Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Napisane przez umisiak » 21 wrz 2011, 20:54 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Ja na swojego mężula narzekać nie mogę. Ma tam chłopina swoje wady, ale jeśli chodzi o sprawy pomocy w domu, to na maksa mi pomaga, mimo, iż ma pracę fizyczną od rana do wieczora. W nocy do małej wstaje, gary myje, śmieci wyrzuca itd... no ogólnie tylko go kochać ;-)
-
- umisiak
- Rozeznany
- Reputacja: 17
Napisane przez kindzulinaa » 22 wrz 2011, 20:48 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Co tu taka cisza??Co porabiacie?
-
- kindzulinaa
- Zadomowiony
- Reputacja: 22
Napisane przez bogini8 » 22 wrz 2011, 20:58 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez Anastazja » 23 wrz 2011, 13:41 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Oj bidne Wy chorowitki zdrowia zycze
My puki co sie trzymamy,oby jak najdluzej.
A moj plan z pokojem hotelowym nie wypalil :( Bo moj slubny pracuje i nie wie kiedy bedzie mial wolne,no ale zakupilam seksi bielizne,zakupilam butelke szampna truskaweczki,swieczki i bedzie imprezka we dwoje za zamknietymi drzwiami sypialni.Cory maja sie malym zajac.No zobaczymy czy cos z tego wyjdzie.
-
- Anastazja
- Zadomowiony
- Reputacja: 27
Napisane przez bogini8 » 23 wrz 2011, 13:43 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
nie zapomnij o bitej smietance ;))udanej imprezki :)))Anastazja napisał(a):zakupilam seksi bielizne,zakupilam butelke szampna truskaweczki,swieczki i bedzie imprezka we dwoje za zamknietymi drzwiami sypialni.Cory maja sie malym zajac.No zobaczymy czy cos z tego wyjdzie.
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez dorotajab » 23 wrz 2011, 14:04 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
w prawdzie nie ma tego na tym filmie co wklejam, ale jest jak Moinka probuje zrobic to samo ;)
http://www.youtube.com/watch?v=nVCfnxQmcHE
bawcie sie dobrze :D
-
- dorotajab
- Zaangażowany
- Reputacja: 151
Napisane przez kindzulinaa » 23 wrz 2011, 17:55 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- kindzulinaa
- Zadomowiony
Napisane przez malaroksi » 23 wrz 2011, 21:37 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Kindziulinaa a tobie wszystkiego Naj naj naj.... :roza: :roza: :roza: :roza: :koncert: :prezent: :prezent: :prezent: :serduszka: :serduszka: :serduszka: :569: I ZDROWIA!!!! :)
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
- Reputacja: 170
Napisane przez ewela119 » 24 wrz 2011, 18:23 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
A tak w ogole to musze Wam powiedziec ze wystraszylam sie wczoraj troche, dostalam skurczow :shock: Jakos dowleklam sie po Goske do szkoly i wrocilam, polozylam sie, staralam sie jakos zrelaksowac, odpoczac no i po kilku godz skurcze przeszly, zostal tylko okropny bol kosci miednicy :/ Na szczescie dzis rano jak sie obudzilam to tego bolu rowniez nie bylo...
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
Napisane przez Anastazja » 24 wrz 2011, 21:49 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
No wieczor wczorajszy moge uznac za udany :P Dziekuje za zyczenia
kindzulinaa, A Tobie spoznione ale szczere zyczonka skladam,zdrowka jak najwiecej,pociechy z dzieciaczkow no i samych pogodnych dni w zyciu :roza: :roza: :roza:
ewela119, pewnie to byly skurcze przepowiadajace,oj pamietam,ze tez mnie one strasznie meczyly,uwazaj na siebie niech malutka lepiej tam sobie do tego listopada posiedzi :)
Dodano: -- 24 wrz 2011, o 21:50 --
dorotajab, uwielbiam ten serial :)
-
- Anastazja
- Zadomowiony
Napisane przez malaroksi » 25 wrz 2011, 08:58 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
ewela119 :517: buziaki dla Gosi , miał być jakiś misiu ale nie ma takich emotów :) Mój siostrzeniec dziś tez ma urodziny 17ste już masakra , a ja się nim opiekowałam jak sie urodził i siostra wróciła do pracy ...
Mój pojechał do pracy na rano do 17:30 wróci i pojedzie znowu na noc na 22gą , no ale zgodził się bo te pieniądze będą akurat na wypłatę gdy koledzy do Nas z Polski przylatują a zaraz po nich my lecimy do Polski , tak to jest jak się ma wypłaty co 2 tygodnie, mi tez tak zmienili wiec teraz musimy inaczej na wszystko patrzeć... No i mogło by dziś te 25st być bo mi się dzieci w domu kiszą a pranie jeszcze z wczoraj na ogródku wisi i ocieka deszczówką :evil:
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
- Reputacja: 170
Napisane przez Anastazja » 25 wrz 2011, 14:21 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Ale mnie ta pogoda wkurza malaroksi, Ja tez wlasnie czytalam prognoze i zapowiadali tam ciepelko i sloneczko,no cos tam teraz niby sie wychyla...
-
- Anastazja
- Zadomowiony
Napisane przez ewela119 » 25 wrz 2011, 20:26 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
No a tak w ogole to dzis razem z moja cora urodziny ma moja starsza siostra no i rozmawialysmy przez tel i jak zwykle troche sie posprzeczalysmy gdyz zdaniem mojej siostry (poki co bezdzietnej) nie powinnam chodzic juz na basen bo bakterie mi zaszkodza no i jej kolezanka w ciazy nie chodzi. Tak samo jak nie powinnam mnostwa innych rzeczy, w zasadzie to jesc tylko warzywa i owoce i lezec w lozku oblozona poduszkami chyba :roll: Na poczatku troche mnie to smieszylo ale teraz juz zaczyna mnie irytowac takie nachalne doradzanie, bo za kazdym razem sugeruje mi ze robie cos czego nie powinnam i ze jestem nieodpowiedzialna. A najlepiej to jej Goska walnela przez tel newsa ze jak niunia sie urodzi to tata bedzie sie musial wyprowadzic, po tonie jej glosu wnioskuje ze mine miala kosmiczna, zaluje ze nie widzialam :D A malej chodzilo o to ze B bardzo rano wstaje do pracy i sie nie bedzie wysypial bo czesto w sumie zastanawiamy sie i rozmawiamy o tym jak to bedzie, a Goska podlapala :)
-
- ewela119
- Wtajemniczony
Napisane przez kindzulinaa » 26 wrz 2011, 21:06 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
My dzisiaj bylismy na wizycie w szpitalu z Kacperekiem,bo mial badanie serduszka.Dziurka miedzy komorami jeszcze jest.Jest mniejsza niz byla jak mial roczek.Lekarz mowil,ze wszystko jest ok,ze ma czas jeszcze zeby sie zarosla.Zadnych zlych objawow nie widze,zeby sie jakos meczyl itp.Nastepna wizyte mamy za 2 lata.Naczytalam sie przedchwila o tym i w Pl robia czesciej badania.Nie wiem co mam o tym myslec.Przy najblizszej okazji w Pl wybiore sie do jakiegos dobrego kardiologa,bo raz tak mowia raz tak.Juz mielismy miec wizyte w Pl.Umowieni niby bylismy prywatnie przez mojego meza ciotke,bo tesciowa mowila Jej zeby nas umowila.Pojechlismy tam do szpitala a okazalo sie,ze kardiolog byl na urlopie.Nie wiem,czyje to bylo niedpoatrzenie.Teraz sama albo moja mama sie tym zajmie,jak bedzie juz w Pl.
Mowili mi,ze to do 4 roku zycia moze zarosnac,teraz wyczytalam ze moze i pozniej a jak nie to zabieg.Schizuje sie tylko.Mam nadzieje,ze zarosnie mu sama i nie bedzie trzeba robic zadnego zabiegu,bo bym ze strachu chyba umarla :(
Pozatym Kacper ma taki straszny kaszel jakby oskrzelowy.W weekend goraczkowal i jakies rumience dostal na policzkach.Dzwonilam dzisiaj rano zabukowac wizyte do lekarza w przychodni,a tam juz wizyt nie ma.Kurde nie dosc,ze dzwonie na czas jak otwieraja to jeszcze zero miejsc.Bylismy jeszcze w walk-in centre w centrum ale mieli paru pacjentow przed nami a my nie mielismy za wiele czasu,bo ta wizyta w szpitalu a pozatym tm tylko pielegniarka przyjmowala.To i tak lipa.I jutro zobacze co z tym kaszlem a jak nie to sie przejade do przychodni.Marcelek(odpukac)zdrowy.
Znajomych dzieci tez teraz choruja,jakis wirus jest chyba.
Tak w ogole,dziekuje za zyczonka :)
malaroksi,dostalas ode mnie smsa??Dzieki :roza:
ewela119,spoznione zyczonka dla corci,duzo,duzo zdrowka i mnostwa slodyczy.
Co do skurczow,to tez mysle ze to przepowiadajace.
Jestem ciekawa jak ma sie korbobor??
-
- kindzulinaa
- Zadomowiony
Napisane przez ewela119 » 26 wrz 2011, 21:20 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- ewela119
- Wtajemniczony
-