Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Napisane przez Anastazja » 7 wrz 2011, 17:15 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
A ja tak ostatnio jakos malo pisze,bo wena mnie opuscila :P
bogini8 napisał(a):u mnie na kazdej wizycie polozna sprawdzala ulozenie malego.
U mnie tak bylo jak weszlam w 30tc
Glowa mnie dzis boli :x
-
- Anastazja
- Zadomowiony
- Reputacja: 27
Napisane przez bogini8 » 7 wrz 2011, 17:31 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
no wiadomo ;) wczesniej nie bylo co sprawdzac za bardzo;)Anastazja napisał(a):bogini8 napisał(a):u mnie na kazdej wizycie polozna sprawdzala ulozenie malego.
U mnie tak bylo jak weszlam w 30tc
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez korbobor » 7 wrz 2011, 18:39 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Tym razem miałam 3 małe błędy i jeden poważny- przejechałam za blisko zaparkowanych samochodów :((
Niby do trzech razy sztuka prawda....
Do tego dziś rado wychodząc z wanny poslizgnełam się i upadłam- na szczęście stłukłam tyko łokieć i tyłek ale dzień już zaliczony do tych mniej fajnych.....
Jest mi tak przykro i jednocześnie mam takiego nerwa na samą siebie, że najchętniej wypiłabym sobie jakiegoś drinka na rozluźnienie ale to rozwiązanie w obecnej sytuacji odpada więc pozostaje jedynie meliska :(
-
- korbobor
- Rozeznany
- Reputacja: 62
Napisane przez milka2 » 7 wrz 2011, 19:33 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Odpuściłabym sobie na razie tylko ze względu na termin porodu.Potem,po wyjeżdżeniu mnóstwa kolejnych godzin(nie dlatego że nie potrafisz,ale żeby poczuć się jeszcze pewniej)przystąpiłabym do egzaminu,ale nie z myślą-muszę zdać,tylko -jeśli zdam będzie super,a jak nie to świat się nie skończy i dalej będę próbować.
A teraz meliska,ciepły kocyk i uśmiech na twarzy a w głowie-"jestem silną kobietą i byle niepowodzenie mnie nie złamie".I tego Ci życzę:)
-
- milka2
- Raczkujący
- Reputacja: 4
Napisane przez ewela119 » 7 wrz 2011, 19:45 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
korbobor, nastepnym razem sie uda :) No i co do upadku, nieprzyjemna sprawa :/ Jestes pewna ze z dzidzia wszystko ok? I z Toba? Bo kurcze w ciąży to jednak takie przygody niebezpieczne sa... Mi sie wydaje ze ja nie jestem panikara ale w takim przypadku to bym pojechala do szpitala i domagala sie zeby sprawdzili czy wszystko dobrze, jakies usg zrobili czy cos, chocbym tam miala siedziec pol dnia i czekac to bym nie odpuscila
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
Napisane przez bogini8 » 7 wrz 2011, 19:51 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
NIe tym to nastetpnym razem, nie martw sie moj dzien dzisiejszy tez nie nalezy do udanych.... taki dzien...i pogoda...
,,tato?
-tak?
a co bedzie jutro?
-jutro? jutro bedzie dzien." -z filmu tato,lubie ten cytat :)
wiec uszy do gory :) moze jutro wyjdzie slonko :)
Dodano: -- 7 wrz 2011, o 19:57 --
ewela119, ja w ciazy w zime przejcechalam sie na lodzie jak szlam z zakupami i sie wyrznelam na dupe z tymi siatami na lod, na szczescie w wiekszosci na siatki z zakupami :)... az jakis dziadek z drugiej strony ulicy krzyczal czy ok :D jak przyszlam do domu to pierwsze co to tam stukalam do malego zeby mi odpowiedzial, az mi ulzylo jak zaczal kopac.
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez malaroksi » 7 wrz 2011, 19:58 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
- Reputacja: 170
Napisane przez hanoka77 » 7 wrz 2011, 20:10 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
bogini8 napisał(a):w zime przejcechalam sie na lodzie jak szlam z zakupami i sie wyrznelam na dupe z tymi siatami
jak to napisalas bogini to mi sie przypomnialo jak moja mama potknela sie w sklepie i runela jak dluga na jakiegos chlopa i on tez wyrznal :D i tak sobie lezeli tzn ona na nim :D pamietam jak mi to opowiedziala to omal nie popuscilam w majty :D
-
- hanoka77
- Stały Bywalec
- Reputacja: 20
Napisane przez milka2 » 7 wrz 2011, 20:32 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- milka2
- Raczkujący
Napisane przez ewela119 » 7 wrz 2011, 20:38 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
Napisane przez korbobor » 7 wrz 2011, 20:45 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
I wszystkie macie racje wiem to tylko, że jak to bywa po każdym niepowodzeniu człowiek musi się troszkę poużalać nad sobą ;) I tak jak napisałam mam nadzieję, że za 3 podejściem się uda :)
Meliska wypita lodów wprawdzie brak ale w zastępstwie są truskawki :)
Co do upadku to pierwsze co sprawdziłam to czy z małą jest wszystko dobrze tzn.czy się rusza i czy nie ma żadnego krwawienia a gdyby coś było nie tak to z miejsca pojechałabym do szpitala ale na szczęście najbardziej ucierpiał mój tyłek :)
Milka2 Ewela ma rację nie ma na co czekać a co jak następne spotkanie wypadnie za pól roku a Ty w tym dniu będziesz pracować?? :P
-
- korbobor
- Rozeznany
Napisane przez milka2 » 7 wrz 2011, 20:55 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Jakbym się zdecydowała to może po prostu dołączę do Was spóźniona w tej karczmie ok?
-
- milka2
- Raczkujący
Napisane przez korbobor » 7 wrz 2011, 21:03 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- korbobor
- Rozeznany
Napisane przez bogini8 » 7 wrz 2011, 21:18 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
po tym zwymiotowaniu zasnal ale z podkulonymi nozkami na brzuszku..
i nie wiem czy zjadl cos nie teges..i sie zatrul,, czy to jakas infekcja pokarmowa czy oddechowa,?
-
- bogini8
- Wtajemniczony
Napisane przez dorotajab » 8 wrz 2011, 08:42 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
a co do prawka to nie boj zaby...tak to juz niestety jest ze jednym sie udaje a inni musza przechodzic przez takie katusze :)
dla mnie to byla najdrudniejsza rzecz jaka musialam w zyciu zrobic :)
zajelo mi to
1,5 roku
3 egzaminy w polsce
2 w UK,
wyjezdzilam ponad 100 godzin
zaplacilam za wszytko ponad 10 000 zl!!!!!
mialam tez roznych nauczycieli
pierwszy mnie bil!!!! doslownie napie***lal i znecal sie psychicznie
drugiego zamkneli za lapowki
trzeci nie mowil ani slowa tylko PATRZYL.... :roll: :shock:
czwarty molestowal mnie seksulanie ... tzn slownie tylko, proponowal ciagle jakies teges, i opowiadal co to on i z kim nie robil... a mial chyba z 150 cm :shock: :shock: :D :D ... wzrostu oczywiscie :D
Wytrwalam, udalo sie chociaz bylam ... coz sfrustrowana, zalaman, zmeczona, splukana, wkurzona, niedowartosciowana, zestresowana, ... nie wiem jak jeszcze to opisac... korbobor na pewno wie jak sie czulam bo pewnie czuje podobnie.
dasz rade!!!! nawet ten egzamin chociaz drogi i dlugo trzeba czekac i mozna trafic na debila jest po to zeby go zdac
ja jak moj zdalam to sie RZUCILAM na angielsiego egzaminatora z radosci, a mojemu instruktorowi bylam wstanie nawet dac d*py z wdziecznosci (temu co mial 150cm) :D :D :D (zart w razie co :D )
teraz szanuje moje prawko, nie jezdze jak durna, nie staje gdzie nie wolno, nie lamie przepisow...przez co mam opinie raczej kiepskiego kierowcy...ale mam to w DUPIE!!!! sama sobie zapracowlam na to, wiec gteraz sama sie postram tego nie stracic ;)
a w dodatku dzieki prawku dostalam prace- bo moj szef nie szanuje ludzi bez (szowinista jeden! :539: ) i rzeczywiscie tak jest - z tymi co nie maja prawka i nie jezdza prawie w ogole nie gada, albo odzywa sie do nich jak zmija :shock:
-
- dorotajab
- Zaangażowany
- Reputacja: 151
-