z samolotu zobaczyli co tak naprawdę przeżyli. Wiedzieli, że była awaria, ale nie powiedziano im jaka.
Wyglada wiec na to, ze zrobiłas najlepiej decydując sie na inne miasto, a tak a pro pos, skąd będziesz zatem wracać? No i tym bardziej brawa dla pilota, po tym co opisujesz.
Steinik, fajne, fajne. Tak myśle - mogłabym sie bujac i oglądać tv ;P
-
- xvioletx
- Stały Bywalec
Napisane przez bogini8 » 2 lis 2011, 21:42 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
ja mamcos takiego, i nigdy nie jezdze na czas bo by mi sie znudzilo..wole wyznaczac sobie cele ...zazwyczaj jezdze od 2 do 7 km na dzien ,zalezy ile mam akurat sily ;)i smigam 4 km w 10 min..wtedy mam najwyzszy puls a wiec i spalanie sadelka jest najwieksze ;)
ale tobie to to nie potrzebne raczej ;)
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez Luiza » 2 lis 2011, 21:43 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Tak czy inaczej ciężko byłoby załapać się na lot w sensownym terminie. Już wczoraj było tylko jedno miejsce w piątek i kolejne w sobotę. A i ja i chłop musimy być w UK przed sobotą.
Lecimy z Bydgoszczy bezpośrednio do Birmingham.
Oryginalnie mieliśmy lecieć z Wawy do Luton.
Czyli czasowo to samo.
-
- Luiza
- Wtajemniczony
- Reputacja: 71
Napisane przez xvioletx » 2 lis 2011, 23:45 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
bogini8 napisał(a):xvioletx, http://fitbay.pl/961-trenazer-eliptyczn ... 4Qoda2FWOQ
ja mamcos takiego, i nigdy nie jezdze na czas bo by mi sie znudzilo..wole wyznaczac sobie cele ...zazwyczaj jezdze od 2 do 7 km na dzien ,zalezy ile mam akurat sily ;)i smigam 4 km w 10 min..wtedy mam najwyzszy puls a wiec i spalanie sadelka jest najwieksze ;)
ale tobie to to nie potrzebne raczej ;)
Fajny! Alez dziewczyny jestescie inspirujące, jak zrobię sobie prawko to jakiś podobny sprzecior będzie moim następnym celem. Bo i sadelka sie tu i ówdzie znajdzie i przde wszystkim praca za biurkiem objawia sie całkowitym brakiem energii i muszę zacząć z tym walczyć :)
Luiza, to dobrze, ze znalezliscie coś w miarę wygodnego. I po przylocie fajnie być od razu w domu, aczkolwiek my często zostawiamy samochód na lotnisku i tu byłaby kolejna mała komplikacja.
-
- xvioletx
- Stały Bywalec
Napisane przez bogini8 » 3 lis 2011, 12:58 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
hahahaha .....az sie poplakalam...ze smiechu.......:D:D:Doj Wiolus Wiolus:Dxvioletx napisał(a):Bo i sadelka sie tu i ówdzie znajdzie i
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez xvioletx » 3 lis 2011, 16:47 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- xvioletx
- Stały Bywalec
Napisane przez adamirus » 3 lis 2011, 17:04 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
bogini8 napisał(a):hahahaha .....az sie poplakalam...ze smiechu.......:D:D:Doj Wiolus Wiolus:D
to ja się też pośmieje :P
Wiola kochana,ty wyglądasz rewelacyjnie :roza:
chciałabym tak wyglądać :D
-
- adamirus
- Stały Bywalec
- Reputacja: 21
Napisane przez xvioletx » 3 lis 2011, 18:27 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- xvioletx
- Stały Bywalec
Napisane przez malaroksi » 3 lis 2011, 21:12 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Ewela119 pewnie tez robi push push bo coś jej nie widać :D
Wstawiajcie zdjęcia dziewczyny maluszków swoich, ja chcę zobaczyć takie maluśkie bejbiki .
Z tymi samolotami to faktycznie cyrki , moja mama przylatuje za tydzień w sobotę i zawsze ma problemy z lotami , wiecznie jak nie wulkany to mgły lub mrozy itp aż mi jej szkoda ale jakoś nie liczę na to że tym razem będzie bez poślizgu...
xvioletx Chcesz mieć kobiece kształty to przytyj z 5kg a nie myśl nawet o odchudzaniu bo znikniesz, jesteś naprawdę ładną i zgrabną dziewczyną ,jeśli jakiś trening to tylko dla zdrowia a nie dla zrzucania kilogramów , nie wpędzaj mnie w kompleksy , ja jestem pewnie jakieś 10kg cięższa od ciebie :(
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
- Reputacja: 170
Napisane przez bogini8 » 3 lis 2011, 21:25 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Wiolus to ty musisz zaczac trenowac jedzenie czekolady :D:D:D a nie zrzucac kilogramy;)xvioletx napisał(a):No co Wy dziewczyny, Wy macie piękne, seksowne i kobiece kształty, ja marze o takich!
-
- bogini8
- Wtajemniczony
-