Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Sprawy Kobiece. Rozmowy o Waszych smutkach, radościach, problemach , modzie, urodzie...
a witam.....mam plana na nowy roczek.... :D :D :D
jak wiecie zrzucam kilogramy,ostatnio ciezej mi to idzie...na swieta jade do pl,pozniej kiedy juz bede po swiatecznych wydatkach w styczniu/lutym uzbieram troszku grosza i znowu do pl..dentyste zaliczyc wyleczyc zabki,bo z tym ostatnio maskara u mnie...przy okazji przeglad ginekologiczny i konsultacja odnosnie endo...iiiiiii wtedy taraam.....

....odstawiam tabl.anty....wydaje mi sie to bedzie dobry moment na maluszka,o ile oczywiscie bedzie chcial dolaczyc do naszej wariackiej trojki :lol:
z Torpedka nic nie moglam zalanowac,ani poszalec z wyprawka....teraz bedzie inaczej,bez wsadzania nosa opiekunczych mam,tesciowej,ciotek babc,i kogo tam jeszcze...
no zobaczymy,narazie tylko plan,zobaczymy co wyjdzie,,,(czasem zmieniam plany ;) )
Steinik
Stały Bywalec

Reputacja: 25
Pokojowy

Steinik napisał(a):....odstawiam tabl.anty....wydaje mi sie to bedzie dobry moment na maluszka,o ile oczywiscie bedzie chcial dolaczyc do naszej wariackiej trojki
no to super:)) naprawde fajnie.. no ja to nie wczesniej jak w lipcu;) bo w czerwcu sie wybieram na wesele przyjaciolki do PL i wlasnie bookuje bilety bo ceny sa astronomiczne juz przez te glupie euro...grr..najbardziej mnie zazyly ,,tanie,, linie wizzair....1200£ za nasza trojke....:D:D:D w zyciu bym za tyle nie poleciala...
a wracajac do tematu ja nic odstawiac nie bede bo od lat nic nie biore;) gdzie s tak od 5ciu..szkoda mi zoladka, i tak mam z nim problemy.;)
Fajnie moze przybedzie nowy forumowy maluszek:)) trzymam kciuki:)
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez Gaba76 » 10 lis 2011, 20:43 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Moja kuzynka pół roku temu straciła ciążę w 16tyg i dziś mi napisała że jest w ciąży chyba 3tydzień i nie chce się cieszyć ani wczuwać tak się boi kolejnej straty.

moja siostra zaszla w 1 ciaze tak juz okolo 30tki, dodatkowo maja z mezem konflikt serologiczny. na poczatku wszystko bylo ok. ale po paru tygodniach poronila :( potem dlugo nie mogla sie otrzasnac a jak ja pytalam kiedy beda mieli dzidziusia to odpowiadala ze nigdy i ze juz mieli dziecko. na szczescie po jakims czasie zaszla znowu w ciaze a moja siostrzenica ma juz teraz 7 lat :) przez dlugi czas nikt nawet nie wiedzial ze jest w ciazy, po czasie przyznala sie ze nie mowila bo nie chciala zapeszac. chcieli miec wiecej dzieci ale przez ten konflikt nie moga sobie pozwolic na wiecej niz jedno, wprawdzie po poronieniu dostala jakis zastrzyk niwelujacy ten konflikt, ale jednak do tej pory nie zdecydowali sie na kolejnego potomka

a jezeli chodzi o doswiadczenia szpitalne to tak mi sie teraz przypomnialo to co mi kiedys kolezanka opowiadala. jakies 15 lat temu w Polsce przed porodem zamowila sobie jakas dodatkowa usluge (przepraszam nie pamietam jaka a nie chce tu teraz wymyslac, ale tak naprawde nie ma to znaczenia) platna jakies grosze. jak juz sie porod zaczal upomniala sie o nia a polozna poszla dopiero po jakis druczek, kazala jej podpisac i zaplacic te "grosze"... a jak kolezanka spytala czy nie moze tego zrobic po porodzie bo przeciez im nie ucieknie okazalo sie ze nie, usluga nie moze byc zrealizowana dopuki nie podpisze i nie zaplaci... wiec biedna, rodzaca wstala do szafki po portfel... smiech na sali normalnie :)
Gaba76
Stały Bywalec

Reputacja: 49
Pokojowy

Ewela Gratulację i pozdrowienia dla waszej dwojki :) :roza: :roza: :roza: :roza:

a ja juz wrocilam :) mam spalony nos i lenia w tylku...ale bylo faaajnie, normalnie ciezko bylo wracac..slodkie prozne lenistwo :) czasem naprawde warto tak poelniuchowac :D
dorotajab
Zaangażowany

Reputacja: 151
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez Luiza » 11 lis 2011, 12:55 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

Dziwne rzeczy mi się dzieją.
Mieszkam pod obecnym adresem 4.5 roku.
Od jakiegoś miesiąca zaczęły do nas przychodzić listy do kogoś kto tu nie mieszka.
Nie dziwiłoby mnie gdybyśmy dostawali listy do poprzedniego lokatora na samym początku, zaraz po wprowadzeniu. Ale tak po 4.5 roku, nagle, kilka listów w tygodniu do tej osoby.
Nic nie rozumiem. Ktoś sobie mojego adresu używa?
Bez sensu. Przecież nie dostaje tej poczty, bo ja wszystko odsyłam. Przychodzą listy z banku, ostatnio przyszła karta do o2 itd.

Wiecie może gdzie mogę to sprawdzić. Bo okaże się , że ten ktoś ma na przykład długi i jakiś komornik mi się na chatę właduje...
Luiza
Wtajemniczony

Reputacja: 71
Poczciwy

Luiza, poinformowalas landlorda/agencje? to oni powinni sie zajac takimi sprawami. Kiedy odsylasz pocztę czy piszesz, ze nikt taki nie mieszka pod tym adresem? Mam nadzieje, ze to jakiś zbieg okoliczności i nie będziesz miała żadnych problemów
xvioletx
Stały Bywalec

Reputacja: 11
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Luiza » 11 lis 2011, 14:00 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

O właśnie. Landlorda zapytam.
Jak odsyłam to piszę "recipient unknown, return to sender".

Żadnych upomnień do zapłaty na razie nie dostaje ta osoba. Je łatwo rozpoznać, bo zwykle, mają coś na czerwono i napisane "urgent" i "confidential".
Luiza
Wtajemniczony

Poczciwy

hej glupiutkie blondynki z tipsami i w kozakach :D co slychac?????

(wyjasniam : http://www.bham.pl/forum/viewtopic.php? ... 461#p97461)

moze poprosimy admina o zamkniety watek tylko dla czlonkin grupy? tak juz kiedys myslalam zeby nam tu nieproszeni goscie nie zagladali i krwi nie zatruwali

sa takie mozliwosci tylko nie wiem czy na dany temat czy na cala grupe- jak na grupe to kicha ale na watek to by bylo elegancko :grin:

co slychac?
ja czekam az moj man ozyje- czyms sie zatrul i zdycha z bolu...nie wiem czy to wzody (bo zle sie prowadzi i ma czasem takie bole po jedzeniu ale szybko przechodza) czy tym razem to tylko zatrucie :( reni troche pomoglo, a nospa tylko pogorszyly sprawe :(
dorotajab
Zaangażowany

Reputacja: 151
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez agg » 12 lis 2011, 21:22 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

dorotajab napisał(a):hej glupiutkie blondynki z tipsami i w kozakach co slychac?????

ello, siemanko dorcia. moje biale kozaczki odpicowane i zaraz spadam na miasto troche sie pobujac :D :lol:

wybralam sie dzis z przyjaciolka, Jej mezem i dzieciarnia do centrum na parade i zapalenie swiatelek swiatecznych. fajnie bylo :) to juz 7 Boze Narodzenie w uk...
po powrocie zrobilam home made pizze, pycha :)
a teraz wybacie dziolchy
spadaaaam, jol jol :lol: :lol: :lol:
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez Luiza » 12 lis 2011, 21:25 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

dorotajab napisał(a):hej glupiutkie blondynki z tipsami i w kozakach :D co slychac?????

No hej!
Zaraz założę hair extentions w moje wybielone pozostałości po włosach, posmaruję się instant tan, pomaluję rózowiutką szmineczką, założę białe kozaczki, zrobię dzióbka i szczelę sobie słitaśną focie w lusterku łazienkowym, żeby wkleić na Nasza Klasę. A przy tych czynnościach muszę uważać, żeby nie złamać tipsika :lol: .

ja czekam az moj man ozyje- czyms sie zatrul i zdycha z bolu...nie wiem czy to wzody (bo zle sie prowadzi i ma czasem takie bole po jedzeniu ale szybko przechodza) czy tym razem to tylko zatrucie :( reni troche pomoglo, a nospa tylko pogorszyly sprawe :(

To może dobrze by było, żeby się men zbadał pod katem wrzodów. Takie bóle mogą być jednym z objawów.
Luiza
Wtajemniczony

Poczciwy

Luiza napisał(a):Zaraz założę hair extentions w moje wybielone pozostałości po włosach, posmaruję się instant tan, pomaluję rózowiutką szmineczką, założę białe kozaczki, zrobię dzióbka i szczelę sobie słitaśną focie w lusterku łazienkowym, żeby wkleić na Nasza Klasę. A przy tych czynnościach muszę uważać, żeby nie złamać tipsika :lol: .

:lol: :lol: :lol:

prawie się posikałam i o mało nie zalałam moich białych kozaczków tuż przed samym wyjsciem na cotygodniowe balety :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dobre ,serio - dobre :D

agg napisał(a):wybralam sie dzis z przyjaciolka, Jej mezem i dzieciarnia do centrum na parade i zapalenie swiatelek swiatecznych. fajnie bylo :) to juz 7 Boze Narodzenie w uk...
po powrocie zrobilam home made pizze, pycha :)

super dzień zatem :)

dorotajab napisał(a):ja czekam az moj man ozyje- czyms sie zatrul i zdycha z bolu...nie wiem czy to wzody (bo zle sie prowadzi i ma czasem takie bole po jedzeniu ale szybko przechodza) czy tym razem to tylko zatrucie :( reni troche pomoglo, a nospa tylko pogorszyly sprawe :(

współczuje .... i oby szybko mu minęło bo jak facet choruje to masakra w domu :roll:

8)

adamirus
Stały Bywalec

Reputacja: 21
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez Luiza » 12 lis 2011, 22:03 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

dorotajab napisał(a):(wyjasniam : http://www.bham.pl/forum/viewtopic.php? ... 461#p97461)

Najzabawniejsze jest dla mnie jak ktoś zaczyna się rzucać i wymądrzać, sypiąc przy tym błędami ortograficznymi :lol:

moze poprosimy admina o zamkniety watek tylko dla czlonkin grupy? tak juz kiedys myslalam zeby nam tu nieproszeni goscie nie zagladali i krwi nie zatruwali

Na niektórych forach można tworzyć kluby zamknięte. A tu nie można? Niezorientowana jestem w tej kwestii.
Luiza
Wtajemniczony

Poczciwy

Luiza napisał(a):Zaraz założę hair extentions w moje wybielone pozostałości po włosach, posmaruję się instant tan, pomaluję rózowiutką szmineczką, założę białe kozaczki, zrobię dzióbka i szczelę sobie słitaśną focie w lusterku łazienkowym, żeby wkleić na Nasza Klasę. A przy tych czynnościach muszę uważać, żeby nie złamać tipsika .
nie zapomnij zalozyc rozowej bluzeczki i mini spodniczki;)...a do tego tapirek na wlosach i krociusienka skorzana kurteczka i sweetasna malutka torebeczka...no i tak ubrana mozesz wyjsc na spacerek z pieskiem rasy york albo innym malenstem ktore miesci sie do torebki, zawsze moze wychaczysz jakiegos przystojniaka :D:D:D:D

Dodano: -- 12 lis 2011, o 22:15 --

dorotajab napisał(a):ja czekam az moj man ozyje- czyms sie zatrul i zdycha z bolu...nie wiem czy to wzody (bo zle sie prowadzi i ma czasem takie bole po jedzeniu ale szybko przechodza) czy tym razem to tylko zatrucie reni troche pomoglo, a nospa tylko pogorszyly sprawe
loj... chory chlop w domu to masakra:/wspolczuje i szybkiego powrotu do zdrowia .
a wracajac do tematu myslicie ze szminka w kolorze fuksji podkresli kolor moich oczu?:D :shock: :D :D
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

hellołłłłł dziunie!!!
ja to pewnie ta od odchudzania :D co by sie w te biale kozaczki wbic..i słitaśna fotke na fejbuczka zapodac...o zapomnialabym o rozowej bluzecce,no i blyszczyk z brokatem....
o jaa ale porazka z ta laska.....
Steinik
Stały Bywalec

Reputacja: 25
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez Luiza » 12 lis 2011, 22:34 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..

bogini8 napisał(a):nie zapomnij zalozyc rozowej bluzeczki i mini spodniczki;)...a do tego tapirek na wlosach i krociusienka skorzana kurteczka i sweetasna malutka torebeczka...no i tak ubrana mozesz wyjsc na spacerek z pieskiem rasy york albo innym malenstem ktore miesci sie do torebki, zawsze moze wychaczysz jakiegos przystojniaka :D:D:D:D

No tak. Zdecydowanie. W przeciwnym wypadku mój słitaśny image nie byłby kompletny.

A potem znajdę swoje zdjęcie na jednym z takich portali jak wiocha, piczon... Ale to nic. Nie ważne gdzie będę zdobywać swoich łysych wielbicieli w dresie pomykających beemką (za dnia Ursusem).
Luiza
Wtajemniczony

Poczciwy

Poprzednia stronaNastępna strona