Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Napisane przez agg » 25 cze 2011, 10:51 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
wsrod mojej rodziny, znajomych niestety tez rozne sytuacje nieciekawe sie wydarzyly, a ja po prostu wyciagam wnioski i nauczona doswiadczeniem nie chce poelniac glupich bledow... bo robienie sobie na przekor nic nie da.
moj ojciec tez sobie o mnie przypomnial po latach i wiem, ze zaluje ze nas opuscil. wciaz ma kontakt z moim bratem, dla mnie jednak nie istnieje. nie zycze mu zle, ale tez nie mam potrzeby na nawiazanie z nim kontaktu...
a zmieniajac temat... ale mamy dzis upal :shock:
:lol:
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
Napisane przez ewela119 » 25 cze 2011, 11:22 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
Napisane przez Anastazja » 25 cze 2011, 11:33 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Powiedzcie mi czy za 4 zdjecia paszportowe 10funtow to duzo? :roll: Bo mi sie wydaje ze tak.
-
- Anastazja
- Zadomowiony
- Reputacja: 27
Napisane przez hanoka77 » 25 cze 2011, 13:52 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Anastazja napisał(a):wiele kobiet wlasnie w ten sposob mysli,nie chca odejsc od mezow bo boja sie,ze skrzywdza dzieci
moja mama dlugie lata tkwila w nieudanym zwiazku dla dobra mojego i mojej siostry :shock: zdecydowanie wolalabym miec spokojny dom i wychowywac sie bez ojca.
ewela119 juz dawno mialam Ci to powiedziec,mloda jestes ale bardzo dojrzala :)
-
- hanoka77
- Stały Bywalec
- Reputacja: 20
Napisane przez bogini8 » 25 cze 2011, 19:12 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
normalnie afryka dzika :Pagg napisał(a):a zmieniajac temat... ale mamy dzis upal
Anastazja, my zdjecie zrobilismy sami tylko wywolalismy u fotografa za ok 5£ :)
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez Steinik » 26 cze 2011, 06:59 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
moja Torpedka jak zwykle nie dala pospac :roll:
o 6;00 juz baaaaaaaardzo głodna byla...ehh...ona lubi rano wstawac....
cosik z pogoda sie zmienilo....sloneczko od samego rana...kawa w ogrodku...oczywiscie sama...małżona nie idzie obudzic....
czytałam wasze wpisy.....Ewela podziwiam za odwage!!!!dzielna jestes......jak sama widzisz warto bylo...
pozdrawiam wszystkie ''twardzielki :D ''
jakie plany na dziś??my chcielismy sie na west brom do kościólka przejechac...pokazac małej,bo w przedszkolu chodza czasem do kosciola a moje dziecko troche niezwyczajne..
sama nie przepadam za tym''budynkiem'' ;)
Dodano: -- 26 cze 2011, o 07:01 --
iiiiiiiii chcialam dodac ze was regularnie podczytuje...tylko jakos ''weny''mi braknie.... :D :D :D
-
- Steinik
- Stały Bywalec
- Reputacja: 25
Napisane przez Anastazja » 26 cze 2011, 08:21 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
No to sloneczko to takie niesmiale jakies :wink: Moglo by sie w koncu na dobre wychylic.
A my dzis idziemy na stacje kolejowa pociagi ogladac,na Tyseley sa pokazy i idziemy malemu pokazac lokomotywe stara. On uwielbia bajke o tej lokomotywie Tomku wiec mysle ze sie zainteresuje.
Ewela jak tam przygotowania do wylotu? juz pozapinane wszystko na ostatni guzik?
Milej niedzieli zycze
Dodano: -- 26 cze 2011, o 08:22 --
Steinik, A Ty nie podczytuj tylko pisz!!!!! Bo cos ostatnio malutko nas tutaj.
-
- Anastazja
- Zadomowiony
Napisane przez ewela119 » 26 cze 2011, 10:08 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
W ogole to za godz mam egzamin z angielskiego a w ogole nie moge sie skupic na nauce, ciagle mysle tylko o tym wyjezdzie juz od tyg, mam nadzieje ze jakos mi sie uda przeslizgnac :D
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
Napisane przez bogini8 » 26 cze 2011, 12:01 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
ewela119, powodzenia na egzaminie
Steinik, piszemy nie obijamy sie :)
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez agg » 27 cze 2011, 17:58 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
bogini8 napisał(a): no i mamy ciepelko sloneczkoooo ) trzeba korzystac czas na grilla:)
noooo, super bylo! u mnie dzieciaki sie wyszalaly w ogrodzie, zjezdzalnia do basenu to hit sezonu! :D
slonko pinknie swiecilo, nawet sie przyrumienilam hehe :oops:
teraz tydzien w pracy to moze sie ochlodzic, bo nie dobrze sie w takim upale pracuje :lol:
-
- agg
- Wtajemniczony
Napisane przez bogini8 » 27 cze 2011, 21:53 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
czulam sie dzis w pracy jak indyk w piekarniku...bylo ponad 30 stopni....zero przewiewu nad glowa szyby i slonce swiecace w twarz i ja w jeansach...... :shock: dopiero o 11 jakis wiatrak znalazlam i bylam uratowana!!:Dagg napisał(a):teraz tydzien w pracy to moze sie ochlodzic, bo nie dobrze sie w takim upale pracuje
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez kindzulinaa » 28 cze 2011, 20:28 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Co tu taka cisza??Pogoda nas cos nie rozpieszcza...Tak fajnie bylo przedwczoraj,w sumie troche za duszno ale ogolnie to super.
Stwierdzilam,ze moj Marcelus chyba za dlugo w autobusie nie moze siedziec,bo mi wymiotuje.Chyba ma chorobe lokomocyjna,albo o tej duchoty mu sie nie dobrze robilo.
Przedwczoraj z mezem wypralismy sobie 2 dywaniki,to jeden dzien wisialy na plocie i schnely,ale nie za bardzo wyschly...dzisiaj je polozylam pod grzejnikami,bo wilgocia smierdzialy.Mam nadzieje,ze do jutra mi juz wyschna.
A jutro moj Kacperek pierwszy raz jedzie na wycieczke z przedszkolem.Ciekawa jestem jaka pogoda bedzie,bo jak w zeszlym tyg.patrzylam to mialo padac a dzisiaj jak spojrzalam to ma byc slonce...
No i o 11godz. przyjezdza do nas moja mama ale tylko do wieczora zostanie.Chociaz troche dzieci naciesza sie babcia.Kacperek to pol dnia bedzie na tej wycieczce,no ale nic pod koniec lipca juz moi rodzice na urodzinki jego przyjada,to mam nadzieje ze zostana na dluzej :-)
Ja to ostatnio taka zamulona chodze,spac mi sie chce popoludniami.Moze witamina b12 na mnie podziala,bo ostatnio bylam na zastrzyku no i cisnienie mam niskie,jak zawsze.Jeszcze podczas karmienia cisnienie mialam ok,a teraz wrocilo do normy.
A jeszcze mialam napisac,ze chyba znalazlam lek dla siebie na migrene.Coffeepiryna sie nazywa.Kolezanki mama mi je dala(hehe przypomniala mi sie reklama Etopiryny-kolezanka kolezanki mi polecila ;) ). Biore 2 i odrazu mi pomaga :-)
-
- kindzulinaa
- Zadomowiony
- Reputacja: 22
Napisane przez Anastazja » 28 cze 2011, 20:36 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
A my bylismy jednak dzisiaj w Londynie ten wniosek o paszport zlozyc,bylismy umowieni,maz mial wolne wiec stwierdzil ze nie ma co przekladac,przy okazji wycieczke sobie zrobilismy :) Teraz fajnie zrobili,bo nie trzeba stac w kilometrowej kolejce,tylko idzie sie na umowiona godzine wypelnia wniosek i po sprawie 17 sierpnia po odbior :)
A korki w tym Londynie,ze masakra nie chcialabym tam mieszkac,niektorzy Londynem sa zafascynowani,a ja juz bylam tam z 4 raz i jakos za kazdym razem jestem coraz bardziej do niego zniechecona :x
-
- Anastazja
- Zadomowiony
Napisane przez bogini8 » 28 cze 2011, 20:57 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
ja tez bym nie mogla tam zyc..korki, a metro klaustrofobiczne to raz , po 2 juz z wozkiem nie bardzo bo nigdzie wind nie ma! trzeba po wszystkich schodach nosic wozek... :evil:Anastazja napisał(a):A korki w tym Londynie,ze masakra nie chcialabym tam mieszkac,niektorzy Londynem sa zafascynowani,a ja juz bylam tam z 4 raz i jakos za kazdym razem jestem coraz bardziej do niego zniechecona
ale jest co zwiedzac :) turystycznie tak, mieszkalnie nigdy
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez agg » 28 cze 2011, 21:04 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
kindzulinaa napisał(a):A jeszcze mialam napisac,ze chyba znalazlam lek dla siebie na migrene.Coffeepiryna sie nazywa.Kolezanki mama mi je dala(hehe przypomniala mi sie reklama Etopiryny-kolezanka kolezanki mi polecila ). Biore 2 i odrazu mi pomaga :-)
czyli jestes uratowana 8) a co jest w skladzie tych tabletek?
ja tez nie moglabym w londyniemieszkac... no moze bynajmniej nie w centrum :roll:
-
- agg
- Wtajemniczony
-