Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...
Kochane jesteście! ;srece: :roza: Ale mnie podbudowalyscie! No nie myśle o zrzucaniu kilogramów, raczej o uformowaniu paru miejsc. Jedzenie czekolady trenuje namiętnie od lat, tylko to sie nie rozkłada równomiernie ;)
xvioletx
Stały Bywalec

Reputacja: 11
Neutralny

xvioletx napisał(a): Bo i sadelka sie tu i ówdzie znajdzie

gdzie Ty masz sadelko Wiola??chyba za uszami :D
figurka super,buzia ladna,nic ci nie brakuje ;)

szczesliwego lotu luiza
hanoka77
Stały Bywalec

Reputacja: 20
Pokojowy

xvioletx, chcialabym te twoje ,,sadelko, chetnie sie wymienie :D :D :D ,
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez agg » 3 lis 2011, 23:18 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

witajcie z wieczora! och, co to byl za dzien! :grin:

ewela zostala dzis po raz 2 szczesliwa mamusia :) o godz. 20:14 przyszla na swiat malutka istotka, sliczna i zdrowa. 3280 gr i 54 cm :grin:
obie czuja sie dobrze i tula sie do siebie.
jak wroca do domu to ewelka pewnie sama Wam napisze sprawozdanie ;)
moge tylko napisac, ze byla dzielna i uwinela sie w pore, co by mozna isc spac o przyzwoitej porze :lol: :D
GRATULACJE
:roza: ;srece: :roza: ;srece:
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

Gratulacje ewela119, dużo zdrówka dla Ciebie i malutkiej!!! :roza: :roza: :roza:
xvioletx
Stały Bywalec

Neutralny

Ewela Gratulację i pozdrowienia dla mamy i maleństwa :roza: :roza: :roza: :roza: :roza:
korbobor
Rozeznany

Reputacja: 62
Poczciwy

o jaa ewela gratuluje!!!!

coraz wiecej nas tu :D kolejne forumowe malenstwo....
Steinik
Stały Bywalec

Reputacja: 25
Pokojowy

korbobor, i Ewela, gratulacje!!!

Dodano: -- 4 lis 2011, o 12:14 --

Mi by się dzidzia przydała wreszcie, tylko jeszcze żeby kto to za mnie w ciąży pochodził i urodził.
Muszę się wreszcie poważnie rozejrzeć za adopcją.

A a propos adopcji. Rozmawiałam w PL z koleżanką, która nie może mieć dzieci. Chce adoptować. To jest niewyobrażalne jakie chore utrudnienia tam robią.
Mam nadzieję, że tu jest prościej.

W uk, dzieci gotowych do adopcji jest masa. W tym roku, tylko dzieci poniżej 1 roku jest 3000. W zeszłym roku adoptowano tylko 60. W związku z brakiem chętnych mam nadzieję, że jest łatwiej.
Luiza
Wtajemniczony

Reputacja: 71
Poczciwy

Luiza napisał(a):tylko jeszcze żeby kto to za mnie w ciąży pochodził i urodził.
szczerze? dla mnie ciaza to byl jeden z najwspanialszych okresow mojego zycia...:)) bo to przezycie nie do opisania...a porod? natura....od tysiecy lat kobiety rodza... zapomina sie o porodzie wraz z pierwszym spojrzeniem i usmiechem malenstwa:))
pamietam ze po swoim porodzie czym predzej chcialam zeskoczyc z lozka zeby sie wysikac, wykapac, zjesc cos wypic i tulic mojego malucha:)) i wpatrywac sie w niego bo byl podobny zupelnie do nikogo:D i chociaz mialam go w ramionach ciagle nie wierzylam ze mam dziecko:D:D

gratulacje ewela :roza:
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

Luiza, to zależy od Councilu jak długo to trwa. O Polsce nie mam pojęcia, poza tym ze słyszałam, ze to trwa bardzo długo. Kilka dni temu w artykule w Metro pisali o reporcie w sprawie adopcji. Proces adopcji zajmuje, o ile dobrze pamietam miedzy pól roku a nieco ponad rok- w tych mniej sprawnych miejscach. Ale chcą to zmienić przez oddanie spraw do tych szybszych miejsc. I zazwyczaj są to dzieci przed 3 rokiem życia.
xvioletx
Stały Bywalec

Neutralny

moniagap-gratulacje :roza:

Dodano: -- 4 lis 2011, 14:25 --

ewela-już tylko czekają Ciebie milutkie chwile :roza:

agnieszka247
Raczkujący

Reputacja: 9
Neutralny

Wielkie gratulacje świeżo upieczonym mamusiom:)niech dzieciaczki zdrowe będą i nocki spokojnie przesypiają:)

milka2
Raczkujący

Reputacja: 4
Neutralny

hmmm co do ciazy...u mnie bylo roznie od pelnej ekscytacji po kompletny dół,,,po samym porodzie (ktory byl serio ekspresowy)gorzej psychicznie dochodzilam do siebie....no i zarzekalam sie ze tylko Torpedka i rzadnych maluchow wiecej...no i ....musze sie wam tu przyznac...od niedawna zaczynam myslec o drugim malenstwie..staram sie sobie w glowie poukladac..dosc dlugo zarzekalam sie ze nigdy wiecej....
no i teraz tak sobie mysle,oczywiscie ku radosci mojego malzona....ukladam,analizuje...ehhhhhh
pierwsza ciaza w pl...cienko z kasa bylo,nie moglam troche poszalec na zakupkh,kupowalismy tylko to co niezbedne i praktyczne niekoniecznie ladne....ehhhh
teraz troche latwiej..no i chyba to dobry moment na malucha,julka od wrzesnia pojdzie do szkoly,gdybym nie byla w ciazy chcialabym juz pracy szukac...a jak juz zaczelabym prace to chyba nie chcialabym do pieluch wracac..a tak moze odchowam troche malucha i wtedy bede szukac....hmmmm

ehh tak jakos mnie naszlo dzisiaj..hehe uzewnetrznilam sie tu na forum :?
Steinik
Stały Bywalec

Pokojowy

no dziewczyny to po nas pojechano w innym watku :D :
viewtopic.php?f=18&t=9704

Weszła na topic żony matki po 30tce, a tam prawie wszystkie osoby piszące mają po 20 kilka lat i chyba idea topicu (zresztą zerżniętego z innego forum) rozmyła się z jej oczekiwaniem.
Też w sumie tam nie zaglądam, bo wolę poświęcić ten czas na inne rzeczy, ale Panie tam udzielające się non stop trzeba zrozumieć, bo jednak zwykle spędzają dzien tylko z dzieckiem, mąż w pracy i siłą rzeczy nie ma za wielu opcji rozrywek gdy dziecko im się krząta pod nogami....

Dodano: -- 4 lis 2011, o 14:28 --

Steinik napisał(a): i ....musze sie wam tu przyznac...od niedawna zaczynam myslec o drugim malenstwie..
ja przedczoraj w glowie robilam liste imion heheheeh :D nie mam pojecia dlaczego :D...
bogini8
Wtajemniczony

SzanowanySzanowany

:shock: o jaaa..hehe w sumie...ciumkamy tylko o pieluchach no nie :lol: w sumie tematu sexu i przyjemnosciu tu nie ma..hihi nie mowiac juz o jakichkolwiek wysjciach,procz spacerkow z dziecmi....
dobree....

ehh czasem ktos przeczyta jeden post wyrwie cos tam z kontekstu calej rozmowy i wychodzi ze my tylko jedno....

Dodano: -- 4 lis 2011, o 14:36 --

co do listy imion,hmmm Helen(helenka)albo franek(po dziadku)
Steinik
Stały Bywalec

Pokojowy

Poprzednia stronaNastępna strona