Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Napisane przez Toxic » 13 paź 2011, 13:16 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
bogini8 napisał(a):Steinik,
Minelo dopiero pare dni a ja juz sie czuje lzejsza :DD co jest dziwne bo mam@ i tedy zawsze mi ciezko i grubo ... a teraz jestem pelna energii i zapalu:)))
Nawet jak ciało jest przyzwyczajone do pewnego rodzaju wysiłku to sporty dla przyjemności właśnie to powodują. Sama po miesiącu tańca na rurze co jest mocno wykańczające nie mówiąc o siniakach czułam się lżejsza, jakaś taka pobudzona, bardziej "dotleniona". Mam bardzo duże problemy z bólami głowy i nawet to się trochę zredukowało. Muszę sobie w Bham znaleźć jakieś wciągające zajęcia bo po 2 miesiącach ulgi od właśnie bólów głowy (miałam nadzieję, że to może ciut inny klimat i tak zostanie) niestety mam wrażenie że wszystko wraca do "bolącej" normalności.
-
- Toxic
- Początkujący
- Reputacja: 7
Napisane przez bogini8 » 13 paź 2011, 16:05 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
oczywiscie nalezy je przyjmowac razem z cwiczeniami,same w sobie nie odchudza;)
Musze sie przejsc do jakiegos sklepu i zobaczyc czy maja cos z poleconych rzeczy w sprzedazy, widzialam na ebayu, ale dosc drogo z przesylka z usa lasnie.
a wiec :adapexin-p,,,Phenphedrine,,Decaslim..Ephedrine.. te mi polecil zobacze moze cos mi sie uda znalezc.
dobra jest tez zielona herbata i do picia i w pigulkach.
-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez ewela119 » 18 paź 2011, 21:26 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- ewela119
- Wtajemniczony
- Reputacja: 109
Napisane przez malaroksi » 19 paź 2011, 06:25 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Tak więc ciężarówkom miłego rozwiązania , ciocia wróći z urlopu to chce poczytać jak tam pocieszki się udały :D
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
- Reputacja: 170
Napisane przez kindzulinaa » 19 paź 2011, 20:52 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Jaka cisza,co tam slychac laski??
korbobor,"rozpakowalas sie"kochana??
ewela119,Ty chyba jeszcze na chodzie co??jak sie czujesz??
malaroksi,ja tez mialam gosci 2 dni.Moja siorka przyleciala ze szwagrem i rodzice.Szkoda,ze tak krotko byli ale chociaz troche sie nacieszylismy soba :) Dzieciaczki z rak nie schodzily cioci :)
Wczoraj mialam z mezem 3 rocznice slubu,jak to zlecialo.
A dzisiaj bylam na apelu w szkole u Kacperka.Szkola przywiatala nowe dzieci z reception class,fajnie bylo.
malaroksi,szczesliwego lotu i milego urlopu :)
-
- kindzulinaa
- Zadomowiony
- Reputacja: 22
Napisane przez agg » 19 paź 2011, 20:58 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
ewela119 napisał(a):Ejj kobiety, gdzie sie podzialyscie??
jakos nudno tu ostatnio to i pisac sie nie chce.
ja mam nowego kochanka o imieniu wirus, ktory uczepil sie mnie jak rzep psiego ogona :lol:
cora silniejsza i na nic wiekszego, oprocz kaszlu sobie nie pozwala ;)
to ja moze sie pochwale, ze rodzinka nam sie powiekszyla :D
Dodano: -- 19 paź 2011, o 21:00 --
malaroksi, wypocznij troche korzystajac z pomocy ciotek, babc, kuzynek, ktore sa baaaardzo stesknione za Twoimi dziecmi :D :lol:
-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
Napisane przez kindzulinaa » 19 paź 2011, 21:04 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- kindzulinaa
- Zadomowiony
- Reputacja: 22
Napisane przez ewela119 » 20 paź 2011, 08:42 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
agg, no to teraz poruszylas babska wyobraznie :D mow szybko co Wam w rodzince przybylo :)
A tak w ogole to moja Goska ma katar i kaszel od 3 tyg, dawalam jej leki, troche jej przeszlo, kataru juz nie miala wcale, czasami zakaszlala tylko, a tu od kilku dni wrocilo wszystko znowu, no ale jak ostatnie dni byly takie zimne i wialo a ona wraca ze szkoly i mowi ze byli na dworze w samych sweterkach :shock: to ja sie wcale nie dziwie ze znowu jest chora. Dobrze ze bedzie teraz wolne to ja "podreperuje" :) Mojemu B tez chorowanie na szczescie przeszlo po jakis 2 tyg bo juz bylam u kresu wytrzymalosci psychicznej :lol: Do mnie sie na szczescie nic nie przyplatalo i oby tak zostalo :)
malaroksi, wysokich lotow i milego pobytu w Pl :)
-
- ewela119
- Wtajemniczony
Napisane przez agnieszka247 » 20 paź 2011, 13:02 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- agnieszka247
- Raczkujący
- Reputacja: 9
Napisane przez dorotajab » 20 paź 2011, 13:03 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
do tego lora we mnie wjechala wczoraj, a ze stalam na lini to nie bedzie tylko jego wina :( wkurzona i zdolowana jestem, chociaz dzis juz lepiej jak wczoraj
pozdrowka
-
- dorotajab
- Zaangażowany
- Reputacja: 151
Napisane przez korbobor » 22 paź 2011, 10:07 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Pogoda dziś dopisuję więc postanowiłam zrobić pranie: ręczniki, pościel, trochę dziecięcych rzeczy ogólnie wszytko białe naszykowane w koszu gotowe do prania które miał wstawić mój facet i tu się historia rozkręca :wink: Pranie zakończone wyciągam z pralki a tam różowo :evil:
Wsadził z białymi rzeczami czerwono białą koszulkę i wstawił na 90 stopni :shock:
Najlepsze jest to, że prosiłam go żeby jej tam nie wrzucał.... :x
Nie wiem co jest z tymi facetami nie tak ale jak na logikę można zrobić coś takiego?
Ciśnienie mi podskoczyło, cześć rzeczy próbuje uratować mocząc w wybielaczu ale efekt marny.....
I jak widać jak chcesz coś zrobić lepiej zrób to sam :)
-
- korbobor
- Rozeznany
- Reputacja: 62
Napisane przez Luiza » 22 paź 2011, 10:23 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Wiem że w Tesco można kupić taki specyfik do ratowania zafarbowanych rzeczy. Nie pamiętam jak się nazywa. Stoi razem z odplamiaczami. Dr.cośtam.
A faceci już tak mają. Mają problem z kategoriami prania. Mój na przykład pierze tak. Białe z białym, ciemne z ciemnym. Ale jeśli dochodzą podkategorie to już się gubi. Bo na przykład pierze ręczniki z ręcznikami, ale jak trzeba podzielić ręczniki na ciemne i jasne to już za wiele. I tak kiedyś zniszczył wszystkie jasne ręczniki, piorąc je z czarnymi. Jak na niego wrzeszczałam, to biedny nie mógł zrozumieć o co chodzi. Przecież ręczniki pierze się razem. A to ze jeden jest biały a drugi czarny to już niezauważalny szczegół.
I zawsze jak pierze czarne rzeczy to przez przypadek w pralce znajdzie się coś białego i zawsze mojego :evil: I zawsze przeprasza, zenie zauważył, i nic go to nie uczy i dalej nie sprawdza, czy mu się przez przypadek nie zaplątało.
To jest wojna z wiatrakami. To są zwyczajnie czynności, których męski mózg nie ogarnia.
korbobor,
Twój facet stanął przed trudnym wyborem, czy koszulka jest bardziej czerwona czy bardziej biała. I w ostateczności zakwalifikował ja do białych.
-
- Luiza
- Wtajemniczony
- Reputacja: 71
Napisane przez ewela119 » 22 paź 2011, 10:25 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
dorotajab, szybkiego powrotu do zdrowka!
-
- ewela119
- Wtajemniczony
Napisane przez korbobor » 22 paź 2011, 10:39 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
Luiza napisał(a):To jest wojna z wiatrakami. To są zwyczajnie czynności, których męski mózg nie ogarnia.
Świetnie to ujęłaś :lol:
I taki żarcik skoro już jesteśmy przy tym temacie :)
- Co powinno się podarować mężczyźnie, który wszystko ma?
- Kobietę, która mu wytłumaczy jak to wszystko działa.
-
- korbobor
- Rozeznany
- Reputacja: 62
Napisane przez Luiza » 22 paź 2011, 10:40 Re: Żony , matki i kochanki po 30-stce łaczmy się..
-
- Luiza
- Wtajemniczony
- Reputacja: 71
-